- +/- sve poruke
 - ravni prikaz
 - starije poruke gore

Počelo je...
https://www.pcgamer.com/uk/rainbow-six-sieges-first-trans-operator-can-reshape-maps-with-powerful-bulletproof-shields/
 Em si naporan em nema veze sa BF2042.
EDIT - Odusevio sam se clankom vec na trecem redu. Hahahaha, prejako :D
I to još iz 'rvacke. Očekujem reagiranje Skeje, onog biskupa/župnika/koji već rank ima taj luđak u mantilu i Markićke.
Tako je,bas je naporan.Samo gundja,kod svake igre mu smeta neki k...
Nije dobar s tehnologijom.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
                    Izbrisali dušmani
Tako je,bas je naporan.Samo gundja,kod svake igre mu smeta neki k...
I kod apsolutno svake mu je najveca smetnja inkluzivnost drugih spolova u zamjenu za misicave, cvrste, okrugle muske guze koje trce oko njega. Podrzavam ja njega i njegovu mozda nezdravu opsesiju muskim zadnjicama u video igrama, ali u nekom trenu moramo reci dosta, treba ukljuciti i neku zensku guzu da malo odmori i maliMrski.
Natalija kaže da to nije finalni dizajn,i žalosti ju kad tak mislite...
Fali njon neke stvari
Žena koja radi soundtrack za BF je radila soundtrack za seriju Chernobil i film Joker. I dobila je oskara.
Tak da bi muzika mogla biti čisto dobra :D
Žena koja radi soundtrack za BF je radila soundtrack za seriju Chernobil i film Joker. I dobila je oskara.
Tak da bi muzika mogla biti čisto dobra :D
Sreća pa je to jako bitno za mp igru.
Kad vidim, gledam scene iz Kabula i Afgana, kako su specijalci i indijanci opremljeni, odjeveni i kako se ponašaju. Nopats su goli k. Vidi se iz aviona da igraju na sigurnu kartu, da ne bude previše sjw derneka. Da se nekog ne uvrijedi, a zaradi i zadnji cent. Realnost svijeta je toliko drukčija i brutalnija da se samo djeca mogu bojat sjw pedera. Igjica, fuck off.
Kad vidim, gledam scene iz Kabula i Afgana, kako su specijalci i indijanci opremljeni, odjeveni i kako se ponašaju. Nopats su goli k. Vidi se iz aviona da igraju na sigurnu kartu, da ne bude previše sjw derneka. Da se nekog ne uvrijedi, a zaradi i zadnji cent. Realnost svijeta je toliko drukčija i brutalnija da se samo djeca mogu bojat sjw pedera. Igjica, fuck off.
Evo stari, baci oko. Čini se da si se pogubio.
Ultimate edition na EU Originu košta 816kn, a na argentinskom 461kn.
Pronašao sam na netu da FlyVpn ima 24h account za 99 centi i ima Argentinu među ponuđenim državama

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
                    ne znam jel takav setting ili što, ali poprilično se slabo vide neprijatelji na dosta pozicija.
Možda mi se čini pretamno nakon kompresije videa, ali moglo bi biti zanimljivo i dosta teško koristiti sniper.
Napokon bullet drop. Izgleda zahtjevno i zabavno. Suprotno od 1 i V.
Izgleda dobro, ali izgleda kao i nesto sto sam se nadao da nece biti tako cesto, cista, velika otvorena polja i doline. Ovaj gameplay me jako podsjeca na BF4 Rouge Transmission, specificno na ono brdo izmedu B i D na kojemu obitavaju sniperi.
Da, da, kompresija je malo žešća. Likovi su iste boje ko pozadina...
Ali, ako će ovako biti samo za udaljenosti od nekoliko stotina metara, a ne na blizinu, sve OK.
Zanimljivo mi je kako mi ovo izgleda ko neki hard core, uopće ne znaš dal si ubio lika il ne, kill feed negdje skriven na ekranu :D
Btw, jel to samo meni skinovi na likovima izgledaju ko na BF3, a kretnje i animacija još gore? Ja očekivao next gen, a ovo meh. Za skin mi je i tako svejedno, al sam se nadano real-life pokretima.
Da, ovo već dulje nisam vidio! Sad će biti izazov napraviti headshot od 500 m na liku koji trči :D
Pronašao sam na netu da FlyVpn ima 24h account za 99 centi i ima Argentinu među ponuđenim državama
Je li vrijeme za tutorial kako kupiti preko VPNa u Argentini, Meksiku il gdje već pronađemo da je najjeftinje.
Ili tko je htio je već napravio pošto ne izgleda komplicirano, ili će kupiti kod nas?
| 17 | Može! | 
|---|---|
| 3 | Ne treba. | 
Baš gledam Mexico je još povoljniji od Argentine
Standard 214999$ = 69,63 HRK
Gold 329999$ = 106,88 HRK
Ultimate 399999$ = 129,55 HRK
Koliko čitam po forumima napucavanje je identično kao u BF4 samo na steroidima.
Kad protivnika ne gađaš u glavu treba po 6 do 7 metaka da bi pao.
Baš gledam Mexico je još povoljniji od Argentine
Standard 214999$ = 69,63 HRK
Gold 329999$ = 106,88 HRK
Ultimate 399999$ = 129,55 HRK
Wait, what???
Nek netko napravi double check, trenutno sam na poslu.
Ako je istina, ovo je ludo dobra ponuda!
Nešto nevalja jer koliko ja znam Mexico sada isto u USD-u ima cijene baš zbog toga što su svi kupovali.
Tako je i bilo kad sam uzimao preko Argentine.
 Evo preko Mexico VPN-a cijene:
 Standard - US$ 59.99
 Gold - US$ 89.99
 Ultimate - US$ 109.99