bok
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bok
Bok.
Bog i Hrvati
mater.
Igra ko jos bf ovdje ili su svi presli na pubg i cs go?
kakav CSGO haha, PUBG se baca povremeno, a povremeno se igra i BF1 ili RS2 Vietnam
BF1 sucks
ocemo igrat?
ja igram dok su neki eventi ili 2xp
igram ja, dodaj na origin Ugra23
Uzeo sam origin access i igram bf1 uglavnom vidio sam da mi je zakljucan na lvl 7 i da mi treba neki premium pass da bi dobio zasluzeni lvl12. Pa me sad zanima sto je sa ovima koji su uzeli normalno izdanje igrice njima je isto zakljucano na lvl 7 ili sam ja krivo shvatio?
Uzeo sam origin access i igram bf1 uglavnom vidio sam da mi je zakljucan na lvl 7 i da mi treba neki premium pass da bi dobio zasluzeni lvl12. Pa me sad zanima sto je sa ovima koji su uzeli normalno izdanje igrice njima je isto zakljucano na lvl 7 ili sam ja krivo shvatio?
Nije. Nama je zakljucano na level 100, a ovima sa premiumom na 120.
I ja se vraćam nakon 6 mjeseci pauze, napokon sad ima hrpa mapa igra je ispeglana radi fino. I ruske mape su vrh, sad danas istječe free trial pa treba uzeti premium haha, jel netko gledao koja je cijena preko koreje?
Ako imate dobre Name of the Tsar snimke!
Battlefield 1 Huge Giveaway + Incursions game.
Win 1 of 3 crazy Samsung QLED Gaming Monitors!
Send me your top BF1 In the Name of the Tsar clips between Sept 26 - Sept 29 on Twitter or Facebook for a chance to win a Samsung HDR 49”, 32”, or 27” monitor!
Ovo ti je završilo danas
Ovo ti je završilo danas
My bad!
Gledam videe sa zaostatkom od 3-4 dana i gle što se dogodi
Kakav je state of the game, kontam se vratit malo vidjeti dok ne izađu kvalitetni novi naslovi...
Kakav je state of the game, kontam se vratit malo vidjeti dok ne izađu kvalitetni novi naslovi...
bacene pare pa aj,igra smece
kaso se sjetio. Sad ti je 2 tjedna radi battlefesta bio premium trials. A u tom trialsu si mogao isprobati sve mape i DLCove besplatno :)
A ako želiš onaj competitive mod, pitaj nekoga od devova twitteru
kaso se sjetio. Sad ti je 2 tjedna radi battlefesta bio premium trials. A u tom trialsu si mogao isprobati sve mape i DLCove besplatno :)
A ako želiš onaj competitive mod, pitaj nekoga od devova twitteru
Jebga bilo par zanimljivijih igara, sad kad sam ostao na pesu, reko da imam neku pucačinu uz to.
A onaj comp mode kad će to u betu?
Jebga bilo par zanimljivijih igara, sad kad sam ostao na pesu, reko da imam neku pucačinu uz to.
A onaj comp mode kad će to u betu?
Nemam pojma kad će u open betu, ali kažu uskoro. Djele keyeve šakom i kapom, pogledaj na BF twitch ili na twitteru pitaš developera.
nije lose, frontlines nikad ne dosadi
najbolja mp igra za pustit mozak na pasu i ne zivcirati se
Tko je CRO_Dilber? :)
Daj molim te kratak sadržaj, još koji sat ne mogu odgledati.

Inače, za Incursions su ovaj vikend digli servere u Njemačkoj (Frankfurt). Ping se prepolovio u odnosu na ranije. Uskoro bi trebali i za obični BF1.
Inače, za Incursions su ovaj vikend digli servere u Njemačkoj (Frankfurt). Ping se prepolovio u odnosu na ranije. Uskoro bi trebali i za obični BF1.
Hvala na informaciji.
Bilo je i vrijeme :D
5v5 je taj super duper mode jel?