Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.271.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
moderator
Battlefield 1

Fort De Vaux gameplay i laprdanje o DLC-u, CTE-u, životu i tapirima.

Meni podosta kitolika mapa...

Prati me na YouTubeu! www.youtube.com/c/SUPERDAVOR
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 1

Isprobavam spectatora.

Originalna slika, 21:9; 5120x2160 piksela

Crop sredine 2560x1080

Zna li netko kad izlazi update za rentanje servera, s mogućnostima šifre, kickanja i bana? Sa DLC-em?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 1
CyberDemonVZ kaže...

Isprobavam spectatora.

Crop sredine 2560x1080

Zna li netko kad izlazi update za rentanje servera, s mogućnostima šifre, kickanja i bana? Sa DLC-em?

Bilo bi ti bolje da učiš.

Kanter PROO
13 godina
RePlaY kaže...

Bilo bi ti bolje da učiš.

Znam :/

13 godina
Kick/ban je već omogućen, za password ne znam
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Isprobavam spectatora.

Crop sredine 2560x1080

Tako lijepa a tako bezdušna igra 

To rentanje servera, na način koji je bio negdje od prije deset godina, će vjerojatno doći u BF1 sljedeće godine.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina

Pa rentati server možeš, ali nema nekih dodatnih fonkcija koje si mogao sa rconom i sličnim stvarima raditi.

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

panjevi,znam da jedva čekate uletit u novi behemot ogromni tenk ,meni nemožete prodavat svoje fore...naoštrite ssd-e,bit će gužva za novi behemot,stajat će se u redovima...

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa rentati server možeš, ali nema nekih dodatnih fonkcija koje si mogao sa rconom i sličnim stvarima raditi.

Samo rentanje nema smisla ako nema funkcija.

16 godina
Soldier977 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Samo rentanje nema smisla ako nema funkcija.

Barem su kick i ban sad složili, i isključivanje behemotha i elite klasa, ali opet treba još funkcija.

Nova mapa in "nutshell"

https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/5vtqr1/balancing_problem_on_fort_de_vaux_conquest_when/

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

ajde molim te kuki,prvi ćeš trčat u behemot tenk...

behemoti i elite klase su potrebne jer bez njih se sve svodi kao i u bf3 i 4,jedan tim rejpa i to je sve,svi na jednoj zastavi i gotovo...ovako se ipak malo nešto promijeni...nije to više igra kao u početku kad je sve bilo dobro,ovako non stop slušaju djecu pa se igra sve više lagano pretvara u bf3 i bf4 nažalost

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Samo mi trebaju šifra, kick i ban.

Znači, ostaje da dodaju samo šifru.

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

Samo mi trebaju šifra, kick i ban.

Znači, ostaje da dodaju samo šifru.

Ostaje još i...... puno toga

npr vrlo bitno lista na kojem serveru igraju frendovi jer ovaj party sistem je dobar samo za 4-5 djece koji poslije škole sjednu za komp zajedno odigrati koju.

13 godina

Ma, samo 24 satni server, za BF1 fotografiranje.

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

dama,ti više nemožeš skupit ni 5 hr igrača na jednom serveru a kamoli 32...a zašto? e pa zato jer je još u doba bf3 i bf4 koje su za neke "igretine" u odnosu na bf1 bilo jako puno čitera,makro tvikeva i hakova i to sve od vaših "frendova" koje ste branili,nitko nikome ni tada nije ni malo vjerovao makar su se svi branili i pravili da nije čiter,svi kao poznaju kompove od svojih frendova itd. a u biti nitko nikome nije vjerovao(a i sa razlogom jeli),warovi su se održavali svake prijestupne jer su svi znali da ima čitera,makroa i tvikeva a nitko ne voli pušit i  gubit,kao da se radilo o pravom odlasku u rat a ne o igrici...tako da bilo kakvo ogranizirano igranje više ni neće postojat u hr,jedini koji valjda non stop igraju u jednom skvadu su ovi zaposlenici buga

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

I tako, današnja mladež se predaje lakim drogama koje im toliko isperu mozak da peglaju samo po jedno te istom.

#FeelsBadMan

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Kaj kopiraju samo ove lockere,daj neka onda naprave kopi pejst kanala,za tdm 64 nema bolje mape

Metro isto nije losa mapa,meni bolja od lockera

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Zanima me hoćemo li mi koji imamo standardnu ediciju moći igrati nove nadolazeće mape i koristiti nova oružja itd. ili ćemo morati imati(nadograditi) na premium? 

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 14:33 (zeko73).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zeko73 kaže...

Zanima me hoćemo li mi koji imamo standardnu ediciju moći igrati nove nadolazeće mape i koristiti nova oružja itd. ili ćemo morati imati(nadograditi) na premium? 

kao uvjek do sada kupnja DLC ili Premium paketa koji je vise isplativ... 35$vs64$ ako ces kupovati svaki DLC zasebno... I jos imas ostale sitnice tipa skinove , prednost ulaska na servere itd..

https://beam.pro/53copceco
15 godina
Iz tvog odgovora ja ne mogu zaključiti (valjda je do mene) hoću li moći igrati sve mape sa osnovnom verzijom..
Zadar živi vječno!
13 godina
Nećeš, to su mape koje su dostupne uz premium ili ako kupiš zasebno prvi dlc "they shall not pass"
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Znači ionako malo ljudi igra a onako će još i manje..
Zadar živi vječno!
13 godina
Pa ne bih baš rekao, to je sistem koji je u battlefieldu već godinama i mislim da neće utjecati na broj igrača.
Neki kupe premium odmah, neki čekaju popuste i akcije, neki kupe svaki dlc zasebno a neki jednostavno nastave igrati vanila (osnovne) mape.
I dan danas imaš bf3 i bf4 servere koji vrte samo osnovne mape i uvijek su puni.
17 godina
odjavljen
darkborg kaže...
I dan danas imaš bf3 i bf4 servere koji vrte samo osnovne mape i uvijek su puni.

Jako malo je takvih...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 18:32 (M4X).
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

CTE na Bug TV-u

#betterlatethannever

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Molim vas uzea bi premium pass 49 eura.. platia s paysafom s tiska ,,, jel se moze jel podrzava origin to iz hrvatske ili se triba mjenjat sta,, jel uzima ko šta s paysafom na originu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
augi80 kaže...

Molim vas uzea bi premium pass 49 eura.. platia s paysafom s tiska ,,, jel se moze jel podrzava origin to iz hrvatske ili se triba mjenjat sta,, jel uzima ko šta s paysafom na originu

WTF? :D

Odeš na Origin i odeš na plaćanje i sam vidiš.

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

To sam vidia .. ali neko kaze da nece prihvatit paysafe card s tiska iz hrvatske pa zato pitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
augi80 kaže...

To sam vidia .. ali neko kaze da nece prihvatit paysafe card s tiska iz hrvatske pa zato pitam

tak sam ti ja kupil bf1,prihvaća ti paysafecard s tim da sam ja paysafecard kupio na ini a ne na tisku

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

sinoć oko 00:00 uletim na balrum blic,ono negdje sredina runde,malo kasnije uletim u veliki tenk,u nekih maksimalno 15min napravim oko 20 kileva,to je strašno kako su se ljepili,ko muhe...na kraju runde imao sam 32-9 kdr i više od 13k bodova...

sad sam malo prije završio kao najbolji od obje strane sa najviše bodova,oko 21-10 kdr i 20k bodova,sa bonusima 30k...best flag...to je super koliko je igrica dobra pogotovo kad pobjeđuješ i voziš veliki tenk...

Moj PC  
0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice