Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.274.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1

Dobro, kako ta tu skalamerija radi i tko obavlja posao routera? Mikrotik ili ovaj smećasti dlink modem? Zašto si maknuo sx763?

Idemo u offtopic, btw. Ako hoćeš da se taj problem riješi, otvori lijepo novu temu, zalijepi ove statse linije i shemu mreže (svi uređaji povezani na LAN/WLAN, routeri, switchevi, APovi - sve) skupa sa informacijama što imaš na raspolaganju od aktivne opreme (koji routeri i modemi) a što od pasive (koji kablovi i koliko ih je)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 18:31 (Sum_of_all_fears).
13 godina
Stvarno previše oftopika, max ne može doći do riječi od vas.
Evo ja mislim da takav talent ne bi trebao biti ograničen tako banalnom stvari kao što je hardver. Zato predlažem da tu skupimo lovu i kupimo maksiću m2 ssd tako da on napokon ispuni svoj pun potencijal.
Sve to naravno zbog boljitka rvackog Bf1 komjunitija.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

se mozete spojit na servere? meni izbacuje lost connection bla bla ...

Bok, ja sam sharyn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Andi_zg kaže...

Jutro  

Vidim da su svi zanemarili. Sutra dolaze CTE serveri i na njima će navodno biti mape iz novog DLCa.

Sad me andi zanima kako si došao do toga? Imam premium, napravio sam signup preko batteloga prošli tjedan, ali igre mi nema u originu za skidati.(ništa skužio sam, sad treba skinuti  samo 37gb

blackdevil  serveri su offline iz nekog razloga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 19:21 (Jack Sparrow).
13 godina

meni je cte bio pod "hidden" pa pogledaj tamo, vjerojatno je i tebi.

16 godina
darkborg kaže...

meni je cte bio pod "hidden" pa pogledaj tamo, vjerojatno je i tebi.

Bio mi je pod Purchased Games

12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Dobro, kako ta tu skalamerija radi i tko obavlja posao routera? Mikrotik ili ovaj smećasti dlink modem? Zašto si maknuo sx763?

Idemo u offtopic, btw. Ako hoćeš da se taj problem riješi, otvori lijepo novu temu, zalijepi ove statse linije i shemu mreže (svi uređaji povezani na LAN/WLAN, routeri, switchevi, APovi - sve) skupa sa informacijama što imaš na raspolaganju od aktivne opreme (koji routeri i modemi) a što od pasive (koji kablovi i koliko ih je)

Pitaš me gluposti. Na slici je d link modem i mikrotik router a ti pitaš tko obavlja posao routera. Sliku sa statistikom linije sam postao, d link modem je u bridge modu i spojen na mikrotik router i dalje na lan karticu. Kao što sam ti rekao problem bufferbloata nije na mojoj strani i do centrale nego na t šljamovoj ruti. Rute od optime i ostalih pod operatera su još i više zagušene. Htio sam samo reći da smo mnogo puta krivili net kod DICE-ovih igara a glavni krivac su podkapacitirani hopovi (u lijepoj našoj) na rutama  prema game serverima. A skim su naši škrti operateri potpisali ugovore za izlazak prema van i koliko su samim tim kvalitetne te rute također je upitno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 19:54 (SC0RPl0N).
16 godina
odjavljen

Što se odma pušeš, lijepo pitam, ima svakakvih specijalaca ovuda, nikad ne znaš kako tko spoji. Hoću pomoć ti lupetaš.

Ja sam isto na t-comovom linku pa nemam problema kao ti. Čak niti na iskonu nisam imao problema (kad je link radio, a kad nije to je bilo do centrale tj. udaljenosti).

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Što se odma pušeš, lijepo pitam, ima svakakvih specijalaca ovuda, nikad ne znaš kako tko spoji. Hoću pomoć ti lupetaš.

Ja sam isto na t-comovom linku pa nemam problema kao ti. Čak niti na iskonu nisam imao problema (kad je link radio, a kad nije to je bilo do centrale tj. udaljenosti).

Hvala na htijenju, ne želim bit nezahvalan. Koliko sam te razumio ti si na optici. Zamolio bi te onda da učiniš ovaj bufferbloat test i da postaš rezultate.

16 godina
odjavljen

Evo.

Morat ću ga ponoviti kasnije jer sad downloadam neki torrent, cura gleda neki k na Kodiju (HD stream) a sve ide preko nekog jeftinog privremenog switcha (tplink šrot od 100kn). Znači ovo gore je pod prosječnim loadom moje mreže.

12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Evo.

Morat ću ga ponoviti kasnije jer sad downloadam neki torrent, cura gleda neki k na Kodiju (HD stream) a sve ide preko nekog jeftinog privremenog switcha (tplink šrot od 100kn). Znači ovo gore je pod prosječnim loadom moje mreže.

Stanje bufferbloata C što je isto loše . Nije bitno šta su ti torrenti u pozadini, ne mjeri se bandwith nego bufferiranje na hopovima prema destinacijskom serveru.

16 godina
odjavljen

S obzirom da kompletan promet ide preko jednog switcha i jednog porta na mikrotiku (+ browser prenatrpan, izbacio mi nešto kao device not fast enough), naravno da utječe na rezultat. Iz istog razloga hakometar traži "čistu" situaciju da bi mjerenje bilo validno. I još računaj da je sad peak usage.

I evo ga, nakon male čistke. Chrome, samo jedan tab, sve ugašeno i zatvoreno (ide neki seed sa raspbiana sa parsto KB uploada ali to je zanemarivo).

Bufferbloat rating A+

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 20:16 (Sum_of_all_fears).
12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

S obzirom da kompletan promet ide preko jednog switcha i jednog porta na mikrotiku (+ browser prenatrpan, izbacio mi nešto kao device not fast enough), naravno da utječe na rezultat. Iz istog razloga hakometar traži "čistu" situaciju da bi mjerenje bilo validno. I još računaj da je sad peak usage.

I evo ga, nakon male čistke. Chrome, samo jedan tab, sve ugašeno i zatvoreno (ide neki seed sa raspbiana sa parsto KB uploada ali to je zanemarivo).

Bufferbloat rating A+

Hvala na odgovoru! Problem je izražen znači samo nama na adsl-u.

13 godina
Battlefield 1

Dajte više dosta o tom internetu... Nego  šta ćemo za Maxu kupiti ssd? 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
SC0RPl0N kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Bufferbloat rating A+

Hvala na odgovoru! Problem je izražen znači samo nama na adsl-u.

Nije. Moj buraz ima isti bufferload na t-com optici preko njihovog routera

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
odjavljen

To ja od početka govorim. Ako je linija ok, skoro svi problemi su na strani korisnika i/ili T-comove šrot opreme sa dna kace koju dijele korisnicima u 2017. godini.

15 godina
Ajmo skupiti koji dinar za ssd maxov. Muka mi je da čovik nemore u tenk jer ima običan ssd nego oni koji loše igraju sa tenkom a uskoče u tenk samo zato jer imaju brzi ssd.. Baš ste neki
Zadar živi vječno!
12 godina
neaktivan
you have lost connection to the ea servers

na xboxu mi net radi normalno, xbox live radi

kod vas na pcu radi online?
xbl: p4smat3r

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

To ja od početka govorim. Ako je linija ok, skoro svi problemi su na strani korisnika i/ili T-comove šrot opreme sa dna kace koju dijele korisnicima u 2017. godini.

Kod mene nije do opreme. Promijenio sam hrpu routera i modema i na kraju izabrao upravo mikrotik u kojem doslovno mogu isprogramirat sve. Svi moji pokušaji bili su uzalud. Vidio si da mi linija nije problematična al kašnjenje u igri imam i po sekundu.

Evo ti primjer:

igram rundu bf3, accuracy od 20 do 30% i stalno me ubija instantno tip koji nikoga ne može ubit( dakle čim mi se prikaže na ekranu ja padam). Lik ima 5 killova i 20 deathova a svih pet killova je na meni napravio. Accuracy na kraju runde mu je ispod 10% što bi značilo da mu treba cijeli okvir ispucat da ubije nekoga. Dakle na njegovom ekranu on puca par sekundi a ja neradim ništa dok na mom ekranu ja tek što sam naletio na njega padam mrtav ko da me aimbot strefio. I što da poželim jebenom Mudriniću kad nas ovako ko ovce jebe već 17 godina i što rumunji imaju optiku tamo di je mi još godinama, možda i desetljeće nećemo vidjet.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 22:16 (SC0RPl0N).
13 godina
zeko73 kaže...
Ajmo skupiti koji dinar za ssd maxov. Muka mi je da čovik nemore u tenk jer ima običan ssd nego oni koji loše igraju sa tenkom a uskoče u tenk samo zato jer imaju brzi ssd.. Baš ste neki

Napravio sam paypal acc pa možete uplatiti koliko je ko u mogućnosti.

maxssdftwtankfirstmofo@gmail.com

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

vjerojatno bi me onda da i nabavim pcie ssd ograničaval internet a to nemogu popravit,4.21 i 0.54 je maksimum koji mi izbaci speedtest,ovakav bi mi pasao ssd npr.,možda eventualno i kupim kasnije

baš ste dobri šta bi mi kupili ssd ali netreba,ovo mi je ionako posljednji bf a i posljednji komp

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
M4X kaže...

vjerojatno bi me onda da i nabavim pcie ssd ograničaval internet a to nemogu popravit,4.21 i 0.54 je maksimum koji mi izbaci speedtest,ovakav bi mi pasao ssd npr.,možda eventualno i kupim kasnije

baš ste dobri šta bi mi kupili ssd ali netreba,ovo mi je ionako posljednji bf a i posljednji komp

Nemoj tako. Pa kupićemo ti mi i ineternet i novi komp. Ko zna koliko ljudi čita ovaj forum i vide tvoju muku. Pa telefonska pomoć će biti mala maca za ovu akciju prikupljanja sredstava. Već mi je sjelo 300€ na paypal acc. (naravno meni 30% ide samo da se odmah zna da ne bude Dama lopov ovo ono) 

Samo ti nama ostani to što jesi i ima da te smjestimo u tenkić pronto.

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
M4X kaže...

Nemoj tako. Pa kupićemo ti mi i ineternet i novi komp. Ko zna koliko ljudi čita ovaj forum i vide tvoju muku. Pa telefonska pomoć će biti mala maca za ovu akciju prikupljanja sredstava. Već mi je sjelo 300€ na paypal acc. (naravno meni 30% ide samo da se odmah zna da ne bude Dama lopov ovo ono) 

Samo ti nama ostani to što jesi i ima da te smjestimo u tenkić pronto.

fala,netreba...sa malim tenkićem sam igrao jako malo vremena,naštimano mi je uvijek na veliki tenk,sjebali su i ono sa customizacijom,klikneš na to ali tenk ti više ne ostane,treba jako brzo reagirat a sad nakon updatea su još više dali prednosti brzim ssd diskovima,prije se znalo dogodit da tu i tamo uhvatim tenk na početku a sada nema šanse,pojavi mi se deploy skrin a ono već svi u igri i u tenkovima

13 godina

Pogodio si sliku Dama, upravo sam ja ovako zamišljao maxa, ko Grubera u tenkiću

Engage...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2017 11:06 (Jean-Luc Picard).
16 godina
Battlefield 1

Evo konačno. Na CTE su limitirali gas, smoke i mini granate na samo jednu granatu, a i povećali su vrijeme resupply-anja svih granata.

Isto su i smanjili suppression koji radi prijateljska gas granata. Mini granati su malo povećali damage i blast radius.

Navode da im je cilj smanjiti spam eksploziva.

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Lako za to, al kad budu servere digli?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2017 12:18 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
16 godina

Jucer su iz dice napisali za 24+ ,a posto to dice-la radi valjda negdje danas iza 16 

13 godina
M4X kaže...

fala,netreba...sa malim tenkićem sam igrao jako malo vremena,naštimano mi je uvijek na veliki tenk,sjebali su i ono sa customizacijom,klikneš na to ali tenk ti više ne ostane,treba jako brzo reagirat a sad nakon updatea su još više dali prednosti brzim ssd diskovima,prije se znalo dogodit da tu i tamo uhvatim tenk na početku a sada nema šanse,pojavi mi se deploy skrin a ono već svi u igri i u tenkovima

Još malo i neće ti to biti problem. Fond je narastao na 500€ (-30% ofc).

To je dobro što ti je uvijek naštimano na veliki tenk jer ćemo s malim proći jeftinije.

17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Malo jučerašnje zajebancije na Battlefieldu.

Tko želi nek nam se uvalja večeras, bit će repriza.

2 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Malo jučerašnje zajebancije na Battlefieldu.

Tko želi nek nam se uvalja večeras, bit će repriza.

Jeste na Discordu ili...?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice