Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.274.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
M4X kaže...

igra je baš procesorska

Ne, to je ratna igra

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 1

Pazi ti Špelac. Kako Max ima vremena, pošto ne gleda ove Pro youtubere, mogao bi ti svaki post koji si do sada napisao ponovo naći i staviti ti td. Izgubićeš zvjezdice. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Pazi ti Špelac. Kako Max ima vremena, pošto ne gleda ove Pro youtubere, mogao bi ti svaki post koji si do sada napisao ponovo naći i staviti ti td. Izgubićeš zvjezdice. 

Nema na svijetu dovoljno maksova da utjecu na moje zvjezdice. Uostalom, svi koji su mi udrali TD-ove bezrazlozno su dobijali redovito kartone dok se nisu smirili ili su protjerani. Imam ja nacina za boriti se sa takvima...

Freak Show Inc.
12 godina
M4X kaže...

gledal sam nedavno zauzeće procesora,i5 750 na 4GHz mi je zakucan non stop na 99-100%,grije se do 70 stupnjeva...igra je baš procesorska

Nije igra toliko procesorski zahtjevna ako imaš procesor a ne tu staru kramu

neda mi se
13 godina
Battlefield 1

Nemojte zezat maksa, čovijek ima tek 60 sati igre jer mora tražit vaše postove da stisne palčić dolje pa ne stigne igrat... Ja več 2 mjeseca nisam upalio igru jer čekam da me maks stigne po broju sati da ga pitam za savjet u vezi tenkića, jer neugodno mi pitat nekog s manjim brojem sati da ne ispadnem njub...

Engage...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

S obzirom koliko laje, čovjek bi pomislio da ima 600 a ne 60 sati.

Možda bi i imao 600 da ne čeka tenkić toliko dugo na deploy ekranu... Mislim da se broji samo vrijeme u partiji a ne u čekanju

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Nema na svijetu dovoljno maksova da utjecu na moje zvjezdice. Uostalom, svi koji su mi udrali TD-ove bezrazlozno su dobijali redovito kartone dok se nisu smirili ili su protjerani. Imam ja nacina za boriti se sa takvima...

i šta ti znače te zvjezdice,da si glavni troler na forumu?

odite gledat levelfegete,stodeha i ostale pa nakeljite kakvu korisnu info. kako bolje ovnat,na to ja nakeljim tu ili hvala,a ne sve zadržat za sebe

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 12:18 (M4X).
17 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
M4X kaže...

gledal sam nedavno zauzeće procesora,i5 750 na 4GHz mi je zakucan non stop na 99-100%,grije se do 70 stupnjeva...igra je baš procesorska

sa tom starom kramom pogotovo tebe pobijedim sa lijevom rukom

12 godina
M4X kaže...
nicky.sl kaže...
M4X kaže...

Aha, ja te tvoje tenkiće papam za doručak

neda mi se
17 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
M4X kaže...
nicky.sl kaže...
M4X kaže...

Aha, ja te tvoje tenkiće papam za doručak

pc je još solidan za bf1,otmu mi tenkove,to je problem,polovica nema pojma ili kempa sa tenkom i potrate ga bezveze a druga polovica koja zna igrat neće samo tako lako spušit

jel ti imaš još pc za cucka i mačka

12 godina

Za mačka imam a psa nemam al čeka ga komp 

neda mi se
16 godina
Battlefield 1

Easter egg je riješen:

Već mi Baka javio da ne može dočekati da riješi ovo, on je inače veliki easter egg hunter.

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina

A meni Volume. Zbog ovog kupuje igru.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
Battlefield 1

Ja predlažem benchmark između kompa Nickijevog mačka i Maksićevog kalkulatora

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
igra je jednostavno kriminalno losa.
xbl: p4smat3r

1 0 hvala 0
12 godina
mrsmith kaže...

Ja predlažem benchmark između kompa Nickijevog mačka i Maksićevog kalkulatora

Nema on šanse jer moj mačak goni i7 920 a pošto je toj moj mačak naravno da je i kloknut na 3.6 

neda mi se
13 godina
Battlefield 1

Možete vi pričati šta hoćete, ali kada pogledate omjer Maxovog utrošenog vremena na igranje minus vrijeme pogledanih YouTube pr0 igrača te CPU bottleneck i rekordni broj postova na Bugforumu kada ima vremena, vidi se da ste svi ostali low njubovi i da imate pozitivan k/d samo radi tog nesretnog tenkića u kojeg uđete radi SSDa i boljeg CPU-a. Brate dajte čovjeku taj tenkić jednom da vam pokaže kako ni nebo nije granica za SPM i K/D.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Danas se vratio t šljamu nakon mučnog vremena provedenog na optimi. Donijeli mi router pazi iz 2009 godine po kojem je jahalo vjerovatno nekoliko korisnika prije mene. Tšljam ima katastrofalnu uslugu al opet su svjetlosnim miljama ispred konkurencije poput neoptime. Evo rezultata bufferbloata na t šljamu:

u par testova zaredom ovo je jedan koji je od boljih a dobiven je rezultat kategorije F, u ostalim testovima pod rezultatom za bufferbloat stajala je samo crtica što vjerovatno znači "ne možemo vam ni slovima opisat kako vas operater jebe"

u prikazanom testu se pokazalo kašnjenje od 1.2 sekunde u uploadu!

BF serveri u komunikaciji sa ovakvim korisnicima bijednog hrvatskog interneta rade predikciju jer nemaju podatke u realnom vremenu o poziciji igrača pa se tako dogodi da vas protivnik ubije a netko vas djelić sekunde kasnije oživi petnaest metara dalje od mjesta di ste poginuli na vlastitom ekranu.  Server kaže da vi niste tu poginuli gdje se vama prikazalo nego petnaest metara unaprijed od vašeg smjera kretanja. Korisnici hrvatskog šugavog adsl-a ne čudite se instant deathovima jer protivnici vas vide prije nego vi vidite njih upravo za vremensku razliku bufferbloata.

Kad vas drugi put neko instantno krkne ne krivite DICE nego T šljam i ostalu provajdersku gamad koji su dosad uložili jako malo ili ni lipe u routere i switcheve na hopovima po lijepoj našoj i isti su lako moguće još uvijek iz vremena dial upa a bandwidth korisnicima povećan višestruko.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 16:03 (SC0RPl0N).

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Koliko drljanja nizašta.

Nit imena routera, nit DSL parametara, ništa pod milim bogom. "Ne valja".

Meni radi normalno. T-šljam, optika, mikrotik, dlink switchevi.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Zanimljiv test, hvala :D

Samo, nema šanse da je u igri kašnjenje podataka od 1sec... :/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Ekipa, jel ima kakav bug server il nesto di se okupljate?
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Zanimljiv test, hvala :D

Samo, nema šanse da je u igri kašnjenje podataka od 1sec... :/

Itekako ima. Ne konstantno nego u trenucima kad ti je povećan upload a naš famozni upload od pola megabita na adslu hvala Bogu nije teško zagušit

@sum.....  

ako nisi primjetio spominjao sam adsl a ne optičke priključke. Optiku nisam imao priliku testirat iako se kolega F4t4l iz PIS klana žali da ima kašnjenje na optici ko i na adslu

evo ti slike routera da nebi bilo kako izmišljam:

http://i68.tinypic.com/2ex4pkj.jpg

sad ti meni reci od kad je ova škovaca u upotrebi

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 16:45 (SC0RPl0N).
16 godina
odjavljen

Neki onda kolega kupi pošten router. 50% problema je uzrokovano ogavnim routerima (ako imate puste evre za igricu onda imate valjda i 250kn za router) a drugih 50% lošim paricama. Da bi ustanovili što tebe muči i poboljšali ti tvoje igračko iskustvo, treba nam par informacija o opremi i liniji koju imaš. Ne možeš samo doć tu i lupetati kako ti nešto ne radi a možda je negdje neki switch od 20kn ili tako neka glupost.

17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Servera nema, ali nađeš nekog od ekipe na frends listi i samo se priključiš.

Superdavor, Bučer i ja smo ti ziher gotovo svaku večer, pa samo uleti. Ima još druge ekipe koja redovito roka.

12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Neki onda kolega kupi pošten router. 50% problema je uzrokovano ogavnim routerima (ako imate puste evre za igricu onda imate valjda i 250kn za router) a drugih 50% lošim paricama. Da bi ustanovili što tebe muči i poboljšali ti tvoje igračko iskustvo, treba nam par informacija o opremi i liniji koju imaš. Ne možeš samo doć tu i lupetati kako ti nešto ne radi a možda je negdje neki switch od 20kn ili tako neka glupost.

Spojio sam svoj modem i mikrotik router. Imam kompjuter koji žvače bf na 144 fpsa lockano i intelovu mrežnu karticu. Problem nije na mojoj strani

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Sale_ds kaže...

Servera nema, ali nađeš nekog od ekipe na frends listi i samo se priključiš.

Superdavor, Bučer i ja smo ti ziher gotovo svaku večer, pa samo uleti. Ima još druge ekipe koja redovito roka.

Ma to znam, budem vas dodao. Ali nekako mi je bolje kad se medusobno busimo pa se onda vode rasprave tu na forumu :D

Sjecam se u vrijeme BF'a 3, kupil sam ja i jos jedan frend, pa njegov kolega pa njegovi frendovi pa moj kolega i tako nas se namnozilo preko 20 da smo na kraju zakupili svoj server. I naravno dolazio sam i na bugov.
E sad, od tih svih ljudi neki i danas igraju ali oni nisu kao ekupa tu. Nemres ti njimu objasnit da ceka na ulazak na puni server jer na njemu igra netko s buga, hebe se njemu jel... I onda ja moram izlazit i pokretat novu igru za cijelu grupu. Prije si im rekao da se igra na bugovom serveru pa su htjeli i doc jer je domaca ekipa. Ovak se vecini hebe jer im nis ne znaci kaj je jos par domacih ljudi na tom serveru jel..
Steta, bas fale serveri kak su bili prije..

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
16 godina
odjavljen
SC0RPl0N kaže...

Spojio sam svoj modem i mikrotik router. Imam kompjuter koji žvače bf na 144 fpsa lockano i intelovu mrežnu karticu. Problem nije na mojoj strani

SX763 je zakon sprava, ima odličan ADSL modem koji drži konekciju bolje nego većina ovih ZTE, ADB, Thomson, Speedport i ostalih smeća. Mana mu je slab CPU ali ako imaš mikrotika u bridgeu, nećeš dobit bolju kombinaciju. Ja ih kupujem na kile da rade kao vrlo dobri access pointovi.

Ajd ti fino daj slike DSL parametara. SNR, max rate, line attenuation i tako to. Sve se to da riješit osim ako nisi negdje u predjelu Gušća ili tako neke rupetine van civilizacije.

12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
SC0RPl0N kaže...

SX763 je zakon sprava, ima odličan ADSL modem koji drži konekciju bolje nego većina ovih ZTE, ADB, Thomson, Speedport i ostalih smeća. Mana mu je slab CPU ali ako imaš mikrotika u bridgeu, nećeš dobit bolju kombinaciju. Ja ih kupujem na kile da rade kao vrlo dobri access pointovi.

Ajd ti fino daj slike DSL parametara. SNR, max rate, line attenuation i tako to. Sve se to da riješit osim ako nisi negdje u predjelu Gušća ili tako neke rupetine van civilizacije.

evo ti statistika linije:

http://i64.tinypic.com/a1o9w8.jpg

16 godina
odjavljen

Linija je ok, sigurno ti ona ne uzrokuje tolike dropove. Puno bolja nego većina po npr. selima PGŽ.

I ovo je dlink, o kakvom ti mikrotiku pričaš??

12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Linija je ok, sigurno ti ona ne uzrokuje tolike dropove. Puno bolja nego većina po npr. selima PGŽ.

I ovo je dlink, o kakvom ti mikrotiku pričaš??

o ovom:

http://i64.tinypic.com/1415m5t.jpg

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice