Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.274.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1

Maksić, nije ovo tvoja privatna prčija da mi govoriš gdje smijem pitati ili ne, lijepo sam te pitao, je li po tebi SSD, 144hz monitor i 200/100 optika varanje?

Imam BFBC2, BF3 premijum i BF4 premijum, hvala.

I neću gledati filmiće na yt, ja to ne razumijem i ne mogu to gledati (tata mi ne da), zato sam došao tu tebe pitati.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...

A možda jednostavno treba prihvatiti činjenicu da se igra tebi osobno ne sviđa i da se to mišljenje nužno ne preslikava na kompletnu BF1 scenu?

Ne znam zašto ljudi često misle da je njihovo mišljenje jedino koje može postojati i da nema alternative.

Ne znam otkud si izvukao da sam to što mi se igra ne sviđa preslikao na cijelu scenu, te da je moje mišljenje alfa & omega. Kao prvo igra mi se sviđa, samo ne kao recimo BC2 i BF3. Ako ti nije dovoljna moja riječ, možeš slobodno pogledati šta sam pisao prije, jer sam dosta dugo član foruma. Napisao sam da su isporučili igru u kojoj nedostaju neki od ključnih elemenata da bi se mogle formirati različite zajednice. Mislim da je srž igre jako dobra, "netcode" radi skoro pa besprijekorno i igra je valjda najstabilnija u serijalu, ali sve oko toga je manjkavo. Loš je UI, raznovrsnost servera je skoro pa nepostojeća, rentanje servera nema svrhe (iako se mora priznati da poduzimaju neke korake u vezi toga), progresijski sistem je tragičan i "genijalcu" koji je osmislio način na koje se dobivaju medalje stvarno treba dići spomenik, customizacija je loša, mape su meh i da ne nabrajam više. Dodat ću da je u mom slučaju jednostavno nastupio i određeni zamor materijala, tako da i to igra neku ulogu.

Ulupao sam jako puno sati u serijal od BC2 pa na ovamo, pa mislim da s pravom mogu procijeniti vitalnost igre. Btw BF1 na PC-u trenutno, dakle 4 mjeseca nakon izlaska ima cca. 50k igrača, dok BF4 nakon više od 4 godine ima cca. 20k. Na igri će DICE raditi još dugo i bit će support, ali pitam se je li to 2 little 2 late? Nadam se da nije, samo znam da se meni jednostavno ne igra.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
16 godina
dery kaže...

Samo neznalica može nešto reči protiv battleloga koji je svjetlosnim godinama ispred ovog smeća sad.

Zapravo bi najbolje bilo da ima oba načina spajanja. Pa tko šta voli.

Recimo mnogima battlelog zadavao probleme i sam dice je rekao da je spajanje u igru iz browsera na razini F2P igara. A znamo da je glavni razlog napuštanja istoga stalni problemi oko ddosanja, održavanja, programiranja itd.

16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Recimo mnogima battlelog zadavao probleme i sam dice je rekao da je spajanje u igru iz browsera na razini F2P igara. A znamo da je glavni razlog napuštanja istoga stalni problemi oko ddosanja, održavanja, programiranja itd.

Koji su to komedijaši... Pa battlelog je sprdnja od stranice za održavati, bilo kakav malo napredniji CMS je kompliciraniji od tog prkna.

M4X - ajde maksiću, slavni web developeru, objasni nama neukima što je to točno problem sa battlelogom da je tako kompliciran... Ili ćeš opet u neku mišju rupu pobjeć kad te se nešto pita? Jado jadni...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 18:52 (Sum_of_all_fears).
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Što se tiče zajednice, u duhu seljenja svih mogućih i nemogućih servisa na web, šta kažete na Discord? Rainbow 6 već ima svoju mini zajednicu, zašto ne bi i BF? Ne trebaju nikakvi dodatni programčići, besplatno je, može se lijepo administrirati,... Mislim da bi to pokrilo sve moguće zajednice koje postoje trenutno i pojednostavilo bi komunikaciju.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
animosity_frenzy kaže...

Ne znam otkud si izvukao da sam to što mi se igra ne sviđa preslikao na cijelu scenu, te da je moje mišljenje alfa & omega. Kao prvo igra mi se sviđa, samo ne kao recimo BC2 i BF3. Ako ti nije dovoljna moja riječ, možeš slobodno pogledati šta sam pisao prije, jer sam dosta dugo član foruma. Napisao sam da su isporučili igru u kojoj nedostaju neki od ključnih elemenata da bi se mogle formirati različite zajednice. Mislim da je srž igre jako dobra, "netcode" radi skoro pa besprijekorno i igra je valjda najstabilnija u serijalu, ali sve oko toga je manjkavo. Loš je UI, raznovrsnost servera je skoro pa nepostojeća, rentanje servera nema svrhe (iako se mora priznati da poduzimaju neke korake u vezi toga), progresijski sistem je tragičan i "genijalcu" koji je osmislio način na koje se dobivaju medalje stvarno treba dići spomenik, customizacija je loša, mape su meh i da ne nabrajam više. Dodat ću da je u mom slučaju jednostavno nastupio i određeni zamor materijala, tako da i to igra neku ulogu.

Ulupao sam jako puno sati u serijal od BC2 pa na ovamo, pa mislim da s pravom mogu procijeniti vitalnost igre. Btw BF1 na PC-u trenutno, dakle 4 mjeseca nakon izlaska ima cca. 50k igrača, dok BF4 nakon više od 4 godine ima cca. 20k. Na igri će DICE raditi još dugo i bit će support, ali pitam se je li to 2 little 2 late? Nadam se da nije, samo znam da se meni jednostavno ne igra.

Ulupao sam i ja podosta sati u gomilu BF naslova, ali moram priznati da se s tobom ne slažem. Mape mi definitivno nisu meh, promašen je jedino Suez kojeg su dvaput popravljali i vjerojatno će i treći put, pa možda pogode neki balance. Kao što si spomenuo netcode je odličan, igra je stabilna, a gomilu toga popravljaju ili će tek popraviti u narednim patchevima. Mislim, mi sad pričamo o BF4 kao nekakvom sjajnom naslovu, spominješ ga kao primjer u usporedbi sa BF1, a sjetimo se samo kakav je launch imao i kakav je bio na početku svog puta. I popravili su ga, nije bilo kasno, igra se i dan danas. Popravit će tako i većinu stvari koje u BF1 ne štimaju i opet će biti naslov koji će se igrati godinama.

Što se battleloga tiče, onaj u browseru imao je svoje prednosti, ali je također bio bugovit do jaja. Da mi je pet kuna za svaki put kad mi se nakon neuspjelog spajanja na server igra "objesila" i nisam mogao ništa osim sve živo restartati. Da ne govorim da mi je totalno blesavo bilo da moram izaći iz igre da bih promijenio server. Ok, nekome se to sviđalo, činjenica je da je bilo bolje što se statistike i loadouta tiče, ali vjerujem da Dice radi i na tome.

Jedino što mi se baš ne sviđa su behemothi i sentryji, mislim da je moglo i bez toga, ali jebiga...

14 godina
Battlefield 1

Dodano dosta linkova u prvu poruku, uključujući i:

HR Battlefield Community:

https://www.facebook.com/groups/159899683446/

BF1 HR:

https://www.facebook.com/bf1HR/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

BF1 HR:

zašto se ti uopće trudiš? jel uopće igraš bf1? ovdje su istaknuti članovi rekli svoje,igra je govno i gotovo,meni paše

po bugu je to igra godine a igraju je valjda 10 ljudi u hr od kojih su polovica zaposlenici buga,stvarno ste presmiješni

po antraksu i ekipi nitko nebi ni smio igrat bf1 jer su oni "stručnjaci" lol,imate bf3 i 4 i igrajte warove itd.,nitko vam ne priječi,ili jednostavno čekajte bad company 3 i ovu temu zaobiđite

16 godina
odjavljen

Maksiću, opet šefuješ i ne odgovaraš na pitanja... To nije lijepo.

I još te pohvalim ko experta a ništa od mojih odgovora...

9 godina
neaktivan
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...

BF1 HR:

zašto se ti uopće trudiš? jel uopće igraš bf1? ovdje su istaknuti članovi rekli svoje,igra je govno i gotovo,meni paše

po bugu je to igra godine a igraju je valjda 10 ljudi u hr od kojih su polovica zaposlenici buga,stvarno ste presmiješni

po antraksu i ekipi nitko nebi ni smio igrat bf1 jer su oni "stručnjaci" lol,imate bf3 i 4 i igrajte warove itd.,nitko vam ne priječi,ili jednostavno čekajte bad company 3 i ovu temu zaobiđite

Ajde maksonja priznaj da je igra napravljena za predskolsku djecu tj. tezina iste!

17 godina
odjavljen
sp0ngy kaže...
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...

BF1 HR:

Ajde maksonja priznaj da je igra napravljena za predskolsku djecu tj. tezina iste!

ajde odite igrat svoj bugoviti m16 dječji bf3 i bf4,pa vršite merenja na obožavanom battlelogu čiji je veći e penis,i usput uključite makro na mišu,tvikove i hakove,po tome je većina poznata,kako prevariti,čitera ne nedostaje na hr sceni

15 godina
Maxić daj smiri doživljaj, malo si se pogubija. Prvo odgovaraš na postove koporajući kobasicu od predhodnih i onda su ti svi krivi što se tebi bf1 sviđa a njima ne. Pa meni se sviđa bf1 pa sam to jednom rekao i ne ponavljam se više. Volim i bf3 i bad company u svoje vrime a da sam kupija i bf4 bi mi se sigurno sviđao. S kim se ti uopće svađaš tu? Malo si naporan i to čini se većini ljudi, bez ljutnje..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ma daj pustite maxa, vidite da zbog ove čiterske đubradi sa ssd-ima ne može više doći do tenkića pa mu je sad vjerojatno teško doći do pozitivnog K/D-a. Odatle i nervoza u njegovim postovima. Logično.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
darkborg kaže...
Ma daj pustite maxa, vidite da zbog ove čiterske đubradi sa ssd-ima ne može više doći do tenkića pa mu je sad vjerojatno teško doći do pozitivnog K/D-a. Odatle i nervoza u njegovim postovima. Logično.

kdr je pozitivan,imam ja spm veći i od superdavora,nije to problem,imam ja skila,nebrinite

ali to za ssd si u pravu,nema šanse da uopće više i primirišem tenkiću poslije ovog pača,katastrofa...prije sam znao uhvatit tu i tamo na početku ali sad jednostavno nema šanse,tek kasnije tokom igre upadnem ili naletim na slobodan...ali šteta jer ih polovica uopće nema pojma vozit i igrat sa tenkom,samo ga bezveze potrate,a oni koji znaju neće samo tako lako spušit...to su sve ovi vjerojatno sa nvme,m2 itd.

13 godina

ozbiljno? veći i od superdavora? to je teško ali povjerovati ću ti.

znači može se reći da si ti vjerojatno najbolji pr0 bf1 igrač u regiji?

17 godina
odjavljen
darkborg kaže...

ozbiljno? veći i od superdavora? to je teško ali povjerovati ću ti.

znači može se reći da si ti vjerojatno najbolji pr0 bf1 igrač u regiji?

da,bio je veći prije kad sam baš gledao njegovu i svoju statistiku, s tim da on igra sa svojima a ja sa nikim i da ima puno više sati od mene,ja sam trenutno na 63 sata i rank 50 i neki,a on ima pun k**** sati

sigurno da jesam,teorecki bi bio

trenutno igram na ovom pc-u iz potpisa ali također imam i jači(144Hz monitor freesync rx 480 itd),na tom je još lakše igrat ali trenutno nemam na njemu instalirane windowse,prazan je,ali nemam brzi ssd,tj. imam obične ssd diskove koji su limitirani na sata 2 brzine a to je malo

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 21:27 (M4X).
17 godina
Battlefield 1

INSANE HEADPHONE EASTER EGG SOLVED! - Battlefield 1

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Jel se zna kad ce pec?

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

INSANE HEADPHONE EASTER EGG SOLVED! - Battlefield 1

šta je to sad? čini se bezveze i teško za nać ali to očito neki traže,znam da je bilo to i prije u bf3,4 i hardline

danas sam probal malo sa medicom igrat i mislim da bi mogal nastavit,uzel sam si "ce izrigam ti se optic" pušku i ono,sviđa mi se,malo rivajvaš ljude,bacaš medic...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 22:58 (M4X).
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Jel se zna kad ce pec?

Vjerovatno nista prije DLCa, koji dolazi sljedeci mjesec.

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

bezveze kaj nema enemya na mapi, otezava igru i postaje dosadno

xbl: p4smat3r

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Pokušali su Mystiq i dečki još u BF3 napraviti BF comunity pa svi znamo kako je to završilo.

U svakom klanu je bila jedna trula jabuka koja je na kraju uspjela zatrovati cijelu zajednicu i sve je propalo.

dobro receno.

to je sve pocelo (aktivno) sa bc2, a tek sa bf3 su pocelo warovi protiv drugih communitya i sve te osale zanimljive stvari da bi na kraju ispalo da se uvijek nasao neki pojedinac kojem nije nista

bilo dobro, pa prepucavanja, ovakve optuzbe, onakve itd.

na kraju vise nismo imali ni vremena a ni volje to drzati aktivnim

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
16 godina
Battlefield 1

Jutro  

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Andi_zg kaže...

Jutro  

šta ti je to? ja još nemam ništa ali uskoro bi se trebal pojavit dlc za skidanje

13 godina
M4X kaže...

šta ti je to? ja još nemam ništa ali uskoro bi se trebal pojavit dlc za skidanje

To je nova mapa i novi mod - samo tenkovi.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

neznam ja šta je to,ne pratim ja ko vi sve jutubere i filmiće o igri da znam,niti neznam koja su oružja op a koja nevaljaju,zato i pitam neke stvari

u bf4 ili 3 je bio neki mod samo sa tenkovima ali to mi nije bilo zanimljivo tako da vjerojatno neće bit ni ovdje,na kankvestu 64 igrača mi je puno jače igrat sa tenkom

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
M4X kaže...

neznam ja šta je to,ne pratim ja ko vi sve jutubere i filmiće o igri da znam,niti neznam koja su oružja op a koja nevaljaju,zato i pitam neke stvari

u bf4 ili 3 je bio neki mod samo sa tenkovima ali to mi nije bilo zanimljivo tako da vjerojatno neće bit ni ovdje,na kankvestu 64 igrača mi je puno jače igrat sa tenkom

Tko pita ne skita.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

gledal sam nedavno zauzeće procesora,i5 750 na 4GHz mi je zakucan non stop na 99-100%,grije se do 70 stupnjeva...igra je baš procesorska

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Samo ti Max pitaj nije problem. 

Jel to bilo pitanje post iznad ili konstatacija? Čisto da budem siguran radi formuliranja odgovara. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1
Ovaj šupak Maks mi prepravlja palce u šupak.
Prvo mi je stavio u šupak palac na odogovr, a onda se predomislio i izvadio ga iz šupka.
Maks nisi u redu.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice