Meni je Bf 1 odlican,bas zbog tog staromodnog štiha,daleko bolji nego Bf4.Sad sam skoro vec 80 level,igram i s nekima tu koji su na forumu.Istina je da u igri ima dosta neostataka,kao recimo jako slaba suport klasa.Ta klasa mora biti abnormalno OP da bi bila realnost nekakva ili barem blizu toga.To ima da dok cepas da doslovno sve pocepaš s dva metka kam got ga pogodis a ne 5,dobro da nisu deli 10,pa to su teske strojnice,to nemoze biti mali kalibar nikak,barem neke od njih ako ne sve.Sve je to jasno da mora biti balans u igri kao i u svakoj drugoj ali ovo su se stavrno posrali s suport klasom
.Kaj se tice medica,sad u zadnje vrijeme me dosta ljudi ozivljava kaj je pohvalno,i ja dok igram pokusavam cim vise,samo ja imam problem kaj nije ono da necu ozivljavati nego mi se tesko to zmisliti da imam iglu
,skoro isto mi to problem za granate
.Asault uzimam samo dok krepam pa dok vidim da mogu neko vozilo spičiti.Inace konstantno igram sa scout,ono ne ja tebe budem ti mene nebudeš
.I tak igra je jako zanimljiva,sad se ceka kaj budu dodali u novom patchu velikom.Nisam ljubitelj Aragone foresta ili Aimensa,to napucavanje na srecu u malim prostorima je za decu.
Po meni idealno rjesenje da svi imaju jednaku sansu za dobar game je da sve građevine(i sve ostalo kaj je na mapi) na bili kojoj mapi se rotiraju svaki put bez redosljeda,tak da ti nemas kaj pamtiti di kaj je,ko da igras svaki put neku novu igru,nema pamcenja najboljih pozicija pa s vremenom postanes bolji nego neko drugi,nema toga,mora biti ko da ides u rat i prvi dan si na bojistu ko guster zeleni,zgubis se v travi a kamoli na cijeloj mapi
.Mozda s vremenom budemo i igrali koju takvu igru koja ima taj koncept.
Jedina stvar koja mi bas ne drzi vodi je ta velika moc zapazanja u igri,jednostavno vidis koga got oces na bilo kojoj razdaljini,da ide buha po lišču na drugoj strani mape bi je mogel valjda skuziti,to bi po meni malo trebali smanjiti.
Jedan od najvecih problema je ustvari da svi idu zauzimat sve objektive a opce netreba,svi su gladni za tim bodovima
,a dosta je samo drzati malo vise od polovice i drzat tu liniju prek cijelog bojista.Bas neki8 dan bio slučaj,na Shadow mapi onoj sa srusenim cepelinom na sredini,zauseli smo cijelu tu liniju i sad svi hrliju dalje prema E i F i gineju ko muhe a bilo izjednaceno otprilike.Onda sma im pocel pisati da nek drze tu liniju da kam ih vrag jebe tam dole
,i vidis ono odjedanput cijela linija od C D i onaj brijeg ispred E objektiva sve puno ljudi
,na kraju smo pobjedili s prek 250 razlike negde v 5 minuta,to su i mediki ozivljavali stalno,ovi se nisu jednostavno mogli probitit.Pa reko kaj ste do sad spali 
Uglavnom meni osobno je ogra odlicna,pogotovo dok je trolanje i campiranje u pitanju
,tak da za mene to uopce nisu baceni novci,preporucil bi ju svima,pogotovo onima koji vole WW2 i sve wezano oko toga,mada je to WW1.
bez weze
neznam kaj je tu bez veze,samo ovo kaj si ti napisal jedino,drugo nist,drugi put objasni,pa se mozda pokopca nesto kaj ti mislis

Idem igrat kad ono
https://beam.pro/53copceco
I tamo su ih banali za stalno.