Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.276.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
Soldier977 kaže...

Možete pričati koliko hoćete ali jedna je činjenica. Nema teoretske šanse da se skupi ekipa od 20 ljudi pa da igra zajedno na mapi kao šta je to bio slučaj s bf4 propaganda ili BF3. 

Došlo je novih igrača koji nikad nisu igrali bf i njima je ludilo, a dosta veterana ne igra jer je ovo nova igra koja nam ne paše.Kad god se spojim igra možda par frendova ili nitko. Prije se nisam mogao odlučit s kime ću koliko ih je igralo u svako doba. Meni je več dosadilo dok sam ove prije imao preko tisuču sati svaku.

kradem mine iz minskog polja
13 godina
Battlefield 1

Na mojem originu gotovo nitko ne igra kad god pogledam, a dobar dio su bf igrači od vremena bc2, neki i od prije. Ok, nije da imam brdo frendova, izbirljiv sam :P. Možda smo matori i čangrizavi, štajaznam.

BF1 ima igrača, i to hrpu, sve to stoji - ipak, bf1 rastura prvenstveno na konzolama, na PC-u je tu negdje (ako ne i lošiji) ako se uspoređuje sa bf3 i bf4 u slično vrijeme, čini mi se da na pc-u i više opada baza no što je bio slučaj kod prijašnjih naslova. No dobro, hrpa ljudi igra, nama ne odgovara, rasklimao se komjuniti i to je to.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

ovo je prvi battlefield a i općenito igra koju nisam čekao da dođe na sniženje nego sam odmah iskeširao 40ak ojera. toliko sam bio nahajpan. I jbg naravno ohladio se skoro brže nego od hardlinea.

igra mi je bila dobra i zabavna u početku al jednostavno nemam onaj feeling kao u trojci i četvorci i ne vidim se kako nabijam stotine sati u njoj. rank up-o sve klase do 10-og levela i nekako nemam više želj za igranjem.

A još su morali i toliko rastegnuti izdavanje prvog dlc-a

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

za kolko mogu prodati origin acc  http://prntscr.com/e0sxv0

bf1 kupljen neki dan. bf4 (svi DLC)  134lvl 1.71 k/d. sve moguce otkljucano hardline par sati igranja. bf3 nesto sitno 30-40lvl

bf1 me razocarao i nemam ga stvarno volje igrati, ovih 300kn je doslovno baceno.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Joj daj vi kaj vam igra nije dobra izađite iz teme ono kuiš pa nama koji igramo smetate dok igramo kad pričate i vajnate loše o igri 

činjenično stanje da je igra postala dosadna i brzo treba neki dlc i patch što pokazuje kako broj igrača lagano opada.

S druge strane, potpisujem ovo da mi nitko iz origina ne igra, a imam max 100 frendova (ako nisu limit dizali).

Ugl. tko igra i roka svaka čast, dobio si vrijednost za svoj novac, ali ako netko nešto napiše protiv igre i argumnetira, zašto ga morate isticati. Zašto ga ne izignorirate, ako je vama super igra i igrate ju. Jel vam dolazi notification ingame da je netko rekao e igra je dosadna?

lol 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Možete pričati koliko hoćete ali jedna je činjenica. Nema teoretske šanse da se skupi ekipa od 20 ljudi pa da igra zajedno na mapi kao šta je to bio slučaj s bf4 propaganda ili BF3. 

Netočno. Na InfoGameru sam uspio spojiti svih 64 igrača na isti server.

Okej, 63 jer jedan komp nije radio.

Može se. Neće ući u isto vrijeme, ali uredno se mogu spajati jedni na druge.

Nadalje, ovi što argumentiraju "nitko mi s Origina ne igra" vjerojatno nisu prolazili tranziciju kroz Battlefielde. BF igram od prvog i kad god je došao neki koji mijenja stvari događala se promjena publike. Nakon BF2 ekipa je hračkala Bad Company (namjerno ignoriram 2142) i gotovo nitko s kim sam igrao BF2 više nije igrao Battlefield. Evo, da budem iskren, znam samo jednu osobu koja je nastavila. Nakon Bad Companyja 2 došla je trojka koja je, više-manje, zadržala dio publike jer je Bad Company 2 mnogima bio prvi BF, ali opet se mnogo igrača izrotiralo. Pa je došao BF4, pa Hardline, pa BF1. Sa apsolutno svakim dešavala se rotacija ljudi i to je potpuno normalno.

Nekima se, eto, desilo da je baš sada nastupila velika promjena i njihova ekipa ne igra. To je pokazatelj samo jedne stvari - pazi sad - DA NJIHOVA ORIGINALNA EKIPA NE IGRA. A ne da je igra lošija od prethodnih ili da umire ili štoveć. To su pizdarije.

Baklava, srž vaše ekipe bio je Maggot. On je prešao na konzolu. Znači li to da PC umire?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 1:36 (Danny_HR).
13 godina
Danny_HR kaže...

Nadalje, ovi što argumentiraju "nitko mi s Origina ne igra" vjerojatno nisu prolazili tranziciju kroz Battlefielde. BF igram od prvog i kad god je došao neki koji mijenja stvari događala se promjena publike. Nakon BF2 ekipa je hračkala Bad Company (namjerno ignoriram 2142) i gotovo nitko s kim sam igrao BF2 više nije igrao Battlefield. Evo, da budem iskren, znam samo jednu osobu koja je nastavila. Nakon Bad Companyja 2 došla je trojka koja je, više-manje, zadržala dio publike jer je Bad Company 2 mnogima bio prvi BF, ali opet se mnogo igrača izrotiralo. Pa je došao BF4, pa Hardline, pa BF1. Sa apsolutno svakim dešavala se rotacija ljudi i to je potpuno normalno.

Nekima se, eto, desilo da je baš sada nastupila velika promjena i njihova ekipa ne igra. To je pokazatelj samo jedne stvari - pazi sad - DA NJIHOVA ORIGINALNA EKIPA NE IGRA. A ne da je igra lošija od prethodnih ili da umire ili štoveć. To su pizdarije.

Baklava, srž vaše ekipe bio je Maggot. On je prešao na konzolu. Znači li to da PC umire?

Ja sam prolazio kroz razne tranzicije, a ti nisi dobro prošao kroz moj post :P. Ovaj će biti mrvu duži, valjda ćemo se bolje razumjet.

Meni je igra lošija, ne tvrdim da općenito jest lošija niti ovdje nekome to propovijedam - kupio sam ovaj nastavak ionako isključivo radi ekipe jer nemamo puno opcija za online pa bar nešto da se podružimo. Za ovo zadnje pitanje: Postavljaš mi najbazičniji krivi silogizam, ne znam odakle ga izvlačiš. Stvarno očekuješ da odgovorim na to?

Srž naše ekipe nije bio niti jest Maggot, niti itko pojedinačno, jednostavno postoji određena jezgra, no to nije ni bitno (nije ni jedina ekipa s kojom ja znam zaigrat).

U stvari si samo parafrazirao ono što sam ja rekao i dodao neki falš zaključak - a za ovo boldano, moglo se iščitati i iz mog posta, thank you cpt obvious :P.

Svima je jasno da si ti u BF-u od početka, al slobodno to napomeni još koji put. Ja ga igram samo 8-9 godina (kežual bf2, al tad se nismo znali; bc2,bf3,bf4,bf1). Meni nije niti jedan toliko loše sjeo, do BF1 - a na svima sam bio podjednako njubast i trudio se ptfo ( ovo govorim da ne bi bilo mad cuz bad argumenata). I što to znači? Pa opet ništa, osim da je meni ovo prvi BF koji mi nije dobar.

Kad sam rekao da je komjuniti raskliman, mislio sam na ovaj naš krkanski bug komjuniti u širem smislu. Kad sam rekao da je skok igrača najveći na konzolama, to je jednostavno tako po brojkama, a stoji i što sam rekao za broj PC igrača (gledao sam brojke jer sam bolestan ovaj tjedan i jako mi je dosadno). Doduše, za trend PC igrača nisam gledao u omjeru na broj kupljenih igara (nije mi bilo toliko dosadno :D).  Jesam li izvlačio zaključke iz toga? Nisam. Uostalom, evo ti moj post ovdje opet:

''Na mojem originu gotovo nitko ne igra kad god pogledam, a dobar dio su bf igrači od vremena bc2, neki i od prije. Ok, nije da imam brdo frendova, izbirljiv sam :P. Možda smo matori i čangrizavi, štajaznam.

BF1 ima igrača, i to hrpu, sve to stoji - ipak, bf1 rastura prvenstveno na konzolama, na PC-u je tu negdje (ako ne i lošiji) ako se uspoređuje sa bf3 i bf4 u slično vrijeme, čini mi se da na pc-u i više opada baza no što je bio slučaj kod prijašnjih naslova. No dobro, hrpa ljudi igra, nama ne odgovara, rasklimao se komjuniti i to je to.''

Zaključno, bojim se da si pobrkao argumentiranje sa komentiranjem, barem u mojem slučaju. Mislim, kužim ja i tebe, kome ćeš pisati ovdje kada je dobar dio postova o prdežu, sisama i demantiranju antraksa koji je pr0 jedino u trolanju :D

17 godina
neaktivan
Da ti budem iskren, tebi sam odgovarao samo u zadnjoj rečenici. :)

P.S. Igram BF od prvog.
17 godina
Danny_HR kaže...
P.S. Igram BF od prvog.

Misliš od tisućudevetstoičetrdesetdrugog? Prvi je tek sada izašao, prije nekoliko mjeseci.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
Gle meni je ovdje dobro sto su mape bas BF mape... Jedino mi suez i fao nisu bas po gustu... Hardline sam obozavao i jos ga igram jer nema prakticki ni jedne lose mape u vanilla osim The Block mape.. Sad da igra ne nudi razlog za levelanje hmm ne znam koji bf nakon BF 2 ima nekakav poseban razlog za vise igranja samo radi Extra lvl. Mislim da mi je u bf 2 trebalo oko 800h za max level a u svim ostalim oko 200h igre.... BF4 necu komentirati jer iako je igra ok nabacali su toliko toga unutra da se na normalnim serverima ne moze gustati, a BF 4 nije dobio za razliku od BF 3 dlc na razini Zibe ili Aftermath ali i dalje je miljama ispred BF 3 kao igra. @danny nije problem sto smo se rjesili battleloga vec je problem sto su oni izbacili neke stvari sa kojima je igranje bilo daleko lakse. Npr. Retardirano je da ne mogu namjestiti vozila prije nego ga vec uzmem, party system uopce ne radi kako spada jer u 90% slucajeva na ts nas zna biti 15-20 a da vidim samo 3-5 online i to bez mogucnosti ulaska sa njima u party. Jos ona obavjest za party koja prekida igru je nesto sto ne mogu shvatiti kod ove igre. Jesu li oni uopce igrali igru prije pustanja u prodaju ? Ukidanje platoona leaderborda, battlereporta, itd... (a sve to ima neka treca stranica battletracker ???) Da ne govorim kako jos bf 4 ukidaju stvari s kojima je i ESL bio laksi za igrati.. Ali sve u svemu ovo mi je jedan od drazih BF naslova sto sam igrao... Ima nas dosta koji igramo... Ali posto ne postoje pravi custom serveri sa ovim bf naslovom je nazalost umrlo neko masivnije zadrzavanje na jednom mjestu istih igraca.... Ruku na srce to je se vec pocelo dogadjati vec od BF 3 i prvih DLC prosirenja pa ako server nije bio 64 igraca metro bazzar mogao si visit na njemu satima da ga napunis.... I na kraju bi opet igrali manje vise stranci a najmanje domaci koji su bili rastrkani svukuda... Opet to je velik udarac upravo na PC igrace kojima je to navika... A po meni najlakse ce im to biti poraviti davanjem servera trecoj strani jer ovako vlasnik servera ne moze nista niti moze uopce sudjelovati u igri.
https://beam.pro/53copceco
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 1

A brate jeste dosadni vise...jedni se krive da igra nevalja, a drugi se nikako nacudit sto se ovi krive da im igra nevalja i sto pljuju po igri,kad je njima super duper extra cool.

Samo se u krug vrtite.

Pametnijih stvari je bilo dok je mudo stavlja linkove,a ivanec i mrski pisali svakodnevne mudrosti,ovo je vec terapija zesca.

ps.meni igra osobno je odlicna,samo ocito moram jos 8gb rama nabavit da dobijem na stabilnosti.Ali jeb...m im sve kad vec toliko platis jebe..u igru sto ne more radit stabilno ko i svaka druga igra,pa nije i kanta od pc-a da ne mogu normalno igrat.

bf4: [G] hrka11
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...
Soldier977 kaže...

Netočno. Na InfoGameru sam uspio spojiti svih 64 igrača na isti server.

Okej, 63 jer jedan komp nije radio.

Može se. Neće ući u isto vrijeme, ali uredno se mogu spajati jedni na druge.

Evo Ceco je napisao.

ceco22 kaže...
...., party system uopce ne radi kako spada jer u 90% slucajeva na ts nas zna biti 15-20 a da vidim samo 3-5 online i to bez mogucnosti ulaska sa njima u party. Jos ona obavjest za party koja prekida igru je nesto sto ne mogu shvatiti kod ove igre. 

_________________________________________________________________________________

Najviše mi je krivo što su napravili tehnički skoro savršenu igru bez iti malo duše.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
hrka11 kaže...

A brate jeste dosadni vise...jedni se krive da igra nevalja, a drugi se nikako nacudit sto se ovi krive da im igra nevalja i sto pljuju po igri,kad je njima super duper extra cool.

Samo se u krug vrtite.

Pametnijih stvari je bilo dok je mudo stavlja linkove,a ivanec i mrski pisali svakodnevne mudrosti,ovo je vec terapija zesca.

ps.meni igra osobno je odlicna,samo ocito moram jos 8gb rama nabavit da dobijem na stabilnosti.Ali jeb...m im sve kad vec toliko platis jebe..u igru sto ne more radit stabilno ko i svaka druga igra,pa nije i kanta od pc-a da ne mogu normalno igrat.

Šuti..... pa ti se ni ne sjećaš BF3-a i najbolje teme na Bug.hr-u  

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Soldier977 kaže...
hrka11 kaže...

Kako će se sjećati kad se još nije bio ni rodio

13 godina
Battlefield 1
Kakav jebeni Maggot??!!!
On jedino može biti moj pomoćnik/zamjenik... i to samo ako sam dobro raspoložen taj dan pa mu to dopustim.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Soldier977 kaže...

MRSKI kaže...

Kako će se sjećati kad se još nije bio ni rodio

Vidi ove dvojice,Lolek i Bolek...svejedno ste njubovi i nisam nista slaga s ovim iznad.

Ja sisu cuca dok ste vas 2 tukli po Bf 3 .l.

bf4: [G] hrka11
13 godina
hrka11 kaže...

osobno ne bih trošio pare na još 8gb, pričekaj patch - ja imam 16gb i igra je letila do patcha (60-90fps) nakon kojeg mi gpu usage random padne i na par sekundi krene lagfest, to se dogodi bez nekog očiglednog razloga i ram nije ni blizu popunjenog

11 godina
Battlefield 1

Tko hoće igrati neka mi se javi na pp, ekipa od 5 igrača igra svaku večer od cca 20:00 do 12 pola 1 u noci, prođemo sve operacije, svi smo od lvl 80 do lvl 100, imamo cca od 300 do 500 sati i nije nam dosadno i dalje igramo svaku večer sa guštom, igrali smo prošle battlfielde tako da nema to veze što pričate da ste se zasitili te igre u prošlosti. Meni se ova igra najviše sviđa od svih prethodnih Btf zbog povratka u prošlost jednostavno obožavam stari tip ratovanja, starije oružje... Vi koji serete po igri vjv ne možete 2 killa napravit pa obrišete igru nakon 2h sata igranja, a ovi koji su se izigrali razumijem vas fali sadržaja novoga, koji uskoro dolazi, i stvarno ako ste sami nemate sa kime igrati dodajte me na origin, budemo svi na ts navečer i laganini chill uz operacije :) 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
BeLLicus kaže...

Tko hoće igrati neka mi se javi na pp, ekipa od 5 igrača igra svaku večer od cca 20:00 do 12 pola 1 u noci, prođemo sve operacije, svi smo od lvl 80 do lvl 100, imamo cca od 300 do 500 sati i nije nam dosadno i dalje igramo svaku večer sa guštom, igrali smo prošle battlfielde tako da nema to veze što pričate da ste se zasitili te igre u prošlosti. Meni se ova igra najviše sviđa od svih prethodnih Btf zbog povratka u prošlost jednostavno obožavam stari tip ratovanja, starije oružje... Vi koji serete po igri vjv ne možete 2 killa napravit pa obrišete igru nakon 2h sata igranja, a ovi koji su se izigrali razumijem vas fali sadržaja novoga, koji uskoro dolazi, i stvarno ako ste sami nemate sa kime igrati dodajte me na origin, budemo svi na ts navečer i laganini chill uz operacije :) 

Netočno!

[19xx] 4ntraks
13 godina

Eto, sve nas je skont'o.

17 godina
ElektričnaOvca kaže...

Eto, sve nas je skont'o.

Može on 2 killa napraviti, ali 3, za to mu treba mali tenkić :P

16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Meni je igra sranje samo zato jer mi se setting gadi tako da me boli kuki

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Za ozbać...kad izlazi novi dlc? Novi patch kad se očekuje? Jesu fixali gas koji ubija kroz tenk?

Evo par pitanja za ove koji igraju da vidim kakvo je stanje igre. Da, neda mi se listat strane članke, oću ovako po domaće  hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

Meni je igra sranje samo zato jer mi se setting gadi tako da me boli kuky

Kad me već prozivaš. 

Sruc sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla blasruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla . Sruc bla blasruc bla blasruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla ližen diceu muda bla sruc bla bla  sruc bla bla sruc bla bla sruc bla blasruc bla bla  sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla  sruc bla blasruc bla bla sruc bla blasruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla.

sruc bla blasruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc ja san najpametniji bla bla sruc bla bla  sruc bla bla sruc bla bla  sruc bla blasruc bla naguzija san se diceu bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla  sruc bla bla sruc bla bla  sruc bla bla  sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla blasruc dice mi je sve u životu bla bla sruc bla bla sruc bla bla sruc bla bla.

Kanter PROO
15 godina
Battlefield 1

Evo sam se ugušio od smijeha na to, hahahauhauahu 

Moćno je kako si ubacio između, bitne argumente pa samo oni koji čitaju sve shvaćaju poruku autora. Jako domišljato, čak štoviše, umjetnički.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2017 14:07 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator
Skilledžija kaže...
Kakav jebeni Maggot??!!!

Taj dečko je s PC master racea prešao na konzole.

Odmah znaš o kakvom je čovjeku riječ.

skank666 kaže...

Meni je igra sranje samo zato jer mi se setting gadi tako da me boli kuki

Mi imamo isti problem😀

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen

Mene stvarno ne dira to što nema battleloga, što je taj party sistem sjeban (ili nije sjeban?), to što je arkadna ili sve ovo što su ostali koji su je igrali nabrojali. Ne jebe me to, uživao sam u svakom BF iako sam sa svakim imao tehničkih problema koji bi me doveli do ludila al bio mi ih je gušt igrat, osim ovog. Jebo te kockasti tenkovi, automatske tanđare (jedino su mi avionu ultra cool jer obožavam dvokrilce), turci, konji i lopate. 

Al rekli su da će novi star warsi uskoro pa će valjda bit bolje iako se sad samozadovoljavam sa titanfallom 2, koji je btw ultracool igra. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
16 godina
odjavljen
ElektričnaOvca kaže...

Na mojem originu gotovo nitko ne igra kad god pogledam...

Sve franšize prolaze iste faze: nitko ne igra, neki igraju, svi igraju, nitko ne igra, neki igraju, nitko ne igra, nitko ne igra... Recimo, zgodan je Blizzardov Battle.net za praćenje tog "fenomena". Neko vrijeme je popularan D3, pa WoW, pa HotS pa SC2 pa Overwatch, a u pravilu skokovi prate nove ekspanzije (BF-ovi su ekspanzije igre, a ne nove igre, realno), zakrpe i sl. To je posve normalno i nije indikator ničega. Općenito broj ljudi nije pokazatelj da nešto valja, jer da jest, mislili bismo da HDZ valja...

prodajem jednu od mašina
15 godina
Battlefield 1

Usporedio si političku stranku i video igru, evo stvarno ti je ta na mjestu svaka čast. 

Kad sam gore spomenuo da mi nitko ne igra sa frends liste, pogledavši frend listu od kojih je 30 ljudi clansmateovi, npr. igraju 2 čovjeka.

Onda dalje pogledam neke ljude s kojima sam rado igrao, ne igraju ni oni, a veći su bf igrači i dulji staž imaju od mene itd.

Ne gledam na nivou svijeta, već svoje origin liste, kako nitko od te stare dobre ekipe, ne igra, i nemoš skupit 20 ljudi na server da bude dobra partija.

Naravno da ljudi mjenjaju igre, imaju ukuse, ali mora nešto značit što baš nitko ''ko nešto vrijedi'' ne igra ovo, bar meni znači da ima ljudi koji su zasićeni igrom i misle slično/isto ko ja. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa zasite se ljudi igara, pa se vrate, pa se zasite, pa se vrate, pa... ide u krug. 

prodajem jednu od mašina
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice