- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Sretna Nova!
Oprostite prijatelji ratnici, zaglavio sam na nekoj fešti, i komuniciram s real life ljudima. Čudan feeling.

Sretna nova, pice.
Ako ima no-lifera, nađite me na bojnom polju. Treba u Novu ući kako spada - gazeći budale.
Dobar KD vam želim u novoj godini

Sretna vam Nova Godina i sve najbolje želje u novoj godini! :)
PS: Što je ovo, u igri samo jaki igrači, nigdje nikakvog filthy casuala, nemoš nikog ubit?!
isključi si cloud i nepotrebne stvari,origin in game
pc ti je preslab,napajanje,grafička,procesor...to je sve slabo
Ma sve sam to isključio.znam da je slab čeka se ryzen da vidim kak če ispast a ovak igram da nisam baš u zaostatku
Svima želim Sretnu Novu 2017, sa puno zdravlja, sreće, zadovoljstva i vremena za igranje!
PS: Što je ovo, u igri samo jaki igrači, nigdje nikakvog filthy casuala, nemoš nikog ubit?!
Ijeee... Sad su samo najjači i najhrabriji ostali online.

Recite mi nisam nasao koju vrstu multiplayera da igram kao pocetnik da dobijem lvl-e za klase? Gledao sam ovog naseg youtubera i odlucio sam se za medica , ali tesko dobivam lvle jer valjda krivi MP igram.

Sve najbolje momci :) Uzivajte!
Momci da li netko zna jucer sam imao odlican ping oko 30 se kretao, a danas gde god da odem je preko 120. Internet mi super radi, ali nesto ne valja ......sve mi laga i bloka a jucer nista.
Probaj ručno naći server. Meni se zna desit kad odem na Quick Match da me baci na neki server gdje mi ping bude u banani.
Momci da li netko zna jucer sam imao odlican ping oko 30 se kretao, a danas gde god da odem je preko 120. Internet mi super radi, ali nesto ne valja ......sve mi laga i bloka a jucer nista.
*Kristalna kugla mode on*
Nova godina je, malo je igrača online i matchmaking te spaja na servere gdje ima više igrača (američke)?
*Kristalna kugla mode on*
Nova godina je, malo je igrača online i matchmaking te spaja na servere gdje ima više igrača (američke)?
feget,gdje se može vidjet statistika igrača tj. runde i statistika cijele,tj.kompletni scoreboard,round history,jel to ima u bf1?
jel ovo službeno?
https://battlefieldtracker.com/
to sve stavi u prvi post
evo baš sad gledam svoju statistiku i od fegeta SUPERDAVORA,njega sam pronašao,ja imam 1d igre,on ima 6d,ja imam Score/Min 848 a on 781,znači da sam ipak bolji feget
Scout KPM i SPM u top 4% :p