Battlefield 1

poruka: 13.904
|
čitano: 1.413.391
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
9 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
molnyi kaže...

Zašto ne?
Pa kriminalno je malo oružja u igri i feeling je da se sve prebrzo otključa, tipa nakon 70-80H u igri imati ćeš 2-3 klase na full levelu i što onda? 
Medalje nemreš otključavati kako želiš već svaki tjedan imaš 5 koje moraš grindat...

Glavno da nema više oružja zaključanih iza idiotnih zadataka i SP misija. Nikad im neću oprostiti što nisam mogao igrao sa P90 i Deaglom.

13 godina
neaktivan
D-wook kaže...

Glavno da nema više oružja zaključanih iza idiotnih zadataka i SP misija. Nikad im neću oprostiti što nisam mogao igrao sa P90 i Deaglom.

Zato ćeš ovdje igrati sa 2-3 oružja dok ti se ne prisere od njih...

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 13:21 (molnyi).
18 godina
Battlefield 1

Cyber, pa zar ne banaju za uporabu VPN-a?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Evo odg. prije par stranica :

Battlefield 1

Oj...

Evo rijeseno ovo sto mi se desilo vezano za kupovinu preko VPN-a.

Uglavnom,oni su vidjeli da sam kupio preko VPN-a jer mi je jeftinije (tako sam im rekao,nisu mutavi da nevide)  ali nitko nije nista spomenio,samo kazu da sistem tako radi.Ako vide prijave s neobicne lokacije da blokiraju racun.

Javit ce mi se preko maila sa uputama dalje,tako je i bilo.Samo sam se morao ponovo javiti ovima na live chat da se potvrdi jos jednom da je moj acc i vraceno sve nazat i igra koju sam kupio preko VPN-a.

Ocito im ta kupovina ni ne smeta jer mi nista,bas nista nisu rekli za to.Zahvalili se na strpljenju i to je to.

Neda mi se stavljat sad slike od razgovora ili iz mail-a ali tako je bilo.Nisam ni ja mislio da ce bit vracena bar igra jer sam je preko VPN-a uzeo,a oni se zahvalili i jos jednom izvinili sve vratili nazat i to je to.

Ubiti kao neka sigurnost za racun.

17 godina
Jack Sparrow kaže...
MRSKI kaže...

Pa zar i ti

Zapravo je on pravi cicija, a ne ti.

On kao radi tamo, kao zarađuje puno, a nebi izvadio papir iz novčanika da  je neznam kaj. 

Jbt kakav je postao netko bi pomislio da je sjeo na krivi avion pa odletio u Škotsku.

Ma p_d_r _b_cn_!

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Malo dojmova mojih nekih.

Single player odlican uz Bad Company SP meni daleko najbolji SP u BFu ni jednu misiju se nisam tjerao da zavrsim nego bas igrao i uzivao.
Soundtrack fantastican likovi i voice acting isto dobri war storiji nisu klijej neki teski ima raznoraznih sa dosta zanimljivih glavnih ili sporednih likova.

MP:Ovo cisto kao casual igrac govorim zadnji BF koji sam ozbiljnije igrao bio je BBC2,Bf3 i Bf4 sam, igrao svaki po 100-150 sati, atmosfera fantasticna na trenutke toliko dobrih scena i stvari se dogodi da pomislis da single player rokas neke skriptirane sekvence a ne ludilo sa jos 63 covjeka.

60 herc serveri sta reci osim about fucking time...za svaku pohvalu ali to je trebalo davno davno da bude bar na 60 a ne 10-20 ili koliko je vec bilo u BF3 i BF4 ako se ne varam.
Nema neki prevelik izbor oruzija ali mi ne smeta iskreno,jer gameplay i atmosfera su mi vrhunski a ne milion nekih unlockova bilo to wepsi ili skinovi to mi je najmanje bitno.

Vidjet cemo kada prodje honeymoon faza svake igre dok se jos malo bolje nauci igrati i pricati o nekome balansu ali prvi dojam je 9/10 i preporuka svatkome tko se misli jos uzeti ili ne.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wack kaže...

Malo dojmova mojih nekih.
....

Nema neki prevelik izbor oruzija ali mi ne smeta iskreno,jer gameplay i atmosfera su mi vrhunski a ne milion nekih unlockova bilo to wepsi ili skinovi to mi je najmanje bitno.

Vidjet cemo kada prodje honeymoon faza svake igre dok se jos malo bolje nauci igrati i pricati o nekome balansu ali prvi dojam je 9/10 i preporuka svatkome tko se misli jos uzeti ili ne.

Meni je recimo baš to super. U starim pucačinama nikad nije bilo puno pljuca. Ja sam recimo na F.E.A.R combat-u utuko valjda 1.500+ sati samo u ASP. Zvuči malo bedasto ali vjeruj mi nakon toliko vremena jedne pljuce znaš ju u dušu kako bi se reklo i onda se dogodi da kad igra dobro radi da točno znaš nakon kojeg metka njub pada i već si na sljedećem ;)

Tu mi je fora da svaka puška ima varijante i kad nađeš onu koja ti najviše odgovara po handlingu i stilu igranja imaš kombianciju za skoro svaku mapu.

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
Battlefield 1

lol

nitko ti ne brani da od 500 pušaka odabereš samo jednu i igraš s njom 1500 sati. ne mora zato izbor pušaka bit mali kako bi igrao samo s jednom puškom.lol

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

jad uzeo i ja preko g2a pa da i ja nekoga nabijem na bajonet(nohomo).  neho jej mogu ja napravit neki preload prije nego mi dode kljuc? ja se nadam da 7950 vozi na medium 60 fps.

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

lol

nitko ti ne brani da od 500 pušaka odabereš samo jednu i igraš s njom 1500 sati. ne mora zato izbor pušaka bit mali kako bi igrao samo s jednom puškom.lol

Istina...ali lakše je pravu naći u manjoj hrpi 

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
Pislje kaže...

jad uzeo i ja preko g2a pa da i ja nekoga nabijem na bajonet(nohomo).  neho jej mogu ja napravit neki preload prije nego mi dode kljuc? ja se nadam da 7950 vozi na medium 60 fps.

Jedino ako platiš 4€ za Origin Access mjesec dana, pa skineš igru tako i "smiješ" igrati 10 sati. 

Igru si onda ostaviš instaliranu i kada ti stigne ključ aktiviraš na accountu i pičiš dalje.

17 godina
Battlefield 1

Ako se nekim sviđa ova tematika i SP recimo nek baci oko na Valiant Hearts: The Great War igru, pogotovo za one koji vole avanture. Trenutno je na akciji na steamu za 3.74eura

http://store.steampowered.com/app/260230/

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

voljum ona tvoja izbacila DLC :D

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 14:12 (ceco22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
191x7 kaže...

Ne. Samo se dogodilo zakljucavanje accounta iz sigurnosnih razloga jer su mislili da mu je netko iz Koreje ukrao account. Vraća se u roku jednog dana.

I ono slanje broja kartice mislim da ne bi smio biti problem jer se veza kriptira. Veca je vjerojatnost da ce netko probiti sigurnosni sustav Origina i pokupiti brojeve kartica iz njihove baze.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan

cijene su nize nego si prije mogao rentat od trece strane.... e sad treba viditi bas sto se tocno moze uraditi sa serverom kad se renta... ako bude to na dobroj razini ovih se 180 dana za rentu lako skupi....

https://beam.pro/53copceco
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Meni je ključ stigao :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Nemoj zezat. Gdje si kupio, da ti je sad već došao? Jel si ga uključio već? Jel radi uopče?

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 15:25 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Meni su na kinguinu sada rekli, 21og, ali vjerojatno dan prije da ce poslati, jos neznaju da pitam sutra.

15 godina
Battlefield 1

Ja sam isto na kinguinu kupio. I rečeno mi je od ponoći 21. da kreču. Al sad me mi molnyi bacio bubu u uho.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 15:51 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tonik kaže...

Ja sam isto na kinguinu kupio. I rečeno mi je od ponoći 21. da kreču. Al sad me mi molnyi bacio bubu u uho.

Ja sam kupio preko kinguina, ali sam kupio Express delivery opciju a ne preorder - skuplja je bila 1 euro - a dobio sam i onaj Day One content tj. 2 kod za otključat Hellfighter paket itd.

Nisam ključ još isprobao, na poslu sam... Javim navečer dal je sve prošlo OK !

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 15:56 (molnyi).
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Cijene servera

PC

1 day: $2.99
7 days: $11.99
30 days: $42.99
90 days: $99.99
180 days: $149.99 

PlayStation 4/Xbox One

1 day: $1.99
7 days: $7.99
30 days: $26.99
90 days: $64.99
180 days: $99.99

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/comment/266290/#Comment_266290

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 15:55 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Cijene servera

PC

1 day: $2.99
7 days: $11.99
30 days: $42.99
90 days: $99.99
180 days: $149.99 

PlayStation 4/Xbox One

1 day: $1.99
7 days: $7.99
30 days: $26.99
90 days: $64.99
180 days: $99.99

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/comment/266290/#Comment_266290

Konzolna verzija je dizel, a PC je očito benzinac V8! 

14 godina

Bilo je na prosloj strani.

Zasto pc skuplji?

Pretpostavljam da harder ne mora biti toliko jaci.

Mozda jer ce biti vise opcija za podesavanje? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
neaktivan

Vjerojatno server salje vise detalja PC igracima i uzimaju veci bandwidth

18 godina
odjavljen
Battlefield 1

LOL, bolesno skupo...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

LOL, bolesno skupo...

To je cijena za jednog igrača. Pomnoži sa 64 za toliko slotova.

18 godina
Battlefield 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

LOL, bolesno skupo...

... za nas ovdje. Ali sitnica za one koji žive ( i dobro zarađuju) na zapadu

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Na G2A je akcija sa Pay Palom, 40,99e

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice