Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.281.422
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 1
fila2208 kaže...

Ovaj operations mode mi se čini extra, jel igrao tko da prokomentira?

Igrao danas malo, hebenica. Meni extra. Nešto na foru cq assaulta, samo što se mapa 'otvara' kako zauzimaš zone i imaš 3 pokušaja za zauzet sve. Non stop je akcija, nema puno prostora za kemperčiće, baš ono battlefeel na 100% (imho ofc). Već sam danas G ekipi rekao da vidim što ću igrat duže vremena

17 godina
Battlefield 1

Uuuu... danas sam prećera... Ostalo mi manje od 2 sata Triala. Ih, ko će dočekat 22.10. ili pak 10.11. :S

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
jopis kaže...
fila2208 kaže...

Ovaj operations mode mi se čini extra, jel igrao tko da prokomentira?

Igrao danas malo, hebenica. Meni extra. Nešto na foru cq assaulta, samo što se mapa 'otvara' kako zauzimaš zone i imaš 3 pokušaja za zauzet sve. Non stop je akcija, nema puno prostora za kemperčiće, baš ono battlefeel na 100% (imho ofc). Već sam danas G ekipi rekao da vidim što ću igrat duže vremena

Jopis njubara

13 godina
Battlefield 1
Kad će se moći preko VPN-a nekog rokat?
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Kad će se moći normalno rokat?  Kada dolaze ključevi na kejšopovima npr g2a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Čekam patch od Nvidie. Imam feeling da je beta bolje radila. Il je to do mape bilo..

Uzel OA imam još nekih 5 sati za rasporedit do petka... prvi dojam mi nije bil dobar.

GTx 750Ti 2gb , 8Gb DDR rama, rama sve na low, i očito je da je to premalo rama za veće mape i puno igrača.

Piše mi da imam 70/50 fps, al opet na velikim mapa nije fluidno.

Rush, manja mapa, manje igrača - puno bolje.

S obzirom da je sve na low, GPU mi je na ~70/80 %, pojačal neki detalj da nije baš sve na low i sad je ok, bolje izgleda i ide pristojno. Čak i ona šuma Rush.

Samo mi je čudno sve nešt sjaji po toj mapi, točkice, -   napale me krijesnice :D

Ostavljam još koji sat OA za petak da vidim kak bude išlo onda, to bude faktor dal kupujem il ne. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

Pa valjda u petak u 12.00.?

Ja sam dobio jučer ključ sa CJS.

Preload sam stavio jutros i popodne sam spreman za rokanje pa me zanima ima li načina jer nemam vremena čekat do petka :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
MRSKI kaže...

21. će se početi dijeliti ključevi. Ali trebaš prvo proći onu fazu oćel to više

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
Skilledžija kaže...
MRSKI kaže...

Pa valjda u petak u 12.00.?

Ja sam dobio jučer ključ sa CJS.

Preload sam stavio jutros i popodne sam spreman za rokanje pa me zanima ima li načina jer nemam vremena čekat do petka :)

Znači antraks i ti si kupio....

Još samo da voljum uzme i to je to... :)

Evo vam slija da malo ulipšamo temu. :)

Battlelog: MUDO_HR
15 godina
Battlefield 1

Evo kad smo pričali prije koji mjesec o preorderima onda je bilo kao ne rade se preorderi ,šalje se poruka Dice ... Ja sam tada rekao da će manje više gotovo svi ionako uzeti igru. Nema ništa bolje vani a ni na vidiku od fps-ova.

Btw ja jučer malo odigrao OA onu kamenitu stazu mislim da se zove Monte Grapa baš je odlična. Još mi ostalo 30 min za odigrati to lupim danas a mislim da će već sutra početi stizati ključevi s Cdkeys .com

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
amater_2 kaže...

Znači antraks i ti si kupio....

Još samo da voljum uzme i to je to... :)

Nakon bete smo intenzivno razmišljali o COD-u Remaster.

Onda je Dado neki dan uzeo access da proba pa da donesemo konačnu odluku.

Odigrao rundu i pol conquesta i rage quitao - reko to je to, idemo na COD.

I onda je bezveze otišao bacit rundu dominacije i tu se zapalio.

Probao je kasnije i onaj novi mod i kaže da je super.

Ja sam ustvari nahajpan zbog njega jer mi beta nije ostala u lijepom sjećanju, a access nisam uzimao pa ne znam kakva je sad situacija.

Nadam se da je upola dobro kako se priča i palim se na onaj Martini-Henry - ima da bušim njubove s tim k'o blesav.

I onaj mali kurac ću imati kao sidearm za završavanje ako Martini ne riješi iz prve :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Cijeli reddit pun threadova "fps issues" i "heavy cpu load"... Rješenje problema po mnogima je komanda gametime.maxvariablefps 65 - komanda dosta spusti cpu load i drži igru dosta stabilnju, barem ljudi na redditu tako kažu. 

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Skilledžija kaže...

Australia VPN

13 godina
M4X kaže...

ja sam pokrenuo sad igru,imam low fps indikator non stop,nekužim u čemu je problem,smanjim postavke i sve,procesor je jak na 4130MHz,grafička rx 480...dx 11 ili dx12 svejedno...stalno mi svijetli onaj low fps indikator žuti i crveni sa uskličnikom...tto mi je madtom linkao za bf4 valjda ali valjda vrijedi i za bf1...

isto mi je tako jedno vrijeme bilo i u beti,sad stalno,non stop svijetli to upozorenje i vidi se da je mali fps jer igra trza

To ti je do DICE-ove pravne službe. Napravili su pravilnik u kojem kažu da ako padne fps <=1 fps od zadanog, moraju upaliti indikaciju (dizajnerima igre su ostavili na slobodu u kojem dijelu ekrana će se prikazivati) za low fps kako bi onemogućili tužbe prema DICE-u zbog uzrokovanja duševne boli igrača. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 10:56 (Soldier977).
13 godina
Andi_zg kaže...
Skilledžija kaže...

Australia VPN

Znači već sutra rokamo?

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Prilično dobra fora je Operations, a i ovi drugi modovi, domination je super i Rush zna bit dobar. Recimo, rush na Monte Grappa je prezakon.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Strah me reći na glas, da se ne ureknem, ali me BF1 pozitivno iznenadio u 90 % stvari

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

Strah me reći na glas, da se ne ureknem, ali me BF1 pozitivno iznenadio u 90 % stvari

17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Cicija 

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
MRSKI kaže...

Cicija 

Pa zar i ti

17 godina
Battlefield 1

Haha trebao te iznenadit 110%  mrski. Nebudi cicija

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

Pa zar i ti

Zapravo je on pravi cicija, a ne ti.

On kao radi tamo, kao zarađuje puno, a nebi izvadio papir iz novčanika da  je neznam kaj. 

Jbt kakav je postao netko bi pomislio da je sjeo na krivi avion pa odletio u Škotsku.

14 godina
Battlefield 1

Već sam vidio jučer da kreču pripreme za BF1 na ts-u.  Ne sječam se da sam još vidio toliko da istovremeno igra BF, kao što se to jučer igralo.   Bar odkad sam ja u G-u.

BF4 &amp; BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...
MRSKI kaže...

Pa zar i ti

Zapravo je on pravi cicija, a ne ti.

On kao radi tamo, kao zarađuje puno, a nebi izvadio papir iz novčanika da  je neznam kaj. 

Jbt kakav je postao netko bi pomislio da je sjeo na krivi avion pa odletio u Škotsku.

Ja želim vjerovati njegovom obećanju danom u Grudama, da će čim bude moguće, iznajmiti 64 slotni server na tri mjeseca i pokloniti ga Gerijatriji. Još uvijek mi je slika pred očima kako to obećavnje daje sa suzom u oku i da je to najmanje što može učiniti za predivne trenutke provedene taj dan.

17 godina
molnyi kaže...

Meni je debilno što je 99% posto oružja dostupno na fcking levelu 3 svake klase, i onda moraš igrati do lvl-a 10 kako bi otključao 1 pušku za svaku klasu... Mislim da im je ovo najveća mana igra, premalo oružja. Imaš 3-4 oružja od kojih svaki ima svoje verzije - marksman, infantry itd... umjesto da su dali mogućnost otključavanja attachmenta i slaganja prema želji oni naprave ovo. Nadam se da će kroz par patcheva, ili najkasnije do izlaska nove mape ubaciti još par oružja za svaku klasu.

Ne daj Bože da te poslušaju!

16 godina
Tonči kaže...

Prilično dobra fora je Operations, a i ovi drugi modovi, domination je super i Rush zna bit dobar. Recimo, rush na Monte Grappa je prezakon.

Ta staza i Rush je i meni dosada najbolje.

Sreća je put, a ne odredište.
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ovaj

će bez premca postati najkorištenije oružje u BF1. Pošto znamo da je BF zajednica ovisna o OHK oružjima za mjesec dana očekujem 50% svih igrača na scout klasi i svi sa Martini-Henryem u rukama. Na 30-80 metara je OHK, a na kraće je +90 damage. Znači jedan pogodak i dovršavanje sidearmom/meele je još uvijek brže nego što neprijatelj može sa svojim SMGijem. Kampiranje na sweet spot udaljenosti i mjenjanje 1:1 u CQB i nadati se da će ekipa imati dovoljno assaulta da riješe vozila i good to go.

Samo isto tako očekujem da će se spomenuto oružje nerfati do kraja godine.

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Meni je ok kad me pogodi u glavu da me odma skine a ovo u tijelo jedan pogodak i odma smrt mi se nikako ne svidja. 

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ne sviđa se nikome kad je na receiving endu, ali kad skupljaš killove i smiješ se noobovima onda je to već pravi Battlefield.

+ velika je stvar drugačije spotanje. Sada se konačno more u miru kampirati bez da svi znaju gdje se nalaziš. Da ne govorim o flankanju i probijanju kroz neprijateljske linije. BF4 mi je po tom pitanju bio malo težak, stalno si svjetlio na mapi ko božićna lampica, a neki su doslovno igrali sa 1 okom zaljepljenim na mapu.
16 godina
MRSKI kaže...

Ja želim vjerovati njegovom obećanju danom u Grudama, da će čim bude moguće, iznajmiti 64 slotni server na tri mjeseca i pokloniti ga Gerijatriji. Još uvijek mi je slika pred očima kako to obećavnje daje sa suzom u oku i da je to najmanje što može učiniti za predivne trenutke provedene taj dan.

To je to. Već je sad zreo da se vrati i kandidira nekakvog saborskog zastupnika i obećava brda i doline.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice