Onaj mali pištolj u akciji
https://gfycat.com/KnobbySlushyElephant
A sad malo hypea dok se čeka
4k slike sa triala
I dalje videi
Gradska mapa koju jack igra izgleda fenomenalno
Westie
SM64
lvlcap
Xfactor
Onaj mali pištolj u akciji
https://gfycat.com/KnobbySlushyElephant
A sad malo hypea dok se čeka
4k slike sa triala
I dalje videi
Gradska mapa koju jack igra izgleda fenomenalno
Westie
SM64
lvlcap
Xfactor
Evo ga, sve o BFI Trialu:
Evo ovdje ti piše da će se u trialu sve stvari unlockati tek nekon 21., a pošto će onda već skoro svi igrati nema smisla čekati.
I šta sad će se samo o igrici pričat?
Mislio sam da će mortar biti teži za igrat/ciljat, ali ovo što vidim čini se previše laganim..
ti ovdje non stop sudjeluješ,podbadaš i provociraš za ssd disk(a imaš ih dva najbolja consumer ssd diska) a cijelo vrijeme si pljuvao po igrici i rekao si da ne kupuješ i da igraš bf4
inače za ove koji igraju,jel i u full verziji postoji onaj fps brojač koji je bio i u beti? sa desne strane čini mi se,nije se mogao ugasit,jel to i u full verziji ili nije?
možete me dodat i na originu,origin id je:max_feget,ali samo neka me dodaju oni koji su fegeti i koji znaju dobro igrat a njubovi neka me uopće ne dodaju i neka me izbace sa liste
Evo ovdje ti piše da će se u trialu sve stvari unlockati tek nekon 21., a pošto će onda već skoro svi igrati nema smisla čekati.
https://www.battlefield.com/news/article/battlefield-1-play-first-trial-details
Sve mape svi modovi od 18.10 na raspolaganju, ali sumnjam u sate
Evo što piše na https://www.battlefield.com/news/article/battlefield-1-play-first-trial-details o tome:
EA Access and Origin Access members will also unlock content by playing between October 13 and October 20. You'll be able to get an exclusive Trench Raider Dog Tag just for launching the game with the Play First Trial during that time – and if you play all ten hours before October 20, you’ll have a Battlepack waiting for you in the full game.
After the release of the Early Enlister Deluxe Edition, the rest of the maps and modes will open up (unless you’ve used all of your play time, that is).
Evo detaljnije:
ti ovdje non stop sudjeluješ,podbadaš i provociraš za ssd disk(a imaš ih dva najbolja consumer ssd diska) a cijelo vrijeme si pljuvao po igrici i rekao si da ne kupuješ i da igraš bf4
inače za ove koji igraju,jel i u full verziji postoji onaj fps brojač koji je bio i u beti? sa desne strane čini mi se,nije se mogao ugasit,jel to i u full verziji ili nije?
možete me dodat i na originu,origin id je:max_feget,ali samo neka me dodaju oni koji su fegeti i koji znaju dobro igrat a njubovi neka me uopće ne dodaju i neka me izbace sa liste
Prije bi sam sebi ruku odriza nego tebe doda na listu.
Živija ti meni sokole al što dalje od moje igjice.
mogu me dodat i oni koji su korisni,koji igraju medica da mogu stalno dizat itd.,kao ovi šta trče za antraksom non stop i dižu ga kako bi on mogao imat 120-20...
kad vam špelac iz irske dođe na server u hr i sjebe ping onda će bit veselo a nećete ga moć kickat jer ste si kao frendovi
Tako je, iman i najbolje consumer mašine za prat suđe i robu
Ne kupujem bf1, ne igram bf4 nit bilo šta drugo. Radim, spavam i pojebem svaki peti dan po dvi minute ako žena nije namušena
I to bi bilo to, ako te još šta zanima slobodno pitaj
Tako je, iman i najbolje consumer mašine za prat suđe i robu
Ne kupujem bf1, ne igram bf4 nit bilo šta drugo. Radim, spavam i pojebem svaki peti dan po dvi minute ako žena nije namušena
I to bi bilo to, ako te još šta zanima slobodno pitaj
to me uopće ne zanima...trenutno me zanima kako podesit miš za bf1,koji imate dpi na mišu i koji postotak u igri koristite za oružja a koji za vozila?
The speeeeeeeeeeeeeeed.
optika a,ja ću skidat tri dana,ako počnem 14. taman valjda do 18. bude igra skinuta
Decki igra radi vrhunski
na gtx 1070 FULL HD sve na ultra imam konstantno oko 130 FPS
odigrao sam par single player misija
vrhunski
za sada nisam primjetio nikakvih bugova
stavio sam nove 373.06 drivere jer mi nije htio pokrenut na starima 368
sad samo cekam da ostatak ekipe skine pa da se malo prova multiplayer
jer su za sada serveri prazni
uglavnom opet irska ili nizozemska
ping od 45-65
Nisam provjerio na racunu ali mislim da mi je skinulo jer je sad drugacija oznaka na originu. Više nije preorder nego je new što bi značilo da je južna afrika prošla :D.
Btw samsung evo basic je u kutiji i ima da najprviji ulazim u tenka.poz
mogu me dodat i oni koji su korisni,koji igraju medica da mogu stalno dizat itd.,kao ovi šta trče za antraksom non stop i dižu ga kako bi on mogao imat 120-20...
kad vam špelac iz irske dođe na server u hr i sjebe ping onda će bit veselo a nećete ga moć kickat jer ste si kao frendovi
mogu te ja dodat na labuda vrok te jebi
Decki igra radi vrhunski
vrhunski
ping od 45-65
haha uz tu grafulju tu je i ispod mojih očekivanja na 1080p, al ok :D
Najbitnija je ekipa koja ima grafe tipa GTX560, 750, AMD R9 280 itd. jer oko te mainstream kategorije ima najviše problema
Decki igra radi vrhunski
vrhunski
ping od 45-65
Pa što ne staviš na 1440 rezu? Na mojoj kanti je igra letila di neće tebi.. :/
Najbitnija je ekipa koja ima grafe tipa GTX560, 750, AMD R9 280 itd. jer oko te mainstream kategorije ima najviše problema
To su nekad bile mainstream grafe. S tim se i nije baš za nadat nekom spektaklu u friškim naslovima.
Boldano si pogrešno napisao!
Kad već sereš onda seri gramatički ispravno ili začepi!!!
Maxić je dobio jarana
A sta ces kad napravim jedan preorder na 2 godine pa se malo previse uzbudim
Nemam Origin Access, nemam pre-order, uopće ne gledam BF1 filmiće ni ne pratim stream-ove?
Jesam jedini? Je'l mi ima spasa?
Nemam Origin Access, nemam pre-order, uopće ne gledam BF1 filmiće ni ne pratim stream-ove?
Jesam jedini? Je'l mi ima spasa?
Ima nas jos...
Odigrao sam danas jednu rundu BF4, bas zadovoljavajuce