Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.278.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 1

Onaj mali pištolj u akciji

https://gfycat.com/KnobbySlushyElephant

A sad malo hypea dok se čeka

4k slike sa triala

http://imgur.com/a/7fYXU

I dalje videi 

Gradska mapa koju jack igra izgleda fenomenalno

Westie

SM64

lvlcap

Xfactor

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Re: Battlefield 1

Evo ovdje ti piše da će se u trialu sve stvari unlockati tek nekon 21., a pošto će onda već skoro svi igrati nema smisla čekati.

14 godina
protjeran
Battlefield 1

I šta sad će se samo o igrici pričat? 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Mislio sam da će mortar biti teži za igrat/ciljat, ali ovo što vidim čini se previše laganim..

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 18:26 (molnyi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

ti ovdje non stop sudjeluješ,podbadaš i provociraš za ssd disk(a imaš ih dva najbolja consumer ssd diska) a cijelo vrijeme si pljuvao po igrici i rekao si da ne kupuješ i da igraš bf4

inače za ove koji igraju,jel i u full verziji postoji onaj fps brojač koji je bio i u beti? sa desne strane čini mi se,nije se mogao ugasit,jel to i u full verziji ili nije?

možete me dodat i na originu,origin id je:max_feget,ali samo neka me dodaju oni koji su fegeti i koji znaju dobro igrat a njubovi neka me uopće ne dodaju i neka me izbace sa liste

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 18:44 (M4X).
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo ovdje ti piše da će se u trialu sve stvari unlockati tek nekon 21., a pošto će onda već skoro svi igrati nema smisla čekati.

https://www.battlefield.com/news/article/battlefield-1-play-first-trial-details

Sve mape svi modovi od 18.10 na raspolaganju, ali sumnjam u sate 

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo što piše na https://www.battlefield.com/news/article/battlefield-1-play-first-trial-details o tome:

EA Access and Origin Access members will also unlock content by playing between October 13 and October 20. You'll be able to get an exclusive Trench Raider Dog Tag just for launching the game with the Play First Trial during that time – and if you play all ten hours before October 20, you’ll have a Battlepack waiting for you in the full game.

After the release of the Early Enlister Deluxe Edition, the rest of the maps and modes will open up (unless you’ve used all of your play time, that is). 

Evo detaljnije:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-1/238803.aspx?page=217&jumpto=5173615&sort=asc&view=flat

Twitter: @191x7
12 godina
M4X kaže...
Volume kaže...

ti ovdje non stop sudjeluješ,podbadaš i provociraš za ssd disk(a imaš ih dva najbolja consumer ssd diska) a cijelo vrijeme si pljuvao po igrici i rekao si da ne kupuješ i da igraš bf4

inače za ove koji igraju,jel i u full verziji postoji onaj fps brojač koji je bio i u beti? sa desne strane čini mi se,nije se mogao ugasit,jel to i u full verziji ili nije?

možete me dodat i na originu,origin id je:max_feget,ali samo neka me dodaju oni koji su fegeti i koji znaju dobro igrat a njubovi neka me uopće ne dodaju i neka me izbace sa liste

Prije bi sam sebi ruku odriza nego tebe doda na listu.

Živija ti meni sokole al što dalje od moje igjice.

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

mogu me dodat i oni koji su korisni,koji igraju medica da mogu stalno dizat itd.,kao ovi šta trče za antraksom non stop i dižu ga kako bi on mogao imat 120-20...

kad vam špelac iz irske dođe na server u hr i sjebe ping onda će bit veselo a nećete ga moć kickat jer ste si kao frendovi

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
protjeran
M4X kaže...
Volume kaže...

Tako je, iman i najbolje consumer mašine za prat suđe i robu

Ne kupujem bf1, ne igram bf4 nit bilo šta drugo. Radim, spavam i pojebem svaki peti dan po dvi minute ako žena nije namušena

I to bi bilo to, ako te još šta zanima slobodno pitaj

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
M4X kaže...
Volume kaže...

Tako je, iman i najbolje consumer mašine za prat suđe i robu

Ne kupujem bf1, ne igram bf4 nit bilo šta drugo. Radim, spavam i pojebem svaki peti dan po dvi minute ako žena nije namušena

I to bi bilo to, ako te još šta zanima slobodno pitaj

to me uopće ne zanima...trenutno me zanima kako podesit miš za bf1,koji imate dpi na mišu i koji postotak u igri koristite za oružja a koji za vozila?

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

The speeeeeeeeeeeeeeed.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nvidia GTX 680 kaže...

The speeeeeeeeeeeeeeed.

optika a,ja ću skidat tri dana,ako počnem 14. taman valjda do 18. bude igra skinuta

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja sam odradio onu caku s origin accessom. Ispalo me cca 50 eura, a imat cu igru skinutu kad izade (nadam se)xD. Preorder sam odradio preko g2playa za nekih 45 eura.

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Decki igra radi vrhunski

na gtx 1070 FULL HD sve na ultra imam konstantno oko 130 FPS

odigrao sam par single player misija

vrhunski

za sada nisam primjetio nikakvih bugova

stavio sam nove 373.06 drivere jer mi nije htio pokrenut na starima 368

sad samo cekam da ostatak ekipe skine pa da se malo prova multiplayer

jer su za sada serveri prazni

uglavnom opet irska ili nizozemska

ping od 45-65

Samsung S6 Edge+
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Nisam provjerio na racunu ali mislim da mi je skinulo jer je sad drugacija oznaka na originu. Više nije preorder nego je new što bi značilo da je južna afrika prošla :D.

Btw samsung evo basic je u kutiji i ima da najprviji ulazim u tenka.poz

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
M4X kaže...

mogu me dodat i oni koji su korisni,koji igraju medica da mogu stalno dizat itd.,kao ovi šta trče za antraksom non stop i dižu ga kako bi on mogao imat 120-20...

kad vam špelac iz irske dođe na server u hr i sjebe ping onda će bit veselo a nećete ga moć kickat jer ste si kao frendovi

mogu te ja dodat na labuda vrok te jebi

(G)jokaCRO ingame
16 godina
Battlefield 1

Kreditnu već vadio za origin ali ipak me nećete navući prokletnici 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pasko kaže...

Decki igra radi vrhunski

vrhunski

ping od 45-65

haha uz tu grafulju tu je i ispod mojih očekivanja na 1080p, al ok :D

Najbitnija je ekipa koja ima grafe tipa GTX560, 750, AMD R9 280 itd. jer oko te mainstream kategorije ima najviše problema

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
odjavljen
pasko kaže...

Decki igra radi vrhunski

vrhunski

ping od 45-65

Pa što ne staviš na 1440 rezu? Na mojoj kanti je igra letila di neće tebi.. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Yolo.

Cya on battlefield.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Mitch kaže...

Najbitnija je ekipa koja ima grafe tipa GTX560, 750, AMD R9 280 itd. jer oko te mainstream kategorije ima najviše problema

To su nekad bile mainstream grafe. S tim se i nije baš za nadat nekom spektaklu u friškim naslovima.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
12 godina
Battlefield 1

ova kurčenja sa slikama preordera i downloada su gora od najvećeg offtopica i spama 

Moj PC  
2 3 hvala 0
9 godina
neaktivan
A šta češ kad im je to jedino zadovoljstvo u životu.
13 godina
Dann3R kaže...

Boldano si pogrešno napisao!

Kad već sereš onda seri gramatički ispravno ili začepi!!!

[19xx] 4ntraks
13 godina
Dann3R kaže...

Maxić je dobio jarana

16 godina
neaktivan
Dann3R kaže...

A sta ces kad napravim jedan preorder na 2 godine pa se malo previse uzbudim 

17 godina
Battlefield 1

Nemam Origin Access, nemam pre-order, uopće ne gledam BF1 filmiće ni ne pratim stream-ove?

Jesam jedini? Je'l mi ima spasa?

Moj PC  
7 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Nemam Origin Access, nemam pre-order, uopće ne gledam BF1 filmiće ni ne pratim stream-ove?

Jesam jedini? Je'l mi ima spasa?

Ima nas jos...

Odigrao sam danas jednu rundu BF4, bas zadovoljavajuce

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice