Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.277.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 1
pirat kaže...
amater_2 kaže...
Max, jel dosta za uhvatiti kobilu u BF1?

Moj Sasmung 850 je bolji od tvog 840....evo već kasniš.

Istina, ali on ima dvije grafe tamo....tako da će njegova kobila ljepše izgledati nego tvoja

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
pirat kaže...
amater_2 kaže...

Moj Sasmung 850 je bolji od tvog 840....evo već kasniš.

Smrade. 

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
Skilledžija kaže...
Maks bi mogao promijeniti mišljenje o tenkiću nakon što pogleda ovaj video....

Davno sam mu to napisao. Nerfali su mu malog tenka, a taj attack plane već prije(u beti) uništavao maloga sa jednim pogotkom, sad će ga rektati totalno.

Uspio sam najviše nabiti 23 killa prije nego li je runda završila, dobro što mi doberman bio gunner iza pa skidao ove koji su mi bili na repu. Ali nije tako lako kao što to ovaj lik s videa radi.

15 godina
neaktivan
A hoce se moc igrat single dok se skida multi? Brijem da je tak prije bilo. Skine ti se dio i onda mos peglat sp dok se resto skida..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sale_ds kaže...
A hoce se moc igrat single dok se skida multi? Brijem da je tak prije bilo. Skine ti se dio i onda mos peglat sp dok se resto skida..

Ako imaš origin access onda nećeš 18. ili 21. morati skidati igru ponovo jer je to ista verzija samo što će serveri biti limitirani na samo 5 mapa i 2sp misije.

Ali bilo bi dobro kad bi takvo što napravili čak i za taj access, mirrors edge se mogao tako igrati i fifa 17.

14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Jbt ovo je bilo brzo :) 

15 godina
neaktivan
Ma nikakav access nemam. Brijem da cu uzet na originu onda. Tnx na infu.

Peglam malo cetvorku da se vratim u stih..jbte zahrdo sam skroz xD. Ima jos tko takvih problema?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Sale_ds kaže...
..jbte zahrdo sam skroz xD. Ima jos tko takvih problema?

Ja,zadnje vrijeme ni cepelin nemogu pogoditi.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Malo fektam onaj uber super duper edition za bozic lol
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Uspio sam najviše nabiti 23 killa prije nego li je runda završila, dobro što mi doberman bio gunner iza pa skidao ove koji su mi bili na repu. Ali nije tako lako kao što to ovaj lik s videa radi.

Ja sam jednu rundu kad sam solo igrao ušao u taj avion i odvozio do kraja.

Samo nisam imao taj top s kojim on puca nego nešto drugo... to se valjda kasnije otključa?

[19xx] 4ntraks
13 godina
Sale_ds kaže...
Malo fektam onaj uber super duper edition za bozic lol

Kad tad ce zatrebati! Onda se pazi :)

15 godina
neaktivan
Ma sve je to zezancija. Zna ona jako dobro kaj je shit bucket xD
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ja sam jednu rundu kad sam solo igrao ušao u taj avion i odvozio do kraja.

Samo nisam imao taj top s kojim on puca nego nešto drugo... to se valjda kasnije otključa?

Cek neces valjda reci da si toliki panj bio da nisi ni loadout znao promjeniti ? nije ni cudo sto vas je mali tenkic rejpao... koliko sam vidio nitko od vas nije koristio ni HE nade na medic puskama....

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
13 godina
ceco22 kaže...

Cek neces valjda reci da si toliki panj bio da nisi ni loadout znao promjeniti ? nije ni cudo sto vas je mali tenkic rejpao... koliko sam vidio nitko od vas nije koristio ni HE nade na medic puskama....

Odigrao sam valjda 5 rundi sve skupa.

Gledao sam kako igra radi tako da me vozila nisu zanimala.

U avion sam ušao jednu rundu dok sam čekao ekipu da se skupi.

U tenk veliki sam ušao jedanput samo da vidim kako je u njemu i nisam bio vozač nego sa strane.

Mali tenk nisam probao kao ni vlak, a hero pickupove niti jedan.

Kad krenem za ozbač ću se zabavljati atačmentima i ostalim.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Volume kaže...
amater_2 kaže...

Jbt ovo je bilo brzo :) 

Jesi vidija? 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Fighter s bomber killer loadoutom je zvijer iz onoga šta san ja vidia. Najbrži je i najokretniji, a jedina prava opasnost mu je bomber plane s gunnerima. Main cannonu triba pun k da ga sruši, al zato pada u trenu kad ga pogodiš s 2-3 rakete. 

Pješadiju i ostala vozila isto tamaniš jebeno lako

Ajmo reći da je ovo attack jet iz četvorke s okretnosti stealtha

16 godina
Battlefield 1

Jel tko od vas, ekipa, kupovao preko brazila/mexica dosada BF1? znam da nije sad tak velika razlika al opet je, pa me zanima

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
Skilledžija kaže...

Fighter s bomber killer loadoutom je zvijer iz onoga šta san ja vidia. Najbrži je i najokretniji, a jedina prava opasnost mu je bomber plane s gunnerima. Main cannonu triba pun k da ga sruši, al zato pada u trenu kad ga pogodiš s 2-3 rakete. 

Pješadiju i ostala vozila isto tamaniš jebeno lako

Ajmo reći da je ovo attack jet iz četvorke s okretnosti stealtha

Ali opet nije dobar kao attack sa tank hunter loadoutom. Onaj top rastura sve redom kao što vidiš na videu. 

Bomber killer rakete rade malo damagea tenk i pješadiji, te se dugo reloadaju.

Sad će bomber biti ono što je heli bio u BC2, i BF3/4. Prednji gunner dere sve redom,a  ako imaš nekoga pokraj sebe sa tim fighterom neuništiv si.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 14:47 (Jack Sparrow).
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ali opet nije dobar kao attack sa tank hunter loadoutom. Onaj top rastura sve redom kao što vidiš na videu. 

Sad će bomber biti ono što je heli bio u BC2, i BF3/4. Prednji gunner dere sve redom,a  ako imaš nekoga pokraj sebe sa tim fighterom neuništiv si.

Attack nema šanse protiv fightera ako ga vozi osoba s barem malo mozga, jer je fighter puno okretniji. Pogotovo bomber killer koji dolazi sa speed boostom. To da nisu poglupili upravljanje i izbacili sweet spot za brzinu onda bi se već dalo pričati o nekakvom skillu

Bomber killer dolazi s jačim main cannonom od ostalih loadouta i radi dobar damage light armoru i pješadiji pa ih skineš u jednom strafeu bez problema. 

Protiv heavy armora triba malo više paljbe, al ni attack s 57mm ga ne može srušit u jednom strafeu 

Ovih 78-1 iz videa ne znači ništa jer lik igra na serveru punom debila koji se ni ne trude ubit ga. Plus šta se radi o jednom od odličnih pilota još od trice 

13 godina
Battlefield 1

Moj PC  
0 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
Jack Sparrow kaže...

Attack nema šanse protiv fightera ako ga vozi osoba s barem malo mozga, jer je fighter puno okretniji. Pogotovo bomber killer koji dolazi sa speed boostom. To da nisu poglupili upravljanje i izbacili sweet spot za brzinu onda bi se već dalo pričati o nekakvom skillu

Bomber killer dolazi s jačim main cannonom od ostalih loadouta i radi dobar damage light armoru i pješadiji pa ih skineš u jednom strafeu bez problema. 

Protiv heavy armora triba malo više paljbe, al ni attack s 57mm ga ne može srušit u jednom strafeu 

Ovih 78-1 iz videa ne znači ništa jer lik igra na serveru punom debila koji se ni ne trude ubit ga. Plus šta se radi o jednom od odličnih pilota još od trice 

Voljum zaboravljas gunnera na attack verziji tako da ovaj nema skoro uopce mrtvog kuta... Ako ga gunner ne rjesi onda to rjesi samo jedan pogodak od attack verzije...

16 godina
Battlefield 1

Taj iza gunner se u beti morao jako potruditi da ubije nekoga, obično disable i onda iskoči ovaj sa druge strane ili se pobjegne repairati. Nadam se da će ga barem malo pojačati za full igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Taj iza gunner se u beti morao jako potruditi da ubije nekoga, obično disable i onda iskoči ovaj sa druge strane ili se pobjegne repairati. Nadam se da će ga barem malo pojačati za full igru.

ja sam letio par rundi sa RussianPaladinom bas u tom attacku i rjesavli smo ih dosta lako sa tog gunner polozaja... ali sam isao na kill pilota ne na unistavanje aviona.... A koliko sam vidio loadout za gunnera je bio zakljucan u beti... tko zna sta ce oni jos dobiti...

14 godina
protjeran
ceco22 kaže...

Voljum zaboravljas gunnera na attack verziji tako da ovaj nema skoro uopce mrtvog kuta... Ako ga gunner ne rjesi onda to rjesi samo jedan pogodak od attack verzije...

Ma jasno mi je, ne pokušajem reći da je neuništiv il da je jedini pravi izbor :) Samo da mi se iz osobnog dojma čini da je bomber killer nekako najzaokruženiji loadout i da odlično služi u svim situacijama 

Neman neke pretjerane zamjerke na sam balans i izvedbu aviona, jedino šta mi se gadi je izbacivanje 313

17 godina
Battlefield 1

Daj dosta o igri.

Max fukas kaj?

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

i previše

Jack Sparrow kaže...
Skilledžija kaže...
Maks bi mogao promijeniti mišljenje o tenkiću nakon što pogleda ovaj video....

Davno sam mu to napisao. Nerfali su mu malog tenka, a taj attack plane već prije(u beti) uništavao maloga sa jednim pogotkom, sad će ga rektati totalno.

svejedno idem u mali tenk...a to im je bio jako loš potez a još su pojačali support,igra će postat kao bf4...igrači uvijek idu na op oružja tako da ipak možda uhvatim mali tenk kad sad više nevalja

17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

Daj dosta o igri.

Max fukas kaj?

kako da ne,najviše koze ali one prave

14 godina
neaktivan
Volume kaže...
ceco22 kaže...

Ma jasno mi je, ne pokušajem reći da je neuništiv il da je jedini pravi izbor :) Samo da mi se iz osobnog dojma čini da je bomber killer nekako najzaokruženiji loadout i da odlično služi u svim situacijama 

Neman neke pretjerane zamjerke na sam balans i izvedbu aviona, jedino šta mi se gadi je izbacivanje 313

meni je ovaj russianpaladin pricao da treba pratiti nesto u fps pogleda aviona za najbolju brzinu.... sad jel to bas radi kao nekad 313 ili ne.... ne bi znao...

EDIT: tko jos nije uzeo u koreji osnovna verzija kosta 37Eura ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 23:29 (ceco22).
14 godina
protjeran
ceco22 kaže...

meni je ovaj russianpaladin pricao da treba pratiti nesto u fps pogleda aviona za najbolju brzinu.... sad jel to bas radi kao nekad 313 ili ne.... ne bi znao...

EDIT: tko jos nije uzeo u koreji osnovna verzija kosta 37Eura ;)

Neman pojma ko je taj lik, al nemaš šta pratit jer savršena brzina ne postoji. Kad radiš turn samo makni prste s brzine (brake/burner) i to je sve, tako dobivaš najuži loop. Čim povećavaš brzinu ili kočiš loop ti se širi

Najjednostavniji loop (horizontalni) je najuži, odnosno onaj kojeg izvode panjevi koji nemaju pojma pa se samo u mistu vrte u krug. Svaki zahtjevniji potezi tipa škare ili slično šire loop čime svaki learning curve pada u vodu. 

Ovakva mehanika ti je čisti dokaz poglupljivanja igre i izlaženje u susret onima koji ne žele utrošiti malo vrimena da bi naučili kako igrati. Takve stvar mi idu na k, a šta se tiče klasa aviona i njihovog balansa imaju prolaznu ocjenu 

16 godina
Battlefield 1

Lik radi u dice ,pa valjda nesto zna  ,ako je po njegovom twitteru onda krece po zonama 12.10, 15:00 - 16:00 sati po nasem ,jezi ga jel istina ili opet bombe bacaju

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 0:37 (Andi_zg).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice