Ovo su pravi fegeti, a ne ovi Maxićevi:
http://www.moddb.com/mods/forgotten-hope-secret-weapon/news/fhsw-06-released
Upravo su izdali novu verziju
šta je sad to,pa to mislim da voljum igra ili je igrao
kolko sam ja probao u beti, moraš držati tipku za sprint i f da kreneš u charge, inače je običan melee
Da budemo 100% točni. Moraš trčati neku sekundi ili dvije, tek onda možeš napraviti charge sa F. Dakle shift+W i onda F nakon par sekundi.
Kolko sam čuo ako nož na pušci koji ti omogućava charge ti dodaje negativne stvari, sporije dižeš puštu kad želiš aimati, i malo ti recoil nepredivljivo bježi.
vidi se ko je pravi feget,znaju to i ovi drugi fegeti samo ti nitko neželi odgovorit
inače šta se tiče kao ovog odbrojavanja u igri do početka,čak i ako se uvede opet će oni sa bržim ssdom bit u prednosti,opet će prije uzet vozilo samo šta će onda duže čekat da igra počne,to vam isto ne stoji da su svi ravnopravni ako se uvede timer kako neki ovdje tvrde
Ti si lik puk'o ko kokica.
Zbog glupog little tenka ti si bezveze kupio predatora, umjesto da si lijepo uzeo nekaj za 500-600 kn i imao bi isti učinak. Ovako, možda se spawnaš 2 sec prije od onog tko ima "normalni" ssd, a onda te tajmer sjebe i šta ćeš sad?
Budimo realni, svi više manje ozbiljniji igrači BF serijala imaju SSD, a ovi casual HDD. Bojim se ja da nebuš ti taj tenk vidio...
Svejedno, mislim da je suludo dat tolike novce zbog jednog tenka kojeg su i ubuduće budu nerfali jer svi vajnaju.
No tko sam ja da ti sudim, svatko troši svoj novac kak hoće...
Ti si lik puk'o ko kokica.
Zbog glupog little tenka ti si bezveze kupio predatora, umjesto da si lijepo uzeo nekaj za 500-600 kn i imao bi isti učinak. Ovako, možda se spawnaš 2 sec prije od onog tko ima "normalni" ssd, a onda te tajmer sjebe i šta ćeš sad?
Budimo realni, svi više manje ozbiljniji igrači BF serijala imaju SSD, a ovi casual HDD. Bojim se ja da nebuš ti taj tenk vidio...
Svejedno, mislim da je suludo dat tolike novce zbog jednog tenka kojeg su i ubuduće budu nerfali jer svi vajnaju.
No tko sam ja da ti sudim, svatko troši svoj novac kak hoće...
očito ne kužiš kako funkcionira tajmer,najbrži likovi pokupe šta hoće i onda čekaju dok ne počne tj. ostalima šta ostane ili ništa,a tajmer odbrojava do početka bez obzira na ove sa sporim hddom...oni stisnu možda deploy a igra je već počela prije x sekundi
Budemo vidjeli, ali svejedno mislim da si uzalud bacil lovu. Netko je prije par stranica napisal da je sa starim HDD-om uspio par puta dobit tenk bez beda. Sad ili taj trola ili vi to nemožete podnest pa pravdate svoje uzaludne kupnje svakakvim nebulozama.
očito ne kužiš kako funkcionira tajmer,najbrži likovi pokupe šta hoće i onda čekaju dok ne počne tj. ostalima šta ostane ili ništa,a tajmer odbrojava do početka bez obzira na ove sa sporim hddom...oni stisnu možda deploy a igra je već počela prije x sekundi
Aj pokreni opet bf pa vidi kako funkcionira, al ovaj put pokušaj obratit pažnju
Kad shvati, biti će kasno...
Aj pokreni opet bf pa vidi kako funkcionira, al ovaj put pokušaj obratit pažnju
pa onda objasni kad si feget,imaš dva najbrža i najbolja consumer ssd diska koji se mogu kupit...razlika postoji,nemožeš tvrdit da ne postoji kad postoji
evo jedan od rijetkih review u kojem su mjerili level loading,nisam još pronašao neki sličan,tko zna neka linka
pa onda objasni kad si feget,imaš dva najbrža i najbolja consumer ssd diska koji se mogu kupit...razlika postoji,nemožeš tvrdit da ne postoji kad postoji
evo jedan od rijetkih review u kojem su mjerili level loading,nisam još pronašao neki sličan,tko zna neka linka
Neću ti objasnit ništa jer san feget. Reka san ti, pokreni bf4 i gledaj kako funkcionira
jedan za mali i veliki tenk!
jos imas i Casio za tocno vrijeme spawna između :)
Rekao sam mu ja, džaba mu SSDovi, već kasni sa kopanjem kanala. Dok njegova veza sa 80 pingom javi serveru da on hoće mali tenkić, neki feget sa jeftinim SSDom, optikom i 10-15ms ga je već maznuo...
Rekao sam mu ja, džaba mu SSDovi, već kasni sa kopanjem kanala. Dok njegova veza sa 80 pingom javi serveru da on hoće mali tenkić, neki feget sa jeftinim SSDom, optikom i 10-15ms ga je već maznuo...
tu si djelomično u pravu,fegeti nemaju jeftine ssdove,neznam šta ti to znači jeftini ssd ali nema veze...
tu si djelomično u pravu,fegeti nemaju jeftine ssdove,neznam šta ti to znači jeftini ssd ali nema veze...
Fegeti kupe 2 jetfina ssd-a i stave ih u raid i moš se je*at :)
Evo max, uživaj (namjestil sam ti vrijeme)
Znaci dok se odredeni broj ljudi ne spoji, runda neće krenuti.
A dalje je sve random tko će kaj dobit.
jedan za mali i veliki tenk!
vidi ih kako daju tu,da ja stavim sliku ssda dobio bi samo td
Fegeti kupe 2 jetfina ssd-a i stave ih u raid i moš se je*at :)
Evo max, uživaj (namjestil sam ti vrijeme)
to hardline? bf4 znači to nema?
to je levelfeget i laže,itekako ssd ima ulogu,isto kao i net,procesor,memorija itd....
Nije random ni tada.
Ne smijem o tome ovdje pisat jer će mi Maks opet srat da ne mogu ništa bez makroa i fegeta koji trče iza mene po mapi sa defibom u rukama.
to hardline? bf4 znači to nema?
to je levelfeget i laže,itekako ssd ima ulogu,isto kao i net,procesor,memorija itd....
Tribaš kupit novi komp, ultimate edišn igre i novi stan tamo di je dostupna optika. Znači nekih 50000-60000 eura bar i sve će radit kako triba
Koliko ga j*bete lik će na kraju to i napravit...
Kad skuzis da je tvoj ssd zanemarivo brzi i da neće biti od nekog većeg utjecaja nego moj jeftiniji ili bilo čiji u bf-u doći će ti da plaćeš...
Ja ne znam ionak zašto ti je tolika želja igrat tenk, meni je uvijek bilo više fora pješadija i nikad nisam imao neku želju za tenkom, kda me nikad nije zanimao jer to ionak ništa ne znači.
Bez Maksa ova bi tema bila goli kurac.
Voljum to non stop igra , 24/7!
A sta mislis otkle bi nam dijelio mudrosti svijeta BFa!
Probaj i ti, sigurno neće odmoći, čak štoviše...
Ja sam igrao BF4 na HDD-u starom 5 godina. Prvo na 5/0,2, a zatim prešao na 32/5 brzinu interneta. Neznam zašto se kod brzine učitavanja levela uvijek prvo spominje SSD, ali meni je ova povećana brzina interneta smanjila čekanje za negdje najmanje duplo, no nisam agzaktno brojio. Tako da mislim da će tebi veći problem biti spori internet.
Njemu je jedini problem što ispod kose ima dva mala mozga
Ali pretpostavimo da je ta njegova opsesija malim tenkićem "normalna". Po meni je jednostavnije čekati da neprijatelj uništi malog tenkića, pogledati na netu vrijeme respawna i onda ga sačekati na spawn screenu, nema šanse da će ti ga netko uzeti, niti će itko drugi takvo nešto raditi. A ako je uključen friendly fire more ga i sam uništiti i onda vrebati na spawnu. Inače bi preporučio i krađu tenka, ali vozač u BF1 više nema potrebe izlaziti iz istoga tako da....DICE pls.
Ne, spremi se i na tapkanje par sati prije releasea hoće li stići ključ ili ne :)
Ja cu ti odma rec da nije.Gdje je SSD?
Moj Sasmung 850 je bolji od tvog 840....evo već kasniš.