Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.274.998
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
M4X kaže...

ti si to sve istraživao i imaš dokaze da je win 10 64bit bolji u svemu tome od win7 64bit ultimate? I da se igre brže izvršavaju na windowsu 10,upravljanja memorijom,ssd-om itd... ajde ne pričaj gluposti,

Evo, da li moji rezultati vrijede? Aplikacija napisana u .Netu, framework promijenjen sa 4.0 na 4.5, uvedeni Task<> umjesto Thread na odgovarajuća mjesta i neke dodatne stvari malo promijenjene - na Win10 x64 radi 15 do čak 35% brže nego sa Win7 x64 sa .net 4.0. Testirano u čistim virtualkama. Nemam screenshotove, povjerljivo.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
M4X kaže...

vidim da me neki provociraju sa ssdom itd.,koliko sam ja istraživao negdje na redditu sam naišao na informaciju da je najbolji os za gaming windows 10 enterprise verzija...

Popljuvao sam kavu po tipkovnici, dužan si mi novu tipkovnicu (neće ti to biti problem, ako imaš za SSD od par iljada kuna imaš i za non-pro tipkalo od 70kn)

Ti nemaš blage veze što pišeš. Totalno si mjerodavan davati ocjene koji je OS sranje a koji nije. Ko Mara sa placa. Vjerojatno je ona mjerodavnija jer čak i ona zna da npr. fiskalizacija ne radi na XPu.

nisam siguran jel to ta verzija ali sam naišao na podatak gdje je jedan feget to istraživao...isprobao sam sve od xp pa sve do 10 tako da sam mjerodavan,zapravo i ranije verzije sam isto koristio,sve od msdosa

16 godina
odjavljen

Drži se ti testiranja brzine ulaska u mali tenkić sa različitim SSDovima, to ti ide savršeno. Priče o OSovima ostavi onima koji od toga žive.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Drži se ti testiranja brzine ulaska u mali tenkić sa različitim SSDovima, to ti ide savršeno. Priče o OSovima ostavi onima koji od toga žive.

to je i do korisnika,neke stvari će radit brže na win10,neke na win7 itd....neke stvari na win10 neće nikako radit a na win7 će radit 100%,vrijedi i za xp koji se zapravo još uvijek koristi po svuda...

ovaj cajber i ostali prodaju priče kako je win 10 pro  bolji za gaming od win7,e pa nije,jedini ti je benefit kako sam već rekao taj dx12 i logično je da onaj sa novijim/najnovijim hardverom ide na win 10 pro...

16 godina
odjavljen

A ništa, idem radit rollback na 140 PCja u firmi nazad na Win7 (ili čak XP, ako nađem boot diskete za RAID) jer je Win7 bolji....

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

A ništa, idem radit rollback na 140 PCja u firmi nazad na Win7 (ili čak XP, ako nađem boot diskete za RAID) jer je Win7 bolji....

pa u nekim stvarima je bolji..sve ovisi kakva je firma i čime se bavi...i kao prvo nisam rekao da je bolji,pričam najviše za gaming...

16 godina
odjavljen

Bolji je ali ne zna zbog čega ali najboljšji je Win10 Enteprise (za gaming).

Koja si ti sprdačina...

15 godina
Battlefield 1

Joj daj jebeno je nebitno, koji je bolji to je na kraju do samog korisnika. Kažem da sam bio sretniji na xp i 7 nego sam sad na novijem sustavu jer dosta stvari kompliciraju i hrpa sranja su dodali da sam morao s onim destroy win 10 spying pola gluposti birsati.

Zasad sve ok radi, sad sam miran do bf, ali kažem da sam najsretniji bio kao dijete ne xp i sve je tad radilo, ili mi se bar činilo.

A sad drkajte s tim super forama kako je win 10 suprekul. Možda i je vama, ali pustite nekog da ima svoje mišljenje i razlog zašto tako misli koliko god vam bio čudan i smiješan.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Joj daj jebeno je nebitno, koji je bolji to je na kraju do samog korisnika. Kažem da sam bio sretniji na xp i 7 nego sam sad na novijem sustavu jer dosta stvari kompliciraju i hrpa sranja su dodali da sam morao s onim destroy win 10 spying pola gluposti birsati.

I kad ti Start krepa za mjesec dana, user profil se raspadne ili metro aplikacije krepaju, onda će biti "ovaj vindows niš nevalja, ikspe je bio najbolji"

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Zasad sve ok radi, sad sam miran do bf, ali kažem da sam najsretniji bio kao dijete ne xp i sve je tad radilo, ili mi se bar činilo.

A sad drkajte s tim super forama kako je win 10 suprekul. Možda i je vama, ali pustite nekog da ima svoje mišljenje i razlog zašto tako misli koliko god vam bio čudan i smiješan.

Gledam ovaj tvoj pc,ti nemas ssd? Kako ces igrat bf1? To je na obicnom hddu sporo,znam jer sam isprobao...

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
fila2208 kaže...

I kad ti Start krepa za mjesec dana, user profil se raspadne ili metro aplikacije krepaju, onda će biti "ovaj vindows niš nevalja, ikspe je bio najbolji"

Njegovo pravo,zasto to nebi napravio...dodali su raznih nepotrebnih gluposti koji samo bezveze trose internet promet,pa ja sam isto brisao,moras kad imas 4mbit...

16 godina
odjavljen
M4X kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Njegovo pravo,zasto to nebi napravio...dodali su raznih nepotrebnih gluposti koji samo bezveze trose internet promet,pa ja sam isto brisao,moras kad imas 4mbit...

Evo, boldao sam ti zašto to ne bi napravio...

A ja se isto zakurac raspravljam sa vama dvojicom, pogotovo sa tobom. Nemaš pojma o čemu pričaš, daješ nebulozne savjete, rječnik ti se sastoji od 4 riječi (feget, njub, m16, ssd) i što je najgore, uvjeren si da si u pravu.

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Vista je za prave gaymere.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
M4X kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Evo, boldao sam ti zašto to ne bi napravio...

A ja se isto zakurac raspravljam sa vama dvojicom, pogotovo sa tobom. Nemaš pojma o čemu pričaš, daješ nebulozne savjete, rječnik ti se sastoji od 4 riječi (feget, njub, m16, ssd) i što je najgore, uvjeren si da si u pravu.

Za to je kriv sam microsoft jer ti to namjerno napravi....telemetriju i sve to treba ugasit i obrisat,filla nebi trebao imat nikakvih problema zbog tih opcija koje je pogasio...

17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

Dobro to se sad namjerno zezas,vista je valjda najgori os koji su napravili...nisam je koristio...

Win 7 je i dalje super os i jos uvijek ima podrsku microsofta...

13 godina
Battlefield 1

Stvarno mi dolazi da te prijavim zbog offtopica 

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Skilledžija kaže...
Volume kaže...
Koji windows je najprimjereniji za pr0ove? Unaprijed hvala

Ovo pitanje je očito meni upućeno pa ću ti odgovoriti.

Ja koristim Ubuntu!

Odličan!!!

Koji si ti levat...Ubuntu nije vindovz.

bf4: [G] hrka11
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Ja koristim Ubuntu!

Odličan!!!

a šta ovaj voljum i antraks,stalno provociraju sa ssd,windowsima,igricom itd. a svoj pc neće ispunit,šta je to vojna tajna,ajde molim te....a prave se kako nisu fegeti...

14 godina
protjeran
M4X kaže...
hrka11 kaže...
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Ja koristim Ubuntu!

Odličan!!!

a šta ovaj voljum i antraks,stalno provociraju sa ssd,windowsima,igricom itd. a svoj pc neće ispunit,šta je to vojna tajna,ajde molim te....a prave se kako nisu fegeti...

6700k

16gb rama

Gtx 1060 6gb

Ssd 128 gb

Ssd 500 gb

Hdd 1tb 

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

6700k

16gb rama

Gtx 1060 6gb

Ssd 128 gb

Ssd 500 gb

Hdd 1tb 

a periferija itd.......ispišite si to sve pod mojpc,bome taj 6700k i 500gb ssd nisu jeftini,par tisuća kuna samo procesor i ssd disk

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 19:49 (M4X).
16 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Popljuvao sam kavu po tipkovnici, dužan si mi novu tipkovnicu (neće ti to biti problem, ako imaš za SSD od par iljada kuna imaš i za non-pro tipkalo od 70kn)

Ti nemaš blage veze što pišeš. Totalno si mjerodavan davati ocjene koji je OS sranje a koji nije. Ko Mara sa placa. Vjerojatno je ona mjerodavnija jer čak i ona zna da npr. fiskalizacija ne radi na XPu.

A tek koji kaos po bankama imaju zbog XP-a...

M4X kaže...

ti si to sve istraživao i imaš dokaze da je win 10 64bit bolji u svemu tome od win7 64bit ultimate? I da se igre brže izvršavaju na windowsu 10,upravljanja memorijom,ssd-om itd... ajde ne pričaj gluposti,win 7 i dalje isto dobiva podrške i sve,a da ne pričam o tome da ga neki koriste za naprednije i korisnije stvari nego šta je običan gaming...jadni ovi win7 useri u bf1 mp gamingu,win10 fegeti će bit u prednosti...

jedina nova tehnologija je dx12,i jedini benefit koji donosi dx12 je taj da bi ovi na win10 mogli imat koji fps više a i to je pitanje kad se igra vrti na ultra...

Daj, reci, gdje si naučio sve to? Vidi se da znaš znanje pa me zanima...?

14 godina
protjeran
M4X kaže...
Volume kaže...

6700k

16gb rama

Gtx 1060 6gb

Ssd 128 gb

Ssd 500 gb

Hdd 1tb 

a periferija itd.......ispišite si to sve pod mojpc,bome taj 6700k i 500gb ssd nisu jeftini,par tisuća kuna samo procesor i ssd disk

Od periferije iman tipkovnicu, miš, monitor i slušalice

I zvučnike još, al njih upalim samo kad popijem pa slušam tonsona, bulića, zeku i tako to. Iman i mikrofon pa vičen u njega bog i rvati

14 godina
M4X kaže...

ovaj cajber i ostali prodaju priče kako je win 10 pro  bolji za gaming od win7,e pa nije

WTF? Pa zašto bi lagao nekog drugog? Ili još bolje sebe? Pa naravno da ću uzeti bolji OS, a to je prema svim tekstovima i mjerenjima koje sam čitao Win 10.

Evo, ukucao sam Win 10 vs Win 8 u Google i iskopirao slike ovdje.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
fila2208 kaže...

nisi miran,sad si lijepo sve naštimaj kako ti paše i onda lupi backup da si miran kad ti nešto shebe da si vratiš odmah na staro i gdje je radilo bez problema.

16 godina
Battlefield 1

Kak vas maksić uspjesno uvlaci u raspravu to nije za vjerovati....

Pisam od smijeha

(G)jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 20:24 (red_bull).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Sum_of_all_fears kaže...

drakula789 kaže...

Kad tolko nahvalište Vistu, da vas malo podsjetim kako je kul to bio produkt!

hint: umjesto Mac-a slobodno stavite bilo koji drugi OS

17 godina
red_bull kaže...

Pisam od smijeha

Lik je car! 

14 godina
red_bull kaže...

Pisam od smijeha

Neka neka :D

Nije da nam je teško :)

1. Max možda nešto nauči

2. Tema je prilično živa

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...

ovaj cajber i ostali prodaju priče kako je win 10 pro  bolji za gaming od win7,e pa nije

WTF? Pa zašto bi lagao nekog drugog? Ili još bolje sebe? Pa naravno da ću uzeti bolji OS, a to je prema svim tekstovima i mjerenjima koje sam čitao Win 10.

Evo, ukucao sam Win 10 vs Win 8 u Google i iskopirao slike ovdje.

ma je,to je ok...u pravu ste,ipak je win 10 bolji i u bf1

sad sam opet ovo pogledao:

https://www.battlefield.com/games/battlefield-1/tech

pazi ovo,to sam tek sad uočio,pod recommended specs oni stave: OS: 64-bit Windows 10 or later

znači da će fegeti na win 10 ipak bit u prednosti,prije će uzet tenk...to je MP igra i netko mora bit u prednosti,logično da će bit onaj koji ima bolji hardver ili net iliti ping

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

NE DIRAJ MI JUGOTON

Kad smo vec kod toga..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice