Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.274.990
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
191x7 kaže...

Iskreno, ne znam što ću, BF1 i BF4 mi ne stanu na SSD skupa, a nemam za još jedan (veći) SSD. Obje igre su na HDD-u kao krepana kokoš, a ne znam koju ću više igrati.

BFI?

Freak Show Inc.
11 godina
191x7 kaže...

Iskreno, ne znam što ću, BF1 i BF4 mi ne stanu na SSD skupa, a nemam za još jedan (veći) SSD. Obje igre su na HDD-u kao krepana kokoš, a ne znam koju ću više igrati.

Ne znas koju ces vise igrad kad Bf1 izadje...moj prijedlog ti je onda formatiraj disk,izvadi ga i baci u smece.Nemoj nista igrat.

bf4: [G] hrka11
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...
191x7 kaže...

Ne znas koju ces vise igrad kad Bf1 izadje...moj prijedlog ti je onda formatiraj disk,izvadi ga i baci u smece.Nemoj nista igrat.

Pa igraj bf1,bf4 je smece...drug brko je isto prije mislim imao ocz vertex ssd,onda ga je prodao i kupio samsung evo 850 250gb,a ovdje prica kako brzina ssda nema veze i smije se kao mojim idiotarijama,a sam je kupio brzi ssd

Isto tako Gago4 iliti Ratkapa16,kao lazni stovatelj bf je ustvari infiltrirani cod igrac i noob tj. Cod njubara

13 Ratkapa16=COD noob
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 10:46 (M4X).
11 godina
M4X kaže...

Isto tako Gago4 iliti Ratkapa16,kao lazni stovatelj bf je ustvari infiltrirani cod igrac i noob tj. Cod njubara

100% si upravu....njubina obicna.

16 godina
moderator
191x7 kaže...

Prije sam imao sve na hddu i dosta sporo je učitavalo mapu,onda sam sve stavio na ssd i brzo je učitalo mapu.

Sad sam stavio origin na ssd a igra je instalirana na hdd i isto učita mapu kao da je sve na ssdu...

Friday kaže...

BFI?

I ja to čitam zadnjih par stranica i neznam koji pimpek ovi pišu.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Spoiler alert .Tenk u glavnoj ulozi single player.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Proooomooooteeeed! Nova sezona Battlefield Friendsa:

I cijela sezona

https://www.youtube.com/playlist?list=PLZLTS4u9M_2pB3pqja2m617LD_P7OHKjk

Moj PC  
5 0 hvala 5
14 godina
Battlefield 1

Početak ovog je jedno 99% moje igre sa Cyberom 

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Granzon kaže...

ma bf4 je smeće od igre,isto kao i bf3...to se vidi i kroz ove bffs video epizode

12 godina
M4X kaže...
Granzon kaže...

ma bf4 je smeće od igre,isto kao i bf3...to se vidi i kroz ove bffs video epizode

Jesi li ti uopće igrao BF3 i 4 kad tako arogantno tvrdiš da su smeće. Meni nisu nešto al nisu ni smeće štaviše daleko su od smeća.

11 godina
nicky.sl kaže...
M4X kaže...
Granzon kaže...

Jesi li ti uopće igrao BF3 i 4 kad tako arogantno tvrdiš da su smeće. Meni nisu nešto al nisu ni smeće štaviše daleko su od smeća.

Dasta su nego smece...nadam se da BF1 nece bit toliko smece.

13 godina
Battlefield 1

BF3 i BF4 nisam puno igrao ali po viđenom BF1 mi je puno bolji u svakom segmentu.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...
nicky.sl kaže...
M4X kaže...
Granzon kaže...

Dasta su nego smece...nadam se da BF1 nece bit toliko smece.

normalno da nije bf1 smeće,zato i kažem u usporedbi sa bf1,bf3 i 4 su smeća...sa bf1 dice je uveo puno pozitivnih promjena ali je pod velikim pritiskom igrača da se napravi sve opet isto kao u bf4,tj. da sve klase,oružja itd. bude isto...tako da vjerujem da će dice skroz pokvarit igru kako vrijeme bude odmicalo...jedan od prvih primjera ti je nerfanje tenkova a istodobno pojačavaju support klasu...

problem je kaj bi svi htjeli bad company 3,moderno ratovanje i m16,odnosno da bude sve isto kao u bf4 i 3...to su činjenice...i onda se svi ovdje čude kako je svaki bf isti,a upravo to svi i traže...nitko nije htio ww1 tematiku,samo moderno...

16 godina
odjavljen
M4X kaže...

normalno da nije bf1 smeće,zato i kažem u usporedbi sa bf1,bf3 i 4 su smeća...sa bf1 dice je uveo puno pozitivnih promjena ali je pod velikim pritiskom igrača da se napravi sve opet isto kao u bf4,tj. da sve klase,oružja itd. bude isto...tako da vjerujem da će dice skroz pokvarit igru kako vrijeme bude odmicalo...jedan od prvih primjera ti je nerfanje tenkova a istodobno pojačavaju support klasu...

problem je kaj bi svi htjeli bad company 3,moderno ratovanje i m16,odnosno da bude sve isto kao u bf4 i 3...to su činjenice...i onda se svi ovdje čude kako je svaki bf isti,a upravo to svi i traže...nitko nije htio ww1 tematiku,samo moderno...

Ti sam po sebi kakiš i to non stop...

ajde da je barem ww2,to su nekako i svi očekivali ali šta je ovo,konjusine,čekići,lopate i još dodaj srp,onda će bit tamo nekakvi propelerci,katastrofa,kad sam pogledao prvi puta trajler-loše

mogli su ga nazvat battlefield western ili read dead redemption,battlefield 1

a za vas koji mislite da će igra bit kao i trajler,malo sutra,to je sve uljepšano i nahajpano,grafika možda blizu ali računajte da će za ultra postavke trebat gtx 980ti ili fjuri,ako to svi imate svaka čast

ovo preordat i dat njima novac unaprijed nema šanse,treba pričekat još gameplay iz mp pa onda vidit ali ovako na prvu mi se nikako ne sviđa

još je jedini pravi moderni batlfild bila trojka,ovo sve ostalo je mužnja

Ima takvih primjera na lopate... Il si podvojena ličnost (objasnilo bi podosta toga) ili si samo priglupi trol...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

BFI?

Upravu si, sada ću ispraviti. Dogodi se.

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
M4X kaže...

Ti sam po sebi kakiš i to non stop...

ajde da je barem ww2,to su nekako i svi očekivali ali šta je ovo,konjusine,čekići,lopate i još dodaj srp,onda će bit tamo nekakvi propelerci,katastrofa,kad sam pogledao prvi puta trajler-loše

mogli su ga nazvat battlefield western ili read dead redemption,battlefield 1

a za vas koji mislite da će igra bit kao i trajler,malo sutra,to je sve uljepšano i nahajpano,grafika možda blizu ali računajte da će za ultra postavke trebat gtx 980ti ili fjuri,ako to svi imate svaka čast

ovo preordat i dat njima novac unaprijed nema šanse,treba pričekat još gameplay iz mp pa onda vidit ali ovako na prvu mi se nikako ne sviđa

još je jedini pravi moderni batlfild bila trojka,ovo sve ostalo je mužnja

Ima takvih primjera na lopate... Il si podvojena ličnost (objasnilo bi podosta toga) ili si samo priglupi trol...

pod svi mislim na vas,je da na prvu,kad sam vidio alpha gameplay to je bilo to...

da su izbacili bad company 3 svi bi ovdje posvršavali,ono m16 noob spike itd. preorderi bi padali samo tako,još su ovi u dice i ea budale,mogli su zaradit duplo više nego na bf1,napravit copy paste od bf4,malo popeglat igru,ubacit nove mape i evo ti bad company 3...ali o tome se ovdje očito nesmije pričat

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 14:45 (M4X).
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Black ops 3 rulz

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR

0 0 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...

Desetak minuta Single Player kampanje:

Upozorenje - SPOILERI - nemojte gledati ako se želite iznenaditi s prvih 10ak minuta SP-a kada budete igrali

Čini se da su naziv "interaktivni quick-time-event" podigli na jedan novi, višlji nivo.

Dakle, interaktivan film totalno. Ali mi se sviđa jer čini se da su pokušali prenjeti osjećaj rata.

Ovo bi, ako je dobro izvedeno (nadamo se), moglo značiti da će BFI imati možda i najbolju kampanju u nekakvom shooteru u zadnjih nekoliko godina!

I naravno, replayability će biti nula, jer će uvijek biti isto.

Pogledao na preskokce da si ne spoilam previše, ali po ovome je napredak u grafici naprama beti vidljiv. gg

17 godina
Battlefield 1
Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Kontam rušit winse jer rade ko krepana mačka...i sad ne znam na što bi, pa da vidim na kojim vas ima najviše, i ako se nekom da pojasniti zašto?

Ići na 10 pa tražit drivere yebat se s tim, ili se vratit na 7 di je sve uvijek super radilo?

0 Win 7
0 Win 8.0
1 Win 8.1
31 Win 10
Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kontam rušit winse jer rade ko krepana mačka...i sad ne znam na što bi, pa da vidim na kojim vas ima najviše, i ako se nekom da pojasniti zašto?

Ići na 10 pa tražit drivere yebat se s tim, ili se vratit na 7 di je sve uvijek super radilo?

xp je dobio zakrpu za dx12 tako da njega!

15 godina
sp0ngy kaže...
fila2208 kaže...

Nemrem se odviknut od nekih shema koje je donio win 7 s prozorima i to, inače bih se vratio na xp isti čas :)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
sp0ngy kaže...
fila2208 kaže...

Nemrem se odviknut od nekih shema koje je donio win 7 s prozorima i to, inače bih se vratio na xp isti čas :)

Ma najbolje na Win98 SE. Nije microsoft od onda napravio takav os. 

pero_HR
14 godina
odjavljen
Ja sam jos na win 3, danas je sve sranje, ova danasnja djeca nista ne znaju. Pa u moje vrijeme si morao znati assambler da bi pokrenuo racunar, to su bila vremena. Svi koji su na win 10 su mnogo glupi ljudi i sve sto je moderno je glupo.
Darko

5 4 hvala 1
15 godina
Battlefield 1

Vidim ljudi dislikeaju naveliko, ne kužim zašto ali ok. U doba xp sve je radilo i bilo jednostavno. Dugo sam se nećkao na 7 i tu bio zadovljan.

Na 8.1. sam prešao isto silom, i nikad nisam bio baš zadovoljan, a sad ću stavit 10 da vidim što je toliko dobro da ste svi na njemu. Meni je bitnije da sve na sustavu radi ko podmazano, rađe nego da imam latest pa pola drivera i stvari ne radi, ali bitno da je zadnji sustav.

A sad ajde dislike :)

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina

Fila, kupi SSD da budeš prvi u tenku.

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Vidim ljudi dislikeaju naveliko, ne kužim zašto ali ok. U doba xp sve je radilo i bilo jednostavno. Dugo sam se nećkao na 7 i tu bio zadovljan.

Na 8.1. sam prešao isto silom, i nikad nisam bio baš zadovoljan, a sad ću stavit 10 da vidim što je toliko dobro da ste svi na njemu. Meni je bitnije da sve na sustavu radi ko podmazano, rađe nego da imam latest pa pola drivera i stvari ne radi, ali bitno da je zadnji sustav.

A sad ajde dislike :)

Nije ti ovo Facebook da "dislajkamo"...

XP je oličenje pouzdanog i stabilnog sustava koji je dobro napisan. Valjda se ne sjećaš problema sa AMDom, VIA driverima, razbijanjem boota, DMA kanalima koji su se magično prebacivali u PIO mod pa bi brzina pala negdje na rang floppya, sigurnosnih rupa i propusta, problematičnog networkinga, DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL koji si gledao više nego desktop, katastrofalnog memory managmenta, očajnog multi-threadinga, restart loopa (thanks nvidia) i kao šećer na kraju, random corruptanje registrya. Savršen OS.

Tebi je možda doma i bio dobar ali ako si morao raditi išta ozbiljno sa tim smećem od sustava, dok SPa 2 je bio kompletno neupotrebljiv.

Sva sreća pa su sa Vistom krenuli u pravom smjeru (Win7 je ništa drugo nego SP3 za Vistu sa novim UIjem) i kasnije, novi kernel i driver model u 2k12 generaciji (to uključuje i 8.1).

Je8o te XP, da te je8o. Slobodno "dislajkaj".

"Pola stvari i drivera ne radi"

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 10:29 (Sum_of_all_fears).
14 godina
fila2208 kaže...

Vidim ljudi dislikeaju naveliko, ne kužim zašto ali ok.....

Valjda zato jer misle da nisi u pravu? :)

Pretpostavljam da si unaprijed, prije isprobavanja, odlučio da ti se Win 8 i sad 10 ne sviđaju. I to i pogrešnih razloga - jer ti se ne sviđa dizajn i jer ti je netko od frendova tako rekao.

A dobre stvar ignoriraš, noviji sustav, bolja podrška, novije tehnologije, brži sustav, brže izvršavanje programa i igara, bolje upravljanje memorijom, SSD-om.. itd...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
9 godina
neaktivan

Ma kakva 10tka, windows 7 for life.

Naravno ako kupuješ novije računalo uzet ćeš 10 jer podržava DX12, ali ako nadograđuješ sa sedmice ili osmice to je pakao. Prvo te microsoft izmaltretira i izreketari i onda kad konačno pređeš na 10tku imaš 120 vrsta problema od povezivanja s internetom do različitih nekompatibilnosti s hardverom. Na 3 različita računala sam prelazio na 10tku, 2 puta sa 8smice i jednom sa 7dmice. Niti jednom nije prošlo bez problema, a jedan laptop sam i vratio natrag na 8smicu kada pola toga nije funkcioniralo.

17 godina
Battlefield 1

Čisto da nadodam da nikad nisam imao toliko problema sa nekim OS-om kao sa XP-om, a imao sam XP, 7, 8.1 i sada 10 i svi su original da nebi bilo zabune...

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice