Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.827
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
Friday kaže...
Tonči kaže...

Vi ljudi morate naučiti igrati. Ne možete se vječno pravdati time da je nešto smeće, samo kako biste sakrili činjenicu da ne znate igrati više ništa nego BF3.

Voljum zna igrati a rekao je da je BF1 smece...

Voljum je njubara, nema tu znanja ništa. Samo povlači miša dolje i to je to. Ako nije full-auto s extra magom, nema KDR iznad 1. 

Friday kaže...

A pazi ovog - nit ga jebat nit kuci vodit...

Dobro, za njega sve znamo, pričao si mi i pokazivao slike.

RePlaY kaže...
Tonči kaže...

Vi ljudi morate naučiti igrati. Ne možete se vječno pravdati time da je nešto smeće, samo kako biste sakrili činjenicu da ne znate igrati više ništa nego BF3.

Kolki ti je KD?

0,87, laže ovaj s 0,54.

Du_Jo_Pro kaže...

Ko je on uopce, odjedan put se pojavi, ja san cua da je max njegov neki insajder, zato max ovako puno može srat

M4X-ov account ima oznaku za privilegije, zato je to. Plaća nam 4 pretplate u jednom kućanstvu, a takve volimo i imaju blagu prednost (mogu što hoće). Jednostavno nepotizam i to je ok.

13 godina
Battlefield 1

Znači Tonči ide po forumu i banira sve koji se ne slažu s njim i Maksom po pitanju baterfilda?

Panika me sad lagano hvata jer meni još nije dao nikakav karton, a svašta sam ružno napisao za tu igjicu 

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Znači Tonči ide po forumu i banira sve koji se ne slažu s njim i Maksom po pitanju baterfilda?

Panika me sad lagano hvata jer meni još nije dao nikakav karton, a svašta sam ružno napisao za tu igjicu 

Za tvoje dobro se nadam da ne misliš na Battlefield 1...

13 godina
Tonči kaže...

Za tvoje dobro se nadam da ne misliš na Battlefield 1...

Ma kakvi, govorim za BF4 - to je broken igra 

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

ma jedva čekamo da napokon izađe taj betlfild 1,još riješim ssd i mislim da je to to,onda ću bit spreman za izlazak...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

ma jedva čekamo da napokon izađe taj betlfild 1,još riješim ssd i mislim da je to to,onda ću bit spreman za izlazak...

koja ti je brzina internet-a ?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
ceco22 kaže...
M4X kaže...

Već vidim kako šalje zahtjeve za optikom

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
odjavljen

Može slat do preksutra, nit ADSL mu ne radi kako treba

Ja ne znam, pa odustao bi od igranja na njegovom mjestu, džabe SSD i ostala čuda kad je ping preko 40... Koliko se god trudio, uvijek si zadnji u svemu sa takvim pingom

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
odjavljen
Granzon kaže...
ceco22 kaže...
M4X kaže...

Već vidim kako šalje zahtjeve za optikom

Ne bi bio lud - pingovi na neke servere 22-27-35... :)

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
M4X kaže...

4mbita,ide od 480kbps-500kbps download u idealnim situacijama...a zna i ispod...

lako je druge zajebavat sa jadnim internetom....

poslao sam već sto zahtjeva online t-comu za optiku ali bezveze i bez koristi jer neće nikad doć ovdje....najbolje bi bilo kad bi barem ponudili povoljan mobilni usb flat internet ali ni to neće,a ni signala nemaju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 20:59 (M4X).
16 godina
odjavljen

Zna pasti i ispod 20... Meni se na nekim dojč serverima vrti oko 15-17

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Tonči kaže...

Onaj osjećaj kad igraš, sve ti šteka, niš ti ne ide a onda vidiš frajera sa pingom 1 na tom serveru....

Često u tom trenutku spomenem omiljeni mi tcom

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Zna pasti i ispod 20... Meni se na nekim dojč serverima vrti oko 15-17

šta manji to bolje...

u beti sam imao uglavnom koliko i sam server,oko 30-40,ali osim pinga bitna je ipak i brzina downloada u uploada...

najbolje mi je igrat 64 igrača cq ali to je najzahtjevnije za vezu...

14 godina
neaktivan
M4X kaže...
ceco22 kaže...
M4X kaže...

4mbita,ide od 480kbps-500kbps download u idealnim situacijama...a zna i ispod...

poslao sam već sto zahtjeva online t-comu za optiku ali bezveze i bez koristi jer neće nikad doć ovdje....najbolje bi bilo kad bi barem ponudili povoljan mobilni usb flat internet ali ni to neće,a ni signala nemaju...

ne zajebajem te... nego znas li da ti onda nema koristi od ssd kad ne mozes povuci sa neta koliko on moze brzo upisivat... tako da ce opet imat spori disk

16 godina
odjavljen
Granzon kaže...
Tonči kaže...

Onaj osjećaj kad igraš, sve ti šteka, niš ti ne ide a onda vidiš frajera sa pingom 1 na tom serveru....

Često u tom trenutku spomenem omiljeni mi tcom

:D 1ms je u data centru :D ali ima ih s 10-tak 15. :) To je ekipa iz DE. 20-30 su nasi t-com ako je ger server i optika, a 40-50 bnet, dsl itd.

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
M4X kaže...
ceco22 kaže...
M4X kaže...

ne zajebajem te... nego znas li da ti onda nema koristi od ssd kad ne mozes povuci sa neta koliko on moze brzo upisivat... tako da ce opet imat spori disk

neznam to,ako mi ovaj trenutni blast na marvelu ima trenutno 300-370mb read,write oko 100-200...a ovaj predator ima read do 1400mb onda bi se sve trebalo brže load-at....ssd povlači igru,a internet određenu količinu podataka(dice i ea su stavili minimum 512kbps)

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

ja sam na bnetu uredno prema svabam imao max ping 20... varirao je 10-25

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...

:D 1ms je u data centru :D ali ima ih s 10-tak 15. :) To je ekipa iz DE. 20-30 su nasi t-com ako je ger server i optika, a 40-50 bnet, dsl itd.

Bio je onaj nizozemski server na koji smo išli u četvorci i tamo su se svako malo pojavljivali frajeri s pingom 1

Naravno, uvijek bi padao komentar da to netko u centru malo skraćuje radno vrijeme

Uz neizostavno spominjanje mame našim operaterima

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 21:14 (Granzon).
16 godina
odjavljen

Čak ne mora biti u datacentru, dovoljno je da bude na istom trunku sa datacentrom (ista centrala).

Ne znam m4x, ja bi se preselio negdje di je dostupna optika... Ne bi me niš sprečavalo u postizanju najboljeg k/d sa tenkićem.

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

ma to je super,ja bi bio prezadovoljan da imam barem 10mbita download i upload 1-2mbit,netreba mi više,taman da bf radi kako spada...ali nemogu mi povećat ni sa 4mbit na 5mbit,to bi zapravo možda i mogli ali bi sigurno veza nonstop pucala i ping bi bio još veći jer je parica dosta loša pa zato valjda ni neće,zadovoljavajuće i dobro,prema ovome

http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/kvaliteta-dsl-parice/182498.aspx

sutra ću poslikat nekakvu centralu šta je blizu mene,možda bi mogao sam provalit i malo popravit kablove itd. ako je vezana za moj telefon...

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

uradi nesto jer nece ti moci disk toliko sporo vrtiti... jbg da nisi bacao pare u taj ssd

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...

ma to je super,ja bi bio prezadovoljan da imam barem 10mbita download i upload 1-2mbit,netreba mi više,taman da bf radi kako spada...ali nemogu mi povećat ni sa 4mbit na 5mbit,to bi zapravo možda i mogli ali bi sigurno veza nonstop pucala i ping bi bio još veći jer je parica dosta loša pa zato valjda ni neće,zadovoljavajuće i dobro,prema ovome

http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/kvaliteta-dsl-parice/182498.aspx

sutra ću poslikat nekakvu centralu šta je blizu mene,možda bi mogao sam provalit i malo popravit kablove itd. ako je vezana za moj telefon...

Iskreno, ti kolika se frikčina činiš (sa ubacivanjem SSD-a od par tisuća kuna da bi upao u tenk prvi), UOPĆE me ne bi čudilo da pročitam kroz par dana kako su te ulovili na malom tronošcu, sa baterijom u ustima i krimp klještima u ruci 

16 godina
odjavljen

Kramp u ruke i kopaj novi kanal do centrale... Kramp dobiješ jeftino u pevecu, SFP kabel ide po par kn za metar, optika isto tako, PNT cijev 2 i pol kune metar, media converter parsto kuna, router isto tako, gigabitna mrežna 100kn...

16 godina
16 godina
odjavljen
M4X kaže...
ceco22 kaže...

A LTE?

16 godina
Tonči kaže...
M4X kaže...
ceco22 kaže...

A LTE?

Tonci ti igras bf na LTE ?

12 godina
Battlefield 1

Ja slazem raid s dva samsung 950pro ssd-a i sa 100/100 internetom ....necete u tenk nanuvamvašu

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Ja slazem raid s dva samsung 950pro ssd-a i sa 100/100 internetom ....necete u tenk nanuvamvašu

Nana zna counter knifati.

http://img.jbzd.pl/2016/09/f83c06640c1d0d0a12324933bbdc3672.gif

16 godina
odjavljen
Andi_zg kaže...

A LTE?

Tonci ti igras bf na LTE ?

Ne više, nekoć jesam dok je bilo flat. Dovoljno je brz da radi prilično dobro ako je signal stabilan.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice