Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 1
Tonči kaže...

Fascinira ta preciznost pro igrača koji, pored 30-100ms pinga, oko 45-150ms RTT-a, 200-400ms od kad nešto vide do reakcije ruke, opet svoju preciznost smjeste u desetinku... Trening?

Trening! Boljim proovima poput mene je bilo dosta i kvarat desetinke

16 godina
Tonči kaže...

A kad svi trče biti snajperisti, normalno da tim puši i od aviona i od tenkova. Nadam se da neće bit neki veći nerf. Ne možeš retardaciju liječiti nerfom.

Tenk nebi dirao ,at gun samo da mozes ispalit i hodajuci i bice to ok,ali aa vozilo e to je op -jako daleko pogadas metu i nemoras cak niti biti previse precizan ,a ako dode blizu ...belaj u 5 sec

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

ja znam da ne mogu docekati :)

neki fucking feget

Tonči kaže...

A kad svi trče biti snajperisti, normalno da tim puši i od aviona i od tenkova. Nadam se da neće bit neki veći nerf. Ne možeš retardaciju liječiti nerfom.

nadamo se da neće bit nikakvih nerfeva i ostalog...kažem ako opet počnu slušat fegete,pro igrače,jutubere i samoprozvane veterane pretvorit će se igra u bf3 i bf4 koje su smeće nasuprot bf1 i onda opet ništa...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 21:40 (M4X).
17 godina
Volume kaže...
Tonči kaže...

Fascinira ta preciznost pro igrača koji, pored 30-100ms pinga, oko 45-150ms RTT-a, 200-400ms od kad nešto vide do reakcije ruke, opet svoju preciznost smjeste u desetinku... Trening?

Trening! Boljim proovima poput mene je bilo dosta i kvarat desetinke

ja sam znao ovo igrat po cijelu noć! Od kada to igram igjice ni ne palim više.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 23:34 (BDS).
17 godina
Battlefield 1

Za one koji traže nekakav WW1 film za pogledati prije izlaska Battlefielda 1, moja preporuka je Put rata (War Horse) iz 2011.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Zar ljudi jos igraju ovaj fail Battlefield?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...

Za one koji traže nekakav WW1 film za pogledati prije izlaska Battlefielda 1, moja preporuka je Put rata (War Horse) iz 2011.

Ja takodjer prije izlaska bf jedinice preporucam pogledati seriju Fargo.Dobra serija

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
Kill Frenzy kaže...
191x7 kaže...

Ja takodjer prije izlaska bf jedinice preporucam pogledati seriju Fargo.Dobra serija

I ne bi bilo loše promjenuti ulje i filtere, staviti zimske gume i provjeriti antifriz.  

13 godina
Battlefield 1

Min specs:

Processor (AMD): AMD FX-6350
    Processor (Intel): Core i5-6600K
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics card (AMD): Radeon HD 7850 2 GB
    Graphics card (Nvidia): GeForce GTX 660 2 GB
    DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent
    Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection
    Hard-drive space: 50 GB

Recommended Specs:

Processor (AMD): AMD FX-8350 Wraith
    Processor (Intel): Intel Core i7-4790 or equivalent
    Memory: 16 GB RAM
    Graphics card (AMD): Radeon RX 480 4 GB
    Graphics card (Nvidia): GeForce GTX 1060 3 GB

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 6
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Min specs:

Processor (AMD): AMD FX-6350
    Processor (Intel): Core i5-6600K
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics card (AMD): Radeon HD 7850 2 GB
    Graphics card (Nvidia): GeForce GTX 660 2 GB
    DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent
    Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection
    Hard-drive space: 50 GB

Recommended Specs:

Processor (AMD): AMD FX-8350 Wraith
    Processor (Intel): Intel Core i7-4790 or equivalent
    Memory: 16 GB RAM
    Graphics card (AMD): Radeon RX 480 4 GB
    Graphics card (Nvidia): GeForce GTX 1060 3 GB

Jezuš 

13 godina
Battlefield 1

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/comment/197304/#Comment_197304

..."EA has been revoking and banning all accounts that have used VPNs to buy games outside their regions..."

http://www.nfohump.com/forum/viewtopic.php?t=104196&start=1410

"Just a heads up.
I bought the game yesterday from the South African ORIGIN store.
The order was cancelled today and my ORIGIN account has been suspended.
I think they even raised the price on the SA store.
So apparently they are banning for VPN purchases.
Now, time to create a new account."

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

..."EA has been revoking and banning all accounts that have used VPNs to buy games outside their regions..."

"Just a heads up.

Smradovi...

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
Battlefield 1

A ništa sad G2play. Uvijek me bilo strah tih VPNova,čak nikad nisam htio to koristiti kako bi bio Koreanac pa 5 sati prije igrao igru. Jednostavno ne isplati se riskirati origin račun samo kako bih par sati prije igrao igru.

Bilo je pitanje vremena kad će to EA skužiti i zabraniti jer steam to radi već duže.

Ovi sistemski zahtjevi su čudni pošto sam ja sa svojim i3 mogao igrati na 50 i više fps i to na medium-high.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
amater_2 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Smradovi...

Za sad samo izolirani slučajevi.

Ono, 2 korisnika od nekoliko tisuća..

Pratimo daljnji razvoj situacije :D

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

"Just a heads up.

Lažu. Propaganda.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

A ništa sad G2play. Uvijek me bilo strah tih VPNova,čak nikad nisam htio to koristiti kako bi bio Koreanac pa 5 sati prije igrao igru. Jednostavno ne isplati se riskirati origin račun samo kako bih par sati prije igrao igru.

Bilo je pitanje vremena kad će to EA skužiti i zabraniti jer steam to radi već duže.

Ovi sistemski zahtjevi su čudni pošto sam ja sa svojim i3 mogao igrati na 50 i više fps i to na medium-high.

Ma šta je bilo pitanje kad če skužit. Znali su oni to cijelo vrijeme

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 10:24 (peroko).
16 godina
peroko kaže...

Ma šta je bilo pitanje kad če skužit. Znali su oni to cijelo vrijeme

Dobro onda ovako: bilo je pitanje vremena kad će poduzeti neke radikalne mjere :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

meni su zahtjevi isto cudni s obzirom da sam imao urednih 90-100 fps za ultra-high postavkama.... jedino bi morao naci negdi jos jedan keksic svoje memorije da nabijem na 16gb

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Eto potvrdili da će vratiti stari conquest gdje se i killevi računaju.

Rush će dodatno tweakati. Nadam se da se ide na više od 24 igrača što se činilo premalo u beti jer kad su ljudi uzeli vozila ostalo je po 5-6 ljudi koji trče po mapi.

Nerfat će light tenk, nerfat i popravit će konjanike. Izgleda da će rocket gun biti otključan ranije ili odmah i dodati će support neki gadget za borbu protiv vozila, te će još balansirati ostale pizdarije.

https://www.battlefield.com/news/article/battlefield-1-beta-learned?utm_campaign=bf1_hd_ww_ic_soco_twt_bf1-betalearnings-tw&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=18901&ts=1474320902976&sf48896033=1

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 11:43 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Nerfat će light tenk, nerfat i popravit će konjanike. Izgleda da će rocket gun biti otključan ranije ili odmah, te će još balansirati ostale pizdarije.

Sve da ugode fegetima.

Sad će Maks popizdit.

Kupio SSD od 3k kn zakurac.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

znaci slusali vrazje vajnere i unistiti ce igru ? Ma bravo.....

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 1

Na light tenku triba smanjit samo range canistera, sve ostalo je ok

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Kad sam malo razmislio, da kill-evi direktno ne utječu na krajnji score je zapravo bila dobra odluka.

Bilo je u beti nekoliko rundi sa čiterom na drugoj strani, ali je njegova strana izgubila. Ovako će čiteri opet nositi prevagu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

samo neka baniraju sve accounte koji su kupovali preko VPN-a....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...

Ne samo to, nego treba imati manje armora/ healtha. Ipak je to vozilo sa jednim likom nutra pa bi 2-3 rocket gun hit trebala uništiti taj mali tenk.

Znam da je ovo vozilo, ali ipak je imao puno healtha, bio malog profila, sa rotirajučom kupolom i dobrim naoružanjem. Ovako bi bio negdje taman.

TomoR kaže...

Kad sam malo razmislio, da kill-evi direktno ne utječu na krajnji score je zapravo bila dobra odluka.

Bilo je u beti nekoliko rundi sa čiterom na drugoj strani, ali je njegova strana izgubila. Ovako će čiteri opet nositi prevagu.

Meni isto bio ok, ali paše mi i jedno i drugo. 

Al ajde barem će support sad imati nešto protiv tenkova, nadam se da one anti tank granate jer su mi bolje od dinamita.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 11:47 (Jack Sparrow).
13 godina
Volume kaže...

Nisam probao taj mali tenkić tako da ne mogu komentirati, ali mislim da je najveći problem kod vozila što se popravljaju iznutra.

Mislim da će to biti veći problem nego jačina topa ili ostalih gadgeta na tenkovima?

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Nisam probao taj mali tenkić tako da ne mogu komentirati, ali mislim da je najveći problem kod vozila što se popravljaju iznutra.

Mislim da će to biti veći problem nego jačina topa ili ostalih gadgeta na tenkovima?

Po meni to nije neki problem jer ga ne možeš koristiti dok repairaš, a repair se prekida čim te metak pogodi

16 godina
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Pa popravlja se iznutra, ali nema health regena kao u BC,BF3 i 4. Istim tempom se repaira, samo što kad to radi ne može se micati ni pucati i ako te netko ošteti barem 1% resetira ti proces repairanja. Tako da nije to problem, nego je sitan, jedini sa pravom kupolom, nije zahtjevao timski rad pošto jedan sam puca i vozi, a naoružanje dosta jako. Treba nerfati carnister shell i smanjiti health tako da ga i jedan samo assault može roknuti ako ne pazi.

17 godina
MRSKI kaže...
Kill Frenzy kaže...
191x7 kaže...

I ne bi bilo loše promjenuti ulje i filtere, staviti zimske gume i provjeriti antifriz.  

I defrag diska isto dobro dođe...

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina
Battlefield 1
Znam za sve dok se popravljaš da nisi mobilan i da nema pucanja, ali isto znam da ti neke klase ne mogu ništa dok si u tenku i samim time ti postaješ OP.
Pobiješ sve što te može ugroziti i onda se popraviš koliko treba dok se ne spawnaju oni koji te ugrožavaju.
Možda s ovim novim gadgetima za ostale klase umanje taj problem?
Vidjet ćemo...
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice