Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.268.692
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

ne znam,jednostavno se bolje osjecam dok igram bf1 nego bf4.Igranje bf4 mi je cista muka,dok je bf1 onako uzivanje.U bf4 pucam u lika cijali magazin i ne ubijem ga,tu je puno bolje odradjen hitbox.Ima bugova,al ono,beta je.Jedino se snajperi osijete dosta,ali mogu razumijet to.

edit:kad dodjem kuci iz skole odigrat cu jos sat,dva pa cu se javit.Sad treba skupit lovu za ovo haha :))

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 11:41 (drakula789).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 1
drakula789 kaže...

ne znam,jednostavno se bolje osjecam dok igram bf1 nego bf4.Igranje bf4 mi je cista muka,dok je bf1 onako uzivanje.U bf1 pucam u lika cijali magazin i ne ubijem ga,tu je puno bolje odradjen hitbox.Ima bugova,al ono,beta je.Jedino se snajperi osijete dosta,ali mogu razumijet to.

edit:kad dodjem kuci iz skole odigrat cu jos sat,dva pa cu se javit.Sad treba skupit lovu za ovo haha :))

Je'l ti pišeš poruke s mobitela?

17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

ne znam,jednostavno se bolje osjecam dok igram bf1 nego bf4.Igranje bf4 mi je cista muka,dok je bf1 onako uzivanje.U bf1 pucam u lika cijali magazin i ne ubijem ga,tu je puno bolje odradjen hitbox.Ima bugova,al ono,beta je.Jedino se snajperi osijete dosta,ali mogu razumijet to.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
drakula789 kaže...

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

da,zato sam i slucajno napisao bf1 umjesto bf4.Al nema veze..Ispricavam se.Ne razumijem kakav je problem sto idem u skolu?

13 godina
Volume kaže...
drakula789 kaže...

Ovo samo potvrđuje moju teoriju:

- BF1 je dječja igjica

- BF1 se sviđa igračima s malim KD-om, tj. njubovima

Drakula spada u obje kategorije i to debelo.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Volume kaže...
drakula789 kaže...

- BF1 je dječja igjica

ok.

edit:dodji na csgo ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 11:43 (drakula789).
17 godina
drakula789 kaže...
TomoR kaže...

da,zato sam i slucajno napisao bf1 umjesto bf4.Al nema veze..Ispricavam se.Ne razumijem kakav je problem sto idem u skolu?

Ako imaš više od 3 iz hrvatskog jezika, a pogotovo gramatike, onda nam je školski sustav jako jako jako loš...

17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...
Ne razumijem kakav je problem sto idem u skolu?

Kad ju zavrsis onda ces shvatiti 

Freak Show Inc.
13 godina
Tonči kaže...

To nije moj problem. 

Mogao bi postati ako te prijavim Piratu za uznemiravanje.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
drakula789 kaže...
TomoR kaže...

Ako imaš više od 3 iz hrvatskog jezika, a pogotovo gramatike, onda nam je školski sustav jako jako jako loš...

Pisao sam na brzinu,samo da ostavim neki dojam i nisam uopce pazio na gramatiku.U ostalom,ovo je internet,a ne zadacnica iz hrvatskog jezika..

13 godina
drakula789 kaže...

ok.

Ne igram to, ali te mogu preporučit kolegi Ljudini.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

To nije moj problem. 

Mogao bi postati ako te prijavim Piratu za uznemiravanje.

Veci je problem kuky. Ko ambrozija je jebote...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

- BF1 je dječja igjica

Nego tija san te pitat oćemo ljudina, max, ti ja napravit neki pro klan kad izađe cod? Pomeli bi cili balkan... 

Ti možeš smislit ime

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
drakula789 kaže...

Zamisli da se netko smije tvojim klincima jer je napisao na forumu da ce se javit nakon skole.Besimisleno.Vjerojatno jer ste se nasli uvrijedjeni jer sma napisao kako mi pase bf1 bolje nego bf4.Sto se tice njubovska igra,pa igram csgo skill based game i dobar sam tamo.Kakve su to besmislice?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 12:07 (drakula789).
17 godina
Battlefield 1

Još samo fali onaj frajer koji ful zabrijava na GNK Dinamo i piše stalno o njemu, da nam napiše nešto o BF-u 1 i tema će biti kompletna.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Nego tija san te pitat oćemo ljudina, max, ti ja napravit neki pro klan kad izađe cod? Pomeli bi cili balkan... 

Ti možeš smislit ime

Ne znam hoće li me pustit moji da idem u novi klan?

Ja sam ti k'o Messi, ne pušta se tako lako najbolji igrač.

Ali da je primamljiva ponuda, to bogami je!

Pogotovo me veseli druženje s kolegom Maxom.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
drakula789 kaže...

ok.

Ne igram to, ali te mogu preporučit kolegi Ljudini.

ko je rekao da ja igram bf4,imam 50ak sati tamo.To ko da ti dodjes u csgo temu i ja tebi kazem da si noob jer igras p90 samo..

17 godina
drakula789 kaže...
F

Zamisli da se netko smije tvojim klincima jer je napisao na forumu da ce se javit nakon skole.Besimisleno.Vjerojatno jer ste se nasli uvrijedjeni jer sma napisao kako mi pase bf2 bolje nego bf4.Sto se tice njubovska igra,pa igram csgo skill based game i dobar sam tamo.Kakve su to besmislice?

Nervozan si, počeo si brkati Battlefield-e, dečki su upravo namirisali krv...

Koristite blage riječi i jake argumente
14 godina
protjeran
drakula789 kaže...
Friday kaže...
drakula789 kaže...

Zamisli da se netko smije tvojim klincima jer je napisao na forumu da ce se javit nakon skole.Besimisleno.Vjerojatno jer ste se nasli uvrijedjeni jer sma napisao kako mi pase bf2 bolje nego bf4.Sto se tice njubovska igra,pa igram csgo skill based game i dobar sam tamo.Kakve su to besmislice?

Da je moj nakon svega opet krivo napisa dobija bi plesku

17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...
Friday kaže...
drakula789 kaže...

Nisi shvatio sto sam htio reci...

Ne mislim nista lose o tome sto ides u skolu. Nego vidjet ces koliko je sve u kurcu kad ju zavrsis jednog dana. 

Freak Show Inc.
16 godina
Skilledžija kaže...

- BF1 je dječja igjica

Kamo sreće što tebe onda neće biti u tome jer si apsolutno top-killer-ultra-profi-faker.

Meni se eto sviđa BF1 zbog izgleda (bu bu bi bu, njemu se sviđa gjaaaafika, kakva njubara, to u MP nije biiiitno, tu igramo na low bez monitora kako bi sve išlo bržeeee - grow up), zvuka i općenito dobrog rada s obzirom da je beta u pitanju. Da je savršena, nikako nije, nikada ništa neće biti savršeno a pogotovo kad to EA/DICE radi. Hoću li preorderat? Nikako...do sada sam to napravio svaki put i znamo kako je ispalo za BF3 i 4...

Neki ovdje su očito puno veća djeca od onih koje nazivaju klincima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 12:06 (mrxa1).
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Nisi shvatio sto sam htio reci...

Ne mislim nista lose o tome sto ides u skolu. Nego vidjet ces koliko je sve u kurcu kad ju zavrsis jednog dana. 

aha,razumijem.

13 godina
mrxa1 kaže...

Tvoj KD je pretpostavljam 1.12 (malo sam ti navuko jer si veteran na forumu - inače bi ti dao 0.87)?

I da, mislim da te nisam ništa pitao?!

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
Skilledžija kaže...

- BF1 je dječja igjica

Kamo sreće što tebe onda neće biti u tome jer si apsolutno top-killer-ultra-profi-faker.

Meni se eto sviđa BF1 zbog izgleda (bu bu bi bu, njemu se sviđa gjaaaafika, kakva njubara, to u MP nije biiiitno, tu igramo na low bez monitora kako bi sve išlo bržeeee - grow up), zvuka i općenito dobrog rada s obzirom da je beta u pitanju. Da je savršena, nikako nije, nikada ništa neće biti savršeno a pogotovo kad to EA/DICE radi. Hoću li preorderat? Nikako...do sada sam to napravio svaki put i znamo kako je ispalo za BF3 i 4...

sad ces i ti dobiti odgovor da mu se ne obracas

[19xx]C3c1l
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Zar je k/d uopce bitan?

po meni je najbitnija zabava,pa onda da winnamo,a sad hocu li imad k/d 0.5 ili 2 totalno nebitno..

Moj PC  
8 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

Zar je k/d uopce bitan?

po meni je najbitnija zabava,pa onda da winnamo,a sad hocu li imad k/d 0.5 ili 2 totalno nebitno..

Sad ce te anktraks prijaviti za uznemiravanje 

Freak Show Inc.
16 godina
drakula789 kaže...

Zar je k/d uopce bitan?

Nije, to ovaj antraks trolla. A ti se pališ na sve to i sad kad su ti namirisali krv, gotov si. Sad će ti kao pravi drakula popiti sve što imaš.

Inače ovaj antraks ili ti Skilledžija ti je poznat po tome što ode na noobs only server da si popravi KD kad ga naša ekipa zbuši.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 14:28 (Jack Sparrow).
13 godina
Battlefield 1

Vama nisu grozne ove posebne pickup(hero) klase? Darth Vader s plinskom bocom hopsa uokolo.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Moguće da stvarno uleti jos jedna mapa u betu... iako sam ja mislio da 8. završava beta https://www.vg247.com/2016/09/06/dice-is-taking-requests-for-a-new-map-in-battlefield-1-beta/

EDIT: Upravo sam našao da je DICE potvrdio da završava osmog, tako da neznam

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 12:26 (D3lBoy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice