Ove zadnje četri stranice mi je jedino upalo u oko da je ircu igra skuplja nego ovoj našoj sirotinji.
Ma ne... on samo ima jake principe.
Ove zadnje četri stranice mi je jedino upalo u oko da je ircu igra skuplja nego ovoj našoj sirotinji.
Ma ne... on samo ima jake principe.
Da rezimiramo jednom za svagda , šta bf ide dalje to ga lošije rade i to ne možete zanijekat, tko kaže suprotno onda taj nije igrao bf ili laže sebe.
Kako pjesma kaže: đaba bilo grafike vrane po livadi razigrane,đaba bilo efekata, fps-a ,....kad ja nisam s onom koju volem.Možda opet se vrati jednog dana.
U pravu si, ali vrijeme ide, ne staje, čekati neki obećani naslov znači s veremenom se lagano ali sigurno oprostiti od PC gaminga. Ja to nekako ne želim. Lijepo mi je za liječiti živce.
Ne, nego sve do sada vidjeno ne vrijedi ni priblizno onoliko koliko traze... A i da je free to play - ne bih igrao jer mi se ne svidja. Mozda full igra otkrije neke dobre i bitne stvari ali ovo je totalna sprdnja.
Da rezimiramo jednom za svagda , šta bf ide dalje to ga lošije rade i to ne možete zanijekat, tko kaže suprotno onda taj nije igrao bf ili laže sebe.
Kako pjesma kaže: đaba bilo grafike vrane po livadi razigrane,đaba bilo efekata, fps-a ,....kad ja nisam s onom koju volem.Možda opet se vrati jednog dana.
U pravu si, ali vrijeme ide, ne staje, čekati neki obećani naslov znači s veremenom se lagano ali sigurno oprostiti od PC gaminga. Ja to nekako ne želim. Lijepo mi je za liječiti živce.
Ali šta im je problem prekopiraj ono staro . Eto da samo urade kopiju bc2 ili bf2 na sadašnjem enginu te malo profiliraju kao one stare mape šta su ubacivali u sljedeče nastavke to je dobitna kombinacija i to se pokazalo dobro. Ne može se izmislit nešto novo sve je več viđeno, pa onda udaraj po starom dok ide.
Td daje paško koji je odigrao 20 h bf sve skupa
Ne, nego sve do sada vidjeno ne vrijedi ni priblizno onoliko koliko traze... A i da je free to play - ne bih igrao jer mi se ne svidja. Mozda full igra otkrije neke dobre i bitne stvari ali ovo je totalna sprdnja.
Znači ti bi ko Slayer? Svake godine isti album ali sa novim riječima? Ali Jbg jedan je Slayer, niko to drugi ne može tako.
Znači ti bi ko Slayer? Svake godine isti album ali sa novim riječima? Ali Jbg jedan je Slayer, niko to drugi ne može tako.
Ne, hocu bolji album ali da stil ostane isti. To sto su kupili nove instrumente i obojali kosu - ja zbog toga ne kupujem.
Ne, nego sve do sada vidjeno
Dok ne probaš neznaš ništa.
Inace me igre prvo priviku vizualno pa ih probam (uz eventualno neke iznimke). Ovo ne izgleda kao nesto sto mi se isprobava... Traileri su bili super. Ali kad vidim pravi gameplay sto ljudi stavljaju i njihove komentare...
@Spelac ja sam cuo od susjeda da se komsinica Maja jebe lose... Ali kad sam probao ispalo da je junferica... Samo nije bila privlacna... Onako ... Na prvu..
Inace me igre prvo priviku vizualno pa ih probam (uz eventualno neke iznimke). Ovo ne izgleda kao nesto sto mi se isprobava... Traileri su bili super. Ali kad vidim pravi gameplay sto ljudi stavljaju i njihove komentare...
Ako te vizualno nije bf privukao onda ništa neće...
bf1 je bolji ispljuvak nego li je bf4 bio u svoje vrijeme.
@Spelac ja sam cuo od susjeda da se komsinica Maja jebe lose... Ali kad sam probao ispalo da je junferica... Samo nije bila privlacna... Onako ... Na prvu..
Da si ju gledao kako se prasi s drugim i da lezi ko fosna i da joj je jedna sisa duplo veca od druge - onda ne bi morao sam prasiti da se uvjeris, ne?
Ajde ako ništa drugo bf1 nas je navuka da malo za promjenu stvarno pričamo o igjici
Mene je nekako oduševio na prvu ali nakon nekoliko dana ne mogu se zamisliti da igram to Jovo nanovo svaki dan. Rađe wot protiv botova, ispadne zabavnije. U stvari jedva čekam da završi beta pa da ju deinstaliram
Sada sam zaigrao BF3 na PC-u, potom BF1 na PC-u onda BF1 na PS4 te na kraju BF na Ps4.
UI je besramno kopiran tu nema dvojbe (cak i muzika ponekad podsjeca na BF) a ostalo je reciklirano za WWI sto nije nuzno lose jer su napravili engine i mehaniku igre koja odlicno radi pa zasto onda to ne uportijebiti i dodati neke nove.
Sto se tice revanja to po meni nije izgubilo svrhu samo im se umanjio znacaj, jos uvijek ako nekog revivas on je odma na tom mjestu spreman za daljne akcije u suprotnom team ima igraca/e manje te treba proci dosta vremena dok se on pozicionira gdje treba a to je dosta veili hendikep da team, pogotovo na ovakvim ogrnomnim mapama. Sto se samo mape tice, nadam se da je to najlosija koju ce ponuditi jer stvarno tocke A i valjda E su dio mape za sebe. Sve u svemu ok igra, ali mi nedaje "chills" i uzbudjenje kakve mi je pruzao BF3 prvi i jedini battlefield koji sam igrao.
ništa nisi propustio vjeruj mi, imaš dobar osječaj da to nije "ono"
Odličan video koji debunka hrpu sranja koje je ekipa po YT nabrojila. Inače, preskočili su vrlo fora dio Levolutiona: granate, bombe, projektili i sl. naprave rupe u pijesku - velike, male... vrlo, vrlo dobra stvar. Može se u rupe sakriti, koristiti kao rovove i sl. Vrlo zgodno na otvorenim mapama za pješadiju.
Viber poziv ruši igru :D
Zvuk je savršen!
Igra mi se čini jako dobro optimizirana. GPU usage pada ispod 100 samo u izbornicima ili kad Alt-tabam.
Još nisam mogao s squadom na TS, pa još nebudem odlučio za team (game) play.
Avioni su pojednostavljeni, ali ne baš do kraja, jer sam se ipak uspio srušiti :D
Igra mi izgleda dosta prebrza. Nemožeš stati, razmisliti što dalje, i onda krenuti. Svi lete po mapi, ili charge napad, ili konji, ili ak su uspiješ negdje popeti onda dobiješ snajperski metak :D
Trebam proučiti kak Replay igra, ima jako malo smrti na krajevima rundi :)
Za sad igra čisto OK, nije govno kak neki pišu ovdje. Al mi nije ko BF4.
(Bolja je od BF3)
ma treba ubaciti m16@3 i napraviti da radi 90% dmg po spremniku tenku.. Valjda onda budu svi sretni... Kad se samo sjetim sta su uradili od SWBF kad su poceli slusati "community" bojim se da nas tu ceka isto sranje jer ce biti vaznije koliko neka puska radi dmg nego jel mozes uopce igarti igru bez smetnji...
BF community je uvijek sranje. Uvijek imaš ekipu kojoj je BF dobar baš kakav oni vole. Za svaku igru to vrijedi, doduše. :) Najbitnije je da je tehnički super, a gameplay je ionako odličan.
Za sad igra čisto OK,
Da, upravo to i ocekujes od igre koja kosta 130 eura. Da je cist OK...
Za sad igra čisto OK,
Da, upravo to i ocekujes od igre koja kosta 130 eura. Da je cist OK...
Igra ne košta 130€ nego 60€
Sa svim DLC-ovima kosta 60 eura?
Ne nego sama igra košta 60€
To je manje od pola igre, što otprilike odgovara tom odnosu 130 - 60 eur.
Ako ti je to maglovito, upali BF4 i pogledaj vanilla servere. Bit će ti jasno zašto kažem pola igre.
Igra košta 60€, 4 ili 5 dlcova dodatnih 50€. 70€ je Deluxe Edicija, a 130 je Ultimate Edicija sa svim dodatnim DLC paketima i onime što nudi Digital Deluxe, a to su kozmetiča sranja, 3 dana raniji pristup itd.
Dakle igra i premium dođe 110€ jer nitko nije lud da kupuje sve skupa ako može odvojeno, mislim i tako prvi DLC dolazi tek pola gdine kasnije ;) Ako se ide na G2P oduzme se od svakoga 15-20€ dakle igra 41€ i premium nekih 30-35€kako je došao za BF4 i to ti ispada 76€. Zapravo preko proxya još kojih 10€ manje.
Nemojmo se lagati jer nitko ovdje neće kupiti preko origina, osim možda Dame :P A ovaj Irac je tolko škrt da bi čovjek pomislio da je sjeo na krivi avion i odleti u škotsku.
BC nisam nikad igra jer to nije ni izašlo na pc-u, ako na to misliš? BC2 sam itekako igra, ne ka ostale nastavke, al 500-njak sati sam sigurno skupia s par vojnika.
Pogotovo rush sam i igra jer više nisam moga smisliti bf2 i cq nakon 3000 odigranih sati...
Čini mi se da si ti reka da te ova sainai mapa podsjeća na aricu? Arica mi je najdraža rush mapa radi svoje dužine i ja uz sav trud ne vidim jednu jedinu poveznicu između te dvi mape
Rush triba biti napravljen tako da je prvi mcom najlakši, svaki sljedeći teži od prethodnog, a zadnji najzajebaniji. S tim da na mapi ne smije biti previše otvorenog prostora i da imaš točke od strateške važnosti.
Arica je sve to imala, dovoljno dobro pozicioniranog zaklona za pješadiju bez hrpe otvorenog prostora kakav je na sinaiu, dobar balans vozila i onaj most prije zadnja dva seta mcoma u luci koji je bija ta točka od neke strateške važnosti tako da su bili teži za uništiti od prethodna tri.
Ovaj sainai je totalna suprotnost od toga. Težina mcoma nema veze s zdravim mozgom već su razbacani bez veze i bez razmišljanja. Vrime i tiketi su kontradiktorni jedno drugom, koji k? Jedna strana može imati i do tri tenka ako se ne varam? U te tenkove uđe pola tima, a ostatak ekipe kempa sa snajperima. Prostor nakon prvog mcoma preotvoren di te oni koji kempaju na stijeni prije sljedećeg seta sa snajperom skidaju ka krušku... Itd. itd.
A da izvineš puca mi k za destrukciju i to šta tenkovi prolaze kroz kuće, ako je to nešto šta bi tribalo utjecati na moju odluku i mišljenje o igri onda jebeš sve... Dvica je nije ni imala pa nikom nije smetalo, a ta igra stara 10 godina je i dan danas pojam i mjerilo šta se očekuje od bf-a
Slažem se da bf2 više nećemo vidit, al napraviti ovako nešto je pljuvanje u facu svim ljubiteljima serijala. S cte-om su bf4 odveli na pravi smjer s tehničke strane. Znači imali su odličnu podlogu za dobar nastavak. Sve šta su tribali napraviti je to da porade na dizajnu mapa, da srede komandera il ga izbace, izbaciti nepotrebna oružja i dodatke, ostaviti 3-4 moda koja se igraju i po njima bazirati dizajn mape, dodati par stvari u battlelog, povećati razliku u bodovima za kill i ptfo, ubaciti rank sistem dvice i doraditi vozila jer su op. To je ono šta ja, a virujem i većina ljudi ode, očekujemo od bfa. Ako sam u krivu ispravite me
Oni nisu napravili ništa od toga, osim izbacivanja auto lock sranja jer ih nije bilo u to vrime. Ceco otišli su u krivom smjeru i to je činjenica. Ja ne ulazim u to sviđa li se tebi igra ili ne, dapače drago mi je da ćeš imat nešto novo u čemu ćeš moći uživati, al isto tako niti malo se ne slažem s tobom da bf1 pruža ono šta se od bfa očekuje
Reka sam da se neću više mišati, al eto da kažem i tebi svoje mišljenje kad sam već Kukyu :)
Živia
Kao što je Dama napisao malo prije, a i ja već prije toga.
BF ide svojm smjerom i to ni superman ne može mjenjati. Nije ovo nikakvo pišanje u facu, nego se igra mjenja i prilagođava tržištu, ili ti evoluira. Pa sam BF2 se razlikovao dosta od originala 1942, BC2 od BF2 i 3 od BC2. Plakati za pravim BFom je bezveze kad on to nije već sad dobrih 8 godina i stalno se mjenja. On ima svoju srž ali se mehanike mjenjaju. E sad ono što je potrebno je prilagoditi se igri, a ne da se ona prilagođava tebi jer to neće. Ako se ne prilagodiš izumrijet ćeš kao i Krapinski pračovjek.
Ono što mi ide na jetra je da ljudima smetalo što je BF4 isti BF3, a sad kad su promjenili i mehaniku i dobra radnje opet nije dobro jer je drugačije. I svi su htjeli reskin BF4. Vidim da i na redditu pišu da su željeli reskin BF4.
Ako ništa neće mjenjati igra će postati reciklirano gofno kao COD.
To je manje od pola igre, što otprilike odgovara tom odnosu 130 - 60 eur.
Ako ti je to maglovito, upali BF4 i pogledaj vanilla servere. Bit će ti jasno zašto kažem pola igre.
Nemojte se ljutit, al sad već pričate gluposti lagano... Bf1 košta 60 eura, isto koliko su koštali bf3 i bf4 na izlasku. Premium košta 50 eura, odnosno ista stvar je bila s bf3 i bf4
Također može se kupiti preko vpn-a za nekih 30 eura, kako se to i dosad radilo. Uostalom nitko te ne prisiljava da kupiš premium, uzmi samo osnovnu igru i ako ti se svidi kasnije uzmi premium
Istina da je taj premium glupost iz razloga šta odvaja igrače, al jbg takva sranja su postala normalna u gaming industriji. Gadi mi se to šta će sad biti 4 dlc-a umisto dosadašnjih 5, a cijena premiuma ostaje ista.
Sum dlc-i ne predstavljaju pola igre već je to dodatan sadržaj. Za 60 eura ćeš dobiti 9-10 mapa ka i uvik, a na tebi je da odlučiš jel to vridno tih para.
U bf4 vanilla predstavlja 90% igre, a ne pola (ako ne gledaš samo količinski broj mapa) baš iz razloga šta s tim glupim premiumom odvajaju zajednicu, pa mape i modovi iz dlc-a brzo padaju u zaborav.
@Kuky neka izumrem, preskočia sam hardline, mogu i ovo. Na kraju krajeva radi se o igri, a ne nečem šta život znači.
Ako ću nešto igrati igrat ću jer mi se sviđa i jer me zabavlja, bf1 mi je daleko od toga.
Ja od bfa ne tražim puno mada možda tako ne zvučim. U postu kojeg si citira sam napisa da su nakon cte-a s bf4 napravili dobru podlogu s tehničke strane i doda stvari za koje sam očekiva da će biti riješene pristojno.
Po meni taj zadatak nisu ispunili, tako da doviđenja bf i možda se vidimo nekom drugom prilikom kad i ako okrenu ploču
Meni taj premium ide na jetra baš jer djeli zajednicu i zna se desiti da netko od nas nema dlc.
Isto tako DLCovi iz premiuma se obično igraju par mjeseci, a onda se svi vrate na vanillu. Tako da jebo ih to, u Rainbow Sixu to najbolje radi tako da je dostupno svima pa se onda i igraju sve mape.
----------------------------
To sam napisao tek tolko, htio sam jedan video postaviti da ne bude offtopic: