Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.328
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
Teknokyo kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Ovo je battlefield za konzolaše i prebjege iz CoD tabora, lagani uvod u pravi Battlefield koji možda i izađe nakon ovog.

Dok pravi battlefield izađe ja se vraćam u COD MW remastered! Da dobro ste shvatili, prije ću dat 80$  za CoD (i to za dvije igre u paketu) nego 60€ za BF1!!!!!

Update: Ispravio u COD MW remastered. Thx Ghost777

Ja kupio sve tri prije mjesec dana pa nešto će se valjda moći i igrati od toga. Polako se privikavam na Bf1 ali treba se odviknuti od starih navika iz Bf3 i 4. Neznam šta im je trebala ona prokleta oluja totalno nepotrebno. Mogli su onak da kišica lagano pada po pustinji ali ono oluja u pustinji hehehe. Ne znam da li će i u druge mape ubaciti te vremenske uvjete ? Ne bi me to iznenadilo . I hoću cepelin neću vlak tko zna možda ima toga još brodova i tko zna što još?

sake08
13 godina
mrfloyd kaže...

Jel vidiš kako znaš samo kada malo razmisliš! 

Sjedi odličan! 

Jedini problem je nedostatak konja. Jbg slaba godina, nije bilo kiše, ispaša slaba.....

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

kakav teamwork mrtvi? na publicu? Sili me na teamwork, i onda sam pokušavam nešto, zašto da ne uzmem i ja sniper i igram ko feget?

Ne sviđa mi se jer je prerealno, nije mi ni to zanimljivo, ovo pogađa neku sredinu između realnosti i arkade i zato je donekle privlačno.

Frende, gle, to što sam volio igrati i esl i grand bazzar i probao sve značajke igre koju sam tada igrao na 30fps ne znači da ne znam što mi se sviđa. Letjeli ste i silovali po velikim mapama u skvadama, stackali teamove i to vam je bio užitak, i ok, svako kupi igru i igra je kako želi, ali ako vidim da ova igra nije ono što sam očekivao da bude onda to smijem i reći. Ja sam za razliku od tebe probao i taj zloglasni inf only sheme, koji si iz prikrajka prozivao svakog inf igrača cheateorm kad te znao headgličat i svake pozicije, ono cum on, što sad povlačiš neke paralele. Pa nije da sam 1000 sati sjedio na bazzaru. Igrao sam sam bc2 i bf3 mjesecima prije neg sam probao malo i esla, i na eslu igrao i 12v12 i 16v16 tako da, cum on yourself, pls :)

Izgleda da ne znaš što ti se sviđa i ne, ne smiješ reći što si očekivao od igre! j/k 

Ti si ono baš kontinuirano nabrijan čovjek, zar ne? Nemam pojma zašto svaki post doživljavaš ko neki napad na sebe. Nigdje nisam implicirao ovo gore što si napisao i stvarno nemam pojma koga sam ja to nazivao cheaterom. Vjerojatno si me pobrkao s nekim.

I da, ponekad svršim po sebi.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
15 godina
animosity_frenzy kaže...

Izgleda da ne znaš što ti se sviđa i ne, ne smiješ reći što si očekivao od igre! j/k 

Ti si ono baš kontinuirano nabrijan čovjek, zar ne? Nemam pojma zašto svaki post doživljavaš ko neki napad na sebe. Nigdje nisam implicirao ovo gore što si napisao i stvarno nemam pojma koga sam ja to nazivao cheaterom. Vjerojatno si me pobrkao s nekim.

I da, ponekad svršim po sebi.

Zapravo i ne, nego si u postu iznad implicirao da ja ne znam što je ''real massive all out warfare of battlefield'' jel vidi vraga igrao sam unranked i esl, zar ne? Ako nisi onda moje isprike, samo sam želio reći da uz sve sate igre, od bf2, bc2, bf3, bf4, znam što želim od bf igre, a isto tako objektivno mogu reći jel igra dobra ili nije. Bf1 ima potencijala, malo nas je sve vratio na početak sa ovim settingom, ima tu potencijala, ali ako nastave s konolaškim sranjima i animacijama, ode to u kurac.

Užas su ulasci u vozila, hrpu puta, uđem i izađem pred neprijatelja...ali bitno da stvorim kutiju 1x1 nekom magijom ili?

najjače odem u jeep i sjednem na suvozača...a prazan jeep. Pa daj brate bar kad je prazan stavim me odmah da sjednem za vozača. Šta je falilo starom sustavu, funkcionirao je super.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
najjače odem u jeep i sjednem na suvozača...a prazan jeep. Pa daj brate bar kad je prazan stavim me odmah da sjednem za vozača. Šta je falilo starom sustavu, funkcionirao je super.

Ne može, na gamepadu nemaš F1... tipke a sve ostale dugmiće su potrošili za mahanje penisom, pardon neispravnom puškom od assaulta. Spawna te na onoj strani gde stojiš.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

A jbt, koliko je tu plakanja, kao da niste znali da će do ovoga doć...pogotovo su ublažili mehaniku kad su vidjeli kako je CoD sam sebe zajebo sa ovim "go to space" shitom...Svi smo htjeli jednu "back to basics" BF igru...dobit ćemo ju iako sa izmjenjenom mehanikom jer to privlači više ekipe koja je brojnija (PUUUUUNO BROJNIJA) od hardcore fanova i onih koji žele igrati sa "sebi jednakima" umjesto sa ekipom koja će opizdit headshot iz hipa sa 550m i mislit da su najjači.

Iskreno, do sada sam šutio oko toga ali mi je stvarno čudno da dosta ekipe tu govori o BF4 u superlativima kao da je vrh vrhova a zapravo je to pravi uvod u Hardline, Battlefront i sada ovu priču...realno, meni se BF1 puno više sviđa od BF4. Ima mušica, ova mapa koju su odlučili koristit za betu je mutava AF...ne sviđa mi se mehanika baš, neke puške kao da nemaju drop iako piše da imaju...cammo rose je koma! Revive mehanika i requestanje mi je odlična ideja jer tvoj je izbor da biraš dal te netko treba revivat i samim time da možeš izbjeć da te netko diže u gužvi i da budeš nekome kill gainer. Nije da nema uopće BF feeling, ima ali maaalo drugačije...ako ćemo tako, nije ni BF3 imao toliki BF feeling...

Ne znam, nije to tako kataklizmično kao što to neki prikazuju...igra realno izgleda super, relativno je dobro optimizirana za betu, osim jasno ovih server-bolesti koje bi bilo čudnije da nemaju (ipak je to EA-DICE komba).

Ako bude na nekoj akciji ili na g2a za 30-35 evra, budem uzeo...ako zbog ničega, onda zbog zvuka koji je fantastičan...drago mi je da sam odolio Hardlineu i Battlefrontu jer su to katastrofe. Ovo morate priznati da se čini puno bolje..

A ako se sjetimo koliko je ekipe tu pljuvalo po BF4 kada je izašao a kasnije se na njega pozivaju kao da je referenca i oličenje savršene igre a zaboravljaju da je trebalo 6-7 mjeseci i onda još CTE (praktički dodatna igra) da bi to sve postalo barem igrivo...više bi zbog toga pizdio i odustao od kupovine jer su tu izvlačili svoje dupe kako bi i u budućnosti imali dobru prodaju i iscuclali pare na premiumima...

Svašta nešto sam napisao, izmješano je al vjerujem da ćete skužiti što sam htio reći.

Živjeli 

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

znaci sve se svodi na to da je BF 1 los jer trazi teamplay za pobjedu

znaci ja od bf1942-bfhl cjelo vrijeme igram pogresnu igru..

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Ge njega, on sad meni objšanjava koja klasa što ima i kako se igra...kao da nisam betu ni zaigrao. Kažem da je bolji igrač zakinut jer igra favorizira tobož teamplay, usput su snipera napravili kao boga battlefielda. Ne kažem da bih morao moć uništit sve sam i šetat se kao baja, već ne misliš li da bi par granata na bar light tenk trebalo imati veći učinak?

Klase su nerfane do iznemoglosti da se pojača teamplay koji ne postoji u publicu ionako i onda ako si bez teama si kažnjen da gineš jer nemoš sam, a onda uzmeš sniper i svoj si gazda.

Ovo zadnje sam naveo da mi je blesavo i nepotrebno, dok recimo vault preko zidova je super, ali je gličav i stalno me vraća.

Gle neda mi se ulazit u neke duboke rasprave, uvijek će bit nas par koji će reći što nam na igri smeta, vas par će se petnim žilama pokušati reći da to nije tako i ok, to je smisao teme više manje.

jasna je stvar da je ovo beta i neću igru sudit na temelju toga. Meni osobno nije onako kako sam mislio da će bit, očekivao sam više, što ne znači da je igra smeće ili loša i to je to.

Koje su najjeftinije opcije kupnje?

Obična granata napravi 5% damagea? Nisam probao, ali obična granata je da ubijaš ljude ne tenkove za to imaš anti tank granate i light ant tank granatu koju staviš pod slot od normanih granta.

Nisu klase nerfane nego su promjenjene. Svaka ima svoju slabu i dobru točku, svaka ima svoju ulogu u igri.

Sniper se misliš konačno može igrati kao sniper? A ne da se ne bojim recona kao na BF3 i BF4 jer ga mogu sa automatskom puškom skinuti sa 400metara, pa onda moraju kempati van mape ako žele igrati. Ako te sad sniper gađa, makneš mu se sa vidnog polja, ta-da čaroban trik.

Naravno da nečeš gačati sniper sa SMGem, mislim znaš da ima prednost lik, nego ćeš ga pokušati flankati i približiti mu se. Evo taktički aspekt igre. Woow. A oni sniperi koji kempaju na spawnu, oni nisu prjetnja za pobjednu nikome jer killevi više ništa ne znače.

Najjefinije je preko proxya vjerovatno, ako ne želiš davati tamo podatke od kartice onda G2Play ili takve.

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Znaci generalno misljenje je da je igra daleko ispod ocekivanog i da ju skoro nitko nece igrati?

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Znaci generalno misljenje je da je igra daleko ispod ocekivanog i da ju skoro nitko nece igrati?

kolko sam ja procitao u ovoj temi, starijim igracima nije nis posebnoga a "novi" svrs*vaju na nju

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
Battlefield 1

Nešto kontam da npr. sad izađe na tržište BFBC2 te kada ljudi sjednu da probaju igru i skontaju da ne postoji strejfanje, koje bi to pljuvanje bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
maxis kaže... 

Ja kupio sve tri prije mjesec dana pa nešto će se valjda moći i igrati od toga. Polako se privikavam na Bf1 ali treba se odviknuti od starih navika iz Bf3 i 4. Neznam šta im je trebala ona prokleta oluja totalno nepotrebno. Mogli su onak da kišica lagano pada po pustinji ali ono oluja u pustinji hehehe. Ne znam da li će i u druge mape ubaciti te vremenske uvjete ? Ne bi me to iznenadilo . I hoću cepelin neću vlak tko zna možda ima toga još brodova i tko zna što još?

meni je ta oluja zakon, ko i ono na paracel storm, perverzija. baš mi je užitak igrat tako...

ali sve to pre kratko traje, ja bi sa tom olujom sat vremena igro xD

14 godina
protjeran
ceco22 kaže...

voljum ne znam jesi citao sve moje zadnje postove ali sam napisao da mi se UI ne svidja pogotovo ovako slomljen te da mi fali sami battlelog... Velis da rush ne valja a koliko me sluzi sjecanje rekao si da nisi igra BC a to je jedina igra u kojoj je RUSH bio dobar... I ova mapa mi je legla kao da je dosla iz toga BC.... Ja bi prvi vajnao da imam nesto previse prigovoriti igri ali nemam... Ruku na srce igru kao BF 2 necemo nikad vise viditi u AAA naslovu... Ali i ona je bila "super" jer smo bili tada jos mladi i celavi... Danas kad se probam natjerati odigrati taj BF 2 vidis da on isto nije nista "posebno" spram drugih BF igara... Ako vas tenkovi muce posijte mine sa assoult klasom ili kako se vec zove... Mene je igra iznenadli kolicinom destrukcije... Sve se da potrgati... Tenkici prolaze kroz kuce... Iskreno meni ova igra ima sve ono sto od BF trazim

BC nisam nikad igra jer to nije ni izašlo na pc-u, ako na to misliš? BC2 sam itekako igra, ne ka ostale nastavke, al 500-njak sati sam sigurno skupia s par vojnika.

Pogotovo rush sam i igra jer više nisam moga smisliti bf2 i cq nakon 3000 odigranih sati...

Čini mi se da si ti reka da te ova sainai mapa podsjeća na aricu? Arica mi je najdraža rush mapa radi svoje dužine i ja uz sav trud ne vidim jednu jedinu poveznicu između te dvi mape

Rush triba biti napravljen tako da je prvi mcom najlakši, svaki sljedeći teži od prethodnog, a zadnji najzajebaniji. S tim da na mapi ne smije biti previše otvorenog prostora i da imaš točke od strateške važnosti.

Arica je sve to imala, dovoljno dobro pozicioniranog zaklona za pješadiju bez hrpe otvorenog prostora kakav je na sinaiu, dobar balans vozila i onaj most prije zadnja dva seta mcoma u luci koji je bija ta točka od neke strateške važnosti tako da su bili teži za uništiti od prethodna tri. 

Ovaj sainai je totalna suprotnost od toga. Težina mcoma nema veze s zdravim mozgom već su razbacani bez veze i bez razmišljanja. Vrime i tiketi su kontradiktorni jedno drugom, koji k? Jedna strana može imati i do tri tenka ako se ne varam? U te tenkove uđe pola tima, a ostatak ekipe kempa sa snajperima. Prostor nakon prvog mcoma preotvoren di te oni koji kempaju na stijeni prije sljedećeg seta sa snajperom skidaju ka krušku... Itd. itd. 

A da izvineš puca mi k za destrukciju i to šta tenkovi prolaze kroz kuće, ako je to nešto šta bi tribalo utjecati na moju odluku i mišljenje o igri onda jebeš sve... Dvica je nije ni imala pa nikom nije smetalo, a ta igra stara 10 godina je i dan danas pojam i mjerilo šta se očekuje od bf-a

Slažem se da bf2 više nećemo vidit, al napraviti ovako nešto je pljuvanje u facu svim ljubiteljima serijala. S cte-om su bf4 odveli na pravi smjer s tehničke strane. Znači imali su odličnu podlogu za dobar nastavak. Sve šta su tribali napraviti je to da porade na dizajnu mapa, da srede komandera il ga izbace, izbaciti nepotrebna oružja i dodatke, ostaviti 3-4 moda koja se igraju i po njima bazirati dizajn mape, dodati par stvari u battlelog, povećati razliku u bodovima za kill i ptfo, ubaciti rank sistem dvice i doraditi vozila jer su op. To je ono šta ja, a virujem i većina ljudi ode, očekujemo od bfa. Ako sam u krivu ispravite me

Oni nisu napravili ništa od toga, osim izbacivanja auto lock sranja jer ih nije bilo u to vrime. Ceco otišli su u krivom smjeru i to je činjenica. Ja ne ulazim u to sviđa li se tebi igra ili ne, dapače drago mi je da ćeš imat nešto novo u čemu ćeš moći uživati, al isto tako niti malo se ne slažem s tobom da bf1 pruža ono šta se od bfa očekuje 

Reka sam da se neću više mišati, al eto da kažem i tebi svoje mišljenje kad sam već Kukyu :) 

Živia 

12 godina
LeftY_CRO kaže...
Bastardo kaže...

kolko sam ja procitao u ovoj temi, starijim igracima nije nis posebnoga a "novi" svrs*vaju na nju

tim "starijim igračima" niti jedan budući BF nebude valjo, za to stavljam ruku u vatru

istinski ljubitelji starih battlefielda nisu niti prešli na bf3 i bf4 nego igraju project reality mod u bf2

13 godina
Battlefield 1

Evo kažu da će u full igri biti opcija za ugasiti ingame muziku. Odmah mi je bolja igra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
LeftY_CRO kaže...
Bastardo kaže...

Generalizirani nije dobro. Vidim dosta starih igrača kojima se sviđa

Soldier977 kaže...

Evo kažu da će u full igri biti opcija za ugasiti ingame muziku. Odmah mi je bolja igra.

Pošto sam puno igrao Red Orchestru gdje stalno muzika u pozadini meni je ok ako je takva kao tamo. Pod takva mislim da stvarno odabrana da dočara i pojača atmsferu i dojam. ;)

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Pošto sam puno igrao Red Orchestru gdje stalno muzika u pozadini meni je ok ako je takva kao tamo. Pod takva mislim da stvarno odabrana da dočara i pojača atmsferu i dojam. ;)

S tom "atmosferičnom" mjuzom me još više baca na Battlefront.

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

pa ja ne znam onda jesmo mi igrali istu igru Voljum. . . Jer bas to sto si rekao prva dva M coma su najlaksa za uzet i dva zadnja su najteza... Jucer cak sa full timom HR igraca nismo uspjeli probiti zadnji objektiv kad su se ovi dobro postavili... Tako da su prva dva definitivno najlaksa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

Muzika?

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ako mislite da je novi BF los - pogledajte ovo hladjenje dual xeon konfiguracije:

Freak Show Inc.

10 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Jack Sparrow kaže...

S tom "atmosferičnom" mjuzom me još više baca na Battlefront.

i stari BF naslovi su imali muziku... Tako da ne vidim problem iako bi osobno volio postavku da to mogu iskljuciti kao narator glas

16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Ako mislite da je novi BF los - pogledajte ovo hladjenje dual xeon konfiguracije:

Izgleda koda su ga neki dizajneri slagali a ne pravi muži, programeri i inžinjerci...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Friday kaže...

Izgleda koda su ga neki dizajneri slagali a ne pravi muži, programeri i inžinjerci...

Ima onaj neki tekno...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

I to je sastavio onaj sto je rekao da kupuje CoD MW premastered umjesto BF igjice...

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Friday kaže...

I to je sastavio onaj sto je rekao da kupuje CoD MW premastered umjesto BF igjice...

Prije bih rekao da kupuje LSD, jer covjek pri zdravoj pameti ne moze ovako sta napraviti...

Freak Show Inc.
17 godina
ceco22 kaže...

pa ja ne znam onda jesmo mi igrali istu igru Voljum. . . Jer bas to sto si rekao prva dva M coma su najlaksa za uzet i dva zadnja su najteza... Jucer cak sa full timom HR igraca nismo uspjeli probiti zadnji objektiv kad su se ovi dobro postavili... Tako da su prva dva definitivno najlaksa...

Treba uzeti u obzir da obrana dobija tenk na zadnjem MCOM-u, a napad više ne. Ipak, bili smo jako blizu da uspijemo.

15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Friday kaže...

Taj sam!

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
ceco22 kaže...

pa ja ne znam onda jesmo mi igrali istu igru Voljum. . . Jer bas to sto si rekao prva dva M coma su najlaksa za uzet i dva zadnja su najteza... Jucer cak sa full timom HR igraca nismo uspjeli probiti zadnji objektiv kad su se ovi dobro postavili...

Tako da su prva dva definitivno najlaksa...

Treba uzeti u obzir da obrana dobija tenk na zadnjem MCOM-u, a napad više ne. Ipak, bili smo jako blizu da uspijemo.

da ali akzem da su dva zadnja najteza jer defenderi imaju malu prednost pogotovo sa tenkom...

16 godina
moderator
Battlefield 1

Ove zadnje četri stranice mi je jedino upalo u oko da je ircu igra skuplja nego ovoj našoj sirotinji.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Da rezimiramo jednom za svagda , šta bf ide dalje to ga lošije rade i to ne možete zanijekat, tko kaže suprotno onda taj nije igrao bf ili laže sebe.

Kako pjesma kaže: đaba bilo grafike vrane po livadi razigrane,đaba bilo efekata, fps-a ,....kad ja nisam s onom koju volem.Možda opet se vrati jednog dana.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 15:55 (dery).
Moj PC  
8 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice