Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.572
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 1

Igra se sviđa samo njubarama.

I rest ma case.

Kanter PROO
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Gledao jučer 2-3 lika žale se da ovo nije pravi battlefield, a zanjih 50 rundi Metro i Lockeri. 30k killeva sa GLom i AEKom. 

Vidim pravi battlefield igrači. Malo otvorenija mapa i odmah to nije pravi BF. 

Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Nisu EA i Dice budale, znaju di su najbolje pare - konzole, casual igrači koji sve hoće odmah bez ikakvog truda i learning curve-a, dakle općenito mlađa generacija.

U zadnjih par godina stvarno kvalitetne naslove se može prebrojati na prste dvije ruke.

4 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 1
Teknokyo kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Ovo je battlefield za konzolaše i prebjege iz CoD tabora, lagani uvod u pravi Battlefield koji možda i izađe nakon ovog.

Dok pravi battlefield izađe ja se vraćam u COD MW2 remastered! Da dobro ste shvatili, prije ću dat 80$  za CoD (i to za dvije igre u paketu) nego 60€ za BF1!!!!!

E da je bar Mw2, jedinica je remasterana. Je i ona ok ali mw2 ima zabavniji mp.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hou
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

voljum ne znam jesi citao sve moje zadnje postove ali sam napisao da mi se UI ne svidja pogotovo ovako slomljen te da mi fali sami battlelog... Velis da rush ne valja a koliko me sluzi sjecanje rekao si da nisi igra BC a to je jedina igra u kojoj je RUSH bio dobar... I ova mapa mi je legla kao da je dosla iz toga BC.... Ja bi prvi vajnao da imam nesto previse prigovoriti igri ali nemam... Ruku na srce igru kao BF 2 necemo nikad vise viditi u AAA naslovu... Ali i ona je bila "super" jer smo bili tada jos mladi i celavi... Danas kad se probam natjerati odigrati taj BF 2 vidis da on isto nije nista "posebno" spram drugih BF igara... Ako vas tenkovi muce posijte mine sa assoult klasom ili kako se vec zove... Mene je igra iznenadli kolicinom destrukcije... Sve se da potrgati... Tenkici prolaze kroz kuce... Iskreno meni ova igra ima sve ono sto od BF trazim

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Gledao jučer 2-3 lika žale se da ovo nije pravi battlefield, a zanjih 50 rundi Metro i Lockeri. 30k killeva sa GLom i AEKom. 

Ne smeta mi ova otvorenost, dapače, volim taj osjećaj rata epskih razmjera, ali smatram da je assault klasa preslaba bez obzira na sve. Ne možeš mi dati klasu koja ovisi o još 5 istih klasa da dignemo jedan tenk. U bf3-4 si kao engi mogao razjebat sve ako si bio dasa. Ovdje priđem d abacim granate da bih dobio 20dmg i poginem. Ostatak tima sjedi na c po kućama i snipea. Da, beta je, prepuna kretena da, ali i full game će biti jer ih prizivaju konzolitisom i pojednostavljivanjem svega. Kakav je ono lean krvavi, čemu mjenjanje onih animacija za kutije i tih shema, klizanje u crouch...bayonet charge koji je gličav ko kurac itd itd...ima puno dječjih bolesti, a premalo one hladne surovosti koja je bila u ww1 :/

Jel se meni čini ili mine nestaju, stavljam ih ali nula bodova, kad dođem tamo nema ih, a nema ni rupe kao da su ekslodirale.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 13:02 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Malo otvorenija mapa i odmah to nije pravi BF. 

malo?

pa dobrih 80% područja na mapi nemaš kaj tam radit.

zabili su onih 3-4 zastave u krug od 300-tinjak metara i razvukli mapu na kilometre dužine.

znači mapa je živi užas.

14 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Igra se sviđa samo njubarama.

I rest ma case.

samo je CoD i HC picama stalo da su PrO

17 godina
Battlefield 1

Nego, reče mi g. Milan Vidoviti da je u kugli vidio da se sprema BF1 CTE oko Božića! 

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Na otvorenim mapama trebaš teamwork i nešto strateškog skilla da se pozicioniraš, pogodiš na velike udaljenosti... Nije to kao Metro gdje držiš 'fire' i aimbot skill sve skida i diže K/D. Igra u kojoj K/D nije fokus, nije pravi Battlefield. 

16 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Na otvorenim mapama trebaš teamwork i nešto strateškog skilla da se pozicioniraš, pogodiš na velike udaljenosti... Nije to kao Metro gdje držiš 'fire' i aimbot skill sve skida i diže K/D. Igra u kojoj K/D nije fokus, nije pravi Battlefield. 

Kakav božji teamwork i strategija, pa baš ovdje bar trenutno nema ništa od toga. Teamwork im je toliko bitan da su shebali comm rose, shebali su spawn sistem, shebali su cijeli fcking ticketing, shebali su medica i pretvorili igru u hebeni sniperfest. U BFu 4 nećeš samo tako pogoditi nekog sa jednog kraja Golmuda na drugi a ovdje bez beda radim headshotove sa oba spawna (britanski je još bolji jer je povišen).

Stvarno totalni fokus na teamwork.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
fila2208 kaže...

Ne smeta mi ova otvorenost, dapače, volim taj osjećaj rata epskih razmjera, ali smatram da je assault klasa preslaba bez obzira na sve. Ne možeš mi dati klasu koja ovisi o još 5 istih klasa da dignemo jedan tenk. U bf3-4 si kao engi mogao razjebat sve ako si bio dasa. Ovdje priđem d abacim granate da bih dobio 20dmg i poginem. Ostatak tima sjedi na c po kućama i snipea. Da, beta je, prepuna kretena da, ali i full game će biti jer ih prizivaju konzolitisom i pojednostavljivanjem svega. Kakav je ono lean krvavi, čemu mjenjanje onih animacija za kutije i tih shema, klizanje u crouch...bayonet charge koji je gličav ko kurac itd itd...ima puno dječjih bolesti, a premalo one hladne surovosti koja je bila u ww1 :/

Jel se meni čini ili mine nestaju, stavljam ih ali nula bodova, kad dođem tamo nema ih, a nema ni rupe kao da su ekslodirale.

Nisi igrao alphu ali tamo je ta assault klasa bila kao u BF4 ili 3 medic. Dakle taj mali automatic vrag je derao sve redom i nisi mogao prdnuti sa medicom. Sad su klasu napravili da bude kao što je anti tank bio u BF2, oružije imaš samo za obranu i na blizinu. Osim toga zove se assault znači sa njim treba jurišati i napadati iz blizine, a ne igrati si snipera. Osim toga ima SMG, a ne assault rifle, a takvu rolu i ima.

U tenk stane po 5 ljudi, što stvano bi 1 sam trebao uništiti tenk koji bi trebao biti jak sa 5 ljudi u njemu? Dakle 5 ljudi koji surađuju zajedno u tenku bi trebalo biti lagano uništeno od jednog assaulta. Baš pravi balans.  

Vidiš ovo nije BF4 niti 3. Lean se može zgasiti ako ti smeta, što je sad greška sa klizanjem kad se zadrčiš u čučneš? 

Ova zadnja usporedba je bezveze. Ovo nije pravi WW1 jer da jesti sjedili bi u rovovima 20 minuta i pucali jedni po drugima sa par sto metara udaljenosti. 

ZeNGe_CRO-mt kaže...

malo?

pa dobrih 80% područja na mapi nemaš kaj tam radit.

zabili su onih 3-4 zastave u krug od 300-tinjak metara i razvukli mapu na kilometre dužine.

znači mapa je živi užas.

Imaš zastave B,C,D ili F gdje se možeš napucavati i taj dio je rađen za infantry borbu ako to preferiraš.

To da je reskin Battlefront je greška osim UI i slične grafika ništa nije isto. Nema automatskih oružija koje bi dominirale na daljinu. Feeling pucanja je drugačiji. Ovdje su klase i svaka se treba igrati drugačije, kao i svako vozilo.

Ovo je promjena u serijalu nakon 3 i 4, a opće je poznato da ljudima ne sjedaju dobro promjene. Isto je bilo dosta žalbi na BC2, a nakon toga i sam BF3. 

Nekako imam dojam sad sve više da ljudima fale full auto puške pa da samo kliknu i vuku miš prema dole, a u isto vrijeme skidaju snipera na 500metara. Nema više lock on oružija nego se mora svaka klasa prilagoditi gameplayu. Sa medicom se treba lagano pucati po metak. Nema više te jedne uber klase koja bi bila dobra na sve udaljenosti i u svim sitacijama. Oh i gle mora se igrati objective da bi se pobjedilo jer kempanje van zastave i skupljanje killeva više ništa ne znači.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 13:29 (Jack Sparrow).
16 godina
Battlefield 1

ft-17 tenk je jebeno op. volim kad je tenk na bojistu strah.kad se moras potrudit da ga roknes.ali kad igraci u tenku imaju skor 20-2 onda mislim da ce bit rezanja statsa.cim ugledam tog malog smrada padam mrtav

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jedna prigodna...

9 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Probao na 2 sata,uninstall bacio.Pratit ću temu da vidim kako se razvijaju stvari.A stanovita gospoda sa YT su toliko mizerni i potplačeni od EA za ne vjerovati.

Istina svodi se sve na viewove i likeove i tu im kapa još para da se nalažu napačenom narodu...

Možda da je neki WW2 setting i da nije sve tako brzo i frenetično dao bi šansu,bogati uspio sam okrenuti onaj tenk iz indiana jonesa a ide 10km/h.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Tonči kaže...

Kakav božji teamwork i strategija, pa baš ovdje bar trenutno nema ništa od toga. Teamwork im je toliko bitan da su shebali comm rose, shebali su spawn sistem, shebali su cijeli fcking ticketing, shebali su medica i pretvorili igru u hebeni sniperfest. U BFu 4 nećeš samo tako pogoditi nekog sa jednog kraja Golmuda na drugi a ovdje bez beda radim headshotove sa oba spawna (britanski je još bolji jer je povišen).

Stvarno totalni fokus na teamwork.

To što nema ne znači da ti ne treba. Vidim da se žale ljudi na tenkove, a to su izgleda oni koji ne surađuju sa timom jer ti za njega treba teamwork. Commo rose je tu još uvijek, da fuck? Spawn sistem koji vrag, spawna te van zastava, a to da ljud znaju već gdje se spawnaš je problem svakog FPSa na planeti. Ticketi sad rastu kad imaš zastavu, oh gle čuda treba se igrati objective. Čak i na opisu conquesta piše Capture and hold objuective to win, ne piše Kill to win, to je TDM. Medica nisu sjebali, nego nije više uber klasa za svaku sitaciju.

Izgleda da nisu baš naigrao ili nisi sve pohvatao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 13:26 (Jack Sparrow).
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

To da je reskin Battlefront je greška osim UI i slične grafika ništa nije isto. Nema automatskih oružija koje bi dominirale na daljinu. Feeling pucanja je drugačiji. 

Ovo je promjena u serijalu nakon 3 i 4, a opće je poznato da ljudima ne sjedaju dobro promjene. Isto je bilo dosta žalbi na BC2, a nakon toga i sam BF3. 

Nekako imam dojam sad sve više da ljudima fale full auto puške pa da samo kliknu i vuku miš prema dole, a u isto vrijeme skidaju snipera na 500metara. Nema više lock on oružija nego se mora svaka klasa prilagoditi gameplayu. Sa medicom se treba lagano pucati po metak. Nema više te jedne uber klase koja bi bila dobra na sve udaljenosti i u svim sitacijama. Oh i gle mora se igrati objective da bi se pobjedilo jer kempanje van zastave i skupljanje killeva više ništa ne znači.

Ma kakav reskin, mehanika oružja, način igre, dizajn, sve je drugačije.  Ali s podebljanim imaš pravo zašto mnogima smeta: igra ne samo da ne nudi genijalnu klasu (svaka ima svoj problem zbog kojeg sucka), nego su killevi postali apsolutno nebitni. Možeš ti ubiti 1000 ljudi i umrijeti 0 puta, nebitan si s nebitnim efektom ako nisi većinu grupirao točno na određenom mjestu i točno u određeno vrijeme.

Sinoć partija, ekipa ima dva cheatera, jedan u light tanku, drugi sa snajperom. Dominirali su tablicom rezultata s KDR-om 30-50, ali im je tim opet izgubio. 15 ih je kempalo oponašajući cheatere (s mnogo lošijim rezultatom jer je u ovoj igri jako teško pogoditi baš sve), 15 je umiralo jer su kao idioti igrali solo, a 2 su nešto radila... razbili smo ih s očajnim statistikama, jer smo imali dva srednja i jedan VOICE squad koji je čistio točke glatko k'o pustinjski pijesak. :) Imali smo čak i snajperista s mozgom koji je nakon svakog killa mijenjao poziciju i nisu ga mogli ubiti dok ih nije 10 skinuo.

Tenkovi su inače lak zalogaj svakom squadu. Laki tenk sjebeš s dva pogotka, a teški trebaš baš timski rad, inače rastura. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 13:29 (Tonči).
16 godina
Tonči kaže...

Tenkovi su inače lak zalogaj svakom squadu. Laki tenk sjebeš s dva pogotka, a teški trebaš baš timski rad, inače rastura. 

Pa da zato jer nutra paše 3-6 ljudi i gle čuda teamwork treba di bi se pobjedilo teamwork.

E da i light tenk jučer 2 puta uništio iz attack aviona sa onim anti tenk topom i to iz jedog dobrog pogotka u stranu.

Kill Frenzy meni taj tenk najslabiji. 2 put ga pogodiš od iza ili sa strane sa rocket gunom i gotov je, ili ga od naprijed gađaš drito u top i onda ne može ciljati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 13:35 (Jack Sparrow).
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Tonči kaže...

Pa da zato jer nutra paše 3-6 ljudi i gle čuda teamwork treba di bi se pobjedilo teamwork.

F1-F5 mislim da su, dakle 5? A kad igram s ekipom onda ih lako riješimo. Tenk treba stormati na jednu stranu i eventualno da miner pripremi stupicu s druge. Također, jako je koristan flamethrower u B točki. Ako se može 'behemoth' train rasturit, redovito, može i običan tenk. Assault ima vrlo zgodne mine za tlo. Osim toga, imaš i druge tenkove...

12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Teamwork maybe?

Za hladnu surovost WW1 imaš Verdun, ali da pogađem, loša grafika? :-)

BF1 nema veze sa WW1 i realnosti, baš kao ni BF2, BF3, BF4...

Ovo dalje što ću napisati nema veze s tvojim textom. Moram priznati da mi je poprilično fascinantno kako ima dosta vas koji se žalite da ovo nije 'pravi' BF (kao da tako nešto postoji uopće), a najdraže su vam mape poput Grand Bazarra. Ono, ideš u krug i u sredini je hodnik gdje svi vire iza nekog ćoše ili kutije. Donosite stvarno nevjerojatne zaključke na temelju bete koju igra i moj frend koji ne zna ni "hodat" kako treba u FPS-u i kojoj se trenutno koristi samo djelić arsenala na raspolaganju i to na samo jednoj mapi. Cum on, pls...

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

ma treba ubaciti m16@3 i napraviti da radi 90% dmg po spremniku tenku.. Valjda onda budu svi sretni... Kad se samo sjetim sta su uradili od SWBF kad su poceli slusati "community" bojim se da nas tu ceka isto sranje jer ce biti vaznije koliko neka puska radi dmg nego jel mozes uopce igarti igru bez smetnji...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
animosity_frenzy kaže...

Moram priznati da mi je poprilično fascinantno kako ima dosta vas koji se žalite da ovo nije 'pravi' BF (kao da tako nešto postoji uopće), a najdraže su vam mape poput Grand Bazarra. Ono, ideš u krug i u sredini je hodnik gdje svi vire iza nekog ćoše ili kutije. Donosite stvarno nevjerojatne zaključke na temelju bete koju igra i moj frend koji ne zna ni "hodat" kako treba u FPS-u i kojoj se trenutno koristi samo djelić arsenala na raspolaganju i to na samo jednoj mapi. Cum on, pls...

Čuj sad njega, to je taktično, znaš! Pogotovo na rushu je ta mapa odskakala od ostalih po različitosti stageova i veličini same mape! 

To sad ako te je malo smantalo, to je od supressa, ne od round n round we go! 

16 godina
Battlefield 1

Jel se to meni cini ili su oluje dosta rjedje sada. 

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Jel se to meni cini ili su oluje dosta rjedje sada. 

A vedro je danas! 

15 godina
animosity_frenzy kaže...

Teamwork maybe?

Za hladnu surovost WW1 imaš Verdun, ali da pogađem, loša grafika? :-)

BF1 nema veze sa WW1 i realnosti, baš kao ni BF2, BF3, BF4...

Ovo dalje što ću napisati nema veze s tvojim textom. Moram priznati da mi je poprilično fascinantno kako ima dosta vas koji se žalite da ovo nije 'pravi' BF (kao da tako nešto postoji uopće), a najdraže su vam mape poput Grand Bazarra. Ono, ideš u krug i u sredini je hodnik gdje svi vire iza nekog ćoše ili kutije. Donosite stvarno nevjerojatne zaključke na temelju bete koju igra i moj frend koji ne zna ni "hodat" kako treba u FPS-u i kojoj se trenutno koristi samo djelić arsenala na raspolaganju i to na samo jednoj mapi. Cum on, pls...

kakav teamwork mrtvi? na publicu? Sili me na teamwork, i onda sam pokušavam nešto, zašto da ne uzmem i ja sniper i igram ko feget?

Ne sviđa mi se jer je prerealno, nije mi ni to zanimljivo, ovo pogađa neku sredinu između realnosti i arkade i zato je donekle privlačno.

Frende, gle, to što sam volio igrati i esl i grand bazzar i probao sve značajke igre koju sam tada igrao na 30fps ne znači da ne znam što mi se sviđa. Letjeli ste i silovali po velikim mapama u skvadama, stackali teamove i to vam je bio užitak, i ok, svako kupi igru i igra je kako želi, ali ako vidim da ova igra nije ono što sam očekivao da bude onda to smijem i reći. Ja sam za razliku od tebe probao i taj zloglasni inf only sheme, koji si iz prikrajka prozivao svakog inf igrača cheateorm kad te znao headgličat i svake pozicije, ono cum on, što sad povlačiš neke paralele. Pa nije da sam 1000 sati sjedio na bazzaru. Igrao sam sam bc2 i bf3 mjesecima prije neg sam probao malo i esla, i na eslu igrao i 12v12 i 16v16 tako da, cum on yourself, pls :)

Jack Sparrow kaže...

Nisi igrao alphu ali tamo je ta assault klasa bila kao u BF4 ili 3 medic. Dakle taj mali automatic vrag je derao sve redom i nisi mogao prdnuti sa medicom. Sad su klasu napravili da bude kao što je anti tank bio u BF2, oružije imaš samo za obranu i na blizinu. Osim toga zove se assault znači sa njim treba jurišati i napadati iz blizine, a ne igrati si snipera. Osim toga ima SMG, a ne assault rifle, a takvu rolu i ima.

U tenk stane po 5 ljudi, što stvano bi 1 sam trebao uništiti tenk koji bi trebao biti jak sa 5 ljudi u njemu? Dakle 5 ljudi koji surađuju zajedno u tenku bi trebalo biti lagano uništeno od jednog assaulta. Baš pravi balans.  

Vidiš ovo nije BF4 niti 3. Lean se može zgasiti ako ti smeta, što je sad greška sa klizanjem kad se zadrčiš u čučneš? 

Ova zadnja usporedba je bezveze. Ovo nije pravi WW1 jer da jesti sjedili bi u rovovima 20 minuta i pucali jedni po drugima sa par sto metara udaljenosti. 

Ge njega, on sad meni objšanjava koja klasa što ima i kako se igra...kao da nisam betu ni zaigrao. Kažem da je bolji igrač zakinut jer igra favorizira tobož teamplay, usput su snipera napravili kao boga battlefielda. Ne kažem da bih morao moć uništit sve sam i šetat se kao baja, već ne misliš li da bi par granata na bar light tenk trebalo imati veći učinak?

Klase su nerfane do iznemoglosti da se pojača teamplay koji ne postoji u publicu ionako i onda ako si bez teama si kažnjen da gineš jer nemoš sam, a onda uzmeš sniper i svoj si gazda.

Ovo zadnje sam naveo da mi je blesavo i nepotrebno, dok recimo vault preko zidova je super, ali je gličav i stalno me vraća.

Gle neda mi se ulazit u neke duboke rasprave, uvijek će bit nas par koji će reći što nam na igri smeta, vas par će se petnim žilama pokušati reći da to nije tako i ok, to je smisao teme više manje.

jasna je stvar da je ovo beta i neću igru sudit na temelju toga. Meni osobno nije onako kako sam mislio da će bit, očekivao sam više, što ne znači da je igra smeće ili loša i to je to.

Koje su najjeftinije opcije kupnje?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 14:09 (fila2208).
14 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
animosity_frenzy kaže...

Moram priznati da mi je poprilično fascinantno kako ima dosta vas koji se žalite da ovo nije 'pravi' BF (kao da tako nešto postoji uopće), a najdraže su vam mape poput Grand Bazarra. Ono, ideš u krug i u sredini je hodnik gdje svi vire iza nekog ćoše ili kutije. Donosite stvarno nevjerojatne zaključke na temelju bete koju igra i moj frend koji ne zna ni "hodat" kako treba u FPS-u i kojoj se trenutno koristi samo djelić arsenala na raspolaganju i to na samo jednoj mapi. Cum on, pls...

Čuj sad njega, to je taktično, znaš! Pogotovo na rushu je ta mapa odskakala od ostalih po različitosti stageova i veličini same mape! 

To sad ako te je malo smantalo, to je od supressa, ne od round n round we go! 

haha!

A baš me lijepo nasmija. 

Nemam ja ništa protiv, svakom njegovo jel. Većina nas je vidjela svašta i uzalud pokušavamo doživjeti ponovo nekadašnje oduševljenje. To jednostavno ne ide. Znam kako sam se osjećao kad sam prvi put vidio trailer za BF3 na Caspianu. Ono, vilica do poda bog te, ko da se ispred mene materijalizirala, šta ja znam, Tera Patrick ili Devon. Sad sam imao puno realnija očekivanja. Sav hype sam zaobišao, jedva sam pogledao neki trailer koji me je ostavio meh dojma i od igre ne očekujem baš ništa. Došla je beta s kojom sam ugodno iznenađen. Odigram pola sata - sat, zabavno je i to je to.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
fila2208 kaže...

Klase su nerfane do iznemoglosti da se pojača teamplay koji ne postoji u publicu ionako i onda ako si bez teama si kažnjen da gineš jer nemoš sam, a onda uzmeš sniper i svoj si gazda.

Upravo je to problem. Pokušavaju natjerati ovce da igraju timski, ali jbg pošto ovce ne kontaju, public ove igre bi mogao biti užasan. Užitak igranja sličan BFu3 vidim jedino u organiziranim warovima.

Nego, dajte šansu beti, proigrajte je da valja, pa ocjenjujte. Nakon toga će se vidjeti prava slika.

Doduše ni meni nije ova mapa nešto, ne znam  šta im je u glavi bilo, koja ideja, pa da bace 2 zastave na 500m okolo. To je ono da pomisliš "odoh uzeti sada konja da odjašem do E, uzmem zastavu i onda dojašem do borbe...(?)". "E" će znači biti zauzet od ljudi kojima se da jahat ili voziti ova polovna vozila jedno minutu naprijed nazad (ako bi tenk išao kepati E, taj tim sigurno gubi meč).  Nadam se da će druge mape biti bolje posložene.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
animosity_frenzy kaže...

haha!

A baš me lijepo nasmija. 

Nemam ja ništa protiv, svakom njegovo jel. Većina nas je vidjela svašta i uzalud pokušavamo doživjeti ponovo nekadašnje oduševljenje. To jednostavno ne ide. Znam kako sam se osjećao kad sam prvi put vidio trailer za BF3 na Caspianu. Ono, vilica do poda bog te, ko da se ispred mene materijalizirala, šta ja znam, Tera Patrick ili Devon. Sad sam imao puno realnija očekivanja. Sav hype sam zaobišao, jedva sam pogledao neki trailer koji me je ostavio meh dojma i od igre ne očekujem baš ništa. Došla je beta s kojom sam ugodno iznenađen. Odigram pola sata - sat, zabavno je i to je to.

To se doživi samo jednom  i onda je potrošeno. gotovoooo.....

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
17 godina
Soldier977 kaže...

Doduše ni meni nije ova mapa nešto, ne znam  šta im je u glavi bilo, koja ideja, pa da bace 2 zastave na 500m okolo. To je ono da pomisliš "odoh uzeti sada konja da odjašem do E, uzmem zastavu i onda dojašem do borbe...(?)". "E" će znači biti zauzet od ljudi kojima se da jahat ili voziti ova polovna vozila jedno minutu naprijed nazad (ako bi tenk išao kepati E, taj tim sigurno gubi meč).  Nadam se da će druge mape biti bolje posložene.

Jel vidiš kako znaš samo kada malo razmisliš! 

Sjedi odličan! 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice