Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
Volume kaže...

Itekako postoji razlog, performanse servera se mogu lipo narušiti i od jednog rcon plugina kamoli ne od ac sustava 

Pa zato nema više takvih servera, šta nije bilo potvrđeno to?

16 godina
odjavljen
Volume kaže...

Itekako postoji razlog, performanse servera se mogu lipo narušiti i od jednog rcon plugina kamoli ne od ac sustava 

I dalje to ne mijenja moju tvrdnju da je činjenica da ne postoji razlog za narušiti performanse sve dok je server dovoljno dobar.

14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Nema ih, al zar je to pozitivna stvar po tebi, ne vidiš ništa konzolaško u tome i stvarno misliš da su to napravili samo iz najbolje namjere da idu u prilog igračima? Plugin koji radi probleme se isključi jednim klikom miša 

Ja sam npr. u četvorki 90% odigranih stari provea na 3-4 ista servera jer mi je odgovarala ekipa, pravila, odabir mapa, admini koji su radili svoj posa kako triba, broj tiketa itd. itd. U bf1 na to mogu zaboraviti 

16 godina
Volume kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nema ih, al zar je to pozitivna stvar po tebi, ne vidiš ništa konzolaško u tome i stvarno misliš da su to napravili samo iz najbolje namjere da idu u prilog igračima? Plugin koji radi probleme se isključi jednim klikom miša 

Ja sam npr. u četvorki 90% odigranih stari provea na 3-4 ista servera jer mi je odgovarala ekipa, pravila, odabir mapa, admini koji su radili svoj posa kako triba, broj tiketa itd. itd. U bf1 na to mogu zaboraviti 

I je i nije. Recimo smeta mi u BF4 raznorazni pluginovi koji spamaju u chat, switchaju igrače, stalno mješaju squadove, kickaju na osnovu država. Neki izmutirani respawn vozila, zabranjeno pola oružija i sl.

A mana što neće biti više ticketa i takvih stvari.

14 godina
protjeran
Tonči kaže...
Volume kaže...

I dalje to ne mijenja moju tvrdnju da je činjenica da ne postoji razlog za narušiti performanse sve dok je server dovoljno dobar.

Točni bez uvrede, al nekad se stvarno pitam znaš li ti uopće o čemu pričaš il si samo naivan ka francuska sobarica

Činjenica je da će performanse pasti pa sve da se svaki server ima svoju zvijer od kompa. Vrte i po 8 komada na virtualki sa smećem od hw-a. Za rentanje poštenog servera se plaćaju masne pare, a taj film nećeš gledati kad je u pitanju ea, u to budi siguran 

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Bas sto Kuky kaze puske su dosta razlicite iako su isti "model".. Treba viditi sta cemo to tocno moci modificirat na njima u full verziji

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ma nek je igra savrsena i nek sve valja.

Ali brate mili, 130 eura??? Ma nek si pofafaju labana...

Freak Show Inc.

3 2 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Ti kukaš na 130 Eura

Daj stavi ovdje broj žiro računa da te mi iz ovog blagostanja malo poguramo

13 godina
Tonči kaže...
TomoR kaže...

Kada upale Punkbuster na serverima, performanse će biti gore nego što su sad.

Ta konstukcija implicira da su sad već loše, a nisu. :) No, što se tiče PB-a, ne nužno. Ne postoji niti jedan razlog za tako nešto. Realno. Sve ovisi o tome kakvi su im serveri.  Trenutno im neki upadnu u probleme pa imamo lag i probleme s oružjima, ali...

Tonči kaže...
Volume kaže...

Tonči, zar već? 3. dan od bete. Je ali nije?

PS U igri vidim previse Battlefronta, koji sam upalio i ugasio. Takodjer vidim nešto Hardlinea; mislim da meni ovo sve skupa neće leći. Eyecandy youth fest. Da li ce biti neka "punija" beta? As in ova staza u beti mi ide na jaja :(

Brijem da nekome tko nikad nije ili je minimalno igrao BF, BF1 bi mu trebao biti onanija na kub; ali kad vidim da pol komandi zauzima priča sa kontrolerom, dobijem grubi dojam od kuda ovo dolazi. Natjeram se jos danas/sutra; ako nejde nejde, necu se silit da im dajem pare.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
odjavljen
Volume kaže...
Tonči kaže...
Volume kaže...

Točni bez uvrede, al nekad se stvarno pitam znaš li ti uopće o čemu pričaš il si samo naivan ka francuska sobarica

Činjenica je da će performanse pasti pa sve da se svaki server ima svoju zvijer od kompa. Vrte i po 8 komada na virtualki sa smećem od hw-a. Za rentanje poštenog servera se plaćaju masne pare, a taj film nećeš gledati kad je u pitanju ea, u to budi siguran 

Tehnički, itekako znam. :) E sad. Činjenica je da se na serverima štedi, no to nije problem bio dok si mogao kod 3rd party resellera gdje si mogao znati i je li server sheran, kakvo je stanje, koji su resursi i sl. EA čak ponekad ima dobre servere koji su dobro kapacitirani. Nisu pare više tako masne, hardver je jeftin.

13 godina
Battlefield 1
Dečki, što napadate Tončija, a dobro znate da on igra bez tekstura - zato njemu sve savršeno radi i nikad nema nikakvih problema - čak i kad developeri priznaju da su izbacili igru s greškom, Tonči i dalje igra savršenu igru bez greške.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

I je i nije. Recimo smeta mi u BF4 raznorazni pluginovi koji spamaju u chat, switchaju igrače, stalno mješaju squadove, kickaju na osnovu država. Neki izmutirani respawn vozila, zabranjeno pola oružija i sl.

A mana što neće biti više ticketa i takvih stvari.

Upravo tako, samo je stvar u tome šta ja nisam bija prisiljen igrati na takvim serverima već sam moga birati i naći onaj koji mi odgovara u tom moru servera. 

U bf1 neće biti nikakvog izbora već će svi biti isti, pa ako ti nešto ne paše možeš se jebat... 

Ako nisi, zaigraj malo na official serverima u bf4 pa pogledaj na šta to liči. Balans ne postoji, budale koje izvode sranja nema ko izbaciti, nemaš mogućnost odabira mape, hakere nema ko izbaciti osim ako ff ne odluči da je bilo dosta, a do toga će proći vrimena i još milijun stvari. 

Ako se slažeš s tim zašto ne igraš bf4 na ea official serverima? 

Izbacivanje takvih stvari je za mene fail da ne može biti veći i dovoljno da prekrižim igru u startu. Isto ka ova promjena s tiketina, nakon 14-15 godina franšize oni ubace ovakvu promjenu i odjednom se to prihvaća zdravo za gotovo? Ma poserem im se posa i sve šta su napravili

Ja neću ulaziti u to jeli igra nekom zabavna ili ne, svi imamo svoj ukus, al u onome šta sam ja vidia nema b od battlefilda. Meni je drago da se tebi i ceci sviđa igra i iskreno se nadam da će te se zabaviti. Obojica pokušajte realno sagledati stanje, al isto tako volite zatvarati oči kad su najbitnije stvari u pitanju, a sami vidite da nisu odrađene kako triba. Samo za primjer komandera niste ni spomenili, comm rose niste ni spomenili, komunikaciju niste spomenili, o tome kako je spawn screen očajno odrađen ne pišete, mapa je dizajnirana ajme bože a vi je opet pokušavate obraniti, balans klasa je loš, rush je opet loš, vozila i ponašanje oružja su noob friendly vise nego su ikad bili, wallhack je dio igre, battlelog su uništili i još milijun stvari koje mogu na pet stranica nabrajati... 

Kažem ti, volim kod tebe i cece realnost, al brate isto tako volite okrenit glavu od stvari koje su itekako bitne i koje čine bf onim šta bi triba biti... 

S obzirom da ovo neću igrati pa sve da je i besplatno, neću se više ni mišati u raspravu. Sretno s igrom i nadam se da će te se zabaviti svi vi koji je kupite

16 godina
Battlefield 1

s čim me mali tenk(mislim da je ms1 ili kako se vex zove) skine tako lagano.kao da me sniperom pogodi i svaki put je one shot.ubijaju me s njim ko ic picke i to sa velike udaljenosti.lakse nego abrams u prijasnjim nastavcima

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 11:57 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Dečki, što napadate Tončija, a dobro znate da on igra bez tekstura - zato njemu sve savršeno radi i nikad nema nikakvih problema - čak i kad developeri priznaju da su izbacili igru s greškom, Tonči i dalje igra savršenu igru bez greške.

Tebi nešto ne radi dobro?

14 godina
Kill Frenzy kaže...

s čim me mali tenk(mislim da je ms1 ili kako se vex zove) skine tako lagano.kao da me sniperom pogodi i svaki put je one shot.ubijaju me s njim ko ic picke i to sa velike udaljenosti.lakse nego abrams u prijasnjim nastavcima

Uzmi si artilery truck i onda se ti smij njemu?

Evo slušam  Juniora na drugom kraju kuće i on svršava na recona.....mislim da će njemu igra leći

Btw. ima koja dobra duša da ode umjesto mene danas na posao....petak je

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 12:05 (Granzon).
17 godina
Friday kaže...

Evo ti jedan TD iz domovine! 

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
Friday kaže...

Lako se tebi zajebavati. Grade se kuce, kupuju novi auti...

Freak Show Inc.
13 godina
Tonči kaže...

Tebi nešto ne radi dobro?

Nisam reč rekel za BF1... to ja općenito... BF4 khm, khm.... R6 khm khm.... nastavi niz....

[19xx] 4ntraks
17 godina
Volume kaže...

Ako nisi, zaigraj malo na official serverima u bf4 pa pogledaj na šta to liči. Balans ne postoji, budale koje izvode sranja nema ko izbaciti, nemaš mogućnost odabira mape, hakere nema ko izbaciti osim ako ff ne odluči da je bilo dosta, a do toga će proći vrimena i još milijun stvari. 

Ovo stoji! Bio par puta, odličan ping ali grozno igrajuće iskustvo!

17 godina
Friday kaže...

Lako se tebi zajebavati. Obnavljaju se kuce, prodaju se novi auti...

I ja tebe 

16 godina
mrfloyd kaže...
Friday kaže...

91 smo im slali pomoc primali ih u svoje kuce i sl. Ocevi i braca su odlazili na istocna bojista... Jos im nije dosta. Umjesto da nam svima kupe po igru jos se jadaju da je skupo. 

17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pratim malo vašu raspravu već neko vrijeme i napokon sam dočekao ovu betu, snimio malo streamove i ovo nema veze sa Battlefieldom, jednostavno nije to to...

Igra liči doslovno kao WWI reskin za Battlefront i tko to ne vidi je slijep pored zdravih očiju (ako su zdrave, puno je nas tu starih gamera sa malo podebljim naočalama od dugogodišnjeg čamljenja pred kompom).

Dosta toga je nabrojano kaj ne valja, ali svi spominju grafiku kao veliki plus, a meni je grafika izgleda kao iz nekog veselog crtića, sve je nekako "plastično" i umjetno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 12:15 (HAL).

9 1 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Imaš 3 vrste malih tenkova:

• prvi standardni (LIGHT CLOSE SUPPORT TANK) ti ima antitenk shell (mali drop), i na "2" ti ima shotgun za infantry (taj praktički nema drop), s tim be problema skidaš infantry na 200m
  • drugi (LIGHT FLANKER TANK), koji mi se čini OK nakon što sam se malo poigrao s njim - na "1" ima antivehicle gun (po 15 metaka koji se brzo reloadaju) - tih 15 metaka radi 30 damage na Landship, a na "2" anti-infantry, isto kao neki shotgun, ali nije oneshot
  • treći (LIGHT HOWITZER TANK), ima mašinku za infantry i na "2" shell koji radi 40+ damage na landship, ali mu je drop jako veliki, pa treba naučiti ciljati s njim

Moja je pretpostavka da tebe skidali sa shotgunom s prvog tenka.

16 godina
Battlefield 1

Vjerovatno. Cim ga vidim sam mrtav 😄

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Igjica nit smrdi nit miriše.

Ništ od kupovine, "nije to to". Uopće nemam dojam kao da igram Battlefield - sve više i više mi liči na CoD sa vozilima. Sistem sa bayonet charge je glup ko točak jer ako nisi kompletno stacionaran (v = 0 m/s), odmah kreće u charge a htio si okinuti lika lopatom po glavi. Spawn ekran je zadnje smeće, nema battleloga, sve je prilagođeno onim jadnicima sa konzola a cijela igra je prejednostavna. Recon je OP, tenkovi su OP (ok, možda sad u beti dok tumpleki okolo trče samo sa sniperom) a avion je kompletno beskorisan. Sve je casual, nema nikakav learning curve, sve ti je odmah jasno i radiš headshotove sa 400 metara iz prve.

Ovo je battlefield za konzolaše i prebjege iz CoD tabora, lagani uvod u pravi Battlefield koji možda i izađe nakon ovog.

Ima svoje momente, zabavna je ponekad i radi ok ali ne vrijedi 60€, a o Premijumu da nit ne pričam.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
12 4 hvala 1
15 godina
Battlefield 1

Kako oni kažu da je sinaj desert najveća mapa serijala. Meni je bandar djelovao 2x veći...ova mapa je dobra samo na c f i g, na ostale zastavice ne idem jer su tenkovi tamo i ginem stalno.

I kad uzmem assaulta jedini sam koji bacam sranja po njemu, i on me frakne tako da odustanem, uizmem medic ili support i šoram se oko C zastavice, jer neću igrat snipera, to je onak, nekakva super ego beskorisna kd klasa, uvijek bila i ostat će :)

Sum_of_all_fears kaže...

Ovo je battlefield za konzolaše i prebjege iz CoD tabora, lagani uvod u pravi Battlefield koji možda i izađe nakon ovog.

Još uvijek se nadaš a? Ja mislim da je s ovime Dice pokazao u kojem će smjeru dalje pa ko će na vlak, a ko će pješke.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 12:29 (fila2208).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Još uvijek se nadaš a? Ja mislim da je s ovime Dice pokazao u kojem će smjeru dalje pa ko će na vlak, a ko će pješke.

Imam bojazan da će se BF1 prodavati ko vruće kifle (između ostalog zbog CoD prebjega, mogao bih fore radi kupiti CoD, ne?), ali ne i igrati toliko puno, pa neće ni morati gurati toliko u support nego će se koncentrirati na novi, još više casual BF nakon ovog.

Znam da nije reprezentativno za cijeli svijet, štoviše nema tu ni digital pre-ordera, CoD je 13.8. još bio ispred BF1:

http://www.vgchartz.com/preorders/

Treba vidjeti nakon bete kako će to izgledati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 12:39 (TomoR).
14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Imam bojazan da će se BF1 prodavati ko vruće kifle (između ostalog zbog CoD prebjega, mogao bih fore radi kupiti CoD, ne?), ali ne i igrati toliko puno, pa neće ni morati gurati toliko u support nego će se koncentrirati na novi, još više casual BF nakon ovog.

Pa nego kako, u takve igre se ulaže najmanje vrimena, truda i para, a zarada je vrhunska. Ako im radi čega triba skinuti kapu do poda onda je to marketing. 

Prodaju priče kako na igri rade punom parom više od 4 godine, da bi westie slučajno prije par dana otkria istinu kad mu je izletilo da u izradi sudjeluje od samog početka i osnovnih poligona, odnosno od kraja 2015.

15 godina
Battlefield 1

Kupit će se kao i star wars. Hoće se igrati? neda mi se sad izvlačit brojke, ali mislim da se i ne igra.

Tako i bf, naravno da je poanta da uzmu pare da se kupi, ali nitko ne misli prodavati mrtvu igru, treba ljude natjerat na premiume i dlcove, kozmetiku i sotale gluposti.,

Nije bf1 loša igra, ali po meni nije ni triple A naslov svojom kvalitetom. Očekivao sam više, jer hype znaju napraviti, ali ne mogu ga opravdati kvalitetom. Zadnji koji je mogao je bf3...ali on je tad bio priča za sebe.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Dok pravi battlefield izađe ja se vraćam u COD MW remastered! Da dobro ste shvatili, prije ću dat 80$  za CoD (i to za dvije igre u paketu) nego 60€ za BF1!!!!!

Update: Ispravio u COD MW remastered. Thx Ghost777

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 13:06 (Teknokyo).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice