Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.776
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
MRSKI kaže...

Avione neću niti spominjati jer je mehanika previše pojednostavljena a metci presporo kao da pucaš kroz vodu, a  raketer imaju preveliki drop. 

Hajde napokon da i ja mogu voziti avion.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
10 godina
Evo moj gameplay ako kog zanima kako radi na mojim komponentama
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

Odigrao i ja jucer 3-4 sata i nisam odusevljen. kad razmislim rade odigram par partija bf4 nego ovoga.  Klase su malo cudne, tenk je zlo ako znas igrat mozes cijelu partiju provest u njemu bez problema.

Nekak mi to sve vise izgleda kao star wars battlefron a ne kao pravi battlefield. igrat cu jos krroz vikend al sumnjam da cu promijenit misljenje.  Kak bi rekli puno su zujali a malo meda su dali.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
sseennoonn kaže...

Jebali ih svijetleci meci da ih jebali sto puta...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

evo si usporedjujete ovu igru sa SWBF koja nema NISTA isto kao SWBF osim slicnog UI... Iskreno ni meni ovaj only in game browser nije sjeo i to ne radi nimalo dobro pogotovo ova sikronizacija sa orgin in game overlay... Pola rundi opce nemam end round screen ili opce nemam UI nego moram nesto cudinjati sa spamanjem ESC da upce dodjem do team setup opcije... Da ne spominjem onu ogavnu obavijest za party join koja ti iskoci usred same igre WTF...

zar nisu to mobli sloziti kao i obavjest za chat da imas notifikaciju negdi u kutu

Iskreno meni se igra svidja pogotovo Rush koji je opet onaj iz BC serijala i ova mapa e uzasno podsjeca na Aricu pogotovo ona zadnja telegraf stanica.. Vidim da se mnogi zale na dubinu i sa svoje strane gledam suprotno... Ima kao sto je kuky rekao balans klasa koja ima svoj range u kojem je bolja... One dodatne klase (pickup) imaju svoju svrhu isto lako se unistavaju... Mnogi kukaju na tenkove a vecina igra snajperom sto je najgore ne znaju ni koristi K bulets jer 5 snajpera pojede light tenk, da ne spominjem da su me unistile samo jednom mine ili antitenk rocket puske(nije potrebno leci mogu se deployati i na sanduke zidove itd)... Iskreno one prve tri pre-aplhe koje sam igrao radile su bolje od ove open bete... Ali kazu da je ovo verzija iz 6 mjeseca... Tko zna nego oni.. Uglavnom jucer je se vidilo koliko je igra teza/napetija kad nas je server izmjesao na dvije strane... Max zoom snipera je x3 pa to jos vise daje dojam da metak ne pada... Sad sve je od ukusa meni ovo jednostavno ima nesto sto me vuce na BC serijal i igra mi se svidja vec vise nego je ikad BF3... Ali ono 100 ljudi 100 cudi..

p.s. Stvarno mi fali Batlelog

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

ceco jel postoji koji bf da se tebi ne sviđa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Ne da mi se čitati vaše glupe komentare. Zanima me samo kako se dopada Volume-U? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Ajde da sumiramo moje dojmove:

• igru igra hrpa casual igrača sa snajperima - dovoljno je da u rushu bude jedan squad "naših" i to je pobjeda - pa onda tenkovi dominiraju
  • samo jedna klasa ima "prava" antitenkovska oružja - medic može otključati tipa M320, support ništa protiv vozila, scout ima K metke, ali jedan sam može dokrajčiti samo disable-ano vozilo - assault ima mine, dinamit, antitenk launcher, antitenk granate (doduše svi mogu imati jednu "light" antitenkovsku granatu, da malo poškakljaju vozila)
  • pretpostavljam da Punkbuster nije uključen u beti (kada to još stave performanse će biti još gore nego sad) - iako ima par FairFight banova vidljivih dok igraš
  • track medalja i napretka u klasi ne radi (osim ako mijenjaš server nakon svake runde)
  • debeli je desync između igre - užasno često mi se desi da vidim selection screen na početku runde, drugi kažu da im piše da runda počinje za 30 sekundi, ja ne mogu ništa odabrati, dok njima počne runda meni počinje odbrojavanje 50 sekundi do početka runde...
  • igra ima memory leak (a engine im je dorađeni od BF4/Hardline/Battlefront - ni Hardline ni Battlefront beta nisu imale memory leak, bar se ne sjećam da je itko spominjao) - doduše jesam na 8GB sa zadnjim Nvidia driverima (mojih 16GB ne radi kako treba s mojom pločom... - na forumima se ekipa žali i sa 32GB RAM-a da im se igra sruši s "not enough memory error"-om)
  • selection screen/ingame browser je napravljen u konzolaškom stilu, pa pretpostavljam da je to ciljana publika
  • zašto je maknuta timer ikona iznad mrtvog tijela do kad se može nekog oživit - možda me jednom jedan random oživio a da nije bio iz mojeg squada???
  • osjećaj napucavanja je pristojan, iako sam koji put pao iza zaklona, ali daleko je od toga kako je znalo biti u BF3/4
  • na mojem stroju je automatski odabrana Ultra kao postavke, FPS mi ide od 113-200, to mi je OK
  • OK je to što nema lock-on gluposti

Sve u svemu, igra djeluje kao da bi mogla biti zabavna nakratko, ali daleko od toga da bih "potrošio" vremena kao što sam u prijašnjim BF-ovima. Možda je kriv izbor mape za betu? Onako, sve meh - no možda DICE iznenadi i izbaci patch za betu koji će popraviti hrpu stvari.

Moj PC  
8 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Šteta! Čim sam vidio da će biti prvi svjetski rat, popi7dio sam... Nikako ne mogu progutat taj setting tako da betu nisam ni probao, rađe bi da je opet MMS nego neka sranja (ja sam navijao za neki futuristički setting). Ovi ko da idu stopama ubisofta i farcrya, valjda će izbacit i Battlefiled primal pa ćemo se gađat kamenjima. :/  E, da zaboravio lol-at na cijenu od 130€, pffff... Ah, izgleda da ću probat planetside2.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...

evo si usporedjujete ovu igru sa SWBF koja nema NISTA isto kao SWBF osim slicnog UI... Iskreno ni meni ovaj only in game browser nije sjeo i to ne radi nimalo dobro pogotovo ova sikronizacija sa orgin in game overlay... Pola rundi opce nemam end round screen ili opce nemam UI nego moram nesto cudinjati sa spamanjem ESC da upce dodjem do team setup opcije... Da ne spominjem onu ogavnu obavijest za party join koja ti iskoci usred same igre WTF...

zar nisu to mobli sloziti kao i obavjest za chat da imas notifikaciju negdi u kutu

Iskreno meni se igra svidja pogotovo Rush koji je opet onaj iz BC serijala i ova mapa e uzasno podsjeca na Aricu pogotovo ona zadnja telegraf stanica.. Vidim da se mnogi zale na dubinu i sa svoje strane gledam suprotno... Ima kao sto je kuky rekao balans klasa koja ima svoj range u kojem je bolja... One dodatne klase (pickup) imaju svoju svrhu isto lako se unistavaju... Mnogi kukaju na tenkove a vecina igra snajperom sto je najgore ne znaju ni koristi K bulets jer 5 snajpera pojede light tenk, da ne spominjem da su me unistile samo jednom mine ili antitenk rocket puske(nije potrebno leci mogu se deployati i na sanduke zidove itd)... Iskreno one prve tri pre-aplhe koje sam igrao radile su bolje od ove open bete... Ali kazu da je ovo verzija iz 6 mjeseca... Tko zna nego oni.. Uglavnom jucer je se vidilo koliko je igra teza/napetija kad nas je server izmjesao na dvije strane... Max zoom snipera je x3 pa to jos vise daje dojam da metak ne pada... Sad sve je od ukusa meni ovo jednostavno ima nesto sto me vuce na BC serijal i igra mi se svidja vec vise nego je ikad BF3... Ali ono 100 ljudi 100 cudi..

p.s. Stvarno mi fali Batlelog

Baš to. Vidi dosta ovdje govori kako je dobro samo onima koji se pale na grafiku, a onda uspoređuju sa Battlefrontom, a opet jedino po čemu je slično je grafika. Battlefront je sasvim drugi setting, drugačiji feeling napucavanja,  nema klasa, tps, nema nikakve destukcije. Ono je čisti run n gun fps.

U tenku napravio 31-1 i bio skoro cijelu rundu u njemu, ali nitko me nije ni pokušao uništiti. Ljudi pucali sa puškama po meni. Kad je jedan jedini pametan uzeo rocket gun, uništio mi je gusjenice i pošto sam bio statičan počela ekipa bacati one granate i bio sam gotov za sekundu. Da isto i nitko ne revivea, ali zato svi igraju snipera. Razlog tome je open beta i što svaki nooblek može igrati. 

Open beta je i razlog brzom levelanju i malom izboru oružija(gle luda) zato i govore neki da im igra dosadna, a svaka klasa ima dvije vrste oružija. Od kojih nije svaka ista kako se priča.

Daleko je bolje ovo od SW:B jer igra ima dubinu, površna je samo zato jer je beta i ima malo oružija i jedna mapa pa se sve doima istim i dosadi.

Evo jednog noobeka.

http://i.imgur.com/HNfYrDk.gifv

Eh da, ona ikona za revive što se ne vidi i zašto vjerovatno rijetko tko revive je bug u beti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 10:11 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bf3

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bf3

Seronjo, imas u scoutu valjda 5.000 sati 

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ceco22 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bf3

Seronjo, imas u scoutu valjda 5.000 sati 

imam ali tu sam si nasao utjehu jer nakon 3 mjeseca sam ostao potpuno sam bc2 pa sam bio prisiljen

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

imam ali tu sam si nasao utjehu

Da, cini mi se da sam te jednom cuo da places na TS-u dok si igrao. Igras, a dusa boli...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

od igretine poput bf 1942 , bf2 i bc2 dobili ste hrpu djecjeg govna serviranog u cod arkadnom celofanu umotanu sa slikicama od sw battlefronta. onaj gameplay i trckaranje mi je pre komican. a o onom pickup powerupu.. nemam srca ni govoriti..  i to oni zovu battlefield? vidi se da su se totalno okrenuli klincima i mladjim gereracijama.

xfact
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
Friday kaže...
sseennoonn kaže...

Netko kad je kopirao dio koda iz SWBF je samo promjenio za boju 'metka' iz 'blue' u 'yellow'.

Za onih 130€ bolje im je da stave da si sami biramo boje da možemo onda složit sve dugine pa da igra ima pederski štih.

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jbg edit preko moba ne radi..  Bio sam "prisiljen" napustiti BC2 kad sam ugasio server... BF 3 mi nikad nije do kraja legao... Jos od prve aplhe iako je trebao biti bF2 na tableticama... Totalni promasaj sa vecinom dizajna mapa i los balans skoro svega... Na kraju sam igrao vecinom 24/7 kharg ili D. Peak koji mi je jedini imao ono nesto... Ostalo nije vrijedno spomena... Ali isto znam da je vecini tu to najbolji BF... Kao sto sam rekao 100 ljudi 100cudi...
P.s. Jesi probao igrati Spelac... Imaju super mine za tvoj mucki stil igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
sseennoonn kaže...

To im ostalo od battlefronta

12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
LeftY_CRO kaže...

nije niti toliki problem sto je tematika wwi, dapace, bolje tak nekaj nego space shit.

problem ovoga je to kaj je igra povrsna, oni koji su igrali sw bf znaju o cem pricam.

pogle recimo bf4, imas tolko stvari za otkljucati, puski gadgeta da ti se igra zgadi dok vidis, al bogami prema ovome (pricam o full verziji igre, ne beti) je perverzija.

razmisljam da instaliram bf2 nakon ovog fijaska

Pa kolko je ono BC2 ima stvari za otključati? Isti vrag. BF4 je čak previše toga nadrkao u igru, milijardu ucava, 20 vrsi glova i šotica sa fragom. 3 milijarde lock on noob sranja.

Već je BF3 izmišljao toplu vodu jer više nisu znali koju pušku ubaciti, a da se razlikuje od druge osim po skinu.

da, bc2 nije imao ni priblizno tolko stvari ko bf4 za otkljucati al tam ako je bilo 5 pusaka bilo ih je 5, a ne da su napravili copy/paste i dobili 10-15 sa mrvicom promjenjenim statsima i imenom.

slazem se da je bf4 imao previse toga, al pogledaj koji prijelaz sa bf4 na bf1; ko da su napravili to tek tolko, fali neki balans izmedju contenta jer realno gledano za te pare koje oni traze

ce biti (po meni) pre malo sadrzaja

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
protjeran
ivanec kaže...

Ne da mi se čitati vaše glupe komentare. Zanima me samo kako se dopada Volume-U? 

Pa slušaj,večeras  iden na večeru kod jednog primoštenca, ima vrhunskog babića jeba on mater. Tako da ću iskrenit u sebe jedno litru ipo-dvi

Sve su svemu ja zadovoljan 

17 godina
Battlefield 1

Mine? Je'l to ono što mi je kakio tenk, pa si ti Ceco sa svojim naletio na to? Još mi je doašo vaš landship nakon toga (praktički u naš spawn), a ja i mali tenkić preživjeli xD

Jesi me na kraju mučki sredio sa stationary doduše, ali nitko iz teama nije pomagao s vašim tenkovima :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Jedino slično sa SW:BF je što ima jednako dobru grafiku i što je mapa u Beti na otvorenom. Da, teoretski pješčane dine su slične snježnim dinama različite boje. Tako je to i u stvarnosti - mala brdašca.

Po svemu drugome nema veze jedno s drugim.

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

pretpostavljam da Punkbuster nije uključen u beti (kada to još stave performanse će biti još gore nego sad) - iako ima par FairFight banova vidljivih dok igraš

Što fali performansama??

I da, ovo je beta. Normalno je da ima bugove. PunkBuster apsolutno ništa ne znači za cheatere. Ni FairFight koji je banirao više legit igrača, nego cheatera.

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

P.s. Jesi probao igrati Spelac... Imaju super mine za tvoj mucki stil igre

Ne, nikad ne igram BF bete...

A po svemu sudeci, ovaj "battlefield" cu preskociti.

Freak Show Inc.
17 godina
Tonči kaže...
TomoR kaže...

pretpostavljam da Punkbuster nije uključen u beti (kada to još stave performanse će biti još gore nego sad) - iako ima par FairFight banova vidljivih dok igraš

Što fali performansama??

I da, ovo je beta. Normalno je da ima bugove. PunkBuster apsolutno ništa ne znači za cheatere. Ni FairFight koji je banirao više legit igrača, nego cheatera.

Čitaj sa razumijevanjem.

Kada upale Punkbuster na serverima, performanse će biti gore nego što su sad.

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

al ovaj spawn je komedija.ubije te i umjesto onda da te kazni igra da moras krenut sa starting pointa ti se spawnas natrag di si i crkno. Komedija.

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Ta konstukcija implicira da su sad već loše, a nisu. :) No, što se tiče PB-a, ne nužno. Ne postoji niti jedan razlog za tako nešto. Realno. Sve ovisi o tome kakvi su im serveri.  Trenutno im neki upadnu u probleme pa imamo lag i probleme s oružjima, ali...

16 godina
=xfact= kaže...

od igretine poput bf 1942 , bf2 i bc2 dobili ste hrpu djecjeg govna serviranog u cod arkadnom celofanu umotanu sa slikicama od sw battlefronta. onaj gameplay i trckaranje mi je pre komican. a o onom pickup powerupu.. nemam srca ni govoriti..  i to oni zovu battlefield? vidi se da su se totalno okrenuli klincima i mladjim gereracijama.

Da BC2 je baš slika i prilika battlefielda 2 i svega prije toga. To je bio lagani spinoff sa manjim mapama, bez aviona i prvi sa 3d spottingom i još hrpu toga pojednostavljenog. Nikome nije smetalo i ostao drag BF svima jer je pomjerao granice za ono dobar. 

Jer ajmo realno BFa novog, potpuno novog ili nešto slično tome nije bilo na godine i to još sa onako dobrom destukcijom. Kad je došlo ljudima je bilo dobro jer su bili želji nečeg novoga, ali isto znam da se i tada kenjalo po igri. Igra je spora, recoil čudam, osječaj napucavanja čudan, bombe lete kao da ih bacaš u vodi, helići su OP itd...itd.

Tonči kaže...

Jedino slično sa SW:BF je što ima jednako dobru grafiku i što je mapa u Beti na otvorenom. Da, teoretski pješčane dine su slične snježnim dinama različite boje. Tako je to i u stvarnosti - mala brdašca.

Po svemu drugome nema veze jedno s drugim.

Upravo to ja trubim već 3 dana. Jedino je grafički isto jer je isti engine, i to je kao mana jer igra izgleda predobro. Nema nekih plavih/žutih filter, sve izgleda čisto.

Ako vi ne kužit razlike između nekih puškica onda neznam što ste igrali :)

16 godina
=xfact= kaže...

al ovaj spawn je komedija.ubije te i umjesto onda da te kazni igra da moras krenut sa starting pointa ti se spawnas natrag di si i crkno. Komedija.

To uopce nije lose. Mozes sa spawnat na svog kolegu iz squada. Tako je bilo i u prijasnjim nastavcima. Ovo nije novost

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
protjeran
Tonči kaže...
TomoR kaže...

Ta konstukcija implicira da su sad već loše, a nisu. :) No, što se tiče PB-a, ne nužno. Ne postoji niti jedan razlog za tako nešto. Realno. Sve ovisi o tome kakvi su im serveri.  Trenutno im neki upadnu u probleme pa imamo lag i probleme s oružjima, ali...

Itekako postoji razlog, performanse servera se mogu lipo narušiti i od jednog rcon plugina kamoli ne od ac sustava 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice