Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 1

Malo probao igrati. 

Bla bla bla bla user interface je koma: como rose bez veze  zato jer moras 2 koraka do need health, spawn na ime squad matea dolje lijevo ne radi vec double klik na mapi, ako kliknes na vozilo u kojem nema mjesta fade in fade out animacije msg boxa samo da ti veli da je guzva(bzvze), za postavke servera moras uci u ekran od tog servera pa nazad na server browser - kao da nisu culi za mouse over bla bla bla bla 

Treba jos igrati da legne malo, a ti Spelac bogati de se javi ljudima i pokazi malo kako neke stvari rijesiti.  

PS fali mi battlelog 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 1
Max Payne 007 kaže...

Pozdrav, dali je uredu s gtx 970@1500mhz da mi igra ide u 103fps-a average, min 67 i max 170!

procesor je i7 4790k@4,8ghz? mjerio sam s frapsom nekih pola sata igranja na Ultra detaljima pri FullHD i server je bio 64 igraca?

hvala.

i kaj tu ne valja??????

battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina
protjeran
Battlefield 1

pa jel to u redu za tu graficku? frend mi veli da uzmem rx 480

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Max Payne 007 kaže...

Ne znam jel se ti zajebavaš ili šta?

Naravno da nije u redu, na 4k se vrti u toliko fps-a

14 godina
protjeran
LeftY_CRO kaže...

jbg, ne znam dal je problem u meni al kao veteran bfa jednostavno ne mogu prihvatiti bf1 kao bf...

da se zove bilo kak drugacije oke mozda bi i proslo; ali dok se recimo bf1 "usporedi" (pod "" jer je nemoguce) sa po meni najboljim bf ikad (2), pa place mi se do kud je ovo doslo.

imam osjecaj da su im ciljana publika bila djeca koja vole eksplozije i te fore da ti xyz stvari skace po ekranu dok radis bilo kaj... cod style

a za nas ostale (pod nas smatram sebe i sve koji dijele isto razmisljanje ko i ja) je takva logika, posto ste vi veterani preorderat cete sigurno i premium verziju; tak da smo sa vama sigurni.

je mos mislit

Nisi jedini... Ova dva dana baš čitam malo komentare po netu i ljudi su uglavnom razočarani, čak i oni kojima je četvorka prvi bf koji su zaigrali 

Svi se slažu s mišljenjem da je ovo konzolaški shooter bez imalo dubine, odnosno neka loša kombinacija battlefronta i battlefielda. Ukratko baš igrica za povremeno bacit mozak na pašu, a sigurno ne nešto di ćeš ostaviti po tisuću sati kako to s bfom obično ide

Jedini koji su oduševljeni su oni koji svršavaju na grafiku i efekte. Dovoljan dokaz za to su ti i svi ovi novi koji su se uključili u temu, jedino o čemu pričaju je to koliko ko ima fpsa na ultra postavkama. Sve ostalo je sasvim nebitno... (bez uvrede ekipa, ne mislim ništa loše niti mi smeta vaš razgovor o tim stvarima) 

15 godina
Max Payne 007 kaže...

Sve ispod 120 FPS average nije prihvatljivo, open your eyes sheeple...

majko mila kakvog li pitanja

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
Max Payne 007 kaže...

ok je, meni na rx470 tu i tamo padne na 55, max je ne znam kolko. (64 playera)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
Volume kaže...

Jedini koji su oduševljeni su oni koji svršavaju na grafiku i efekte. Dovoljan dokaz za to su ti i svi ovi novi koji su se uključili u temu, jedino o čemu pričaju je to koliko ko ima fpsa na ultra postavkama. Sve ostalo je sasvim nebitno... (bez uvrede ekipa, ne mislim ništa loše niti mi smeta vaš razgovor o tim stvarima) 

Da, ja čitam i ne vjerujem.

Očito je novim generacijama važno da se igra vrti na 100 fps-a, a da li se na minimapi vide neprijatelji ili išta drugo je manje bitno.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Battlefield 1

pa što se čudite, to je nova generacija bf igrača, 120 fps, bf1 je benchmark igra, a mi veterani (ako ćete me primit u veterane) možemo polako samo upaliti bc2 i tražit neki full server.

Može mi netko ukratko reć kako se pagefile smanjuje, smijem to obrisat da se opet napravi ili kako? ima već 15gb i zatrpava mi c

btw evo konfig za limit fps ako netko treba

gametime.maxvariablefps 61
RenderDevice.Dx11Enable
RenderDevice.Dx11Dot1Enable
RenderDevice.Dx11Dot1RuntimeEnable

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 0:04 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

-osjecaj pucanja mi je dobar

-mapa je valjda najgora mapa ikad u pucacinama sto sam igrao.gora i od onih nekih sto su igraci pravili u cod2.kao da igram neku demo mapu koja niti nece bit u finalnoj verziji igre

-destrukcija je losa(mozda ce u finalnoj biti bolja)

sve u svemu odigram 45 minuta i neda mi se vise.jebo ih prvi svjetski rat

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

nije niti toliki problem sto je tematika wwi, dapace, bolje tak nekaj nego space shit.

problem ovoga je to kaj je igra povrsna, oni koji su igrali sw bf znaju o cem pricam.

pogle recimo bf4, imas tolko stvari za otkljucati, puski gadgeta da ti se igra zgadi dok vidis, al bogami prema ovome (pricam o full verziji igre, ne beti) je perverzija.

razmisljam da instaliram bf2 nakon ovog fijaska

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

Super, sad si još server iznajmite, obrišete prašinu sa starih tema

i ovu ostavite na miru 

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
b00 kaže...

Super, sad si još server iznajmite, obrišete prašinu sa starih tema

i ovu ostavite na miru 

bojim se da ti nisi taj koji ce nam to rec

15 godina
neaktivan

Odigrao malo, i imam dojam kao da igram hardline betu meh

17 godina

ja ju mogu usporedit samo sa CD:GO, koji je bolji od BF1 :D

nemam s cime usporedit BF1, ako bude dovoljno nasih igraca mozda i uzmem. jebe me jedino to kaj se onda ocekuje da i kupim DLC-ove, a to bi se tesko nagovorio.

mozda ubodem bf3/4 :p

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
LeftY_CRO kaže...

nije niti toliki problem sto je tematika wwi, dapace, bolje tak nekaj nego space shit.

problem ovoga je to kaj je igra povrsna, oni koji su igrali sw bf znaju o cem pricam.

pogle recimo bf4, imas tolko stvari za otkljucati, puski gadgeta da ti se igra zgadi dok vidis, al bogami prema ovome (pricam o full verziji igre, ne beti) je perverzija.

razmisljam da instaliram bf2 nakon ovog fijaska

Pa kolko je ono BC2 ima stvari za otključati? Isti vrag. BF4 je čak previše toga nadrkao u igru, milijardu ucava, 20 vrsi glova i šotica sa fragom. 3 milijarde lock on noob sranja.

Već je BF3 izmišljao toplu vodu jer više nisu znali koju pušku ubaciti, a da se razlikuje od druge osim po skinu.

Meni je igra dobra, na stranu grafiku, to ove nove padobrance mući. Vidim nisam jedini.

Ima onu mehaniku rock–paper–scissors. Recimo Assault totalno dominira na blizinu, ali zato dudla luleka na daljinu. Medic ga pojede na mid range, ali zato support njega zaspama tako da ne može pogoditi  ništa, dok support može lizati jajceko reconu. 

Tank je dosta dobar, ali attack avion sa topom rastura to u dva preleta, light tank u jedan.  Dva inžinjerca sa rocket gunom ga izrejpaju bez beda, gađaš mu top ili mg i može jedino bježati.

Problem je u tome što ljudi još ne kuže.

Jedina stvar koja mi se ne sviđa je raspodjela istih oružija u drugačije role. Nadam se da će se u full igri moći mjenjati po želji, a da je ovo nekakve preset.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 0:40 (Jack Sparrow).
14 godina
Battlefield 1

Prvi puta otkako je beta krenula sam se uspio spojiti na nekog iz Gerijatrije i odmah nakon 1 i pol minutu već sam mogao čuti Replaya kako je popizdio iako nisam bio na ts-u s njima

Ja sam sad već odigrao dovoljan broj sati da bih mogao odlučiti da li mi se igra sviđa ili ne, i nažalost igra me nije uspjela zainteresirati

Mogao bih ja tu baciti čitavu bibliju teksta što valja a što ne valja s igrom, s time da ono ne valja bi zauzimalo valjda 90% teksta,  ali neću, jer čemu ljutiti i kvariti dojam onima kojima se igra svidjela i koji nalaze užitak u njoj.

Jednostavno meni igra ima iste probleme ko i ovaj novi battlefront = gameplay je previše površan i nezanimljiv da bi me mogao zadržati na dulje staze.

Igru možda kupim kada bude na sniženju i kad se vidi kako ostatak igre funkcionira ali trenutno mi je zaista teško baciti 60-ak eura na igru koja me neće zanimati.

Ja sam svoje odvajnao i ne namjeravam ikoga gnjaviti ako mu se igra svidi jer bi igra bila čist ok da ne nosi ime battlefield....ali nažalost nosi

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
13 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

Proba ju i ja zaigrat i izubijali me ko mačku, čak me i konj sredija (il onaj na njemu).

Sve u svemu sviđa mi se igra, istina osječaj igre mi je totalno neobičan i kretanje i brzina, nista mi nije sjeli još. Probaću još koji put zaigrat al sve sam bliže kupnji.

Igra mi je postavila setingse na ultra i mogu reć da dobro ide (il je išlo dok faken windows nije odlučio skidat update), neznam kako se kretao fps (to ću sutra frapsom izmirit) ali HWinfo je pokaza da mi nijedna cpu jezgra nije prišla 74% dok je grafa konstantno u 100%. Ja prezadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Di sam ja od ultre!Moro stavit staru grafu unutra gigabyte r9 280 windforce na low mi jedva izvrti 100fps-a morat cu odustat od te bete jer mi fps pada uzasno i laga mi sve 

14 godina
neaktivan
Pikapolonica kaže...

Di sam ja od ultre!Moro stavit staru grafu unutra gigabyte r9 280 windforce na low mi jedva izvrti 100fps-a morat cu odustat od te bete jer mi fps pada uzasno i laga mi sve 

Kako je to moguce? Ja vrtim na ultra settingsima sve na mojoj 280X, i to na 60fps, negdje padne na 50ak

13 godina
Battlefield 1

U dva dana igranja juniorovog i manje mog došao do 47 ranka. Ako ovako bude i u igri, što vjerojatno i hoće onda je ovo levelanje smiješno. Ali u tome je najmanji problem. Stvarno sam dao igri šansu jer sam se četvorke prezasitio i htio da ovo uspije ali jednostavno meni ovo vuče na starwars/battlefield konzolaški port. Puške unutar klase su meni iste, samo razlika u optici. Tenkovi za sada OP jer jedina obrana od njih je onaj antitenk gun kojeg moraš deplojati da bi pucao. Za cijelo ovo vrijeme sam možda dva ili tri puta revejvan od toga dva puta od frenda na TS koga moraš navigavat gdje si pao. Assault puške kao da prskaju vodu a ne pucaju metke sa nekim glupim random spredom. Kod suporta i njegovih pljuca u početku veliki spread a nakon toga puca u jednu točku ali se onda brzo pregrije. Baš logično što duže držiš  rafal to si precizniji . Osjećaj pucanja mi je katastrofalan osim kod snajpera. Metak dosta brži (ovdje malo vuku na realnost kako god to glupo zvučalo za jednu igru) ali drop metka premali u odnosu na što smo navikli tako da je puno više noob frendli. Avione neću niti spominjati jer je mehanika previše pojednostavljena a metci presporo kao da pucaš kroz vodu, a  raketer imaju preveliki drop. Uglavnom nakon nešto više od dva sata igranja željno iščekivane bete nervozan i razočaran je ugasio.

Istina da je ovo samo trejler ali više BF-a vidim u ovom kukijevom videu što je stavio nego u ovoj beti. 

Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Kamilica

Kanter PROO
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Neznam jeli kod vas, ali sada mi je grubo govoriti o udaljenosti, ali ne cini mi se da kod snajpera ima bullet drop, mozda ima na nekim extremnim daljinama, ali ono medium nema, mozda grijesim.

15 godina
Battlefield 1

kad pogledaš ovo skužiš koliko je igra još nedovršena...da beta, je, ali sjećam se bf3 bete, i bf4 bete...pa su izašle full igre i dalje bile bete :(

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

Šta više igram, sve mi se više igra sviđa.

BF4: hrv_hrciii
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
MRSKI kaže...

U dva dana igranja juniorovog i manje mog došao do 47 ranka. Ako ovako bude i u igri, što vjerojatno i hoće onda je ovo levelanje smiješno. Ali u tome je najmanji problem. Stvarno sam dao igri šansu jer sam se četvorke prezasitio i htio da ovo uspije ali jednostavno meni ovo vuče na starwars/battlefield konzolaški port. Puške unutar klase su meni iste, samo razlika u optici. Tenkovi za sada OP jer jedina obrana od njih je onaj antitenk gun kojeg moraš deplojati da bi pucao. Za cijelo ovo vrijeme sam možda dva ili tri puta revejvan od toga dva puta od frenda na TS koga moraš navigavat gdje si pao. Assault puške kao da prskaju vodu a ne pucaju metke sa nekim glupim random spredom. Kod suporta i njegovih pljuca u početku veliki spread a nakon toga puca u jednu točku ali se onda brzo pregrije. Baš logično što duže držiš  rafal to si precizniji . Osjećaj pucanja mi je katastrofalan osim kod snajpera. Metak dosta brži (ovdje malo vuku na realnost kako god to glupo zvučalo za jednu igru) ali drop metka premali u odnosu na što smo navikli tako da je puno više noob frendli. Avione neću niti spominjati jer je mehanika previše pojednostavljena a metci presporo kao da pucaš kroz vodu, a  raketer imaju preveliki drop. Uglavnom nakon nešto više od dva sata igranja željno iščekivane bete nervozan i razočaran je ugasio.

Istina da je ovo samo trejler ali više BF-a vidim u ovom kukijevom videu što je stavio nego u ovoj beti. 

I šta ćemo sad? 

Daj neku pametnu!

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Igjica ne valja jer nema helikoptera.

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

6 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 1

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Solidna igra koja je jos u beti ali kupit za bozic na nekoj akciji. Taman do bozica pokrpaju sve kak spada i izadu driveri koji rade kak spada.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice