Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.268.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
Tonči kaže...

Ovo je, od riječi do riječi, istina. Medic je posve beskorisna klasa.

(Bes)korisnost je do igrača, ne do klase.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
16 godina
odjavljen
Perki kaže...
Tonči kaže...

Spontano beskorisna klasa. Medica ima malo, nitko ih ne čeka... začarani krug beskorisnosti. :)

13 godina
Battlefield 1

Imali li neki BUG ts3 server na kojem je ekipa dok igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
FileFicho kaže...

Imali li neki BUG ts3 server na kojem je ekipa dok igra?

d421oc3l4v.dynu.com ti je ip, šifra perika

PRN8
13 godina
Battlefield 1
.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
10 0 hvala 1
13 godina
Tonči kaže...
Perki kaže...
Tonči kaže...

Spontano beskorisna klasa. Medica ima malo, nitko ih ne čeka... začarani krug beskorisnosti. :)

Kolko citam, revajvanje je zbugano do bola .

Nek ga poprave, i povecaju respawn time na pola minute :)) Pa da vidis kako ce se svi tuci za medica.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Igra mi daje osjecaj da sam u luna parku, a ne na bojistu, kako bi se dalo zakljuciti iz naslova. Battlefront sa ww1 skinovima, ukratko. Igra je tehnicki korektna, radi sve kako spada, sve drugo je lose. Gameplay me najvise podsjeca na COD2, samo na steroidima, nema tu nikakve taktike ili razmisljanja, trcis i pucas i sve tako ukrug, jednolicno... Nadao sam se da ce biti drukcije, a znao sam da nece...

Nemojte im davati novce za ovaj big shit od igre, to je sve sto mi mozemo, nema tu vise od 2-3 tjedna zabave da nekoga drzi, cak ako se nekom cudom i kome svidi igra. Kada prestanemo davati novce za big shit igre onda ce se valjda potruditi da naprave dobru igru, ovako nek sisaju dok ima ovaca...

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

11 2 hvala 1
16 godina
Battlefield 1

neznam sta mi je kompletno sjebalo igru ali danas imam trecinu frejmova naspram jucer.

neznam jesi li je sjebali novi driveri sto sam stavio ili jucer ona zajebancija od strane ea

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Tonči kaže...

Kolko citam, revajvanje je zbugano do bola .

Nek ga poprave, i povecaju respawn time na pola minute :)) Pa da vidis kako ce se svi tuci za medica.

Moglo bi upaliti, možda nakon bete skuže taj problem. Moguće da medic jednostavno nije dobar za ovu pustinjsku mapu. 

Mquany kaže...

Igra mi daje osjecaj da sam u luna parku, a ne na bojistu, kako bi se dalo zakljuciti iz naslova. Battlefront sa ww1 skinovima, ukratko. Igra je tehnicki korektna, radi sve kako spada, sve drugo je lose. Gameplay me najvise podsjeca na COD2, samo na steroidima, nema tu nikakve taktike ili razmisljanja, trcis i pucas i sve tako ukrug, jednolicno...

Jer ti tako želiš. Dobar tim prilično brzo rasturi vas random grupe koje trče u krug (tako i meni prababi kokoše trče)

15 godina
Mquany kaže...

Igra mi daje osjecaj da sam u luna parku, a ne na bojistu, kako bi se dalo zakljuciti iz naslova. Battlefront sa ww1 skinovima, ukratko. Igra je tehnicki korektna, radi sve kako spada, sve drugo je lose. Gameplay me najvise podsjeca na COD2, samo na steroidima, nema tu nikakve taktike ili razmisljanja, trcis i pucas i sve tako ukrug, jednolicno... Nadao sam se da ce biti drukcije, a znao sam da nece...

Nemojte im davati novce za ovaj big shit od igre, to je sve sto mi mozemo, nema tu vise od 2-3 tjedna zabave da nekoga drzi, cak ako se nekom cudom i kome svidi igra. Kada prestanemo davati novce za big shit igre onda ce se valjda potruditi da naprave dobru igru, ovako nek sisaju dok ima ovaca...

Na konfi pod 2nd pc naci na q6600 i gtx 750 na low FHD rush ne pada ispod 30 fpsa a vecinom je na 45, to me ugodno iznenadilo. Conquest je druga prica 64 igraca , cesto pada ispod 30 FPS-a.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hou
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

neznam sta mi je kompletno sjebalo igru ali danas imam trecinu frejmova naspram jucer.

neznam jesi li je sjebali novi driveri sto sam stavio ili jucer ona zajebancija od strane ea

jesi kojim slučajem alt tabao iz igre? 

ja sam jučer i prepolovio mi se fps, vratio se na desktop i opet nazad u igru i fps normalan.

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Evo jedno nepopularno mišljenje u vezi medica:

Kad bih igrao solo BC2/BF3/BF4, niko živ nije oživljavao i pub medice živo boli kurac za time. Čak bi ih masa opremila granade launcher i medic box u BF4. Tako da što se tiče beskorisnosti medica i reviva #bmk. Ljudi ovdje koji kuže nekog kurca će oživljavat, no matter what.

Uostalom u beti je cijeli svijet trenutno, od zadnjeg nooba do cheatera. Sve će to puno drukčije izgledati kad igra bude vani mjesec-dva, tako da ono, chill.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
6 0 hvala 1
10 godina
protjeran

Medica i nema u bf1, zahvaljujuci brzom "no respawn" (drzi space). Light tank je premocan :)

11 godina
Kresimir4 kaže...

Medica i nema u bf1, zahvaljujuci brzom "no respawn" (drzi space). Light tank je premocan :)

Ja na pocetku nisam ni koristio taj brzi respawn i negdje 5 puta medic je bio u blizini 10m ali me nije revajvao. Najveci problem toga je što je zbugiran revive; medic ne vidi kog moze revajvat

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Kill Frenzy kaže...

jesi kojim slučajem alt tabao iz igre? 

ja sam jučer i prepolovio mi se fps, vratio se na desktop i opet nazad u igru i fps normalan.

cesto alt tabam ali nije.

graficka mi je zbog instalacije drivera radila na 450mhz pa sam u msi-u morao apply profil ponovo.cini mi s da sa novim driverima igra ode bolje

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
Battlefield 1

Evo vam medic klase:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Joj, izgleda da su fixali Career page, više mi ne da kupiti "jače stvari", tj. one za koji mi treba viši lvl u klasi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 1

Ima kakvih fixeva, sem onog za win 10, da se smire oni random dropovi itd...nešto za isključit da se digne fps, nečije grafičke postavke optimizirane? 191x7 di si?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
TomoR kaže...

Joj, izgleda da su fixali Career page, više mi ne da kupiti "jače stvari", tj. one za koji mi treba viši lvl u klasi.

meni radi, samo trebaš silovat buy tipku i kupit ce ti, a ako nemas buy tipku onda moras refreshat stranicu

12 godina
Mquany kaže...

u ovome ima istine kao i u skiledzijinim komentarima

točno 0

17 godina
The_K kaže...
TomoR kaže...

meni radi, samo trebaš silovat buy tipku i kupit ce ti, a ako nemas buy tipku onda moras refreshat stranicu

Nisam ni probao refreshat, da, radi tako, "na silu"

13 godina
b00 kaže...

u ovome ima istine kao i u skiledzijinim komentarima

točno 0

Sinek moj, gospon Skilledžija igra igjice prije neg si se ti rodil.

Kad uđeš u njegove godine, drukčiju buš pesmu peval.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Battlefield 1

Revive ni ne radi, sad gledam jednog lika kako pika po zraku da me digne i ne može pa popizdi, ode i pogine radi mene. Makes sense. inače medic klasa je sad mini sniper, sad moraš igrat kao da imaš nekog semi auto recona :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

uspio sam malo "igrat",  napravim deploy i spawna me bez oružja,zna netko zašto? dakle nemam uopće oružje

igra ide na ultra sa rx 480 dx12 oko 60fps na više šta sam primjetio...vjerojatno pada i ispod 60 ali s obzirom da je na ultra to je dobro...i još sam povećao onaj FOV,dakle sa smanjenim bi bilo i više fps

grafika je super,igra predivno izgleda na prvu,open beta traje do 9.9. i to je to uglavnom šta sam primjetio i "igrao" valjda 5 minuta,više ne stignem...

ako tko zna zašto nemam oružje niti ništa drugo kad se spawnam? nešto mi nevalja ili je kriv po običaju dice?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 17:02 (M4X).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
Battlefield 1

Konačno i ja skinuo igru,mapa iz alphe je puno bolja.

Nego s kojim se puca?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Meni igra isto dosta dobra. Ostavlja nekako onaj BC2 feeling, može se sam igrati ali pod sam ne mislim da se trči potpuno sam. Dokle god si voljan surađivati i drugi su.

Igrao sam jednu partiju medica i nikoga nisam reviveo, htio jednog ali zakasnio. E sad nisam nikoga digao jer nitko ali baš nitko ni ne traži revive, jebem mu miša svi samo drže space da se što brže respawnaju. A nitko ne kuži da se ništa brže ne respawnaš ako držiš to da što prije krepaš, ono što se desi je da samo duže gledaš u deploy screen. Valjda sam ušao u dobar ti ali kretalo se nas 5-6 zajedno i rasturili smo bez bed, napravio sam nekih 15 killeva u nizu kao medic sve do kad mi nije nestalo ammota.

A to da igra nema niakvu taktiku je poptuno pogrešno. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 17:08 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Po čemu je mapa iz alphe puno bolja? Mapa iz alfe je samo drugačija. Ovo je pustinjska otvorena velika mapa i to je to. Tipična otvorena mapa. Normalno da je drugačija. Nekome je draža ova, nekome ona. Ja više volim ovakve, jer ovdje nema toliko kempanja i teamwork čuda radi u odnosu na ekipu koja trči po pijesku i umire.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Onu jednu rundu alphe što sam odigrao(dvije zapravo) i sad ovo par rundi i ova mi se više sviđa. Na onoj su svi gazili sa assaultom i njegovim "šmajserom" ovdje je nešto veće pa ne mogu dominirati samo te close comat puškice.

Ne samo da je otvorena velika mapa nego je navodno najveća do sad.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 17:14 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Trcat konjem po onim dinama je jeben oscjecaj, konj mi je definitivno najbolja stvar u igri trenutno. Bomber je novi helikopter, kako ljudi mogu rejpat sa tim to je cudo.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

evo ga:

No ammo what about no weapons when spawning.

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/21464/no-ammo-what-about-no-weapons-when-spawning

ma bravo dice,sa čime da igram?

Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice