Statistike oružja: http://symthic.com/games/bf1/beta-weapon-charts.php
Statistike oružja: http://symthic.com/games/bf1/beta-weapon-charts.php
Jel mi se to čini ili je fizika napucavanja malo drugačija ? Imam osjećaj kao da metak malo manje "pada" te ide više ravno nego šta je to bilo u prijašnjim BF. Pogotovo kad gledam ovaj kill na 04:26. Skinuo si ga sa ogromne udaljenosti, a nanišanio si ravno u njega, a ne malo iznad. Dok opet kad si gađao likove koji su se kretali onda si morao nanišanit "unaprijed" gdje si pretpostavio da će on skrenuti. Ako ti nije problem da malo objasniš nama koji još nismo imali priliku igrati :) Inače, video je jbn :D
ma maltene nemaš bullet dropa ,a uveli su zeroing ono wtf.
metak je puno brži od prijašnjih nastavaka ,puno puno manji je drop i sada je prelako skidat na velike udaljenosti, čak i na blizu radi no scope koji ide baš tamo di ciljaš.
brutalno su "pojednostavili" sniper
Da, sniper je prejednostavan. x puta mi se dogodilo da gađam iznad lika jer sam navikao na bullet drop iz BF4... I metak je definitivno prebrz. Pogotovo za te stare puške...
Evo, jutros sam stigao baciti brzu rundicu rush-a, kao defender u tenku bez smrti, s pobjedom.
Američki server doduše, ali bojim se da će navečer biti isti problem kao jučer...
Ovo mi je bilo bitno, doduše ne zanima me uopće jel serveri rade
btw. jel radi ona carrer shema ? meni baca You need to login with your EA Account in order to view this.
Tako da ili su serveri još bananizirani ili wtf?
Btw2. battle pickupovi su fail milenija, čemu i zašto ne shvaćam ali dorbo, nebrojeno puta baš naletiš na bolida koji te uništi s time začas...nepotrebno, jako nepotrebno.
Yebo ih konzolitis i star wars pickupfront.
Btw2. battle pickupovi su fail milenija, čemu i zašto ne shvaćam ali dorbo, nebrojeno puta baš naletiš na bolida koji te uništi s time začas...nepotrebno, jako nepotrebno.
Yebo ih konzolitis i star wars pickupfront.
Čuo sam da će na isti način ubacit battle pickup za heroje kao u Battlefrontu samo će ovdje heroji biti: Winston Churchill, John J. Pershing, itd. /s off
Čuo sam da će na isti način ubacit battle pickup za heroje kao u Battlefrontu samo će ovdje heroji biti: Winston Churchill, John J. Pershing, itd. /s off
Što.. Čerčil će protivnike udaviti dimom cigarete ili će ih gaziti kotrljajući se niz brdo?
btw. jel radi ona carrer shema ? meni baca You need to login with your EA Account in order to view this.
Upravo sam kupio AT rocket-gun na career, još nisam lvl 1 Assault, izgleda da radi (jučer/noćas mi nije radilo):
2 lika sa tim AT rocket gunom i tenkovi padaju ko kruške. Ali treba i support u squadu.
I jedno važnije pitanje od toga dal igra ima bugova, i dal je pojednostavljena...
Dal je još uvijek zabavna i nešto što bi se moglo igrati mjesecima (godinama)?
Pojednostave snajpere, avione.... al ak je igra zabavna, pogotovo s društom, onda ni ovi nedostaci više nisu neki problem.
Ja sam pre malo igrao da dam mišljenje, pa da čujem vas:
20 | Ovo bi moglo biti jako zabavno |
---|---|
13 | Tak-tak |
2 | Dosadno i loše |
15 | Još ne znam |
Vidi jel ti možda u control panelu grafičke uključen vsync
Ne. Nije lockan.
Ako u pitanju nije vsync i igra, onda pogledaj drivere i "skirivene" opcije.
Jel probao tko sa shadowplayem spremiti koji video?
Meni ili ispadne sve sivo ili mi šteka kad idem pogledati što sam snimio iako u igri imam oko 50fpsa. Jednom mi čak spremilo 9:08min, a u settingsima imam stavljeno samo 5 minuta.
U drugim igrama kao rainbow six, rocket league itd mi radi sve 5.
Ne. Nije lockan.
probo sam, nece, sto smatras pod "skrivene"
Meni ili ispadne sve sivo ili mi šteka kad idem pogledati što sam snimio iako u igri imam oko 50fpsa. Jednom mi čak spremilo 9:08min, a u settingsima imam stavljeno samo 5 minuta.
I meni je sjebana slika.
Zvuk je normalan, a slike nema.
ako koristite Dx12 to vam je problem
I meni je sjebana slika.
Zvuk je normalan, a slike nema.
Jesi upalio snimanje slike?
instalirao betu.
probao na pola sata, zainteresiran :D (btw nikad igrao BF prije).
sve mi se nekak cini da cu iskesirat za igru kad izadje :|
instalirao betu.
A sta je sa onim hvalisanjem da imas steam na linuksu?
Jesi upalio snimanje slike?
Stavio sam u opcijama "FOR BLIND ONLY" - što je trebalo nešto drugo pritisnut?
instalirao betu.
A to je taj heretik o kojem mi nonstop pricas?
sa zadnjim driverima ide glatko :)
Zašto vrijedžaš ljude u chat?
EDIT:znam da to nisi ti samo te prcam
instalirao betu.
A to je taj heretik o kojem mi nonstop pricas?
Ma da, zlo i naopako. Plazi po crnim konzolama po cijele dane, onda odjednom se pravi fin i instalira BF. Mislim, kakvi su to ljudi?
Ma da, zlo i naopako. Plazi po crnim konzolama po cijele dane, onda odjednom se pravi fin i instalira BF. Mislim, kakvi su to ljudi?
To su oni koje eksperimentiraju i na kraju postano bi :)
Ona najgora vrsta, nikad neznaš kad će ti ga metnut ili tvojoj curi jer samo eksperimentira.
Ne. Nije lockan.
probo sam, nece, sto smatras pod "skrivene"
Nemaš ispunjeno Moj PC.
Pa npr. Nvidia Control Panel - Manage 3D - Program Settings - ....
instalirao betu.
Linux je na ozbiljnoj masini di se privredjuju novci.
Ovo sam sklepao konfu nabrzaka, windows je samo za zabavu i lake note, nema tu kruha