Da mogu sve bi te gluparije zaboravio zakonom pa bi pojedinci valjda shvatit prioritete
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da mogu sve bi te gluparije zaboravio zakonom pa bi pojedinci valjda shvatit prioritete
Eh kad ti to kaže lik koji je glavni internet warrior. Onaj koji je namjerno igrao na CRT monitoru i ultra low settingu sa najmanjom rezolucijom, i sve to samo kako bi stekao prednost nad drugima u jednoj igri.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA A BUDALE AGHAGAGAGAGHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Ovo neki perin i leetov kompanjon?
a da ne spominjen da bi on to ZABORAVIO zakonom LOL
noob
a da ne spominjen da bi on to ZABORAVIO zakonom LOL
Samo se ti smij:
"se ti zatvorim", "svoj 4 zida", "ovaj svjetskom", "zaboravio zakonom"...
Meni se čini da je imao moždani udar.
Ne može on doživit moždani. Da bi dobio moždani udar, treba ti mozak. Kod njega bi to bio udar u prazno...
Na Insider stranici se nalazi izbor platforme za koju želite beta key.
Pa tko još nije, nek odabere:
I bolje, nemoj kupovat hardware kupi neku literaturu...
I bolje, nemoj kupovat hardware kupi neku literaturu...
Šta će mu literatura, samo skupljati prašinu, tko ne zna pisati misliš da zna čitati?
Imao si 3x bolji komp od mene koji sam igrao na 30fps. Slični PC je imao i fila. Mi smo morali grati na low jer bolje nismo mogli.
Igrao si na manjoj rezoluciji zato jer si bolje vidio ljude, a na low settingsima i jer si na taj način imao 120fps i koristio CRT monitor sa 120 ili 140hz kako bi to iskoristio i bio bolji, Znam da su i drugi onda bili očajnici pa kupovali CRTove i oveclockali monitore.
Gle briga me ustvari, ali kad počneš kenjati drugima zato što su si kupili nešto za svoje pare i onda govoriti da su mogli potrošiti ne nešto bolje, e to me smeta.
Imao si 3x bolji komp od mene koji sam igrao na 30fps. Slični PC je imao i fila. Mi smo morali grati na low jer bolje nismo mogli.
Igrao si na manjoj rezoluciji zato jer si bolje vidio ljude, a na low settingsima i jer si na taj način imao 120fps i koristio CRT monitor sa 120 ili 140hz kako bi to iskoristio i bio bolji, Znam da su i drugi onda bili očajnici pa kupovali CRTove i oveclockali monitore.
Gle briga me ustvari, ali kad počneš kenjati drugima zato što su si kupili nešto za svoje pare i onda govoriti da su mogli potrošiti ne nešto bolje, e to me smeta.
Šta ti njega shvaćaš ozbiljno kad mu ovako odgovaraš?
Otisao covijeku turbo.

@spongy Sta je header?
Ispod tvojih postova bi ko na fecebooku trebalo ponudit prijevod

4k? jesi ti normalan, pa nisan lud da kupujen tako jeftine graficke... koji noob
@spongy Sta je header?
Ispod tvojih postova bi ko na fecebooku trebalo ponudit prijevod
google is your friend.
A ti mene? Polagano ga natežem i trollam jer i on to pokušava raditi.
A ti mene? Polagano ga natežem i trollam jer i on to pokušava raditi.
Nemoj me krivo shvatiti, uživao sam :)
Na g2a.com imaju tjednu akciju i igra ide po 41 euro.
Btw je to dobra cijena ili nist posebno?
pa imas je 0davno za 30€
pa imas je 0davno za 30€
to preko meksika ili?
pa imas je 0davno za 30€
Gdi? Daj link or it did not happen!
Ako ima za 30 eura onda budem kupil igral ili ne.
pa imas je 0davno za 30€
A ja taman gledam jel' bi refund deluxe preordera napravio ... hocu, pa necu, pa hocu, pa hmm. Toliko sam se zakopao ponovno u WoW (Legion betu trenutno) da nisam siguran hoću li išta drugo i igrati više barem godinu dana
pa imas je 0davno za 30€
Treba krampat u rustu, kakav crni bf?
pa imas je 0davno za 30€
Treba krampat u rustu, kakav crni bf?
BF dolazi osamnaestog desetog a do onda se budemo nakrampali. Iskreno mislim da ne budem igral nist kad dojdu zena i djeca ali ako stvarno ima bf za 30 eura onda ga kupim pa makar ga niti ne igral.
Gdje je taj BF1 30€ link? :)
Link, Link, Link, Link. Where is it?
Link, Link, Link, Link. Where is it?
Spašava Zeldu
Gdje je taj BF1 30€ link? :)
Više nije 30. Sad je preko 40.
Javio je Ceco u temi kad je bilo 30, ali nije bilo zainteresiranih.
Pretraži temu s ključnim riječi '30', pa pogledaj poruke od Cece.

Šteta, izgleda da mene tad nije bilo kad sam to preskočio.
Thanks.
P.s. Ma ko jebe Zeldu, nek dođe vamo.