STvarno misliš da za BF1 ne bi bilo dovoljno 8GB ili 16GB pa si morao na 24GB?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
RAMa nikad dosta. 8 sam imao a 16 je bilo vrlo povoljno
STvarno misliš da za BF1 ne bi bilo dovoljno 8GB ili 16GB pa si morao na 24GB?
Meni bf1 troši 12gb ☺

Radi li vam Battlelog?
Radi. I hvala na tome jer sada vidim da je double XP. Naravno, opet vikend kad ne mogu igrati.
Nego, dosta offtopica, vratimo se na temu.
Kada smo već kod toga, gdje je nestala Battlelog tema ovdje na forumu? XD
Sta ce ti double xp....zar ima jos neko da nije 140lvl

Ja sam 139
jel i vama ne radi i šteka origin?
jel i vama ne radi i šteka origin?
Prvo ne radi login na Origin.
Pa pokušavam, pokušavam, pa proradi.
Onda uđe na Battlelog i piše da je pogrešna šifra.
Izbrišem DNS i browser cache.
Probam opet, ista stvar.
Probam više puta i prođe!
I pronađem server, idem se spojiti, i ispiše nešto expired. Log out, and then log in again.
I onda sve iz početka
Meni ne šteka i radi origin

Meni ne šteka i radi origin
Daj probaj pokrenuti igru.
Ja ak i do tam dođem, e onda je sigurno kraj.
nije kraj - ima nastavak - An error was reported from EA Online
Evo, bacite koji glas ak vam ne radi:
http://downdetector.com/status/origin
http://downdetector.com/status/ea
Evo, bez veze se nerviramo. EA veli da sve uredno radi:
CyberDemonVZ kaže...
Evo, bez veze se nerviramo. EA veli da sve uredno radi:
https://www.origin.com/en-ie/status
DOUBLE XP BOOST CURRENTLY ACTIVE!
Ni meni ne radi...
Hvala na informaciji
pirat mos samo napisat kak ti radi bf1 na 380x kartici?
Nasa sam na njuskalu neki lik prodaje r9 380 za 1200kn jel se isplati to uzet za bf1

Nasa sam na njuskalu neki lik prodaje r9 380 za 1200kn jel se isplati to uzet za bf1
Jos ako uspijes malo spustiti, odlicno :)
BF naslovi su uvijek bolje radili s Nvidiama.
Ali sad je stigao DX12, oba tabora imaju nove grafe, sređuju se driveri, optimizira se BF1 prije izlaska...
Tak da je jako teško prognozirati, ali bi kartica prema svemu viđenom trebala biti super za BF1

Pade mi na pamet jedna mudrolija, ne znam zašto: "U prostoriju svatko unosi radost. Netko svojim dolaskom a netko odlaskom" .
Možda bi se mogla primijeniti i na forum.
Instalirao sam WIndows 10 jučer i relativno sam zadovoljan osim jedne stvari koja mi ide na jetru.
Dakle, panj kad odluči skidati update, on to čini, bez obzira što ja u tom trenutku radio.
Jučer i danas tijekom igranja primjetim da nešto ne štima i pogledam ping, a tamo piše 200.
Odem u update, a mačak skida update i na 56% je - boli ga kita što se ja igjam.
Pitanje:
Oni koji su na WIn 10 - kako ste to riješili?
Disejblanjem updatea ili na neki drugi način?
Vidim da ima potpuni disable, a ima i metoda da me obavještava kad ima update pa da mu ja dajem dozvolu za skidanje i install.
Što se mene tiče, meni ne smeta da on automatski radi update, ali neka to ne čini dok ja na kompu nešto radim - pogotovo dok igram.
Pitanje:
Vidim da ima potpuni disable, a ima i metoda da me obavještava kad ima update pa da mu ja dajem dozvolu za skidanje i install.
Ja pustim da me obavjesti...
Step 1: Press Windows key + R to gain access to the Run dialog.
Step 2: To gain access to the Group Policy Editor, type the following command into the Run dialog box: gpedit.msc and press Enter.
Step 3: Navigate to the following directory: Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Windows Update.
Step 4: Locate and highlight the Configure Automatic Updates setting in the right hand panel. Double-click to enter.
Step 5: Set the configuration to Enabled on the left-hand side and then choose your own options from the drop-down list under theOptions header. For example you can instruct Windows 10 to “Notify for download and notify for install” when dealing with updates.

Instalirao sam WIndows 10 jučer i relativno sam zadovoljan osim jedne stvari koja mi ide na jetru.
Dakle, panj kad odluči skidati update, on to čini, bez obzira što ja u tom trenutku radio.
Jučer i danas tijekom igranja primjetim da nešto ne štima i pogledam ping, a tamo piše 200.
Pitanje:
Što se mene tiče, meni ne smeta da on automatski radi update, ali neka to ne čini dok ja na kompu nešto radim - pogotovo dok igram.
ispuni moj PC
Pitanje:
ispuni moj PC
Zašto bi on ispunjavao tvoj PC ? Pa valjda sam znaš što imaš.
Šala mala

Pitanje:
ispuni moj PC
napuni ti on nešto drugo
Ti ocito nezans sta je realnost? da si ikada ratovao znao bi kako izgleda kada te gadaju. Stoga bez glupih komentara
Ja sam bjezao od granata i od metaka jako jako puno puta. I mogu ti reci da nije bilo ovako. Vrlo cudan osjecaj, ali nije ovako izgledalo.
Iako je sam blur kod supressiona meni OK.
Ja sam bjezao od granata i od metaka jako jako puno puta. I mogu ti reci da nije bilo ovako. Vrlo cudan osjecaj, ali nije ovako izgledalo.
Komsije te vijale po selu s puskom?