Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.440
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 1

Ako koga zanima 313 su izbacili s aviona i uveli battlefront način, šta brže letiš to je loop oštriji 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 11:10 (Volume).

0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
Bastardo kaže...
marko227 kaže...
drakula789 kaže...
Pa inace rijetko pokazujem ono sto kupim,a i kad kupim onda zaboravim slikat i to sve.Lijepo sam pitao,ne znam u cemu je problem?
Ujutro mi stize rig pa sad gledam neke igre da upikiram.
Btw. Zna li se kada stizu system requerments?

Pa slikaj sada...

Tjeras ga na tanak led :)

Svijet se znatno promjenio otkako sam ja onomad cybera nagovorio da se uslika...

Haha, smrade jedan :D

P.S. poslije toga sam mu zaprijetio, a što mislite zašto je otišao iz hrvatske :D

P.P.S. gle, onda jos nisam bio na faksu! Znaci nije tak strašno dugo :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Volume kaže...

Ako koga zanima 313 su izbacili s aviona i uveli battlefront način, šta brže letiš to je loop oštriji 

Mene jedino zanima netcode, ali opet, ja sam poseban slučaj pa ništa dok ga sam ne isprobam :(

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Mene jedino zanima netcode, ali opet, ja sam poseban slučaj pa ništa dok ga sam ne isprobam :(

Onda igraj CSGO.  Kaze riplej da je super

Freak Show Inc.
9 godina
protjeran
Koja ce graficka bit dobra za bf1, vidia san na njuškalu jednu msi r9 380 4gb, 1200 kn i ima garanciju dvi god...... Oce ti bit dovoljno dobro????
PRN8
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Du_Jo_Pro kaže...
Koja ce graficka bit dobra za bf1, vidia san na njuškalu jednu msi r9 380 4gb, 1200 kn i ima garanciju dvi god...... Oce ti bit dovoljno dobro????

Ona iz splita?

Kupio već.Uspio sam spustit na 800..

Battlelog: Ratkapa16
13 godina
neaktivan
@marko227 evo stize uskoro kad sve skopcam slikat cu
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
@marko227 evo stize uskoro kad sve skopcam slikat cu

Mozes slikat i kutije, nije greda, samo izbaci puzdru na slici da znamo da su slike legit!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
neaktivan
Sto je puzdra?
Ma napisat cu na papir BUG u srcu i svoje ime ak treba..
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Nisam se baš naigra al meni se čini da je malo lošiji u odnosu na bf4... 

Igra radi ok i dobro je optimizirana, al da ti najiskrenije kažem bf1 mi se ne sviđa. Uopće neman osjećaj da igram bf, neznam zašto... Gameplay je prebrz, barem 30% brže od bilo kojeg nastavka dosad. Meni ovo izgleda ka super casual shooter za povremeno bacit mozak na pašu, sigurno ne nešto na šta ću potrošiti 1000 sati 

17 godina
drakula789 kaže...
Sto je puzdra?

Nacrtaj pingvina. Vrućine su.

Twitter: @191x7
13 godina
Volume kaže...

Nisam se baš naigra al meni se čini da je malo lošiji u odnosu na bf4... 

Igra radi ok i dobro je optimizirana, al da ti najiskrenije kažem bf1 mi se ne sviđa. Uopće neman osjećaj da igram bf, neznam zašto... Gameplay je prebrz, barem 30% brže od bilo kojeg nastavka dosad. Meni ovo izgleda ka super casual shooter za povremeno bacit mozak na pašu, sigurno ne nešto na šta ću potrošiti 1000 sati 

Šta ima padanja iza zidova i slično ili ne lovi metke kako treba?

Ili sve skupa?

U kurac!

Ako tebi ne radi kako treba, onda sam ja najebo k'o žuti.

Nabijem njih i njihovih 120 tickova na 120 kuraca.

Izgleda da ću stvarno morat razmislit o CSGO?!

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
drakula789 kaže...
Sto je puzdra?

Nacrtaj pingvina. Vrućine su.

Je, dublinskih 14 celzijevaca ravno u sljepocnicu...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Mlad si, lito je... Idi ti prvo popij jednu Zuju pa onda promisli.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Onda igraj CSGO.  Kaze riplej da je super

Replay misli na 1.6, znao bi da si Pr0 Dujovog ili Replayevog kalibra.

drakula789 kaže...
Sto je puzdra?

To ti kolega Bastardo izražava svoje tenzije jer je imao nesreću da se rodi na granici, a sreću jer je određeni Glavati također rođen tamo.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 13:45 (Ikarus01).
17 godina
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Mlad si, lito je... Idi ti prvo popij jednu Zuju pa onda promisli.

Zuja?

Jesi mislio na ovo:

Ili ovo?

14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Ili sve skupa?

U kurac!

Nije netcode loš nego ima blesavih situacija, pogotovo kad naletiš na pingera. Lik u onom chargeu s bajunetom trče prema meni, ja ispalim desetak metaka u njega i ni jedan ne primi. Na drugom s pola metra udaljenosti dobijem 5-6 hitmarka, meni se paljba prekine, opali me lopatom i lik odšeta s 70ak healtha

Suppression je opet ajme bože, pola ekrana ti se zacrni, nišan se ljulja pari da si na šest promila, metci iz puške lete na sve strane samo ne tamo di bi tribali

Ima još pun k toga šta mi se ne sviđa, al neman volje sve pisat jer će me kuky opet napasti da serem bezveze... 

16 godina
Volume kaže...
Skilledžija kaže...

Ili sve skupa?

U kurac!

Nije netcode loš nego ima blesavih situacija, pogotovo kad naletiš na pingera. Lik u onom chargeu s bajunetom trče prema meni, ja ispalim desetak metaka u njega i ni jedan ne primi. Na drugom s pola metra udaljenosti dobijem 5-6 hitmarka, meni se paljba prekine, opali me lopatom i lik odšeta s 70ak healtha

Suppression je opet ajme bože, pola ekrana ti se zacrni, nišan se ljulja pari da si na šest promila, metci iz puške lete na sve strane samo ne tamo di bi tribali

Ima još pun k toga šta mi se ne sviđa, al neman volje sve pisat jer će me kuky opet napasti da serem bezveze... 

Aj ne seri bezveze...

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
Friday kaže...

Je, dublinskih 14 celzijevaca ravno u sljepocnicu...

Ček, ne znaš za foru s crtanjem pingvina? lol

Pa kako ćeš ti igrati BF1 da mi je znati...

13 godina
Volume kaže...

To sam i mislio da će biti problem... ovi što trče s bajunetama... to je znači ista stvar kao u BF4 kad izlaze iz vode ili preskaču prepreke pa ne primaju metke?!

Cool... jedva čekam betu pa da se pošteno iživciram jer sam se na BF4 toliko naviko da mi više niti ne smeta.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Nije netcode loš nego ima blesavih situacija, pogotovo kad naletiš na pingera. Lik u onom chargeu s bajunetom trče prema meni, ja ispalim desetak metaka u njega i ni jedan ne primi. ...

To sam i mislio da će biti problem... ovi što trče s bajunetama... to je znači ista stvar kao u BF4 kad izlaze iz vode ili preskaču prepreke pa ne primaju metke?!

Cool... jedva čekam betu pa da se pošteno iživciram jer sam se na BF4 toliko naviko da mi više niti ne smeta.

Netko od onih YouTubera je to testirao, nije istina da su likovi u trku s bajonetom neranjivi, itekako su ranjivi. Kolega Volume je očito iskusio nekakav bug ili problem s pingom ili kineski server.

14 godina
protjeran
191x7 kaže...

Netko od onih YouTubera je to testirao, nije istina da su likovi u trku s bajonetom neranjivi, itekako su ranjivi. Kolega Volume je očito iskusio nekakav bug ili problem s pingom ili kineski server.

Nisam ni reka da su neranjivi, ali bilo je dosta situacija di nisu primali metke, neovisno išli prema meni ili prema nekom drugom... Kako je Antraks reka ista stvar ka i sa izlaskom iz vode, takvi problemi su dio frostbitea i do dan danas nisu riješeni. Reload bug je također opet tu, zapinjanje za sitnice je opet tu i hrpa drugih bugova koji su u bf4 donekle riješeni u bf1 su osjetno više izraženi. 

Možda je do mene, možda do igre, al moja zainteresiranost i iščekivanje kad će izaći su ravni nuli... 

17 godina
Battlefield 1

Problem je što BF1 radi Dice Stockholm a ne DICE LA koji su popravili BF4. Koliko god loši kopirali dobre, ne mogu biti dobri.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Problem je što BF1 radi Dice Stockholm a ne DICE LA koji su popravili BF4. Koliko god loši kopirali dobre, ne mogu biti dobri.

Bome ovo je nešto u rangu one Niramove legendarne krilatice. Bolje Appleaj(copyrightaj) to prije nego što Cyber stavi to u potpis.

Ako moja vulgarizacija Engleskog nije podobna, molio bih stručnjake Volume i Skilledžija da ukažu na moj propust. Napisao bih fail, ali ne znam kako to izgleda i ne bih htio ispasti priprost.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 13:17 (Ikarus01).
16 godina
Battlefield 1

Još gore sranje, drugo pakovaje...

Kanter PROO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Zanimljivo je čitati ove alfa-beta tester.

Ja ću probati igru i vjerovatno kupiti. Kako stvari stoje, tek ću je moći aktivno igrati nakon nove godine a do tad stignu sve ove probleme popraviti. 

A ti voljum dođi na okupljanje ovaj put. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ikarus01 kaže...
191x7 kaže...

Bome ovo je nešto u rangu one Niramove legendarne krilatice. Bolje Appleaj(copyrightaj) to prije nego što Cyber stavi to u potpis.

Ako moja vulgarizacija Engleskog nije podobna, molio bih stručnjake Volume i Skilledžija da ukažu na moj propust. Napisao bih fail, ali ne znam kako to izgleda i ne bih htio ispasti priprost.

Piši slobodno kako hoćeš... engleski, hrvatski, po Vuku - svejedno... samo pazi na "Č" i "Ć" i bit će sve OK.

Nemoj napisat "REJĐ KVIT" jer bi se na to naježio (zbog "Đ" - ne zbog "KVITA").

[19xx] 4ntraks
13 godina
amater_2 kaže...

Zanimljivo je čitati ove alfa-beta tester.

Ja ću probati igru i vjerovatno kupiti. Kako stvari stoje, tek ću je moći aktivno igrati nakon nove godine a do tad stignu sve ove probleme popraviti. 

A ti voljum dođi na okupljanje ovaj put. 

Kupit ćemo svi, ali hoćemo li biti svi zadovoljni je pitanje.

Ja sam sumnjičav jer "Tko se opeko na BF4, puše i na CSGO" - kako li ide ona stara kineska poslovica?

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Sto je puzdra?

potrazi ovdje pojam puzdra

http://www.brela.com/brolanenses/rjecnik.htm

:)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
Bastardo kaže...
drakula789 kaže...
Sto je puzdra?

potrazi ovdje pojam puzdra

http://www.brela.com/brolanenses/rjecnik.htm

:)

Pojam je tamo, ali Bože, od dizajna boja na stranicama sam skoro dobio gangrenu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice