Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Kako ti se čini feeling pucanja i pogađanja protivnika?

Nešto između bc2 i bf4.

Ima li poseban zvuk kada pogodiš protivnika? (ono tipa npr vidio sam da kada gađaju avionom cepelin, i pogode, zvuk se promijeni)

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Battlefield 1

Špelac?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Špelac?

Jebote, video od 9 minuta. Dama nisam ja inzinjer. Ja ipak moram nesto raditi na poslu...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Jebote, video od 9 minuta. Dama nisam ja inzinjer. Ja ipak moram nesto raditi na poslu...

Multitasking?

13 godina
neaktivan

Server Error in '/' Application.Runtime ErrorDescription: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web> </configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web> </configuration>

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 10:11 (Bastardo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ekskluziva!!! Lagani spooning s bradatim!

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2016 10:13 (Bastardo).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Gledam si ja tako na Steamu zadnjih dana, piše mi Špelac online - playing Rust... rekoh wtf, ajde dobro, ali neću smetat. I sva sreća da nisam, jer bi ga moja poruka sigurno omela dok je glumio Brokeback Mountain s kumom...

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Gledam si ja tako na Steamu zadnjih dana, piše mi Špelac online - playing Rust... rekoh wtf, ajde dobro, ali neću smetat. I sva sreća da nisam, jer bi ga moja poruka sigurno omela dok je glumio Brokeback Mountain s kumom...

Mislim da sam svojim angazmanom oko tvog hladjenja pokazao da mi je stalo do tebe. Tako da mi sigurno neces smetati 

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Mislim da sam svojim angazmanom oko tvog hladjenja pokazao da mi je stalo do tebe. Tako da mi sigurno neces smetati 

Ma svaka ti čast! Evo dolazim i ja u Rust.. taman me brat otkačio jer mu se nije svidjelo moje mahanje trećom nogom dok sam spavao na slami pored njega . Nadam se da vam crnac u sendviču neće smetati!

17 godina
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Ma svaka ti čast! Evo dolazim i ja u Rust.. taman me brat otkačio jer mu se nije svidjelo moje mahanje trećom nogom dok sam spavao na slami pored njega . Nadam se da vam crnac u sendviču neće smetati!

A ti im dođi sa ženskim likom, sigurno će njima biti zabavnije 

16 godina
TomoR kaže...

Hmm, a nisam baš najsigurniji u to

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

U rustu nema biranja, glavno da mu je fino i toplo!

16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Ima li poseban zvuk kada pogodiš protivnika? (ono tipa npr vidio sam da kada gađaju avionom cepelin, i pogode, zvuk se promijeni)

Mislim da ne,al nisam siguran.

Budem probao na vecer pa javim.

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Mislim da ne,al nisam siguran.

Budem probao na vecer pa javim.

Probat ćeš pogoditi protivnika? Pa, do sad ti je valjda već trebalo uspjeti koji put.

17 godina
Battlefield 1

Friday i Bastardo, sta sam ono obecao...

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Friday i Bastardo, sta sam ono obecao...

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Trebao si mu stojka nafarbati i poslati

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

To smo skužili. Dojam igre jebemu......???

Dobar. 

Pa meni ne paše ta ww1 tematika,ja bi modernu pucaljku 

-grafika je najjakšeša

-destrukcija isto tak

-s cepelinom do sad nisam imao problema

-možda bi trebalo malo usporiti igru

-automatske puške su dosta neprecizne na daljinu,al na blizinu rasturaju(zbog toga imam dojam da treba više metaka za ubit likove)

-jako dobro optimizirana igra(full hd reza kod mene i na high imam 70-80 fpsa)

Pitaj kaj te zanima...

I još "par" slikica...

znači sve dobro i balansirano osim ako ne pokvare finalnu verziju,zašto bi usporavao igru?

da su auto. puške precizne na daljinu onda bi svi opet igrali assault,ovako će se igrat i druge klase,govorim sve za CQ

16 godina
Friday kaže...

Trebao si mu stojka nafarbati i poslati

Eh da zadnji put nije ponestalo boje u paintu...

16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Nema,čuješ jedino kak cvili dok krepava ak si dosta blizu.

TomoR kaže...

Probat ćeš pogoditi protivnika? Pa, do sad ti je valjda već trebalo uspjeti koji put.

Trudim se al teško je.

M4X kaže...

znači sve dobro i balansirano osim ako ne pokvare finalnu verziju,zašto bi usporavao igru?

da su auto. puške precizne na daljinu onda bi svi opet igrali assault,ovako će se igrat i druge klase,govorim sve za CQ

Pa čini mi se da je malo prebrza igra.

BTW stigao peč

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Di se moze izet premium edition najjeftinije?
Posto ce fifa 17 bit jos vece smece,a pes nikad nece doci na razinu fife,mislim da cu uzet bf.
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
drakula789 kaže...
Di se moze izet premium edition najjeftinije?
Posto ce fifa 17 bit jos vece smece,a pes nikad nece doci na razinu fife,mislim da cu uzet bf.

Oces isto ko ša si u 300 drugih tema pokupova sve živo

Kanter PROO
13 godina
neaktivan
Pa inace rijetko pokazujem ono sto kupim,a i kad kupim onda zaboravim slikat i to sve.Lijepo sam pitao,ne znam u cemu je problem?
Ujutro mi stize rig pa sad gledam neke igre da upikiram.
Btw. Zna li se kada stizu system requerments?
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drakula789 kaže...

Za 3000kn se igraš u full hd 60fps.. sve skuplje još bolje :D

16 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Pa inace rijetko pokazujem ono sto kupim,a i kad kupim onda zaboravim slikat i to sve.Lijepo sam pitao,ne znam u cemu je problem?

Pa slikaj sada...

17 godina
Battlefield 1

Jel itko probao ili ako ima negdje na netu netko tko je igrao na nekim starijim GPU-ovima poput ove moje zvijeri iz 2012.? Nisam igrao Battlefront pa nemam pojma ni okvirno kako bi se to vrtilo.

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 9:16 (Dodinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dodinho kaže...

Jel itko probao ili ako ima negdje na netu netko tko je igrao na nekim starijim GPU-ovima poput ove moje zvijeri iz 2012.? Nisam igrao Battlefront pa nemam pojma ni okvirno kako bi se to vrtilo.

Evo ti full hd benchmark na ultra postavkama uz HD7850 karticu. Računaj da će BF1 raditi slabije sigurno, ali smanjiš detalje pa je ok.

17 godina
mrsmith kaže...
Dodinho kaže...

Evo ti full hd benchmark na ultra postavkama uz HD7850 karticu. Računaj da će BF1 raditi slabije sigurno, ali smanjiš detalje pa je ok.

Da, jedino sam tako i provjeravao prije par dana, ali znao je fps varirati od videa do videa... A valjda će BF1 raditi preko 60fps-a barem na low postavkama.

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina
neaktivan
marko227 kaže...
drakula789 kaže...

Pa slikaj sada...

Tjeras ga na tanak led :)

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
marko227 kaže...
drakula789 kaže...

Pa slikaj sada...

Tjeras ga na tanak led :)

Svijet se znatno promjenio otkako sam ja onomad cybera nagovorio da se uslika...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice