Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.280.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
Micek kaže...
Friday kaže...
 Jbt, ti si na kanalima ubijao ljude sa padobranom. Tebi su neke stvari jednostavno prirodne

Isto je sad kod BFH. Gdje je u rundi scout heli, evo i Cece. Kao komarac. Kad je mapa bez Helija, njega nema. Baš imam peh da sam uvijek u suprotnom timu. Kad mu sfali metaka ljude ubija gađajući ih praznim čahurama što su ostale po podu. Kad mu i toga sfali, gađa ih gumbima s košulje, vatrogasnim aparatima, sjedalima... Jedan iz mog tima se požalio da je ranjen zubalom.

Njegov susjed mi je u povjerenju rekao da se čuo plač iz njegove kuće nakon predstavljanja novog BF-a. Vikao je i lupao po stolu: Neće biti helikoptera. EA izdajice! Morat ću voziti cepelin...

feget

14 godina
protjeran
ceco22 kaže...

ja u bf4 i bfhl nisam naletio mozda na 5 ukupno ocitih citera... A bar pola ih je u istoj rundi popusilo ban zbog varanja od FF.

Nađe ih se često u zadnje vrime bez problema u četvorci, valjda su ih ovi besplatni dlc-i privukli

14 godina
neaktivan
Volume kaže...
ceco22 kaže...

ja u bf4 i bfhl nisam naletio mozda na 5 ukupno ocitih citera... A bar pola ih je u istoj rundi popusilo ban zbog varanja od FF.

Nađe ih se često u zadnje vrime bez problema u četvorci, valjda su ih ovi besplatni dlc-i privukli

ali su ti vjerojatno vec pocisceni sa FF... koji je po meni najbolji potez DICE-a ... PB je sranje jer obicno bana u valovima i nekad taj val ceka na red oko pola godine ... do tada ovaj jebe igru svima u tih 6 mjeseci... Ja sam imao bas prije nekoliko dana stream snipera koji me je ubijao tako da sam rekao odmah da je citersko govno... njegovo pravdanje je bilo da je pro igrac CS-a vec 10 godina i da mu je BF poslije toga pussy smoke.... da je najbolji igrac u BF i da moze igrati 1vs1 da dokaze i sl. sranja ... i u iducoj rundi popusi FF ban :D...

Micek igram sve osim The Blocka CQ :P

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
Battlefield 1

Noob pitanjce!

Što je to FF Ban??

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

FairFight - navodni anticheat u battlefieldu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

FairFight - navodni anticheat u battlefieldu.

Pa i u BF4 su PB i FF. 

Taj FF is bio dobar u WarZ gdje sam ga prvi put vidio, mislim da je bila ujedno i prva igra. Tolko je bio dobar da su na nekih mjesec dana prestali raditi hackove za tu igru, banalo je na osnovu ludih statistika, SSova itd.

Ali zato sad u Rainbow Six Siege totalno faila. Znači ima banove po levelima. Prvi je sat vremena, drugi tjedan dana, treći na mjesec dana i onda tek za stalno. Prejadno i preblago.

Treba odmah kao Blizzard pobanati svu gamad, pa makar koristili tek nekakvi sumnjivi program, pa čak i u drugim igrama. I to zakeljiti na hardware ban ali na cijeli account i sve ostale igre koje koristi isti anti cheat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2016 15:59 (Jack Sparrow).
16 godina
odjavljen

Da, radi na statistike (HSK, ACC...) ali sve ovisi kako ga se poštima, koliko je osjetljiv. U BFu kurca ne dela.

PB je još gori.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
Battlefield 1

nema do VAC bana

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

Nema do batinanja i kamenovanja.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Mi smo na LANovima (Quake, UT, Cod2 i 4) imali ogromni bat (macolu) sa naljepnicom "Banhammer". Stajao je na sredini stola, među PCjevima. Nitko nikad nije varao...

14 godina
protjeran
ceco22 kaže...

ali su ti vjerojatno vec pocisceni sa FF... koji je po meni najbolji potez DICE-a ... PB je sranje jer obicno bana u valovima i nekad taj val ceka na red oko pola godine ... do tada ovaj jebe igru svima u tih 6 mjeseci... Ja sam imao bas prije nekoliko dana stream snipera koji me je ubijao tako da sam rekao odmah da je citersko govno... njegovo pravdanje je bilo da je pro igrac CS-a vec 10 godina i da mu je BF poslije toga pussy smoke.... da je najbolji igrac u BF i da moze igrati 1vs1 da dokaze i sl. sranja ... i u iducoj rundi popusi FF ban :D...

Micek igram sve osim The Blocka CQ :P

Baš i nisu, evo lika koji je jučer na balkan union serveru radia sranja dok nije doša admin i bana ga

Aimbot toliko očit da bi ga i ćoravi skužia, preko 700 odigranih sati i bez problema i dalje igra jer FF ne reagira

http://metabans.com/search/?phrase=ValentineHUN

https://www.247fairplay.com/CheatDetector/ValentineHUN

Nakon njega upadne jedan s damage hackom na oružjima i vozilima, tenkom radi 100% damagea jednim hitom na svim vozilima

172 odigrana sata, a FF i dalje ne regira

https://www.247fairplay.com/CheatDetector/labus240

Ova dva su samo primjeri, a bilo ih je poprilično i svi su imali poprilično odigranih sati

Inače nisam ni ja previše nailazia na hakere u bf4, al zadnjih par dana ih ima na svim serverima

14 godina
Battlefield 1

Ja dosta često u BF3 naiđem na ekipu sa 100-200 sati gameplaya koji brutalno metu i imaju accuracy preko 20% sa G3A3 ili M416!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
volegradele kaže...

Ja dosta često u BF3 naiđem na ekipu sa 100-200 sati gameplaya koji brutalno metu i imaju accuracy preko 20% sa G3A3 ili M416!

Ovo je moj 3-i BF3 account (140 sati).

https://www.247fairplay.com/CheatDetector/Luditom

Po tvojem razmišljanju, osim ako je bio sarkazam, onda sam čiter...

9 godina
neaktivan
volegradele kaže...

mda

16 godina
moderator
TomoR kaže..

Svi su čiteri dok se ne dokaže suprotno.

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...
TomoR kaže..

Svi su čiteri dok se ne dokaže suprotno.

Svi su čiteri koji me ubiju, dokazano il nedokazano svejedno.

Kanter PROO
14 godina
TomoR kaže...
volegradele kaže...

Ovo je moj 3-i BF3 account (140 sati).

https://www.247fairplay.com/CheatDetector/Luditom

Zašto imaš 3 accaunta??

AUDIOFIL
9 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Zašto imaš 3 accaunta??

zato jer su mu prva dva banana!

17 godina
volegradele kaže...

Zašto imaš 3 accaunta??

Riješio sve medalje i assignmente na dva accounta pa krenuo i s trećim.

16 godina
Battlefield 1

Imam i ja 3 accounta.

Prvi mi je glavni gdje imam BF3 i BF4, oba Premium te još hrpu drugih igara. 2. acc sam si napravio kad se dijelio free BF3 jer sam ga već kao Premium imao na 1. accountu.

Kad sam na 1. accountu na BF4 stigao do 140 ranka, kojeg sam isforsirao većinom na Lockersima kao support (zalegni sa strojnicom i airburstom i rokaj), skužio sam da jedva poznajem druge mape pa sam si na akciji preko Meksika za par dolara na 2. account kupio BF4 i krenuo ispočetka. Radi se o mom egu jer me bilo sram da na drugim mapama pušim s tim levelom od početnika.

Ista stvar je bila i s Premium mapama u BF4. Premalo sam ih igrao i opet bi me rokali početnici ko malog majmuna pa sam odlučio uzeti na akciji i Premium preko Meksika za 50-tak kn. Međutim, kako sam i na 2. accountu već stigao do 80. ranka, a razlika između Premium i Premium Edition nije bila prevelika (40 kn), napravio sam si 3. account sa BF4 Premium Edition i ponovno krenuo ispočetka.

Nijedan account mi nije bannan već mi radi vlastitog ega tako lakše bilo igrati. Manje me opterećivalo kad sam popušio lošu igru (toga je znalo biti previše).

I psovao sam, ogovarao sam susjede, drk... sorry, mislio sam da sam na ispovijedi :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
MRSKI kaže...

Ko je taj đigi samo mi ga pokazi. Ni jedan njegov post nisam našao, mora da ima neki čit za forum.  Koji mu je bf nick,  ne sjećam se da sam ga nekad ubijo. I smije li jedan na jedan beefa a može i kantra? 

On i njegova ekipa su si imali circlejerk sa nekom antivirusnom temom i linkovima na free programe gdje su si međusobno udarali hvala dok neka viša sila nije preselila te teme pod "Ostalo" i time im onesposobila omiljeni gumb.

taj dečko je jedan od malobrojnih ovdje na forumu koji napišu nešto pametno i zapravo pomaže random ekipi, toliko o tome, dok neki za trolanje i pisanje teških gluposti dobivaju te famozne zvjezdice.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2016 9:12 (ZeNGe_CRO-mt).
16 godina
odjavljen

All work and no play makes Jack a dull boy.

Nemam ja ništa protiv toga što čovjek pomaže (pomažem i ja) ali brate mili, lupali su si međusobno hvala za linkove na free programe svaki dan.

13 godina
Battlefield 1

A jebo te ja sam mislio da ti kužiš kad se neko zajebaje. Ja sam ove svoje dvike samo na tome zaradio jer se ne sjećam da sam nekome pomogao. Pa nisam ja Cyber 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Ja imam 2 accaunta,jedan je banan zbog cheeta a drugi je cist ko suza,naravno ima izuzetaka ali vecina sa multi accauntima je sumljiva i vjerovatno cheeta!!
Imam 1000 h BF3 pa kad me neko pomete na Bazaru kojeg igram svaki dana a ima 200h ,malo se zapitam ,jesam toliko los u PM,a ono no spreed/macro sranje s druge strane!!
:D
AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Lako se utvrdi tko je banan, a kome stvarno radi account: uđeš na server s tim i vidiš koliko dugo stoji unutra. Banani izlete unutar 3 minute.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Jednom cheater, uvijek cheater!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ima sve glupljih čitova u zadnje vrime, taj ff pari da ne radi više kako triba... Jučer naiđem na kralja koji ima duplo brži reload na tenku, ispaljuje shell svaku sekundu i nije ograničen na broj komada

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

taj dečko je jedan od malobrojnih ovdje na forumu koji napišu nešto pametno i zapravo pomaže random ekipi, toliko o tome, dok neki za trolanje i pisanje teških gluposti dobivaju te famozne zvjezdice.

Ja evo suze lijem zbog nepravde...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ja evo suze lijem zbog nepravde...

nema nepravde kad je s razlogom na prvom mjestu ,jedino mi nije jasno  kak si ti završio na drugom mjestu pošto non stop teraš neku zahebanciju.

izgleda da se za te famozne zvjezdice gledaju broj postova ,a tebi tu valjda nema pramca i opet kad skupiš sve te postove, onak imaš svega 5 normalnih i ozbiljnih ili da si nekome pomogao.

toliko o tome....

10 godina
odjavljen
Battlefield 1

Petokrake nemaju bas previse veze sa brojem postova.

Battlelog: Glavas_ZG

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice