vidis ovaj gore je napisao da trebam dobit dozivotni ban jer cu igrat na konzoli hehe.
Ja ako sta pametnoga iskopam na netu cu sigurno ovdje postavit. A i zaigrat cu betu sigurno
dobro ti je i reka
vidis ovaj gore je napisao da trebam dobit dozivotni ban jer cu igrat na konzoli hehe.
Ja ako sta pametnoga iskopam na netu cu sigurno ovdje postavit. A i zaigrat cu betu sigurno
dobro ti je i reka
A cyber je malo gledao u kristalnu kuglu...
Je li to onaj močni kompjuter koji smo spominjali. Skoro kao Damin?
To sam stavio da netko prevede.
dobro ti je i reka
super ako mi je dobro reka. i rest my case.
Popijte kavu vas dvojica - a onda pogledajte datum na slici (i u prvom postu)
Umjesto 50,99$, sad je nakratko pre-order 45,99$:
http://www.cdkeyhouse.com/1360-battlefield-1-origin-cd-key-global.html
Popijte kavu vas dvojica - a onda pogledajte datum na slici (i u prvom postu)
Znam ja odkad je to. Zato se i zgrazam sto jos nema prijevoda!
Edit: ok, skuzil sam. Krivo sam napisal mjesec?
Nema preordera!! Bojkot!!
Nema preordera!! Bojkot!!
Ja samo pokušavam koju smislenu informaciju ubaciti. Pre-order nisam napravio, a nemam ni namjeru.
Pre-order nisam napravio, a nemam ni namjeru.
Stize TD od dame
pa imate preorder za 30€.. Ja sam ga uzeo jer znam da cu ga svakako kupiti kao i svaki BF prije.. A 30€ manje je daleko najbolja ponuda koja ce biti jos jedno duze vrijeme...
pa imate preorder za 30€.. Ja sam ga uzeo jer znam da cu ga svakako kupiti kao i svaki BF prije.. A 30€ manje je daleko najbolja ponuda koja ce biti jos jedno duze vrijeme...
Nakon četvorke ne bi napravia preorder pa sve da košta 0.01 eura
E, datumi su kad sam mjenjao poruku, a ne od kad je vijest! Znaci da sam putovao kroz vrijeme, a ne koristio kristalnu kuglu.
Nego, kupujes kakav gaming pc i BF1, ili tvoj zivot (sto se tice zabave) prosao i sad samo posao i obitelj do penzije, a onda kak bude?
Nakon četvorke ne bi napravia preorder pa sve da košta 0.01 eura
Istina bila je koma na pocetku a sad je odlicna. ja radim preorder nakon bete naravno ako ce mi se svidjeti
Istina bila je koma na pocetku a sad je odlicna. ja radim preorder nakon bete naravno ako ce mi se svidjeti
S tehničke strane je ok, sve ostalo ajme bože. Još sad kad stigne hrpa dice kojima ne paše scifi cod mogu samo zamislit na šta će bf1 izgledat
Izgurao sam danny-ja. Sad sam drugi na ljestvici. A kad budem prvi - sve bum vas tuzil!
Izgurao sam danny-ja. Sad sam drugi na ljestvici. A kad budem prvi - sve bum vas tuzil!
prestigao si moderatore ovog foruma
Mislim da je vrijeme da ti daju admin prava da možes slobodno lijepiti lemonparty linkove kod ti se ćefne
Da ti sad pola aktivnih forumaša lupa Hvala na svaki post do kraja tekućeg mjeseca, ne bi prestigao Đigija.
prestigao si moderatore ovog foruma
Mislim da je vrijeme da ti daju admin prava da možes slobodno lijepiti lemonparty linkove kod ti se ćefne
Hear, hear!
To je Hrvatski san.
Da ti sad pola aktivnih forumaša lupa Hvala na svaki post do kraja tekućeg mjeseca, ne bi prestigao Đigija.
Pali su do sada svi
Ko je taj đigi samo mi ga pokazi. Ni jedan njegov post nisam našao, mora da ima neki čit za forum. Koji mu je bf nick, ne sjećam se da sam ga nekad ubijo. I smije li jedan na jedan beefa a može i kantra?
Ko je taj đigi samo mi ga pokazi. Ni jedan njegov post nisam našao, mora da ima neki čit za forum. Koji mu je bf nick, ne sjećam se da sam ga nekad ubijo. I smije li jedan na jedan beefa a može i kantra?
lokalni diler zmijinog ulja ovdje na forumu.
On i njegova ekipa su si imali circlejerk sa nekom antivirusnom temom i linkovima na free programe gdje su si međusobno udarali hvala dok neka viša sila nije preselila te teme pod "Ostalo" i time im onesposobila omiljeni gumb.
On i njegova ekipa su si imali circlejerk sa nekom antivirusnom temom i linkovima na free programe gdje su si međusobno udarali hvala dok neka viša sila nije preselila te teme pod "Ostalo" i time im onesposobila omiljeni gumb.
Fala što si me poštedio pisanja. :)
Battlefield 1 će imati i levolution (kao u BF4) i puno bolje destrukciju od BF3 i 4, nešto slično onome iz Bad Company 2.
Izgubio sam link, al mi vjerujte.
P.S.
Nekoliko tisuća igrača je dobilo perma ban (uključujući i sve nove kupnje igre!) zbog cheata u Overwatchu, koji je vani tek nekoliko dana.
EA, DICE, učite od ovih.
Battlefield 1 će imati i levolution (kao u BF4) i puno bolje destrukciju od BF3 i 4, nešto slično onome iz Bad Company 2.
Izgubio sam link, al mi vjerujte.
P.S.
Nekoliko tisuća igrača je dobilo perma ban (uključujući i sve nove kupnje igre!) zbog cheata u Overwatchu, koji je vani tek nekoliko dana.
EA, DICE, učite od ovih.
EA I DICE podržavaju čitere,nažalost
PS4 verzija se igra naravno.
Da nebi mi slucajno ovi čiteri tu unistavali igru ;)
Jedino što više uništava igru od cheatera je igranje FPSa na kontroleru
ja u bf4 i bfhl nisam naletio mozda na 5 ukupno ocitih citera... A bar pola ih je u istoj rundi popusilo ban zbog varanja od FF.
ja u bf4 i bfhl nisam naletio mozda na 5 ukupno ocitih citera...
Jbt, ti si na kanalima ubijao ljude sa padobranom. Tebi su neke stvari jednostavno prirodne
Isto je sad kod BFH. Gdje je u rundi scout heli, evo i Cece. Kao komarac. Kad je mapa bez Helija, njega nema. Baš imam peh da sam uvijek u suprotnom timu. Kad mu sfali metaka ljude ubija gađajući ih praznim čahurama što su ostale po podu. Kad mu i toga sfali, gađa ih gumbima s košulje, vatrogasnim aparatima, sjedalima... Jedan iz mog tima se požalio da je ranjen zubalom.
Njegov susjed mi je u povjerenju rekao da se čuo plač iz njegove kuće nakon predstavljanja novog BF-a. Vikao je i lupao po stolu: Neće biti helikoptera. EA izdajice! Morat ću voziti cepelin...