Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.280.070
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 1
omomomomoomm kaže...

Zakaj ti ne odhebes lagano s teme? odi baci drkicu na maju suput junferu.

Jebate tebe šta si opasan 

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

kako ste ukenjali temu to je jedna strahota. Otvorite povezanu temu pa tamo spamate ovdje neka budu samo vijesti barem do izlaska poslije me nije briga. 

Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
Jim Carrey kaže...

kako ste ukenjali temu to je jedna strahota. Otvorite povezanu temu pa tamo spamate ovdje neka budu samo vijesti barem do izlaska poslije me nije briga. 

Nove info oko igre su tek 12.06. na E3 eventu, tako da do tada treba održati kodiciju pisanja teme. Ako ćemo čekati 12ti, tema će otići na 5. ili 6. stranicu podforuma, i pnda možda neko drugi neupućen pomisli da izmisli toplu vodu i otvori temu npr. Battlefield 1 MP, a onda naš Cyber osta kratkih rukava. E to se neće desiti!!!

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina
odjavljen
Jim Carrey kaže...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 15:45 (Sum_of_all_fears).
14 godina
Battlefield 1

Evo, da napišem nešto pametno!

Pojavila se reklama od Xboxa na kojoj piše da su sponzori gameplaya koji će biti 12.06.

Naravno, počele su glasine da će se igrati na xbox.

-lošija grafika, youtuberi će igrati na kontrolerima...

LINK

Ali, onda se su javili neki koji znaju malo više o temi, i rekli da je ista stvar bila i sa Battlefrontom.

Ispostavilo se da igraju sa Xbox kontolerima, a pozadini su oni bili uštekani u neke vrlo močne PC-e.

I sad se pojavio i ovaj tweet koji podržava gornji zaključak:

https://twitter.com/sledgehammer70/status/738123071496716288

Jedino se ne zna dal će igrati na mišu i tipkovnici ili kontolerima.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 17:31 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 1

Jadan od razloga zašto su glavonje u DICE-u i EA-u na početku odbijali prvi sv. rat jer bio to današnji klinci, ne da ne znaju ništa o tom ratu, nego ni da je postojao :D

http://www.gamespot.com/articles/battlefield-1-ea-was-concerned-kids-didnt-know-ww1/1100-6440385/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Nove info oko igre su tek 12.06. na E3 eventu, tako da do tada treba održati kodiciju pisanja teme. Ako ćemo čekati 12ti, tema će otići na 5. ili 6. stranicu podforuma, i pnda možda neko drugi neupućen pomisli da izmisli toplu vodu i otvori temu npr. Battlefield 1 MP, a onda naš Cyber osta kratkih rukava. E to se neće desiti!!!

To možeš prodati doma svojima meni nećeš. Par dana treba da tema ode pod drugu stranicu. Kao drugu ima na dnevnoj bazi dosta "rumors" da održava temu do E3. Kao treće moderator može staviti ovu temu pod "izdvojena tema", a onu napunjenu bedastoćama BF4 može maknuti pa tamo fino održavate kondiciju trčanje u krug. 

13 godina
Jim Carrey kaže...

To možeš prodati doma svojima meni nećeš. Par dana treba da tema ode pod drugu stranicu. Kao drugu ima na dnevnoj bazi dosta "rumors" da održava temu do E3. Kao treće moderator može staviti ovu temu pod "izdvojena tema", a onu napunjenu bedastoćama BF4 može maknuti pa tamo fino održavate kondiciju trčanje u krug. 

Pa što onda ne pišeš svakodnevno "rumors" koje ćemo mi komentirati bez zajebavanja?!

Započni kakvu konstruktivnu raspravu i sigurno ćemo ti se pridružiti.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Nije istina ovdje je svaki post vezan usko za aktualni BF..  Uskoro budete Voljuma vidili u prilozenom camou kako tumara junglama Afrike u BF1 :)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Jim Carrey kaže...

Pa što onda ne pišeš svakodnevno "rumors" koje ćemo mi komentirati bez zajebavanja?!

ja neću, opet ću nastavit pisat samo sranja

14 godina
Battlefield 1

Procurio trailer za Battlefield 2

veliki downgrade u grafici

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

3 1 hvala 0
12 godina
Indestructible kaže...

Ok

Battlelog: Ratkapa16
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Nećeš me dobiti da se spustim na tvoj nivo, ako nekome nije jasno što sam želio nagovijestiti prvom porukom jbg neće mu niti bi jasno da mu napišem cijeli elaborat. Prije se tema zaključavala do izlaska igre da se bzv ne trola po 50 stranica, danas izgleda da nikoga nije briga. Ja sam dao sugestiju moderatore nije briga, pa slobodno nastavite trčanjem u krug bogami imate iskustva. 

12 godina
Battlefield 1

Zasto ovaj M4X ima vise TD neg ciganka picajzli

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jim Carrey kaže...
Skilledžija kaže...

Nećeš me dobiti da se spustim na tvoj nivo, ako nekome nije jasno što sam želio nagovijestiti prvom porukom jbg neće mu niti bi jasno da mu napišem cijeli elaborat. Prije se tema zaključavala do izlaska igre da se bzv ne trola po 50 stranica, danas izgleda da nikoga nije briga. Ja sam dao sugestiju moderatore nije briga, pa slobodno nastavite trčanjem u krug bogami imate iskustva. 

Men se čini da si ti samo ljubomoran na Siledžiju šta ima veći kd od tebe

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 22:55 (Volume).
12 godina
Indestructible kaže...

pa dobro zasto, ali zasto preskaces zelenu tabletu

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Jim Carrey kaže...

Onda se uzdigni i počni pisati konstruktivno, a nemoj srat i trolat jer to što upravo radiš je također trolanje i pisanje pizdarija.

Ako ti se ne sviđa što se ovdje piše, ne čitaj i zdravo.

Hvala Bogu imaš mnoštvo tema na forumu, a na tebi je da izabereš onu koja ti se čita.

BTW

Imaš mogućnost svaki post prijaviti moderatoru pa si daj malo truda.

Ako budeš dovoljno marljiv i uporan možda nas Pirat sve pobanira s vremenom pa tema Baterfild 1 postane "spam free tema".

Mada, s takvim forumašima poput tebe, ta tema bi vrlo brzo zamrla.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Battlefield Fegeti

Moj PC  
3 4 hvala 2
13 godina
Battlefield 1

A ja ipak mislim da premalo seremo u temi i da su nam se zbog toga pojavili neki mrgud/panjevi kojih smo se lijepo riješili u BF4 temi.

Moj PC  
7 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

A ja ipak mislim da premalo seremo u temi i da su nam se zbog toga pojavili neki mrgud/panjevi kojih smo se lijepo riješili u BF4 temi.

brajo iman ja sad nekih drugih problema, novi ssd od iljadu i po kuna ne radi ni na 40% brzine, čuna mi se iskrivila, socijala kasni itd itd

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Trailer je dobar ali gameplay je gameplay 12.06. 

Battlelog CptLov33
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jim Carrey kaže...
Soldier977 kaže...

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Evo, da napišem nešto pametno!

Cyber, pusti ti ovog lika, ne troši vrijeme na takve. Idi ti uči a mi ćemo se pobrinuti da tema bude na vrhu 

16 godina
Battlefield 1

Evo jedan link sa izgledom vojnika u BF1. Nije ništa potvrđeno, ali izgleda jebeno...

Pola skvada. Moj favorit 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
amater_2 kaže...

Evo jedan link sa izgledom vojnika u BF1. Nije ništa potvrđeno, ali izgleda jebeno...

Pola skvada. Moj favorit 

E ko nije do sad preorderao, k*** mu se osušila.

13 godina
Battlefield 1
Ajmo s nečim konstruktivnim započeti dan.
Uđem jutros u kupatilo i skoro ugazim u mačje govno.
Jebo sam Sivki mater.
Ona je 100% odgovorna za to pošto je nervozno stajala ispred ulaznih vrata i tražila da ju pustim van čim me ugledala.
Inače me jebe da joj sipam mlijeko svako jutro - to je neki naš ritual.
E jebat ću joj mater kad dođem s posla - mlijeko može zaboravit na neko vrijeme.

Nego da se vratim na konstruktivu... dakle, govno nisam maknuo jer mi se nije dalo... prodao sam ženi priču da mi se žuri na posao i da nemam vremena za čišćenje.
Malo je kenjarila, ali bolje istrpit 2-3 minute kvocanja po mozgu nego čišćenje valjda najsmrdljivijeg govna što je Sivka posrala u životu.
Eto, nadam se da će nekome ova mudrost pomoći u životu.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
10 0 hvala 3
14 godina
protjeran
Battlefield 1

Imaš mačku? Hahahaa koja pičkica

10 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Imaš mačku? Hahahaa koja pičkica

2 mačke i psa - već spomenuta Sivka (mačka sive boje), Gaga (mačka crne boje) i Pako (maltezer).

Do nedavno smo imali i Bjelku (pogađate kakve je bila boje), ali se jako razbolila pa smo je morali uspavati.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Bjelku (pogađate kakve je bila boje)

Bjela boja? Jel to nešto kao svibičasta?

Twitter: @191x7
16 godina
Grahorasta boja, kakva svibičasta!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice