Stisnio sam ti hvala, ali neznam zašto pošto me nejebe hrvatski pravopis niti gramatika. niti mi je to bitno u životu, da zarađujem od toga onda druga priča
Kolega Smith ti je zorno predočio zbog čega bi ti trebalo biti bitno pripaziti na pravopis u pismenoj komunikaciji.
S druge strane, takvim pisanjem pokazuješ nepoštovanje prema ostalim članovima foruma.
To je kao da sretneš nekog prijatelja na ulici i počneš lajat i zavijat umjesto da mu stisneš ruku i kažeš: "Zdravo prijatelju. Kako si?".
To što tebi nije bitno kako pišeš ne mora značiti da je i drugima tako.
Moram priznati da mene tvoj način izražavanja, tj. pisanja vrijeđa.
Gospodine dragi, prva stvar da li postoji pravilo na forumu za pravopis?
Poštovanja prema drugim članovima imam više nego što ti misliš, a tvoje mišljenje ako nemam ispravan pravopis da je to nepoštivanje članova, onda je tebi tako dosadno u životu da se moraš brinuti oko tuđeg pravopisa.
Radije gledaj svoje dvorište i svoje komentare te kako postupaš/razgovaraš s drugim članovima.
to što meni nije bitno, to je zbog toga što sebi olakšavam život, a ako drugima smeta neka ne čitaju moje komentare čisto jednostavno.
A to što te moj način izražavanja vrijeđa molio bih te da me prijaviš nadležnim institucijama radi mojih pravopisnih grešaka.