A kad ide beta, ili nisam upratio datum ili ga još nisu objavili, znam samo da se trebalo prijaviti na onu njihovu stranicu za to.
Još nema datuma. Kad budu javili, staviti ću u prvu poruku u temi.
Stavio sam stranicu gdje se prijavljuje za betu.
A kad ide beta, ili nisam upratio datum ili ga još nisu objavili, znam samo da se trebalo prijaviti na onu njihovu stranicu za to.
kad je bila za bf3 i bf4?
službena beta će vjerojatno tek par tjedana prije izlaska igre,ova za koju će dijelit pozivnice možda nešto prije
Jbt Ćećo ti imaš više igara od mene
Ma zezam se.... ja isto tako.
Dobro jutro svima,..
Samo bih htio pitati ovu dvojcu hahhaajaads i TSI za koju materinu dajete ljudima prst dolje (gumb ne slažem se) dajte mi jedan dobar razlog
vidim da dotični hahhaajaads ima 16g pa je možda nadrkan jer nema šta ubosti (idi sapunjaj mačora), a ti TSI šta ti glumiš troll mašinu idi zajedno sa hahhaajaads i sapunjajte mačora naizmjenice jedan drugom, a možete istovremeno.
Ajd da bar nešto argumentirano kažete ili citirate, ali ne ko neke jebene muhe bez glave samo rokate prst dolje, ma uzet ću vam taj prst dolje i staviti vam ga gdje će te najviše osjetiti igrat ću biljar sa vašim prostatama.
Neznam zašto ali morao sam to reći, jer nepodnosim takve dječije stvari, ko neki balavci se ponašate, ajde napiši neki komentar ili citiraj čovjeka kojem daješ prst dolje onda super bar si ispao čovjek, a ovako iza "leđa" onako kurvinski radiš sigurno tako radite i svojim prijateljima (stvarnim, ako ih imate) metnete im ga i pravite se blesavi...
Sad mi je lakše kad sam to rekao.
Pozdrav svima
Da nije Ljudina TSI?
Da nije Ljudina TSI?
Neznam da li je ili nije, ali u materinu koja im je to fora, daj budi muško i obračunaj se s ljudima (tekstualnim putem), a ne ovako.
Da nije Ljudina TSI?
Ma kakvi, on dizela vozi.
Da nije Ljudina TSI?
Mislim da je a ovaj drugi je čiter silvinjo.
Da nije Ljudina TSI?
Mislim da je a ovaj drugi je čiter silvinjo.
O krv ti poljubim
Ako te taj "prstić dole" toliko boli, što bi tek rekao da dobiješ nešto drugo
Ma rode neboli taj prstić, već boli to što se prave grbavi, nemaju ništa pametno za reći već samo prst dolje, pa budi čovjek budi pametan ako možeš i onda nešto konkretno reci i onda daj prst dolje, a ovako ispadaju papci i kukavice.
Ma rode neboli taj prstić, već boli to što se prave grbavi, nemaju ništa pametno za reći već samo prst dolje, pa budi čovjek budi pametan ako možeš i onda nešto konkretno reci i onda daj prst dolje, a ovako ispadaju papci i kukavice.
Sad će ti Skilledžija reć!
Sad će ti Skilledžija reć!
Vidim pokušava nešto reći ali mu neide dalje od gumba "ne slažem se"
Ako pričaš o digitalnim igrama s kinguina i sličnih shopova, porez plaćaš samo ako baš želiš. Staviš Outside EU i nema poreza.
Ispravno bi bilo: "Ne ide".
Kao i u prijašnjem postu "neboli" bi bilo "ne boli.
Možeš mi stisnut hvala za ovaj ubrzani tečaj hrvatskog jezika!
Otkad je Glavaš kenjao da rasprava nije konstruktivna, ovdje više nema zajebancije.
Svi se boje da ne završe u kakvoj garaži obmotani selotejpom.
Sory kompa, zajebanciju ćeš morat potražit na nekom drugom mjestu.
Kaže se ne iđe seljačno
Kao i u prijašnjem postu "neboli" bi bilo "ne boli.
Možeš mi stisnut hvala za ovaj ubrzani tečaj hrvatskog jezika!
Stisnio sam ti hvala, ali neznam zašto pošto me nejebe hrvatski pravopis niti gramatika. niti mi je to bitno u životu, da zarađujem od toga onda druga priča
Dakle ,trebamo znati samo one stvari na kojima zaradjujemo? Fah idioti?
Tko ce nam onda djecu odgajati?
Ovo će trebati objasniti
Stisnio sam ti hvala, ali neznam zašto pošto me nejebe hrvatski pravopis niti gramatika. niti mi je to bitno u životu, da zarađujem od toga onda druga priča
Kolega Smith ti je zorno predočio zbog čega bi ti trebalo biti bitno pripaziti na pravopis u pismenoj komunikaciji.
S druge strane, takvim pisanjem pokazuješ nepoštovanje prema ostalim članovima foruma.
To je kao da sretneš nekog prijatelja na ulici i počneš lajat i zavijat umjesto da mu stisneš ruku i kažeš: "Zdravo prijatelju. Kako si?".
To što tebi nije bitno kako pišeš ne mora značiti da je i drugima tako.
Moram priznati da mene tvoj način izražavanja, tj. pisanja vrijeđa.
Dakle ,trebamo znati samo one stvari na kojima zaradjujemo? Fah idioti?
Tko ce nam onda djecu odgajati?
Jok nego se neću opterećivati sa glupostima jer i ovako imam premalo vremena za odmor a kamoli za gluposti oko gramatike, nisam u jebenoj školi
A u vezi odgoja djece to nikad nije bio problem ako voliš i brineš za svoju djecu onda ćeš i kvalitetno odgojiti djecu.
Ljubavpremadjetetuneznačiidaćebitidobroodgojeno.
Odgojjejednoaljubavjeneštosasvimdrugo.
Pošto ti ne paziš na pravopis kada se obraćaš meni, onda ti vraćam istom mjerom.
Sad se jebi dok ne dešifriraš što sam ti napisao.
Nemam vremena za pravopis jer moram ići pretraživat internete, a mogao bi i zapalit jednu, šta kažeš?
Idem, ne moraš mi odgovarati na pitanje.
Trebalo bi ih nauciti i jezik, ne? Sa svime sto uz to ide...