Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.276.899
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
CyberDemonVZ kaže...

Samo ne znam zašto Friday like-a moju poruku. Pa on najviše spada pod ovo nabrojano

A gle, ja dajem svoj maksimum 

Freak Show Inc.
10 godina
odjavljen
Battlefield 1

Šta je, šta ste se uzjebali odmah, sve moguće trolate a kad vam ga netko malo metne odmah cvilite.

Tema je battlefield, slažem se.

Battlelog: Glavas_ZG
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 13:57 (Glavas_ZG).

2 3 hvala 0
14 godina
Glavas_ZG kaže...

Šta je, šta ste se uzjebali odmah, sve moguće trolate a kad vam ga netko malo metne odmah cvilite.

Ne trebaš mi vi govoriti. Ne trolam ja baš po temi.

I, kaj ti i Smigl velite o BF1 poslije svih novih informacija? Bude to čemu, il bude malo igrača ko Hardline i Battlefront?

Samo mišljenje, ništa stručno :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
odjavljen

Znači, ovdje se ono čudo na "H" smije spominjati ali samo u kontekstu kako će ova igra (vjerojatno, nažalost) failati kao H?

Btw, battlelog? Ili ingame server browser (kao u starwarsima)?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...

Tema je...

...ono sto mi odlucimo taj dan. Pravila su jasna - nema lemonparty-ja, oglasa i duje. Bude dosta price o igri, bude i o drugim igrama. Ali bude i jako puno OT-a. To je tako. Il' se druzi il' produzi...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Btw, kako je bilo spomenuto u temi, izgleda da ćemo u BF1 dobiti, ne samo mnogo igrača iz CoD-a, nego i dosta ljudi koji nisu do sad bili obožavljatelji FPS žanra.

Svako malo to vidim na nekom Youtube komentaru, komentarima na raznim portalima, Redditu....

Npr ovakvi komentari:

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4jjtqm/bf1_so_i_just_watched_the_trailer_and_decided/

Sačekat ću betu za konačnu odluku, ali kako stvari stoje sada, idem na zicer ili ti ga COD MW1 remastered! :)

10 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

I, kaj ti i Smigl velite o BF1 poslije svih novih informacija? Bude to čemu, il bude malo igrača ko Hardline i Battlefront?

u moju stručnu kritiku ti nisi uključen,

no eto malo sam izbacio frustracije, sad se povlačim na neko vrijeme dok se opet ne budem loše osjećao.

13 godina
Battlefield 1

Kako je dobar osjećaj preorderat Doom i BF1. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
12 0 hvala 5
17 godina
Glavas_ZG kaže...

Sum_of_all_fears kaže...

Znači, ovdje se ono čudo na "H" smije spominjati ali samo u kontekstu kako će ova igra (vjerojatno, nažalost) failati kao H?

Btw, battlelog? Ili ingame server browser (kao u starwarsima)?

Bit će neki:

https://www.vg247.com/2016/05/11/battlefield-1-server-browser/

Pretpostavljam Battlelog.

Osobno, čekam Alpha/Beta filmiće i/ili još bolje: betu. Sve ostalo je rekla/kazala.

15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Glavas_ZG kaže...

Ne trebaš mi vi govoriti. Ne trolam ja baš po temi.

Da sam barem vidio nešto više od trailera onda bi ti mogao i nešto konkretno reći :)
Ali zato ti mogu reći čije govno na ovoj temi najviše smrdi :)

live and let live
17 godina
smiglcro kaže...

Ti si bolje upućen od ostalih onda.

Ja sam saznao za teksturu, veličinu i tvrdoću. Mirisi se nisu pretjerano spominjali, osim što si ih valjda u svojoj glavi poredao po važnosti.

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
smiglcro kaže...

Ja sam saznao za teksturu, veličinu i tvrdoću. Mirisi se nisu pretjerano spominjali, osim što si ih valjda u svojoj glavi poredao po važnosti.

Pa morao sam složiti potpunu sliku :)

live and let live
13 godina
Glavas_ZG kaže...

Velika je razlika između trolanja, međusobnog zezanja i zlobnih komentara. Ja ne vidim kome si ga ti to metnuo, osim što si ispao nekulturan.

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Btw, kako je bilo spomenuto u temi, izgleda da ćemo u BF1 dobiti, ne samo mnogo igrača iz CoD-a, nego i dosta ljudi koji nisu do sad bili obožavljatelji FPS žanra.

Ovo je najbolja informacija dosad, bit će puno više glupih panjeva za rejpanje

16 godina
TomoR kaže...
smiglcro kaže...

Bolje po važnosti nego po vlažnosti

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
14 godina
Battlefield 1

Sve si mislim da bi koji tjedan prije izlaska igre mogao napraviti neki video: Uvod u Battlefield 1, ili BF1 101, ako bude stvarno toliko novih igrača.

Samo šteta kaj imam tak gej glasic.

Tko nam se ono spajao na TS pa bi se odma osjetio testosteron čim je progovorio? Iz CHC-a? XCTa? Trebam ga unajmiti za voice over :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
Glavas_ZG kaže...

Velika je razlika između trolanja, međusobnog zezanja i zlobnih komentara. Ja ne vidim kome si ga ti to metnuo, osim što si ispao nekulturan.

Slažem se u potpunosti sa tobom, no međutim u čemu je stvar:

Radi se o tome da je ova tema vezana na temu Battlefield 4 koja je vezana na temu Battlefield 3 i stalno se ponavlja ista situacija.

Dakle, nije uopće problem u međusobnoj zajebanciji i sl. problem je u tome što se stalno vrti jedna te ista spika, jasno je meni da ja nisam relevantan niti to želim biti, kao što nisam ni neki veliki Battlefield igrač.

Sama po sebi zezanica u ovim temama nije neprihvatljiva ali ponavljanjem iste u različitim varijacijama je postala već degutantna.

Svi pokušavaju smislit kreativan način kako da kažu da imaju mal kurac ili da mogu malo jebati ali loše, da su debeli i da nisu u formi, da zapravo nemaju vremena za igru i da igraju iz gušta. To bi bilo ok da se to jebeno ne ponavlja već nekoliko godina i stalno isto, na kraju se manifestira na način da kad dođem vidjeti temu i kad pogledam čija je zadnja poruka preskočim i idem dalje, to je dio koji me živcira.

Došlo je do toga da moram preskakivati temu zbog koje sam došao na forum.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Tko nam se ono spajao na TS pa bi se odma osjetio testosteron čim je progovorio? Iz CHC-a? XCTa? Trebam ga unajmiti za voice over :)

Astra! Covjek ima takav glas da ja svaki puta pozelim voditi ljubav s njim kad ga cujem...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 1

Pitaj mudonju da ti pomogne u voice-overu, on ima glas kao polarni medvjed

Moj PC  
8 0 hvala 2
16 godina
mrsmith kaže...

Pitaj mudonju da ti pomogne u voice-overu, on ima glas kao polarni medvjed

Nisi daleko od istine... 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Astra! Covjek ima takav glas da ja svaki puta pozelim voditi ljubav s njim kad ga cujem...

Tako je! Al njega nisam cuo 2-3 godine... Mislim da je jos netko...

17 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...
 kad pogledam čija je zadnja poruka preskočim i idem dalje

Jel to zbog Tekna?

Freak Show Inc.
16 godina
Glavas_ZG kaže...
Svi pokušavaju smislit kreativan način kako da kažu da imaju mal kurac ili da mogu malo jebati ali loše, da su debeli i da nisu u formi, da zapravo nemaju vremena za igru i da igraju iz gušta. To bi bilo ok da se to jebeno ne ponavlja već nekoliko godina i stalno isto, na kraju se manifestira na način da kad dođem vidjeti temu i kad pogledam čija je zadnja poruka preskočim i idem dalje, to je dio koji me živcira.

Stvarno si car Provalio si temu totalno - stišćem ruku legendo.

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Mislim da sam to bila ja ;)

Inače ja se tom Bf1 baš veselim i mislim da ću ga kupit skoro sigurno. Beta bi morala ispast baš žešći fail da se predomislim. Nego ne pratim baš redovito pa sorry ako ste pričali već o tome, ali zna li se išta o tome kad bi mogla biti beta? (koliko prije izlaska je uopće bila za bf4?).. i hoće li svi moć igrat ili se ni o tome ništa ne zna?

14 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...

Slažem se u potpunosti sa tobom, no međutim u čemu je stvar:

Radi se o tome da je ova tema vezana na temu Battlefield 4 koja je vezana na temu Battlefield 3 i stalno se ponavlja ista situacija.

Dakle, nije uopće problem u međusobnoj zajebanciji i sl. problem je u tome što se stalno vrti jedna te ista spika, jasno je meni da ja nisam relevantan niti to želim biti, kao što nisam ni neki veliki Battlefield igrač.

Sama po sebi zezanica u ovim temama nije neprihvatljiva ali ponavljanjem iste u različitim varijacijama je postala već degutantna.

Došlo je do toga da moram preskakivati temu zbog koje sam došao na forum.

U bf temama se ne piše o bf igjicama zato šta su sranje i tu se nema šta dodati. Kakva igra, takva rasprava... 

14 godina
LudaVjestica kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Mislim da sam to bila ja ;)

Inače ja se tom Bf1 baš veselim i mislim da ću ga kupit skoro sigurno. Beta bi morala ispast baš žešći fail da se predomislim. Nego ne pratim baš redovito pa sorry ako ste pričali već o tome, ali zna li se išta o tome kad bi mogla biti beta? (koliko prije izlaska je uopće bila za bf4?).. i hoće li svi moć igrat ili se ni o tome ništa ne zna?

Tako je, ti imaš najmuževniji glas od svih ovdje!

Beta je najavljena. Siguran pristup imaš preko Insider programa.

Tu se prijavi:

http://www.battlefield.com/community/insider

Ne zna se kad je beta, dal moraš biti insider, koliko će ih biti...

BF4 je izašao 29.10. Beta je bila 04.10. I još nekoliko Alpha i zatvorenih Beta prije toga.

13 godina
Battlefield 1

Mali offtopic http://live-av.info/ww1/ww1-trench-melee-weapons Ipak je znači bilo ovih preteča vaspitnih palica

Kad bude "trench shovel" only servera

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

BF4 je izašao 29.10. Beta je bila 04.10. I još nekoliko Alpha i zatvorenih Beta prije toga.

Hmm, BF4 alfa filmići su "procurili" u 6-om mjesecu 2013-e. 

Pretpostavljam da ćemo idući mjesec vidjeti i neke BF1 Alfa/closed beta filmiće.

14 godina
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Hmm, BF4 alfa filmići su "procurili" u 6-om mjesecu 2013-e. 

Pretpostavljam da ćemo idući mjesec vidjeti i neke BF1 Alfa/closed beta filmiće.

Hvala na informaciji. Potpuno sam zaboravio na te rane filmiće :D

Ha čuj, ako ne prije, na EA Play budemo sigurno vidjeli Multipalyer gameplay!

http://www.ea.com/play2016/

12.06.2016.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 15:03 (CyberDemonVZ).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Evo, ideje o tome dal meknuti 3D spotting.

I jako interesantna ideja u komentarima. Maknuti za ljude, al ostaviti za vozila, da bi ih avioni lakše pronašli.

Preskočismo ovaj post od cybera. Iako sam se navikao na njega  volio bih volio da ga nema. Postoji classic mod ali u BF 4 nije bio dobro izbalansiran. Ostali?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice