Špelac, samo da te obavijestim da sam te preduhitrio i sočno izljubio Tekna jutros za 18. rođendan. Onako pravo muški!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Špelac, samo da te obavijestim da sam te preduhitrio i sočno izljubio Tekna jutros za 18. rođendan. Onako pravo muški!
Bravo, bravo!!! Velik nam i ziv bio i jos stoput han sola oplakao...
"Ucim za ispit"
"Ucim za ispit"
Ovaj post nikad ne zastarjeva
Haha, sram vas bilo, smijete se studentu koji se muci na fakultetu!
"Kompajlira se"
Moj ustaljeni izgovor je "testiram nešto", pa ti reci da nije točno.
Upravo pisem seminar iz mreza. Ping, kasnjenja, gubljenje paketa...
Pa to testiram u BFu!!!
Potvrđene su mikrotransakcije od developera. Ali je izjavljeno i da BF serijal nikada neće biti pay to win.
Dobro su te slagali.
Samo dvije stvari: Battlefield Heroes, Battlefield Play4Free
Naravno, misli se samo na pravi BF serijal.
I ja se iskreno nadam se govore istinu.
Sretan rođendan Tekno!
Tekno sretan rojsni dan, valjda si dobio koji toner na poklon!
Zapravo kad malo bolje razmislis, tekno uopce nije takav supak kao sto ga smith zeli prikazati
Zapravo kad malo bolje razmislis, tekno uopce nije takav supak kao sto ga smith zeli prikazati
Kako mislis supak, molim te lijepo?? Tekno je najdivnije bice na svijetu - dusa od covjeka!
Tekno, kud bas na petak 13.?
Tako je igro RNGesus! :)
Tako je igro RNGesus! :)
Vec sam mislio da si sotonjara ko ivanec
Sotonjara, čedo, trofazni, monstrum, whiner, cheater - s takvim epitetima, sve me strah kako takva osoba mora izgledati u živo
Sotonjara, čedo, trofazni, monstrum, whiner, cheater - s takvim epitetima, sve me strah kako takva osoba mora izgledati u živo
There are pictures of IT on internet
Mene podsjeca na Hulka Hogana
Tko je taj Tekno? Djeluje kao netko koga maltretira okolina.
Nek mu bio sretan rođendan!
Tko je taj Tekno? Djeluje kao netko koga maltretira okolina.
Nek mu bio sretan rođendan!
To je sigurno ovaj frajdaj iliti petko iliti tekno,danas je njemu rodendan,sotonjara spelarska trolcina
To je sigurno ovaj frajdaj iliti petko iliti tekno,danas je njemu rodendan,sotonjara spelarska trolcina
Moj je na jedan drugi petak 13
Moj je na jedan drugi petak 13
BMK
Hahaha a jbt....

monty python
Nekad se zapitam zašto smo uopće otvarali drugu temu? Zar nismo mogli preimenovati Battlefield 4 u 1 i samo nastaviti
Nekad se zapitam zašto smo uopće otvarali drugu temu? Zar nismo mogli preimenovati Battlefield 4 u 1 i samo nastaviti
Ha ha ha ha ha to je isto i meni palo na pamet.

Kolege moliću vas još poneki glas za BF4
Ovi hercegovci bi samo nesto preimenovali i prekrajali...
Nekih se navika teško riješiti....
Nekih se navika teško riješiti....
Dama je prvi pusku o rame objesio a sad je odjednom "ko nas bre zavadi"...
Ma trebali smo se prebacit negdje di nisu ovi isti admini da moze i DuJo sudjelovat.....

Ma trebali smo se prebacit negdje di nisu ovi isti admini da moze i DuJo sudjelovat.....
Mrze ga samo zato sto je uspjesan

Mrze ga samo zato sto je uspjesan
Čujem da je u pripremi novo biokemijsko oružje, za koje bi njegovi "talenti" bili od velike važnosti. Dujo pregovara sve u šesnaest s svjetskim moćnicima. Sve ponude manje od 2 trilijuna Dujo ignorira.