Bатрена гузица јој се толико раширила да се пламеном избацила као ракета.
Ovo "joj" ne mogu nikako prevesti
Imaju loše programere u google-u sry
A tko će to znat! To je jedna od velikih misterija 21. stoljeća
ne kužim
Hahaha nemoš virovat, samo svađa jel bolji cod ili bf
Ajmo realno, ovaj BF1 je trenutno na-hype-ano govno, a s COD MW1 remastered znaš šta imaš! There, I said it! (prijevod: Eto ti ga na!)
Da ako kupiš ono futurističko govno.
Pih, ja to čitam normalno, kakav google - prednost školovanja u Jugoslaviji.
Ali moraš kupiti ono prošireno izdanje (kako god se zvalo), i za sad, ne možeš posebno kupiti samo MW1 remastered.
Gugl translejt:
"Batrena guzica joj se toliko raširila da se plamenom izbacila kao raketa"
ne kužim
Ne zajebavaj se po forumu neg instaliraj kantera.
#IzbaceniIzKlana #LOL
Engleski jezik 1 - 5
Engleski jezik 2 - 5
#BoljiOdSpelca
#BoljiOdSpelca
Bas si si visoko postavio kriterije
ne kužim
Ne zajebavaj se po forumu neg instaliraj kantera.
krajnje vrijeme je da zaigra pravu igru,a ove igrice nek deinstalira nema tu kruha
Ali moraš kupiti ono prošireno izdanje (kako god se zvalo), i za sad, ne možeš posebno kupiti samo MW1 remastered.
Moram kupiti jedno od ova 3 izdanja:
"Call of Duty: Modern Warfare Remastered is only available through the Legacy, Legacy Pro, and Digital Deluxe editions of Call of Duty: Infinite Warfare"
Oni su naravno rekramirali samo Deluxe Edition od 100$+, i nisu spomenuli da se MW1 dobije i uz Legacy edition koji je trenutno 80$ na službenoj stranici, a kladim se da će se naći jeftinije preko resellera!
Molio bi admine da reagiraju...
i napišu kakav je njihov izmet bio danas.
Grbav i bolan.
Molio bi admine da reagiraju...
i napišu kakav je njihov izmet bio danas.
Grbav i bolan.
Zvuči kao nekakav pijani duo s lokalnog gradilišta
Vidim da ovdje u temi mnogo ekipe ima problema sa velikom nuždom.
Ja bih vam savjetovao da probate sa kašicom od šljive, jako dobro pomaže kod problema tog tipa.
Ali da se ne zabunite, trebate pojesti kašicu, ne mazati po čudnim mjestima na tijelu i tako. Također, šljivovica se u pravilu ne broji, ali može i ona pomoći. No, ako pretjerate s konzumacijom mogli biste pogriješiti u koracima i razveseliti neku curu/ženu koju niste planirali razveseliti.
Zanimljivo kako je hrpa nekih novih ovdje u temi pisala dok nismo pokazali kakvi smo govnari izopaceni. Pogotovo zenge!
"govnari izopačeni"
Neš bolje nisam čuo dugo vremena.
Zanimljivo kako je hrpa nekih novih ovdje u temi pisala dok nismo pokazali kakvi smo govnari izopaceni. Pogotovo zenge!
Pa bas ja mislil kak se bu pricalo o BF1, prvom svjetskom ratu... a tu se placete za BF3 i jebete jedni druge :D. Standardno :)
Pa bas ja mislil kak se bu pricalo o BF1, prvom svjetskom ratu... a tu se placete za BF3 i jebete jedni druge :D. Standardno :)
Vidiš da se Cyber trudi ali uzalud mu Pa o čemu će drugom pričati, hoćeš ti riskirati da dobiješ karton za offtopičarenje
Zapravo dok ne dođe neki novi info od Dice-a predviđam 300-400 stranica ovakvog spama edukativnog sadržaja, kako nam se Špelac vratio u formu možda i više...
nego ...porucije vam DUJO da je prn0
"Ucim za ispit"
Ovaj post nikad ne zastarjeva
"Ucim za ispit"
"Kompajlira se"
"Kompajlira se"
Moj ustaljeni izgovor je "testiram nešto", pa ti reci da nije točno.
nego ...porucije vam DUJO da je prn0
Reci mu da počne igrati rukama, a ne guzicom. Možda tako skupi i kojeg subscribera
Potvrđene su mikrotransakcije od developera. Ali je izjavljeno i da BF serijal nikada neće biti pay to win.
Dobro su te slagali.
Samo dvije stvari: Battlefield Heroes, Battlefield Play4Free
Uranio momčino!
Uranio momčino!
Jbg, nece se fus sam napraviti...