Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.275.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
dery kaže...

Mi želimo da naprave battlefield seljačka buna, bitka stubica.

vračam se bf3

Stubica setting i oružje iz battlefronta...Nakon kill streaka kontroliraš Matiju Gubeca sa vilama

16 godina
moderator
Battlefield 1

Ma kakvi remasteri jbt,nek naprave novu igru s novim stazama.

Btw...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
Santana kaže...

Najbolje da naprave bf3 remaster svake godine i onda cete bit zadovoljni :D

Da nebi slucajno probali nekaj novo.

dokazali su se da šta ide novije to je gore

kradem mine iz minskog polja
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ma daj kaj vam je, pa kaj bih bio ljubomoran? Meni je ionako mama rekla da će mi kupiti igru ako prođem razrded s 5. Kažem ja njoj - jao mama baš si šašava, pa ti dobro znaš da sam ja super dečko i najboji učenik u razredu! Mama se slatko osmjehne i veli mi - znam zlato moje, evo mama tebi eura pa si kupi igricu

A jesi usro, bas sam se sad nasmijao

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 1
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 22:12 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 3
12 godina
Battlefield 1
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Daj sazetke seronjo jedan, pa necemo sada svi citati valjda...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

Daj sazetke seronjo jedan, pa necemo sada svi citati valjda...

Haha, nemoj biti naivan! Pa nisam ni ja pročitao!

Cekam Volumea.

P.S. Ovaj lik je izgleda čitao:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Haha, nemoj biti naivan! Pa nisam ni ja pročitao!

Cekam Volumea.

P.S. Ovaj lik je izgleda čitao:

Evo počita san, kažu da bi lito moglo bit vruće, igjica se ne spominje

14 godina
Battlefield 1

Jučer sam ostao budan skoro do pola četiri. Gledao sam reakcije na igru. Youtube video, tekstovi, komentari... Bilo je gamera, recenzenata filmova, ljudi koji prvi put vide BF, ljudi koji nikad nisu igrali igru na pc-u ili konzoli....

Stvori se takav hype na internetu, samo zbog jednog "in engine" trailera, da na žalost mislim da je skoro ne moguće ispuniti ta očekivanja! Ljudi očekuju da će igra biti savršena, i onda još malo bolja. Mislim da će biti jako mnogo razočaranih ljudi. Jednostavno je nemoguće da će napraviti igru koja će usrećiti sve!

Još će na kraju najbolje proći oni koji imaju jako niska očekivanja od igre, jer prema svemu pročitanom, mogla bi biti čisto dobra :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Golubovi! Golubovi! Scope-ovi na sniperima! Više oružja nego u BF4 navodno... 

Moj PC  
1 0 hvala 4
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jučer sam ostao budan skoro do pola četiri. ....

I sad trebaš čuvati djecu i učiti za fax? 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Igra mi pari masu dobra, volia bi ovo nekako zaigrat, al nemam vremena. Nisam ni BF4 igrao :(
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Skupljeni twitter odgovori BF devova u jednom videu:

Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jučer sam ostao budan skoro do pola četiri. Gledao sam reakcije na igru. Youtube video, tekstovi, komentari... Bilo je gamera, recenzenata filmova, ljudi koji prvi put vide BF, ljudi koji nikad nisu igrali igru na pc-u ili konzoli....

Stvori se takav hype na internetu, samo zbog jednog "in engine" trailera, da na žalost mislim da je skoro ne moguće ispuniti ta očekivanja! Ljudi očekuju da će igra biti savršena, i onda još malo bolja. Mislim da će biti jako mnogo razočaranih ljudi. Jednostavno je nemoguće da će napraviti igru koja će usrećiti sve!

Još će na kraju najbolje proći oni koji imaju jako niska očekivanja od igre, jer prema svemu pročitanom, mogla bi biti čisto dobra :)

Zadnje što me nahajpalo je bio BF3, nakon tog hladnog tuša samo  hladna glava! 

Tako da mi je BF4 bio super!

No hajp no worries 

14 godina

OK, OK

Prvi interview, DICE producent:

Prvi svjetski rat je odabran jer su i sami zaključili da je previše BF igara za redom napravljeno u moderno doba. Neki od zaposlenika već 10-tak godina imaju ideju o WW1 igri.

Očito, u igri će istovremeno biti jurišanja na konjima, tenkova, dvokrilca...

Sad ima taktiziranja čak i u istoj "klasi". Light tenk protiv heavy tenka, kod pješadije lagani LMG protiv HMG-a. U pravom ratu teške strojnice nisu bile mobilne, ali u BF1 će biti, čisto radi gameplaya.

BF1 se zove jer žele prikazati početak modernog ratovanja. Ne, to nije reboot.

Početna slika covera je stvarna, iz WW1. Ali su namjerno uzimali jako rijetke situacije, odjeću i objekte, da bi se ljudi zapitali, Što je sad ovo? Je to stvarno? Pa malo istražuju, pa polako otkriju novo lice prvog sv. rata. Sve je stvarno, nema alternativne povjesti.

Klase: Assault, Medic, Scout i Support. I klasa za vozila, tenkist i pilot.

Konji će imati važnu ulogu u samoj multiplayer igri.

Novinar je spomenuo da može zamisliti kako bi izgledalo da 64 igrača počne jurišati na konjima jedni prema drugima. DICE-ov producent je rekao, Da, to bi izgledalo odlično! Ali ne mogu reći dal će to biti moguće ili ne.

S melee oružjem postoji "charge" napad.

Postoji velik izbor brutalnih, ali i bizarnih melee oružja.

Single player - više likova, svki priča dio priče o prvom svjetskom ratu.

Drugi interview, DICE dizajner:

Kad su počeli istraživati WW1 otkrili su da ima dosta oružja i vozila da bez problema mogu napraviti pravu BF igru.

Nema modernih oružja. Samo "moderan pogled na stari rat".

Gameplay je mješavina stvarnih oružja i njihovog stvarnog ponašanja, i zabavnog gameplaya. Ima dovoljno mogućnosti da gameplay ostane na razini starijih Battlefielda.

Glavin dizajn npr. tenkova je bio da izgledaju isto tako kako su izgledali vojnicima koji ih vide prvi put u životu - metalna čudovišta, ogromne snage i težine.

Prikazali su raznolikost rasa i oba spola u prvom sjetskom ratu crnom osobom na naslovnici i ženskom beduinskom ratnicom na konju.

Ono nije Red Baron, to je samo referenca.

Novinar: bude li stvarnih likova iz prošlosti? DICE: O tome još ne smijemo govoriti.

Megalodon? Ne smijemo o tome govoriti. Al to je jedno od najvažnijih pitanja.

Battleship? To je samo jedno od vozila o kome će biti govora u budućnosti.

Trenutno još uvijek rade na tweakanju klasa u igri. Prebacuju gadgete s jedne na drugu klasu. Mora biti savršen rock-paper-scissors gameplay.

Support poziva artiljeriju? DICE: Haha, a to ste vidjeli u traileru? :) Još ne govorimo o gadgetima.

Melee oružje je prilično važno za samu igri u fokus je stavljen na blisku borbu, ali igrač sam odlučuje na koji način želi igrati.

Gameplay je isti kao u BF4 i nije usporen. Naravno, ovisno o situaciji, može se i ubrzati i usporiti.

Prema podacima iz Battlefronta, pobrinuli smo se da sam start igre prođe savršeno. Još budemo to ispolirali u Beti.

14 godina
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jučer sam ostao budan skoro do pola četiri. ....

I sad trebaš čuvati djecu i učiti za fax? 

Da. Skoro sam zaspao sad na kauču, a klinci rasturaju po stanu 

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

OK, OK... 

Da te faks zanima ovako ka igra moga si ga još u 20-ima završit

14 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

OK, OK... 

Iskreno, nisi daleko od istine. Upišem informatički smjer, a muče me predmeti tipa ekonomija, organizacija, statistika..

A i s 20 sam našao posao i odustao of faksa, pa sad lijepo nastavljam :D

Nego, kaj ti veliš za BF1? Isto što i prije? Il bi ipak moglo nešto biti?

Il si još jače uvjeren da bude loša igra?

14 godina
protjeran
Šta ja mislin? Briga me za bf, iden sa riplejom u esl proove na csgo

Ozbiljno, nakon onog starta s četvorkom i hardlajna ja im više ne virujem ni da se igra zove bf1, kamoli šta više od toga...

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

OK, OK... 

Iskreno, nisi daleko od istine. Upišem informatički smjer, a muče me predmeti tipa ekonomija, organizacija, statistika..

Ovo je jedino realno kaj ti u zivotu treba ;) uz kje zrno soli i zdravorazumsku logiku :D

14 godina
xyan kaže...

Ovo je jedino realno kaj ti u zivotu treba ;) uz kje zrno soli i zdravorazumsku logiku :D

Da, ako mislim biti (dobar) političar.

10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Da, ako mislim biti (dobar) političar.

U Hrvatskoj ti ne treba ništa od toga, jedini uvjet je obraz ko gojzerica  dakle čiteri bi bili dobri političari kod nas 

potpis
13 godina
Battlefield 1

Kad pogledam ovaj 

ne znam zašto su uopće izdavali novu igjicu. Jedan je stari japanski mudrac rekao "ko se na četvorku opekao, i na peticu puše"

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

Kad pogledam ovaj 

ne znam zašto su uopće izdavali novu igjicu. Jedan je stari japanski mudrac rekao "ko se na četvorku opekao, i na peticu puše"

Kad pogledam to, opet mi dođe da ju kupim... 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Kad pogledam ovaj 

jedino šta znaju je napravit trailer da te nahajpa, tak će čini se i s ovim bit, još pogotovo nakon što sam gore pročitao kako je tip izjavio da je gameplay kao u četvorci.

rekao sam samo da nema nikakvih dodirnih točaka sa četvorkom i hardlajnom i možda nešto bude od te igre/igrice.

11 godina
TomoR kaže...

Golubovi! Golubovi! Scope-ovi na sniperima! Više oružja nego u BF4 navodno... 

Dakle, iz zahebancije sam postao sliku goluba. A to ce bit u igri. Bas guba (SRANJE). Ok, kako su otkrivali bojne otrove? Bit ce jos ptica u igri, meni se cini. To bas treba jednom modernom naslovu iz 21 stoljeca. Sad sam na LOL. Fuc.ing modern combat:

17 godina
Battlefield 1

ShoSho radi serijal Road to Battlefield 1 (oružja, vozila koja su se koristila u WW1, pa i razlozi zbog kojih je došlo od njega).

Pogledajte ako koga zanima.

Razlozi:

Zračna "vozila" u WW1:

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Kad pogledam ovaj 

Jebali mater baš znaju napravit trailer, tu im stvarno nitko nije ravan

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 15:18 (Volume).
14 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Kad pogledam ovaj 

Jebali mater baš znaju napravit trailer, tu im stvarno nitko nije ravan

BF3 Caspian, mrvicu bolji!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice