Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.275.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 1

Meni je ko psu žao, kaj nije ww II tematika i onda jos da daju heroje. Kak imas u Star Wars vejdera tak si uzmes Maxa Luburica i Antu...prave heroje

Moj PC  
12 1 hvala 1
16 godina
Re: Battlefield 1
Volume kaže...

Evo zanimljiv video

Uglavnom lik je već puno prije službenog revela na redditu pisa o tome kako će sljedeći bf biti ww1. Pisao je o klasama, vozilima, načinu igre itd. Bija je popljuvan i ismijan od svih jer nitko nikad nije čuja za njega pa su svi mislili da samo trola. Ispostavilo se da je do jedna informacija koju je dao točna. Video je objavljen 2 dana prije nego smo dobili bilo kakve službene informacije o igri

Bf1 radi dice stockholm (loša podružnica ako se mogu tako izrazit) i po AlmightyDaq-u to će biti super casual igra kakav je battlefront.

"Im the one that leaked the info, and I can guarantee you, they are aiming at the super casual unfortunately. The whole fact they did WW1 is pointing at this, thats why I said it was a step in the wrong direction for the franchise."

Bf5, koji će najvjerojatije izaći 2017., radi dice LA (koji je zaslužan za sve popravke na bf4) i to će biti ono šta svi bf fanovi čekaju. Ovo je ona informacija koju je sajber spominja

Hvala, ali kakve to veze ima dali je nex njub ili ne?

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Mudonja nemoj me zajebavat, pokušajem bit ozbiljan i lipo pisat o igjici

16 godina
Volume kaže...
amater_2 kaže...

Mudonja nemoj me zajebavat, pokušajem bit ozbiljan i lipo pisat o igjici

Oću stari, ali nakon što probam betu. 

Ovo sve do sad je rekla/kazala a za sve ostalo tu je Sandra (znaš koja)

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Oću stari, ali nakon što probam betu. 

Ovo sve do sad je rekla/kazala a za sve ostalo tu je Sandra (znaš koja)

ma znan al šta vridi kad tuka nikako da izbaci kućni uradak

17 godina
ivanec kaže...

Meni je ko psu žao, kaj nije ww II tematika i onda jos da daju heroje. Kak imas u Star Wars vejdera tak si uzmes Maxa Luburica i Antu...prave heroje

Boško Buha FTW!

16 godina
Battlefield 1

Od kad pobogu je DICE Stockholm loša podružnica? Pa upravo oni su napravili BC2 i BF3 za kojima svi tolko žale, kao i sve prije BF igre. Sad i men su razočarali sa battlefrontom, ali opet to je battlefront, a ne battlefield. Nedaj bože da im se opet omakne pa bude neki ispljuvak kao SW:B.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 13:38 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Od kad pobogu je DICE Stockholm loša podružnica? Pa upravo oni su napravili BC2 i BF3 za kojima svi tolko žale, kao i sve prije BF igre. Sad i men su razočarali sa battlefrontom, ali opet to je battlefront, a ne battlefield. Nedaj bože da im se opet omakne pa bude neki ispljuvak kao SW:B.

Krivo sam se izrazia, mislia sam na bf4... Stockholm je izbacia bf4 ka smeće od igre, likovi iz la-a su ga doveli u red

16 godina
Volume kaže...
Jack Sparrow kaže...

Krivo sam se izrazia, mislia sam na bf4... Stockholm je izbacia bf4 ka smeće od igre, likovi iz la-a su ga doveli u red

EA LA je napravio MOH:Warfighter i onda su taj studio zatvorili i ostvorili DICE LA koji je prvo radio zadnji DLC za BF3, a onda i BF4, dok su DICE Stock, Bioware i Visceral bili samo suradnici. Tako da DICE la je napravio i popravio BF4 ;)

17 godina
Battlefield 1

Za sad "potvrđena" vozila, letjelice i oružja u BF1:

Aircraft:
Fokker Dr.1
Sopwith Camel
Bristol F2B
Gotha G.V.
Halberstadt CL.II
L32 Zeppelin

Ground Vehicles:

Mark IV tank

A7V Sturmpanzerwagen (Tank)
FT-17 Tank
British Rolls Royce Armored Car
IGa1 Armored Car
Zaamurets / Orlik - Armored Train

Naval:
HMS Iron Duke

Guns:
Winchester 1897 Shotgun - trench gun
Mauser Kar 98az
Carcano M38 Cavalry Carbine
Mauser 1918 T-Gewehr (anti-tank gun)
Beretta m1918 - SMG
Vickers Machine Gun (most likely)
Lewis gun
MG 08
Lee-Enfield MK3
Gewehr 98 (fitted with side scope)
C96
MP 18 - SMG
1911 (most likely)

EDIT:

Očito da poznati YT-eri stvarno imaju mnogo "pozadinskih" informacija o igri

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 14:08 (TomoR).
Moj PC  
12 0 hvala 11
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

EA LA je napravio MOH:Warfighter i onda su taj studio zatvorili i ostvorili DICE LA koji je prvo radio zadnji DLC za BF3, a onda i BF4, dok su DICE Stock, Bioware i Visceral bili samo suradnici. Tako da DICE la je napravio i popravio BF4 ;)

Nisam siguran više... Znam da se dio ekipe iz stockholma prebacio u la, ali nemaj pojma točno ko. Koliko se ja sićam po prijašnjim informacijama DICE Stockholm je izbacia BF4 i prva tri dlc-a, dok su ovi u LA-u izbacili zadnja dva dlc-a, cte i radili na popravku igre

Uglavnom nebitno, dio onih koji su ostali u stockholmu i koji su napravili sw:b rade na bf1, a ekipa u la-u radi na bf-u za 2017.

13 godina
Battlefield 1

Sad ja više ne znam ko je đe emigriro i ko šta radi. Koji su naši a koji njihovi?

Moj PC  
10 0 hvala 1
14 godina
Volume kaže...

Bf1 radi dice stockholm (loša podružnica ako se mogu tako izrazit) i po AlmightyDaq-u to će biti super casual igra kakav je battlefront.

"Im the one that leaked the info, and I can guarantee you, they are aiming at the super casual unfortunately. The whole fact they did WW1 is pointing at this, thats why I said it was a step in the wrong direction for the franchise."

Ne, ne, ne, ne... 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
TomoR kaže...

EDIT:

Kako je onaj AlmightyDaq reka odavno likovi poput lvlfaga, jackfaga, westia i sličnih znaju sve o igri, ali se prave blesavi. Ustvari nisu blesavi nego će ti informacije davati na kapaljku, kako drugačije napraviti novi video svaki dan i zarađivati na njemu...

MRSKI kaže...

Sad ja više ne znam ko je đe emigriro i ko šta radi. Koji su naši a koji njihovi?

Neznan ni ja, al mi se čini da je sve to trofazna gamad

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 14:24 (Volume).
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nisam siguran više... Znam da se dio ekipe iz stockholma prebacio u la, ali nemaj pojma točno ko. Koliko se ja sićam po prijašnjim informacijama DICE Stockholm je izbacia BF4 i prva tri dlc-a, dok su ovi u LA-u izbacili zadnja dva dlc-a, cte i radili na popravku igre

Uglavnom nebitno, dio onih koji su ostali u stockholmu i koji su napravili sw:b rade na bf1, a ekipa u la-u radi na bf-u za 2017.

Sjećam se rasprave na redditu gdje je bio naveden tweet bivšeg zaposlenika DICE-a u kojem je rečeno da su developeri tražili odgodu izlaska BF4 za 3-6 mjeseci, ali ih je management EA-a odjebao, jer se mora natjecati s COD-om. Znamo kako je to završilo, toliko su se dobro natjecali da su skoro ubili serijal.

Rotacija pucačina u EA-u je trenutno podijeljena između 3 studija, DICE SE, DICE LA i Visceral. Znamo šta radi DICE SE, DICE LA bi mogao raditi na BC3 (ovo je čisto nagađanje od mene), a Visceral radi navodno na pucačini na temu Star Wars-a. Čim izađe BF1, DICE SE će početi raditi na novoj igri, tako da uvijek postoji razvojni ciklus od 2-3 godine, što i nije puno za (kvalitetan) AAA naslov.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
TomoR kaže...

EDIT:

Kako je onaj AlmightyDaq reka odavno likovi poput lvlfaga, jackfaga, westia i sličnih znaju sve o igri, ali se prave blesavi. Ustvari nisu blesavi nego će ti informacije davati na kapaljku, kako drugačije napraviti novi video svaki dan i zarađivati na njemu...

toj bagri nije više za vjerovat, ako kažu da igra valja znači da je sranje, eto ja ću se tako mjeriti prije nego probam betu.

13 godina
M4X kaže...
MRSKI kaže...

Ja kad vidim nexa na mapi, sažalim se pred starim stričekom i bacim sebi bombu pod noge da me lakše ubije (ako nemam bombu skočim sa zgrade bez padobrana)

Samo daj

Zaboli me za te citere i njubare,kad je netko bolji od njih na mapi onda seru i placu na chat

Ja se s tobom apsolutno slažem.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Soldier977 kaže...
M4X kaže...
MRSKI kaže...

Ja kad vidim nexa na mapi, sažalim se pred starim stričekom i bacim sebi bombu pod noge da me lakše ubije (ako nemam bombu skočim sa zgrade bez padobrana)

Samo daj

Zaboli me za te citere i njubare,kad je netko bolji od njih na mapi onda seru i placu na chat

Ja se s tobom apsolutno slažem.

Šta je ovo danas svi pišu u nekim šiframa i konfuzno. S kim se slažeš, sa mnom ili s M4Xom. I ko si ti??? naš ili vaš?

13 godina
Battlefield 1

Pa s Maxom. Čovjek je sve fino elaborirao. Točka zarez.. sve je tu.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Volume kaže...

Sad ću opet ispasti partibrejker, ali evo još jedna informacija koja može biti loša. Lako je moguće da premiuma više nema, dodatne mape će biti besplatne, a dice će pare dizati preko mikro transakcija unutar igre na račun battlepackova kojima će se otključavati dodatna oružja, vozila i oprema. Time igra praktički postaje pay to win

Ova informacija je navodno procurila od novinara koji zna par dodatnih informacija o igri, a u prilog toj tvrdnji ide ovo šta stoji u opisu igre

http://m.imgur.com/tUHIwow

Ne mora znaciti voljum ako to bude tipa CS GO nacin.. upravo je to falilo u ovoj prijasnjoj semi u BF Premium... ovako ako netko hoce helo kity trokrilca ili M1913 plati dodatno za skin EA uzme od svake transakcije 10-15% i svi sretni..  Pa Valve je s tim spasio CSGO koji nije bio uopce igran pored staroga CS1.6 a danas je broj jedan igra u svijetu.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Zar ti ne bi trebao uzimati one istocne.... Ovi su bila kontra tebe Ivanec

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
protjeran
Ceco ma svaka čast ako će se to odnositi samo na kozmetičke dodatke, protiv toga nemam ništa. Jedini problem je šta se u opisu tih battlepackova nigdi ne spominju skinovi već samo da služe za otključavanje vozila, oružja i opreme. Ako uzmeš u obzir da nema premiuma/dlca, s kojima je inače dolazila nova oprema, ti battlepackovi mi zvuče ka prilika za dodatnu naplatu da bi otključa vozilo ili pušku koje nemaš priliku otključati kroz sam progress u igri.
Govore da će svako vozilo u toj klasi biti različito od drugog i da će imati svoje prednosti i mane. Znači neće se svi tenkovi ponašati relativno isto kako je dosad bia slučaj.
Glupo bi mi bilo da se preko tih battlepackova dobije mogućnost kupnje tenka koji je bolji od onih koji će standardno doći uz igru. Nadam se da to nije slučaj i da se ovo odnosi samo na vizualne dodatke...

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1
Moj PC  
10 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

pa nisu valjda toliko blesavi da stave pay2win spiku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...

Daj nemoj, na poslu sam :)

17 godina
odjavljen
agent_00klc kaže...
Skilledžija kaže...

Daj nemoj, na poslu sam :)

A vec si imao problema zbog erekcije u uredu?

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 1
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa nisu valjda toliko blesavi da stave pay2win spiku.

Ma to mi daj odmah, odmah da sve otkljucam!!!

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 15:23 (mrsmith).
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina

Skoro 

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ne znam jeste li vidjeli 'new info':

http://imgur.com/LJSr1e5

uzeto sa:

https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/4iir6u/battlefield_1_new_info_and_some_confirmations/

Još uvijek niko ne spominje repetirke, ali zato spominju semi-auto puške aka DMR, valjda najiritantnije i omiljeno oružje svakog kempera.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 5
17 godina
Volume kaže...

Sad ću opet ispasti partibrejker, ali evo još jedna informacija koja može biti loša. Lako je moguće da premiuma više nema, dodatne mape će biti besplatne, a dice će pare dizati preko mikro transakcija unutar igre na račun battlepackova kojima će se otključavati dodatna oružja, vozila i oprema. Time igra praktički postaje pay to win

Ova informacija je navodno procurila od novinara koji zna par dodatnih informacija o igri, a u prilog toj tvrdnji ide ovo šta stoji u opisu igre

http://m.imgur.com/tUHIwow

Ako ne bude prejaki P2W može biti super jer neće raju razbiti na razne servere.

Nema onoga ne mogu tamo na tom serveru igrati, a to da ćeš uvijek moć zveknut sa svojom tandžarom maminog sina koji si je OP pušku kupio isto je tako točno! 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice