Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.275.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
Volume kaže...

Sad ću opet ispasti partibrejker, ali evo još jedna informacija koja može biti loša. Lako je moguće da premiuma više nema, dodatne mape će biti besplatne, a dice će dodatne pare dizati preko mikro transakcija unutar igre na račun battlepackova kojima će se otključavati dodatna vozila i vozila. Time igra praktički postaje pay to win

Ova informacija je navodno procurila od novinara koji zna par dodatnih informacija o igri, a u prilog toj tvrdnji ide ovo šta stoji u opisu igre

http://m.imgur.com/tUHIwow

ovisi šta će na kraju bit skuplje-jeftinije,premium ili ova dodatna naplata

najbollje bi bilo da se odmah nudi

• osnovna igra
  • osnovna igra+svi dlc
  • kasnije mogućnost kupnje pojedinačno dlc ili sve

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 11:55 (M4X).
13 godina
Volume kaže...

Sad ću opet ispasti partibrejker, ali evo još jedna informacija koja može biti loša. Lako je moguće da premiuma više nema, dodatne mape će biti besplatne, a dice će dodatne pare dizati preko mikro transakcija unutar igre na račun battlepackova kojima će se otključavati dodatna vozila i vozila. Time igra praktički postaje pay to win

Ova informacija je navodno procurila od novinara koji zna par dodatnih informacija o igri, a u prilog toj tvrdnji ide ovo šta stoji u opisu igre

Nadam se da misli na to da ćeš ih lakše tj. odmah otključati umjesto da ih kroz igru i ingame cash otključavaš. Tako je bilo i sa BF4, mogao si otključati sva oružja i vozila..

Nadam se da će tako i ostati

13 godina
Volume kaže...

Dobro antrakše, eto obećanjem da neću više kenjat po igjici prije bete. Al jedno je sigurno, tribat če super močan kompjutor za igrat ovo... 

Ako je netko razočaran s BF4 onda sam to ja.

Ne samo zbog netcodea i ostalih tehničkih problema, već i zbog loših mapa, levolutiona i ostalog.

S betom sam bio razočaran, ali je preorder već bio napravljen pa sam zaigrao i igrao jebeni BF4 dugo uz masu problema i frustracija.

Samim time bi se od mene očekivalo da pljujem po BF1 na neviđeno, ali ne.

Mene su izgleda kupili tematikom.

Nije da sam žarko želio WW1, prije bi izabrao WW2, ali sama činjenica da u BF1 neće biti lockajućih pizdarija i raznoraznih "njuberskih" oružja me veseli.

Otkad igram igjice volim snajpere pa tako i bolt puške - tu su me isto "kupili".

Spominju destrukciju uspoređujući je onom iz BC2 - tu imaju plus ne samo od mene pošto vjerujem da smo to svi željeli - tražili.

Još par nekih detalja mi se svidjelo i zato mislim da trebamo u miru pričekati makar nekakav gameplay - prvi bi valjda mogao biti na E3?

Nakon toga imamo betu gdje ćemo manje-više vidjeti jesu li nam opet upakirali govno u blještavi celofan ili ne.

Da se rezumijemo, slažem se sa tvojim komentarom ukoliko se pokaže da je to što se priča točno.

Nisam ni ja za skupljanje novčića po mapi i drkanje s herojima, pogotovo ovo s vozilima ako se pokaže točno što si pisao.

Pogotovo nisam za poglupljivanje i olakšavanje igre njubovima i panjevima.

Nadam se da su nam ovaj put pripremili nešto drugačije, nešto divlje - i to sve uz perfektan netcode i makar 3-4 dobre mape :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
MRSKI kaže...
Volume kaže...

Nadam se da misli na to da ćeš ih lakše tj. odmah otključati umjesto da ih kroz igru i ingame cash otključavaš. Tako je bilo i sa BF4, mogao si otključati sva oružja i vozila..

ma ne vjerujem daće takvu glupost sebi dopustiti.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Ako se ne varam u bf4 se vozila i oružja nisu nikad otključavali kroz battlepackove, već samo attachmenti i skinovi za njih? 

Ako ovo stvarno uvedu ne bi se uopće čudia, csgo i slične igre dižu masne pare na račun toga

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 12:02 (Volume).
13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Ako se ne varam u bf4 se vozila i oružja nisu nikad otključavali kroz battlepackove, već samo attachmenti i skinovi za njih? 

Ako ovo stvarno uvedu ne bi se uopće čudia, csgo i slične igre dižu masne pare na račun toga

Imao si opciju, sad ne znam da li kroz battlepackove ili neko drugo sranje, ali si mogao otključati ama baš sve za neku sitnu lovu

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Dobro antrakše, eto obećanjem da neću više kenjat po igjici prije bete. Al jedno je sigurno, tribat če super močan kompjutor za igrat ovo... 

Ako je netko razočaran s BF4 onda sam to ja.

Ne samo zbog netcodea i ostalih tehničkih problema, već i zbog loših mapa, levolutiona i ostalog.

S betom sam bio razočaran, ali je preorder već bio napravljen pa sam zaigrao i igrao jebeni BF4 dugo uz masu problema i frustracija.

Samim time bi se od mene očekivalo da pljujem po BF1 na neviđeno, ali ne.

Mene su izgleda kupili tematikom.

Nije da sam žarko želio WW1, prije bi izabrao WW2, ali sama činjenica da u BF1 neće biti lockajućih pizdarija i raznoraznih "njuberskih" oružja me veseli.

Otkad igram igjice volim snajpere pa tako i bolt puške - tu su me isto "kupili".

Spominju destrukciju uspoređujući je onom iz BC2 - tu imaju plus ne samo od mene pošto vjerujem da smo to svi željeli - tražili.

Još par nekih detalja mi se svidjelo i zato mislim da trebamo u miru pričekati makar nekakav gameplay - prvi bi valjda mogao biti na E3?

Nakon toga imamo betu gdje ćemo manje-više vidjeti jesu li nam opet upakirali govno u blještavi celofan ili ne.

Da se rezumijemo, slažem se sa tvojim komentarom ukoliko se pokaže da je to što se priča točno.

Nisam ni ja za skupljanje novčića po mapi i drkanje s herojima, pogotovo ovo s vozilima ako se pokaže točno što si pisao.

Pogotovo nisam za poglupljivanje i olakšavanje igre njubovima i panjevima.

Nadam se da su nam ovaj put pripremili nešto drugačije, nešto divlje - i to sve uz perfektan netcode i makar 3-4 dobre mape :)

ti si onaj c4 noob,razumljivo da ti se sviđa igra i da svršavaš

16 godina
Battlefield 1

Nekako imam dojam da neki seru po igri već sad na osnovu GAME ENGINE videa samo kako bi kasnije mogli reći: "Eto jesam vam ja reka"

Pa daj čekajte neki gameplay ili betu da isprobamo. Još ništa o gameplay mehanici neznamo, samo da je smješteno u WW1. Da nitko u anketama nije htio, ali te ankete nisu njihove kako je netko pisao, a i za ovu igru se zna već duže kao što već imaju u planu igre 4-5 godina u naprijed. Uvijek je bilo tako pa vjerujem da je igra stvarno u razvoju od 2012.

Kupnja oružija je meni puno bolja od normalnog unlockanja jer si možeš kupiti ono što želiš, a ne da grindaš 20 sati da dođeš do određenog unlocka. Dobro mi je da nema izlaska iz aviona recimo i nadam se da neće biti ni padobrana jer nije mi bilo goreg nego kad sam nekoga oborio u BF4, a on se baci van. Još bolje neće biti iskakanja na nebodere, planine i ostale zgrade do koji se ne može normalnim putem doći. Jedino bi volio da se može izlaziti iz tenka, ali ne vidim kako bi mogli napraviti nešto da u tenk uđe 5 igrača i onda su osuđeni na smrt. Možda samo vozač ostaje unutra, ali treba to još vidjeti. Možda je i to dobro jer barem neće biti da likovi odu iz tenka na 20% pa ostave drugoj strani. Dakle sve ima svoje prednosti i mane, sad trba probati da vidimo kako će to funkcionirati. E da i kako to mislite nekad je trebalo više ljudi da upravljaju tenkom? A danas ne treba? Isto tako imaš vozača, gunnera i loadera koji puni top, a commander je tu koji sveukupno upravlja tenkom. 

Onaj lik u viteškom oklopu, možda je to jednostavno support jer neki su stvarno nosili takav armor nekad, neznam jesam li stavio sliku kakav metalno štit su neki švabi nosili. Možda ću uvesti da možemo mjenjati odoru i izgleda vojnika, iako to nebi volio jer buni igrače. Možda nešto sitno ali ne previše. Tako bi i volio, isto kao i nešto sitno što se modifikacija oružija tiče, tek skin ili vrsta municije i to je to.

A battleshipovi i teška artiljerija je ono što je obilježavalo WW1.  Već sam napisao da je 8 milijardi granta iz artiljerije ispucano tomom rata. Valjda žele napraviti da barem nešto bude autentično tom dobu i volio bi da više idu u tom smjeru. Nek na to sve dodaju dobru destrukciju i deformaciju tla.

Ovo mi najbolje kako govorite da youtuberi nisu zadovljni igrom i neke kisele face spominjete. Što ako je taj lik pojeo nešto ljuto pa ga boli anus i zato ima kisalu facu? Možda se najeo pokvarenih jaja? Mislim kakve su to gluposti, gledao sam dosta video i svi su iznenađeni ovim otkrivanjem ali nisam čuo da su rekli da nešto ne valja jer imaju zabranu govoriti o igri dalje od toga što DICE želi prikazati. 

Tako da smirite se, svi nešto nagađaju, a nitko ništa ne zna. Bit će beta i onda možemo dati presudu o igri. Recimo meni je Overwatch izgledao bezveze, probao sam ga i igra je jako zabavna, dok battlefront obrnuto. Vidim antraks i mrski ljudi zdravog razuma čekaju betu, pa će onda presuditi.

EDIT: voljum neće biti nikakv pay to win ako će biti kao R6, CS GO i slične igre gdje jedino što možeš kupiti za pravu lovu su nekakva kozmetička sranja koje ne dobrinose performansama puškica ili vozila

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 12:14 (Jack Sparrow).
Moj PC  
11 0 hvala 2
16 godina
MRSKI kaže...
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Imao si opciju, sad ne znam da li kroz battlepackove ili neko drugo sranje, ali si mogao otključati ama baš sve za neku sitnu lovu

Naravno, 10 eura za Recon pack, 10 eura za Assault pack, itd. itd. Uglavnom dobiješ sve attachmente, weapone, upgradeove, itd. za klasu za koju si platio. Zvalo se kao neki shortcut pack ili tako nešto.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
13 godina
M4X kaže...

Zamijenio si me s nekim.

Ja sam prvi u svijetu s UCAV-om!

I ponosan sam na to.

I moja mama isto.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

Zamijenio si me s nekim.

Ja sam prvi u svijetu s UCAV-om!

I ponosan sam na to.

I moja mama isto.

neznam,znam da ima neki c4 noob koji igra samo sa c4 i snajperom valjda

Engineer klasu su idioti izbacili,to je kao da su jaja odrezali,tu su fakat idioti,ako ovi u ww1 nisu popravljali vozila jel to znači da onda i u jebenoj igjici nesmiješ popravljat

17 godina
odjavljen
M4X kaže...

Taj bi ti pijan i zavezanih ociju ocitao lekciju kako se igra...

Freak Show Inc.
13 godina
M4X kaže...

Engineer klasu su idioti izbacili,to je kao da su jaja odrezali,tu su fakat idioti,ako ovi u ww1 nisu popravljali vozila jel to znači da onda i u jebenoj igjici nesmiješ popravljat

Ti misliš na onoga što se penjao na nebodere i s njih branio točke?

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 1

Možda misli na Teknokya

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Nexus ili antrax,jedan od tih njubova

Moj PC  
3 2 hvala 2
16 godina
M4X kaže...

Tko si ti btw?

13 godina
mrsmith kaže...

Tko si ti btw?

Max je legenda!

[19xx] 4ntraks
16 godina
mrsmith kaže...
M4X kaže...

Tko si ti btw?

On dođe na server da si nabijamo KD na njemu. Jako dobar dečko, daruje se svima.

12 godina
M4X kaže...

ko je ovaj lik, zasto spominje nex-ovo ime uzalud

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
Jack Sparrow kaže...

On dođe na server da si nabijamo KD na njemu. Jako dobar dečko, daruje se svima.

Aaa ok, takva je bila i pretpostavka.

16 godina
M4X kaže...

Stari, ajde što si nazava antraksa njubom (panj je sigurno a možda i njub), ali NEX-a???

Ova izjava zaslužuje crveni karton odmah!!!

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 12:43 (amater_2).
13 godina
Volume kaže...

Sad ću opet ispasti partibrejker, ali evo još jedna informacija koja može biti loša. Lako je moguće da premiuma više nema, dodatne mape će biti besplatne, a dice će pare dizati preko mikro transakcija unutar igre na račun battlepackova kojima će se otključavati dodatna oružja, vozila i oprema. 

Logični nastavak toga je trejdanje među igračima:

Mijenjam dvije lopate i 100 metaka za propeler od aviona

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
13 godina
Battlefield 1

Ja kad vidim nexa na mapi, sažalim se pred starim stričekom i bacim sebi bombu pod noge da me lakše ubije (ako nemam bombu skočim sa zgrade bez padobrana)

Moj PC  
10 0 hvala 1
16 godina
MRSKI kaže...

Ja kad vidim nexa na mapi, sažalim se pred starim stričekom i bacim sebi bombu pod noge da me lakše ubije (ako nemam bombu skočim sa zgrade bez padobrana)

Ne laži, nexa ne vidiš jer si već mrtav. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
amater_2 kaže...

Stari, ajde što si nazava antraksa njubom (panj je sigurno a možda i njub), ali NEX-a???

Ova izjava zaslužuje crveni karton odmah!!!

Max je legenda i ima pravo nazivati njubom koga hoće!

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 1

Kad sam pomislila da sam pročitala sve u BF temama, netko Nexa prozove njubom, lol

Jooj kad deda dođe i porazbaca forum <3

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
11 1 hvala 1
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Samo daj

Zaboli me za te citere i njubare,kad je netko bolji od njih na mapi onda seru i placu na chat

13 godina
M4X kaže...
MRSKI kaže...

Samo daj

Zaboli me za te citere i njubare,kad je netko bolji od njih na mapi onda seru i placu na chat

Ja se samo nadam da imaš neki izopačeni smisao za humor

16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ovaj rođo je vrlo nervozan.

Da nije zbog malog piše?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 1

Evo zanimljiv video

Uglavnom lik je već puno prije službenog revela na redditu pisa o tome kako će sljedeći bf biti ww1. Pisao je o klasama, vozilima, načinu igre itd. Bija je popljuvan i ismijan od svih jer nitko nikad nije čuja za njega pa su svi mislili da samo trola. Ispostavilo se da je do jedna informacija koju je dao točna. Video je objavljen 2 dana prije nego smo dobili bilo kakve službene informacije o igri

Bf1 radi dice stockholm (loša podružnica ako se mogu tako izrazit) i po AlmightyDaq-u to će biti super casual igra kakav je battlefront.

"Im the one that leaked the info, and I can guarantee you, they are aiming at the super casual unfortunately. The whole fact they did WW1 is pointing at this, thats why I said it was a step in the wrong direction for the franchise."

Bf5, koji će najvjerojatije izaći 2017., radi dice LA (koji je zaslužan za sve popravke na bf4) i to će biti ono šta svi bf fanovi čekaju. Ovo je ona informacija koju je sajber spominja

10 0 hvala 16
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice