Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.275.034
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 1
MRSKI kaže...

Treba odjebat mišljenja tih jubitubera jer 90% ih ima ideje zaqurac i žele da imaju rejpić igjicu da što više bubuljičavih klinaca stišće lajkam i puni im novčanik!

Chirs ima ok stajališta, ali ima samo 37 000 pretplatnika za razliku od lvl fagota koji ih ima milju i po, a znamo šta on voli - bubat male dječake sa svojim frendićima na njub serverima! Ne kažem da ne zna igrat, ali je smrad!

Jbga, zato Chris i ne može toliko utjecati  na njih!

Ne mogu oni davati objektivna mišlljenja kada žive od toga jbga! Mi ćemo dati, nakon bete. Ja ga ne preorderam samo i samo iz principa! Nakon bete može bete može biti najbolji BF ovoga svijeta, ali ne dam! 

Pogledajte Luetinov movie o količini prodanog u preorderu i vremenu nakon izlaska igre! Strašno! 

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ja inace ni u ludilu ne bih kupio igru kojoj je tematika WW1. Ali ovo je BF. Ljubav koja ne treba opravdanje, koja ima svoje krize i radosti. Kupit cu i sljedeci BF, i onaj poslije toga.

Rekli bi rimljani - Sto je dozvoljeno jupiteru nije dozvoljeno volu...

Freak Show Inc.

5 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 1

Ne znam, počeo sam preskakat sve ove rumour videe itd.

Čekam pravi gameplay.

Sve sam više meh po pitanju BF 1.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Jao koje veselje, ww1 je po meni idealan izbor, pravo ratovanje bez dronova, lasera, termalki, nv.a navodećih gov...a i slično.

Možda sam samo nostalgičan i želim ponovno zabavu koju mi je BF 1942 pružio.

live and let live
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
smiglcro kaže...

Jao koje veselje, ww1 je po meni idealan izbor, pravo ratovanje bez dronova, lasera, termalki, nv.a navodećih gov...a i slično.

Zajebano je to. Frend se iz nostalgije vratio bivšoj.. popio triper

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
14 godina
mrsmith kaže...
smiglcro kaže...

E to je zahebana situacija

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Granzon kaže...
mrsmith kaže...
smiglcro kaže...

E to je zahebana situacija

Vjervatno pod "frend" misli na sebe 

15 godina
Battlefield 1

Primjetio sam par likova kako plaču da ne znaju ništa o BF serijalu i kao koja to masa BF igrača želi ww1-ww2 igru.

YT je tako teško danas iskoristiti za stjecanje znanja pa evo da im olakšam:

live and let live
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 10:44 (smiglcro).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
DarthMarkus kaže...

Pssst! Boga pitaj tko sve čita ovaj forum.

13 godina
mrsmith kaže...
DarthMarkus kaže...

Ma malo se zezam...LP

17 godina
mrsmith kaže...

A majte ti ...... 

16 godina
DarthMarkus kaže...
mrsmith kaže...

Ma malo se zezam...LP

Pihh kao da sam ja ikad bio ozbiljan

10 godina
Battlefield 1

Po meni ovo je pun pogodak (osim glupog imena, al to je nebitno)

Ocekivo sam WW2, no kad sam videl trailer ostal sam ugodno iznenađen.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Ja opet kažem da ste se uzjebali bespotrebno svi skupa.

Pa ovo je jebeni reveal ili kako god to nazvali.... vi bi sad maltene da su ključ za betu svima dali pa da se igjamo igjicom.

Do bete će biti još videa i vjerojatno sam gameplay gdje ćemo vidjeti o čemu se tu u stvari radi, a na kraju ide jebena beta koju ćemo valjda svi imati priliku probati.

Tada, kad se proba beta, ukoliko je igra OK se radi preorder, ako ne nek si jebu mater, igrat ćemo COD.

Da Volume, igrat ćemo COD Remastered :P

BF4 beta je bila u kurcu totalnom, a opet vas je 80% ovdje napravilo preorder.

Bit će to dobro, ispolirat će oni igru - pislo se po forumu.

Zato nemojte meni prodavat muda pod bubrege jer ću popizdit.

Sad možemo pisat, grafika je super.

Jako mi se sviđa trokrilac.

Jedva čekam sjest na Zelenka.

Jizz in my pants na Springfield + bajunet.... itd.

Dobro antrakše, eto obećanjem da neću više kenjat po igjici prije bete. Al jedno je sigurno, tribat če super močan kompjutor za igrat ovo... 

17 godina
odjavljen
Santana kaže...

na kraju će ispast da su potrošili više vremena na trailer nego na samu igru,bitno je da je trailer savršen da se ugrabi šta više pre-ordera

14 godina
Battlefield 1

Zamisli, dodje beta, a kad tamo, totalno govno od igre.

Volume bi nam se godinu dana smijao u facu :D

Nego, onaj lik koji ima točne inside informacije o BF1, veli da DICE LA trenutno radi na novom shooteru, pretpostavlja da je u pitanju BF5! I da bi mogao biti vani već slijedeće godine.

Logican ziheraski potez EA u slucaju da im BF1 neslavno propadne.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nego, onaj lik koji ima točne inside informacije o BF1, veli da DICE LA trenutno radi na novom shooteru, pretpostavlja da je u pitanju BF5! I da bi mogao biti vani već slijedeće godine.

Kako god, samo da ne počnu štancati igre kao CoD, svake godine jednu novu na isti kalup s drugim teksturama.

Možda naprave građanski rat za Petka

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Ti bolje razmisljaj kako ces me nagovoriti da ti dam 100 eura za tu tvoju karticu kad stignem u HR...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Ne bi stari, meni bi prvome bilo ža šta je to tako ispalo jer bf je jedina igra koja me zanima. Ustvari i ne gledam na njega ka igru, više na neku vrstu ljubavi i zanimacije prema nečem tako da se sigurno neman čemu smijati ako ovo bude još jedan fail

A šta se tiče tog novog nastavka na kojem rade neka samo kopiraju Chrisovu ideju za bf 1982, upakiraju to u dobar netcode i imat ćemo zagarantirano savršenu igru

14 godina
M4X kaže...
Santana kaže...

na kraju će ispast da su potrošili više vremena na trailer nego na samu igru,bitno je da je trailer savršen da se ugrabi šta više pre-ordera

To je bilo i moje početno mišljenje! Jedino što su kasnije rekli da se na igri radi 3-4 godine. To je malo previše za jedan reveal trailer :)

Nadam se da će igra biti dobra! Inače ću morati početi voziti neke aute ili igrati Cod.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ne bi stari, meni bi prvome bilo ža šta je to tako ispalo jer bf je jedina igra koja me zanima. Ustvari i ne gledam na njega ka igru, više na neku vrstu ljubavi i zanimacije prema nečem tako da se sigurno neman čemu smijati ako ovo bude još jedan fail

A šta se tiče tog novog nastavka na kojem rade neka samo kopiraju Chrisovu ideju za bf 1982, upakiraju to u dobar netcode i imat ćemo zagarantirano savršenu igru

Haha, ma znam da me nisi shvatio ozbiljno. Ti si valjda posljednja osoba tu koja bi se smijala ili rugala nekome.

Nego, sad si me sjetio. Ste čuli u jednom od intervjua, zaposlili su dvije osobe u DICE, likovi koji su im dali jako dobre i kvalitetne informacije preko CTE!

Pa što onda ne zaposle Krisa (Battlenonsensa)??

10 godina
M4X kaže...
Santana kaže...

Pa dobro ekipa je vidjela igru u akciji i uz to igrali su je.

Cekaj E3 pa ces vidjet gameplay.

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Haha, ma znam da me nisi shvatio ozbiljno. Ti si valjda posljednja osoba tu koja bi se smijala ili rugala nekome.

Nego, sad si me sjetio. Ste čuli u jednom od intervjua, zaposlili su dvije osobe u DICE, likovi koji su im dali jako dobre i kvalitetne informacije preko CTE!

Pa što onda ne zaposle Krisa (Battlenonsensa)??

....nema rođaka u stranci....

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Kako god, samo da ne počnu štancati igre kao CoD, svake godine jednu novu na isti kalup s drugim teksturama.

pa štancanje je već praktički počelo odavna,bf4,hardline,bf1...nije možda svake godine ali jako blizu

tko je petko?

14 godina
M4X kaže...

tko je petko?

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
odjavljen
Granzon kaže...
M4X kaže...

tko je petko?

?

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nadam se da će igra biti dobra! Inače ću morati početi voziti neke aute.

Osnivamo klan, "Pakleni vozači"

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
protjeran
Battlefield 1

Sad ću opet ispasti partibrejker, ali evo još jedna informacija koja može biti loša. Lako je moguće da premiuma više nema, dodatne mape će biti besplatne, a dice će pare dizati preko mikro transakcija unutar igre na račun battlepackova kojima će se otključavati dodatna oružja, vozila i oprema. Time igra praktički postaje pay to win

Ova informacija je navodno procurila od novinara koji zna par dodatnih informacija o igri, a u prilog toj tvrdnji ide ovo šta stoji u opisu igre

http://m.imgur.com/tUHIwow

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 11:54 (Volume).

0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

samo da taj bf1 nema nikakvih poveznica sa bf4 i harlineom i to bi čak i mogla biti kolko-tolko dobra igra/igrica.

sve dok se beta ne proba ne pada mi napamet razmišljat o kupnji.

dok se sjetim one famozne bf4 bete, dođe mi zlo...kakav isprdak od igre prvu godinu i pol to je bilo prestrašno.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina

Nego, zanemarujući ove VFX/SFX trikove, ka'će beta testis?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice