znaci moram sve opet prec?
kaze da se prica odvija 2 tjedna posli kraja u AC-u tako da bi triba ic sve ponovo...
znaci moram sve opet prec?
kaze da se prica odvija 2 tjedna posli kraja u AC-u tako da bi triba ic sve ponovo...
Nemoras nakon instalacije DLC se pojavi na main screen-u.
Nemoras nakon instalacije DLC se pojavi na main screen-u.
to je kao neki stand off?
Pa jednostavno te nece tjerati da prelazis ponovo ako si zagubio save :D Da DLC se nastavlja na glavnu pricu ali ne zahtjeva save sa predjenom glavnom pricom da bi se igrao. :D
Pa jednostavno te nece tjerati da prelazis ponovo ako si zagubio save :D Da DLC se nastavlja na glavnu pricu ali ne zahtjeva save sa predjenom glavnom pricom da bi se igrao. :D
fino fino...
WB bi trebao najaviti 2 nove igre na Gamescom-u od kojih je jedna od velikog znacaja
http://www.vg247.com/2012/07/24/warner-to-announce-to-new-games-at-gamescom-one-a-major-release/
kad je taj gamescom?
Od 19. do 22. avgusta cini mi se.
Od 19. do 22. avgusta cini mi se.
15 - 19 piše na ovoj stranici što si postao ;)
Jbg ja pomjesao sa proslom godinom XD
Zanima me na kojin postavkama igrate vi koji imate gtx465/460 ili nešto slično? Meni radi 30-60fps-a ali imam čestih sitnih dropova pa nije tako glatko.Proba san isključit tesalizaciju (sa medium) i AA (sa nvidia 8x CSAA) ali opet isto. Ostalo je sve na High i ON. I koji AA najbolje da koristim, onaj od Nvidie?Evo sad skidam i patch 1.01 pa valjda on nešto poboljša.
odradio sam ovi HQR dlc... onako, nije lose mada sam se nadao vecoj minutazi robina...
interesira me samo da li se robin moze koristit na isti nacin kao catwoman u free roam?
thanks for spoiler, frank.
thanks for spoiler, frank.
Igra je izašla prije skoro godinu dana, otkud on zna da ovu temu prate ljudi koji još nisu prošli igru.
ne znam zasto ljudi ulaze u temu igre koju su tek poceli igrat... i onda se cude spoilerima...
Ja sam igru prešao ali ne pada mi napamet pisat neki spojler. Bez obzira koliko ima da je igra izašla nema potrebe pisati takvo što jer nekome je ta igra nova ili je sad igra i prati temu. Ima spoiler tagove i ne razumijem di je problem. Ali samo derite bmk.
Pozdrav
Imam problem kao i svi s DX11
Skinuo sam patch sa community.batmanarkhamcity.com i ne mogu instalirati, kaze, failed installing title update.
Kako da to rijesim, stvarno mi se igra na DX11?
Pozdrav
Skinuo sam patch sa community.batmanarkhamcity.com i ne mogu instalirati, kaze, failed installing title update.
da bi pokrenuo igricu moras imat gfw....koliko sam skuzio imas onu verziju igrice a ne org
Pozdrav
da bi pokrenuo igricu moras imat gfw....koliko sam skuzio imas onu verziju igrice a ne org
Imam ja GFWL i profil, ali svejedno ne mogu instalirati update.
Imam blackbox ''verziju''.
Preporučam da nabaviš "Steam" verziju, ili "box" verziju, čujem da one dosta dobro rade.
Je zna netko da li mogu kombinirat DLCeve sa raznih stranica. Npr. original igra mi je sa Greenmangaming.com, da li mogu DLC nabavit s neke druge stranice i da sve radi normalno?
NVM, tek sad sam skuzio da se DLC koliko vidim moze nabavit samo preko GFWL Marketplacea
Preporučam da nabaviš "Steam" verziju, ili "box" verziju, čujem da one dosta dobro rade.
Mislio sam kupit na steamu ali nema Arkham City-a, samo AA.
I da ne bi mislili, kupujem igre, ali ove nema.
Jer je region locked na steamu ali da ga se naci na drugim siteovima, a i neki preko VPNa laziraju lokaciju pa im se otkljuca.
Mislio sam kupit na steamu ali nema Arkham City-a, samo AA.
I da ne bi mislili, kupujem igre, ali ove nema.
xpider ti prodaje batman ac key-eve za steam
Sta ako vam pokazem ovo :D
Shit just got real!
Pozdrav,taman sam krenio igrati,da pitam odmah,vrtio sam benchmark,puno vise FPS-a imam bez DX 11 features,znaci sve na maksimumu uz medium FXAA.
Ovako mi je average oko 50 fps,a minimum oko 40,a sa DX 11 onih dvoje postavki i Tesselation na normal minimum fps 0,a maximum 35.
Jel to toliko utjece one postavke,jel svima toliki fps impact sa dx11 i jel velika razlika ?
DX11 ne radi kak spada od prvog dana pa zato svi imaju s tim problema. Jesu nešto popravljali s zadnjom zakrpom, ima čak i neki neslužbeni patch. Ali ono malo što sam čitao o tome izvukao sam zaključak da je bolje jednostavno zaboraviti na taj DX11. Razlike su navodno minimalne i ne isplati se žrtvovati gladak gameplay zbog nečega što možda ne ćeš ni primijetiti.
DX11 ne radi kak spada od prvog dana pa zato svi imaju s tim problema. Jesu nešto popravljali s zadnjom zakrpom, ima čak i neki neslužbeni patch. Ali ono malo što sam čitao o tome izvukao sam zaključak da je bolje jednostavno zaboraviti na taj DX11. Razlike su navodno minimalne i ne isplati se žrtvovati gladak gameplay zbog nečega što možda ne ćeš ni primijetiti.
Hvala,znaci nista od njihovih najava da bi DX 11 trebao izvoditi brze i bolje od DX 10 lol.
Nego,jel se moze enableati Pshyx preko CPU da se izvrsava,a ne GPU ?
Mogu ja ukljuciti i ovako,ali FPS padne drasticno ?
Vidio sam youtubeu u top komentarima lik je dao da preko notepada nadjemo neki dio u UserEngine i da stavimo 1,2,3 , ali ja nemam to.
Jel tko upoznat mozda s time ?