Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.655
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

I, da li ste posjetili Calendar Mana jucer? Ja sam juceras zapoceo svoj godinu dana dugacak quest za achievement :-D Bit ce mi lijep novogodisnji poklon, jer mi je zadnji posjet 1. Januara 2013 :-D

Set as I am in my ways and my arrogance, burden of proof tossed upon non-believers... You were my witness, my eyes, my evidence, Judith Marie, unconditional one...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Batman: Arkham City
skank666 kaže...

je radi dobro?

Nisam je testirato, samo znam da je izašla.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
protjeran

Ja sam igrao I deo na starom kompu sve na Low i video sam original jeftino prvi deo oko 7e. 

Mozda ga uzmem odigram jos jednom pa sacekam da II pojeftini pa da kupim. 

Isto moram da odigram sve one i da nadjem sve figurice, trake i ostalo. 

Ja u svim igrama tako...

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

I, da li ste posjetili Calendar Mana jucer? Ja sam juceras zapoceo svoj godinu dana dugacak quest za achievement :-D Bit ce mi lijep novogodisnji poklon, jer mi je zadnji posjet 1. Januara 2013 :-D

Kakav achivement?

Nije valjda da postoji achivement da svaki dan godinu dana posjećuješ calendar mana?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Deus ex machina kaže...

Kakav achivement?

Nije valjda da postoji achivement da svaki dan godinu dana posjećuješ calendar mana?

Calendar Man je opsjednut datumima.

Pričaš s njim na dan koji je naveo u prethodnom razgovoru npr. meni je pričao o valentinovu i trebaš na valentinovo ga posjetit u igri.

Mislim da je oko 10-tak datuma za achievment

Kad smo već kod toga da li je netko probao staru foru s offline modom i promjenom datuma u windozama?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 14:30 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Pričaš s njim na dan koji je naveo u prethodnom razgovoru npr. meni je pričao o valentinovu i trebaš na valentinovo ga posjetit u igri.

Kad smo već kod toga da li je netko probao staru foru s offline modom i promjenom datuma u windozama?

Jako kul, thx. Mislim da ću početi ponovno posjećivati Gotham. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Gledao sam instant da li se moze promjeniti datum na xboxu i to napraviti - tip iz customer supporta je odgovorio ekipi na forumu da je to protivno ugovoru i da ban accounta slijedi :-)

Set as I am in my ways and my arrogance, burden of proof tossed upon non-believers... You were my witness, my eyes, my evidence, Judith Marie, unconditional one...
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Paolo2612 kaže...

Gledao sam instant da li se moze promjeniti datum na xboxu i to napraviti - tip iz customer supporta je odgovorio ekipi na forumu da je to protivno ugovoru i da ban accounta slijedi :-)

Što će to teško pasti 90+ % ljudi na balkanu koji imaju gusarsku verziju{#}

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Što će to teško pasti 90+ % ljudi na balkanu koji imaju gusarsku verziju{#}

True enough :-D

Btw hvala sto nisi spoilao sto se dogodi :-)

13 godina
neaktivan

Arkham City sam završio nedavno, igra koju sam najviše isščekivao i moram reći da se čekanje isplatilo. I više nego dostojan nastavak Arkhama Asyluma. Nisam uspjeo riješiti sve zagonetke, iskreno, i ne planiram se sad zamarat s time, budem ostavio koju za drugi prohod.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Novi patch na putu (konacno) i potvrda da jos nisu zavrsili sa Arkham City-jem. Postoji mogucnost da ce PC igraci dobiti besplatan DLC u znak izvinjenja.

http://arkhamcity.co.uk/viewtopic.php?f=55&t=11225

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imam problem s igrom, imam ju na steam-u. znaci kad upalim svaki put steam i hocu u palit igru on mi kaze performing first time setup i to svaki put i dobro to se nesto odvrti i dođe onaj prozorcic di treba stisnut play, kad stisnem play prozorcic se makne malo se onako kao nesto pokrece i onda se opet upali taj prozorcic i tako unedogled.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

to se i meni zna desit.. lupim play i onda se samo pali/gasi taj prozorcic. uglavnom, restart steama meni uglavnom pomogne.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

meni sto restarta nije pomoglo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Par informacija o ( zasad ) nepotvrđenom DLCu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Par informacija o ( zasad ) nepotvrđenom DLCu.

Oooooh :-D

Kvragu, zasto ne daju vani samo SDK, da community stvara nove price, mape, etc?????

Like your face - getting forced - to the floor ...
16 godina
neaktivan

Počeo igrat prije par dana, igra je stvarno epska! Igra desetljeća!

Samo me zanima, Catwoman, kad spasi Batmana iz ruševina, to je to, gotova priča s njom? Ili će se još moći s njom igrat? Jer nisam skupio sve Riddlerove trofeje i zagonetke namijenjene njoj.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Samo me zanima, Catwoman, kad spasi Batmana iz ruševina, to je to, gotova priča s njom? Ili će se još moći s njom igrat? Jer nisam skupio sve Riddlerove trofeje i zagonetke namijenjene njoj.

Kada zavriš igru možeš nastaviti dalje igrati - odeš do njezinog stana za promjenu lika i deri dalje s catwoman.

17 godina
Paolo2612 kaže...
Šef kaže...

Kada zavriš igru možeš nastaviti dalje igrati - odeš do njezinog stana za promjenu lika i deri dalje s catwoman.

kako do stana, zar posli toga ne odes do two-face, narugas mu se i posli minjas batman/catwoman di su oce macke na krovovima?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan

Da, baš evo završio s glavnom pričom. Malo sam razočaran...

Poslije Batmanove glavne priče ide Catwoman, ona ima još 1 borbu protiv Two-Facea i nakon toga se mogu izmjenjivati likovi, na krovovima di su mačke.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan

Batman Arkham City GOTY verzija i Harley DLC stizu 1. juna :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

F*uck man, ovi ljudi stvarno znaju svoj posao. Prvo dvije genijalne igre za redom, onda genijalni DLC... skidam kapu.

Ja bi najradije, uistinu, da jednostavno nastave dodavati DLC-ove u Arkham City. Grad je izgradjen, odlicno izgleda, i vjerojatno je izrada kostala masu novaca kad se sve razracuna, i nema razloga zasto ga ne koristiti i dalje za nove storije.
Jedina 'sitnica' je nemogucnost koristenja Batmobilea ili Batwinga... to bi, po meni, bio jedini razlog za novu kompletnu igru. U medjuvremenu, siguran sam da bi se naslo barem jos 5-6 odlicnih DLC-ova/storylinea za unutar Arkham Citya.

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja hoću nastavak - pogotovo zbog toga što se zna što će u njemu biti.

Ili je ona tajna prostorija u arkham city-u navlakuša...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

F*uck man, ovi ljudi stvarno znaju svoj posao. Prvo dvije genijalne igre za redom, onda genijalni DLC... skidam kapu.

Ja bi najradije, uistinu, da jednostavno nastave dodavati DLC-ove u Arkham City. Grad je izgradjen, odlicno izgleda, i vjerojatno je izrada kostala masu novaca kad se sve razracuna, i nema razloga zasto ga ne koristiti i dalje za nove storije.
Jedina 'sitnica' je nemogucnost koristenja Batmobilea ili Batwinga... to bi, po meni, bio jedini razlog za novu kompletnu igru. U medjuvremenu, siguran sam da bi se naslo barem jos 5-6 odlicnih DLC-ova/storylinea za unutar Arkham Citya.

Meni isto batmobile fali, ali nadam se da to ostavljaju ako ikad naprave full gotham city kao teritorij za igru. Onda bi mogli samo dlcove sa novim pričama dodavat. Inače kupujem dlc cim bude moguce. Bas sam je neki dan po 2gi put presao. Sad polako story+ mode.

16 godina
neaktivan

Nije to sitnica, to je nešto što bi totalno promjenilo igru, i, baš kako ti kažeš, nemoguće ga je implementirati u AC, možda u idućem nastavku.

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Tajna soba? Govoris li o potpalublju sa narudzbama za Cranea?

No naravno da bi svi mi nastavak, ali meni se stvarno ne zuri. Bez pardona bi mogao odigrati jos nekoliko DLC-ova u AC-u...

17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Paolo2612 kaže...

Tajna soba? Govoris li o potpalublju sa narudzbama za Cranea?

No naravno da bi svi mi nastavak, ali meni se stvarno ne zuri. Bez pardona bi mogao odigrati jos nekoliko DLC-ova u AC-u...

Da

14 godina
neaktivan

Ne znam za nastavak, ali ja sam mislio da bi jedan od dlcova mogao biti nastavak identify theft misije, tj u lov na Elliota. To bi se moglo iskoristiti za jedan dobar duži dlc.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 21:45 (Camalus).
16 godina
neaktivan
Camalus kaže...

Ne znam za nastavak, ali ja sam mislio da bi jedan od dlcova mogao biti nastavak identify theft misije, tj u lov na Elliota. To bi se moglo iskoristiti za jedan dobar duži dlc.

Brijem da ce to biti bas prica za nastavak. Nakon kraja AC-a, Harley je stavljena u prvi plan a meni se osobno to cinilo malo prebijedno za zaplet cijelog novog nastavka, i bio sam u pravu jer je, eto, izasao DLC.

No Identity Theft nema neki 'zavrsetak' kao sto vecina zna, a zavrsetak koji nudi ostavlja prostor za jednu fenomenalnu pricu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice