Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.541
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Batman: Arkham City
Kora kaže...
Praetorian1 kaže...

Predobro mi je kad se pojavim ispred protivnika i on se spopikne od straha. Strašno izgeda Batman i ja bi prepo da mi se tak pojavi.

Ja bi ga drmnuo špičokom patike u jaja, misliš da bi onda stigo grapple gun puknuti? Vraga..........

Misliš da uza svu onu opremu nema štitnike za jaja?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Kora kaže...
Praetorian1 kaže...

Predobro mi je kad se pojavim ispred protivnika i on se spopikne od straha. Strašno izgeda Batman i ja bi prepo da mi se tak pojavi.

Ja bi ga drmnuo špičokom patike u jaja, misliš da bi onda stigo grapple gun puknuti? Vraga..........

Misliš da uza svu onu opremu nema štitnike za jaja?

LOL, koliko jako ga ja mogu drmnuti za to nema zaštitu sigurno hahahah

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

da ja ponovim svoje nakon vasih spoilanja igre:

@@@

Da li su bat suit dostupni i ekipi koja je preordala igru ili samo oni sa CE paketom?

ja kad upisem u GFWL kod, kaze da je invalid... pa me zanima za koga su dostupni kostimi?

@@@

potpis :D
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...

da ja ponovim svoje nakon vasih spoilanja igre:

@@@

Da li su bat suit dostupni i ekipi koja je preordala igru ili samo oni sa CE paketom?

ja kad upisem u GFWL kod, kaze da je invalid... pa me zanima za koga su dostupni kostimi?

@@@

Za pirate.......skini piratsku verziju i ja ti dam dlc za skinuti

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

hvala,

ipak postujem ljude koji su napravili ovakvu igricu

potpis :D
15 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
Kora kaže...

hvala,

Onda dobro ti si uskraćuj zadovoljstvo kostima a mi ostali ćemo da uživamo......XD, misliš da oni poštuju tebe sa svakim novim Batmanom koji izađe i kojim muzu sve krave koje kupe igru?

Dinamo živi vječno
17 godina

Netko me promatra.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

taj tip promatra kroz cijelu igru i onda kad ga skuzis dođes do nejga i on nesto kaze i nacrta krug neki na podu i nestane, ako netko zna tko je to neka kaze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

taj tip promatra kroz cijelu igru i onda kad ga skuzis dođes do nejga i on nesto kaze i nacrta krug neki na podu i nestane, ako netko zna tko je to neka kaze.

neznam tko je,al kako je pričao mogli bi ga u idučem batmanu bolje upoznati,dosta je zagonetan.

16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Hacker-ri kaže...
Kora kaže...

hvala,

Onda dobro ti si uskraćuj zadovoljstvo kostima a mi ostali ćemo da uživamo......XD, misliš da oni poštuju tebe sa svakim novim Batmanom koji izađe i kojim muzu sve krave koje kupe igru?

Pa poštuju, inače bi igre bile šrot a ne ovakva remek djela u malom.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
16 godina
neaktivan

Na koju foru se rješavaju one Rilderove zagonteke gdje moram pogodit one upitnike, ali mi vrijeme ide brzo i nestignem ih sve pogodit?

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pritisni slovo z pa jednu po jednu bombu na zidu pucaj ;)
Be Water My Friend
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Na koju foru se rješavaju one Rilderove zagonteke gdje moram pogodit one upitnike, ali mi vrijeme ide brzo i nestignem ih sve pogodit?

Brzo "lupaj" po jedinici, to je quick key za batarang, tako češ ih porješavati.

16 godina
neaktivan

Sad sam prešo one side misije sve osim one gdje moram spašavat ljude od Ridlera, to ne mgou preć jer moram skupljat one Ridlerove upitinike a to mi je dosta teško, one lakše sam uglavnom pokupio, sad mi je ostalo sve komplicirano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Sad sam prešo one side misije sve osim one gdje moram spašavat ljude od Ridlera, to ne mgou preć jer moram skupljat one Ridlerove upitinike a to mi je dosta teško, one lakše sam uglavnom pokupio, sad mi je ostalo sve komplicirano.

ako ne znas, pogledaj lipo na google... je da su neki teski, al malo promozgas pa rijesis. osobno nisam imao nekih problema, samo u par slucajeva sam dobro morao promislit kako dalje.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan

Kak pokupit one Ridlere gdje onda strojnica puca po meni?

Probao sam sve gadgete ništa ne pomaže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Disruptor ;)

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
neaktivan

ne pomaže, možda je neki bug.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

znas zasto ne znas... zato sto ne citas opis sta koji gadget radi...

e pa ako je tako onda ti tu ne moze nitko pomoc

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan

Taj lik što crta krugove bi možda mogao biti onaj što piše u krugovima, onaj Arkham.

Pecalica.hr team

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Praetorian1 kaže...

znas zasto ne znas... zato sto ne citas opis sta koji gadget radi...

e pa ako je tako onda ti tu ne moze nitko pomoc

Imaš pravo nisam čitao, trebo sam upgrejdat distruptor da može disejblat strojnice.

Hvala.

16 godina
neaktivan
iCOOKIE kaže...

Taj lik što crta krugove bi možda mogao biti onaj što piše u krugovima, onaj Arkham.

Osim što je Akrham mrtav već duže vrijeme.

16 godina
neaktivan

Malo sam se pozabavio likom i otkrio da je njegovo ime Azrael, inače u Charteru piše sve unknown ja sam otkrio sve o njemu a možete i vi lako je, neću Vam reći kako. Oprostite što nisu SS-ovi nego slike. Uglavnom lik kaže vidjet ćemo se opet. evo link za više podataka o njemu   http://batman.wikia.com/wiki/Azrael_(Batman:_Arkham_City)

Pecalica.hr team
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 21:27 (iCOOKIE).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iCOOKIE kaže...

Malo sam se pozabavio likom i otkrio da je njegovo ime Azrael, inače u Charteru piše sve unknown ja sam otkrio sve o njemu a možete i vi lako je, neću Vam reći kako. Oprostite što nisu SS-ovi nego slike. Uglavnom lik kaže vidjet ćemo se opet. evo link za više podataka o njemu  http://batman.wikia.com/wiki/Azrael_(Batman:_Arkham_City)

Neki će reći da cjepidlačim ali nema veze - Azrael je titula.

Ovaj wiki članak je loš jer pokazuje samo malen dio informacija o tome liku/likovima. Puno je zanimljivije sve znati - pogotovo jer je jedan Azrael mijenjao batman-a nakon što je Bane slomio Bruce Wayneu kralježnicu i ostavio ga nepokretnim u stripu.

Inače Knightfall saga ako koga zanima a želi pročitati strip (a ionako dolazi novi film s Baneom pa vas može još više zanimati).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
iCOOKIE kaže...

Malo sam se pozabavio likom i otkrio da je njegovo ime Azrael, inače u Charteru piše sve unknown ja sam otkrio sve o njemu a možete i vi lako je, neću Vam reći kako. Oprostite što nisu SS-ovi nego slike. Uglavnom lik kaže vidjet ćemo se opet. evo link za više podataka o njemu   http://batman.wikia.com/wiki/Azrael_(Batman:_Arkham_City)

Neki će reći da cjepidlačim ali nema veze - Azrael je titula.

Ovaj wiki članak je loš jer pokazuje samo malen dio informacija o tome liku/likovima. Puno je zanimljivije sve znati - pogotovo jer je jedan Azrael mijenjao batman-a nakon što je Bane slomio Bruce Wayneu kralježnicu i ostavio ga nepokretnim u stripu.

Inače Knightfall saga ako koga zanima a želi pročitati strip (a ionako dolazi novi film s Baneom pa vas može još više zanimati).

Vidiš tek sam sad primjetio da bi i ovaj dio u zagradama trebao biti dio linka. Moj bed.

Pecalica.hr team
16 godina
neaktivan

Taj Azrael me baš zaintrigirao kao lik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vrlo dobra igra. Sada sam u muzeju i oduševio me muzej kao i pingvinova objašnja njgovih kolekcija.... {#}

Jedino, zar je two face samo na početku? Baš sam se nadao nekoj dobroj šprehi sa njime...

Voice acting je fenomenalan, likovi su živi i imaju karaktera. Dosljedan nastavak AA...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ima ga malo i skroz na kraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Vrlo dobra igra. Sada sam u muzeju i oduševio me muzej kao i pingvinova objašnja njgovih kolekcija.... {#}

Jedino, zar je two face samo na početku? Baš sam se nadao nekoj dobroj šprehi sa njime...

Voice acting je fenomenalan, likovi su živi i imaju karaktera. Dosljedan nastavak AA...

Bit će šprehe s Two faceom prilično kasnije. Nakon što završiš priču.

Pecalica.hr team
17 godina

Prošlog sam igrao na Hard i mogu reći da sam se namučio.....

Ovog igram na Normal! Zašto? Pa ipak je Batman badasmadafaka i da mi tri ološa rade probleme... nebi išlo...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice