cek mozes mi malo to pojasnit, taj dio nisam vidio u igri, gdje je to?
Nisam ni ja iskreno, ali sam vidio tu u temi na slici
cek mozes mi malo to pojasnit, taj dio nisam vidio u igri, gdje je to?
Nisam ni ja iskreno, ali sam vidio tu u temi na slici
hm da nije to test od harley?
upravo sam preso igru i mislim da ne moram pisat sad tu misljenja nego cu samo rec savrsenstvo. ali imam jedno pitanje koje je vezano za kraj pa cu metnut pod spoiler na kraju igre joker umre, ras al ghul umre, talia umre, itd pa me to smeta, mislim u batmanu je pravilo da negativci prezive a ovdje umru, jel ima neka caka s jokerom ili je stvarno mrtav? i da kakav je ono test za trudnocu koji ste prije tu postali?
evo sto se tice ras al ghul ,tko god pređe igru neka ode na mjesto gdje je pao ,na podu ima nešto :)
zanima me sad ovo, igru sam preso piratsku i sad sam na steamu kupio orginali kako da sad prebacim save-ove. gdje se nalazi direktorij save game-a?
Ma Ra's će u Lazarus Pit i to je to. I u Arkham Asylumu ima ona zagonetka s njegovim tijelom. :) Leži u mrtvačnici, pa eto ga sad u Arkham Cityu.
A saveovi bi ti trebali biti pod C: Documents: WB Games: Batman Arkham City.
upravo sam preso igru i mislim da ne moram pisat sad tu misljenja nego cu samo rec savrsenstvo. ali imam jedno pitanje koje je vezano za kraj pa cu metnut pod spoiler na kraju igre joker umre, ras al ghul umre, talia umre, itd pa me to smeta, mislim u batmanu je pravilo da negativci prezive a ovdje umru, jel ima neka caka s jokerom ili je stvarno mrtav? i da kakav je ono test za trudnocu koji ste prije tu postali?
evo sto se tice ras al ghul ,tko god pređe igru neka ode na mjesto gdje je pao ,na podu ima nešto :)
Mač?
Mač?
Da,na podu ima mač zabijen a nema tijela.Jer znas da je proboden ostao na onim vratima i kasnije tu dođi ispred vrata se nalazi mač zabijen u pod
kad udem u still mill i krene borba sa jockerom, komp kao da ga je nesto ugusilo...
sporo za poludit
ima tko slicnih problema?
nope
upaljen ti je physx,tu je i meni štekalo.A sad vidim u tebe je ati,pa neznam sto bi moglo biti,na nvidiji tu je puno physx detalja
Tko je i kako uspio prijeć onaj "Achieve a 5x variation bonus in combat" Riddler Challenge? Najviše što sam uspio bilo je četiri. Kombinacija aerial attacka, cape stun, ultra stun, counter, ground takedown i obični udarci, ali ne ide od 4. Ili me uvijek netko udari pa se vjerojatno to prekine, ili se taj challenge drukčije prolazi.
Tko je i kako uspio prijeć onaj "Achieve a 5x variation bonus in combat" Riddler Challenge? Najviše što sam uspio bilo je četiri. Kombinacija aerial attacka, cape stun, ultra stun, counter, ground takedown i obični udarci, ali ne ide od 4. Ili me uvijek netko udari pa se vjerojatno to prekine, ili se taj challenge drukčije prolazi.
Ne, prelazi se kako si rekao, pa što ti je tu problem, opališ ga šakom, aerial attack, cape stun, counter i dodaš još batarang ( dvaput brzo 1 stisnuti ), i hookblade ( dvaput 2 stusni ).
@Bruslii, moguće da mu je to zato što je uključio physics.
Mislim da nebi, dobro bi išao ali nebi mogao sve napucati na najviše.
Uključi i onda pokreni test unutar igre da vidiš koliki ti je average FPS.
Mi može netko dat mala upustva kako se tuć, došao sam do one misije di mi se javi hugo strange i onda oni njegovi me mlate sa stun gunovima itd, jedno 12 puta sam već pokušo preć, svaki put me ubije.
Mi može netko dat mala upustva kako se tuć, došao sam do one misije di mi se javi hugo strange i onda oni njegovi me mlate sa stun gunovima itd, jedno 12 puta sam već pokušo preć, svaki put me ubije.
Dva puta stisni skok da ih preskočiš i dođeš im iza leđa. A kad si im jednom iza leđa počni mlatiti.
ja sam protivnike s oruzjem rjesavo tako da im onom kukom oduzmem oruzje i onda bacim smoke bombu i izmaltim ih dok nemaju oruzje.
Dva puta stisni skok da ih preskočiš i dođeš im iza leđa. A kad si im jednom iza leđa počni mlatiti.
Ma radim ja to, ali kad bude još onih sa štitom, onda sa zaštitama po sebi, onda dok ja ovog tučem, ovaj mi iza leđa dođe i mlatne me itd.
ali kad ti odlaze izta leđa bude im onaj znak iznad glave da ce te lupit i onda samo desni klik.
Kupio sam key za igru. Zna li netko gdje je sada mogu skinuti?
na gfwl-u.
Ma radim ja to, ali kad bude još onih sa štitom, onda sa zaštitama po sebi, onda dok ja ovog tučem, ovaj mi iza leđa dođe i mlatne me itd.
Koristi gadgete, vrti se u krug, drži se izvan najveće gužve, ciljaj i mlati samo protivnike bez oružja i onda na protivnike sa štitovima i palicama iskoristi bonus za instant take-down (na tipkovnici je to E). Ja ga dobivam praktički nakon svaka tri udarca od kad sam uzeo određene dodatke za borbu.
Ne znam meni su takve borbe užitak i obično ih bez problem rješavam. Skoro uvijek napravim bar 30-40 combo kad ima puno protivnika i zaradim dosta experienca tak da jedva čekam takve borbe (igram na normal).
zasto nebi radila?
E gdje da nađem u muzeju nađem titan container, vrtim se i nikako da ga nađem.
E gdje da nađem u muzeju nađem titan container, vrtim se i nikako da ga nađem.
probaj uključiti batmanov detectiv mod,sa njime če ti titan containeri biti označeni crvenom bojom