Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Batman: Arkham City

al stvar je u tome kako je igra super i ne treba mijenjati ništa. ovaj lik se samo ne može pomiriti sa činjenicom da mene ili bilo koga drugoga igra jako podsjeća na svoj prvi nastavak. svi mi smo odmah razmaženi, zanovijetamo i tražimo dlaku u jajetu. igra je nastavak uspješnog prvog dijela i naravno da će stvari kao borba, letenje naokolo, gadgeti itd. ostati isti

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
17 godina
neaktivan
Ne znam zašto bi se to naglašavalo, to si mogao znati i prije nego si nabavio igru.

Mislim da je no-brainer da podsjeća na prvi i treba podsjećati.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
protjeran

pa dobro normalno da sam znao za sve to, ali nije ovdje poanta uopće jesam znao ili ne za sličnost s prvim dijelom. poanta je mišljenje dex3108 o svima koji kažu nešto za sličnost igre s prvim dijelom. pa o čemu drugome je uopće bila riječ?

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

i meni sporo učitava start, treba 3-4 minute da uđe u igru. nije original pa zato valjda hehe.. i atmosfera mi je potpuno ista kao u arkham asylum, imam osjećaj da jednostavno igram neki dodatak za tu igru a ne novog batmana

I umene je pirat i brzo uđe u igru. :)   nevelja ti jogurat.a ja sam ih 100 metno i sad neznam koji je dobitna kombinacija

Be Water My Friend
16 godina
neaktivan
bruslii kaže...
skullscar kaže...

i meni sporo učitava start, treba 3-4 minute da uđe u igru. nije original pa zato valjda hehe.. i atmosfera mi je potpuno ista kao u arkham asylum, imam osjećaj da jednostavno igram neki dodatak za tu igru a ne novog batmana

I umene je pirat i brzo uđe u igru. :)   nevelja ti jogurat.a ja sam ih 100 metno i sad neznam koji je dobitna kombinacija

FIGHTCLUB{#}

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 16:45 (Praetorian1).
15 godina
protjeran
skullscar kaže...

aha sad zanovijetam i tražim dlaku u jajetu. igra vuče atmosferom na aa. ne možeš protiv toga jer je istina. i sad svi zanovijetaju i traže dlaku u jajetu ako to kažu.. bravo mali

LOL pa naravno da vuče atmosferom na AA, inače to ne bi bio Batman, i ne vidim tu ništa loše, dapače, to sam i tražio u Batmanu. Žalim što nema bar Batmobil da vozikam okolo. Imaš istog glavnog bossa, imaš istog glavnog lika koji mora napraviti isto što i u prvom dijelu, zaustaviti tog istog glavnog bossa! I onda meni ljudi govore o repetitivnosti u AC franšizi! Da me se krivno ne shvati, meni je Batman super, iako možda malo prenabildan lol

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 16:46 (Kora).
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
skullscar kaže...

aha sad zanovijetam i tražim dlaku u jajetu. igra vuče atmosferom na aa. ne možeš protiv toga jer je istina. i sad svi zanovijetaju i traže dlaku u jajetu ako to kažu.. bravo mali

LOL pa naravno da vuče atmosferom na AA, inače to ne bi bio Batman, i ne vidim tu ništa loše, dapače, to sam i tražio u Batmanu. Žalim što nema bar Batmobil da vozikam okolo. Imaš istog glavnog bossa, imaš istog glavnog lika koji mora napraviti isto što i u prvom dijelu, zaustaviti tog istog glavnog bossa! I onda meni ljudi govore o repetitivnosti u AC franšizi! Da me se krivno ne shvati, meni je Batman super, iako možda malo prenabildan lol

Nije prenabildan, nego mu je premalena glava

Strucno nazvano: Heroic proportions, u teoriji umjetnosti.

But I, being dead, am nothing, not even my dreams... I've spread my ashes under your feet, tread as you wish, for you tread on nothing.
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
skullscar kaže...

Da, vidim našto ciljaš ovdje, ipak, AC je igra koja je imala puno više mogućnosti od Batmana na tom polju, protiv koga će se na kraju boriti ako ne Jokera, svog nemesisa, Mad Hattera :D?

Likovi su i u prvom dijelu bili prenabildani, bica im je širine normalnog struka, još su to malo smanjili u ovom nastavku. Glede vožnje, bolje da je nema, to bi totalno promijenilo mehaniku igre.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
Nije mi Fajtklab
Be Water My Friend
14 godina

Isss,Physics off i sve ostalo na max i DX11 on sa svim featurima i nema laga.Odlicna igra.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Isss,Physics off i sve ostalo na max i DX11 on sa svim featurima i nema laga.Odlicna igra.{#}

Haha, znači da imaš neku GTX580 svaka igra bi ti bila odlična? {#}

14 godina
Penryn kaže...
zoharbizo kaže...

MSAA 8X i sve na max ostalo

Physicss off xD

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

ako nekog zanima... trofeji od catwoman racunaju se kod riddlerovog questa za spasavanje taoca... ima ih 40, nije puno ali moze pomoci...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Penryn kaže...
zoharbizo kaže...

I btw rezolucija je 1680*1050.Igra je odlicna.Zasad nemam niti jednog negativnog komentara.

14 godina
neaktivan
Ja sam prešao ridlera a nisam morao svih 400 ? pronaći.
Be Water My Friend
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Kora kaže...
skullscar kaže...

Da, vidim našto ciljaš ovdje, ipak, AC je igra koja je imala puno više mogućnosti od Batmana na tom polju, protiv koga će se na kraju boriti ako ne Jokera, svog nemesisa, Mad Hattera :D?

Likovi su i u prvom dijelu bili prenabildani, bica im je širine normalnog struka, još su to malo smanjili u ovom nastavku. Glede vožnje, bolje da je nema, to bi totalno promijenilo mehaniku igre.

Ma naravno, al gledaj po meni Two-Face ima premalenu ulogu u igri, ja bih npr njega stavio kao glavnog bossa, men je on fascinantan kao super-zločinac. Što se tiče Batmobila, ma makar da stave u jednu kratku misiju samo da ga malo provozam, nemora bit dostupan kroz cijelu igru :)

Možda ga ubace u Batman World, to bi bilo logično po meni, a nisam ni jedini koji bi htio sjediti za tim volanom lol

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Ma naravno, al gledaj po meni Two-Face ima premalenu ulogu u igri, ja bih npr njega stavio kao glavnog bossa, men je on fascinantan kao super-zločinac. Što se tiče Batmobila, ma makar da stave u jednu kratku misiju samo da ga malo provozam, nemora bit dostupan kroz cijelu igru :)

Možda ga ubace u Batman World, to bi bilo logično po meni, a nisam ni jedini koji bi htio sjediti za tim volanom lol

Da, Two Face je zakon :D, i žao mi je što je dobio tako malu "minutažu", ali na kraju je IMO ipak morao biti Joker, ipak je on poseban. Da su ubacili tu neku sekvencu s Batmobilom isto bi morali dosta toga ubaciti, ali moglo se izvesti, možda bi i ličilo na nešto.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
Pa da ima batmobile čemu bi se nadali u Arkham Worldu.Sto se tice two.face-a meni je bas taman njegova uloga u side misiji sa catwoman,taman presao igru i onda sa macom isao po 2 facea. Super.
Be Water My Friend
17 godina
M_dipl. kaže...

Svi kažu "pitanje nije na mjestu, to se ne može usporediti" jer svi igraju Skyrim, ali budimo realni dečki, Skyrim < Batman, jedina Bethesdina igra koja zaslužuje znak jednakosti sa Batmanom je Morrowind. Toliko od mene. Nemojte se svađati, ionako je offtopic.

Idi probaj to napisati u Skyrim temi, coward{#}

To ti je isto kao da uspoređuješ tamić sa ferrarijem (tko je tko u ovoj priči možeš sam odlučiti). Potpuno različite igre, koje ciljaju na potpuno različitu publiku, potpuno različitu atmosferu i način borbe. Jedino što im je zajedničko jest da su obje igre i da su obje hebeno "dobre".

Svatko igra ono što mu bolje paše.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako pretrpite prvih par minuta creditsa na na kraju main story-a, mozete cuti Jokera kako pjeva " Only you" {#}

http://youtu.be/VPf8BR7YYkw

1 0 hvala 0
17 godina
M4p3X kaže...

ako pretrpite prvih par minuta creditsa na na kraju main story-a, mozete cuti Jokera kako pjeva " Only you" {#}

dadada ja sam se iskida :D

16 godina

na kolko % zavsava prica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

na kolko % zavsava prica?

71% cijela igra gotova...

16 godina

samo za pricu treba 71%? isuse pa ja igram vec 6 sati i tek sam na 10%

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

samo za pricu treba 71%? isuse pa ja igram vec 6 sati i tek sam na 10%

tu su svi side questovi i 440 riddler trofeja (batman i catwoman skupa). to je u biti cijela prica, jer ne mos zavrsiti riddlerov side quest bez 400 trofeja.

16 godina

ma dobro mene te side misije opce ne zanimaju, zelim proc samo glavni dio igre. to valjda treba oko 50 %?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma dobro mene te side misije opce ne zanimaju, zelim proc samo glavni dio igre. to valjda treba oko 50 %?

Jesi ih probao, meni su riddlerovi riddleovi ( ne upitnici ), najzanimljiviji dio igre praktički?

17 godina
mar123 kaže...

side misije su izvrsne, ne razumin zasto ih ne bi radio, osim toga daju ti xp i dosta dobrih stavri mozes uzeti kroz wayne tech

ja sam sad zavrsio normal i hard na 71%, to je u mom slucaju 100% posto me ne zanimaju challenge mode i te stvarcice, sad se bacam na game plus.

16 godina

nisam ih probao, niti neznam kako se dođe do tih ridlera ja samo ponekad skupim one upitnike tek tolko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

nisam ih probao, niti neznam kako se dođe do tih ridlera ja samo ponekad skupim one upitnike tek tolko.

vecina side questova se sama automatski aktiviraju, imaju razlicite faze i one se pokrenu isto automatski, ovisno do kojeg si dijela u main questu dosa...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice