Kako te nije sram ovakvu jednu epsku igru piratizirati, i jos javno to obznaniti??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako te nije sram ovakvu jednu epsku igru piratizirati, i jos javno to obznaniti??
otkud ti znaš da on misli na verziju
kontam da je ovaj smajl dovoljan,više ti niš ne moram napisat.
I ja se čudim da nema Batmana još u butigi.
IQ ti je negdje oko staza na forumu, a?
"droga", "crack"....
Vidim da neces bas daleko dogurati sa Riddlerom u AC-u...
"droga", "crack"....
"droga", "crack"....
Mozda mora "Trippat " da bi uziva u Arkham city-u
Malo sam razočaran duljinom main plota. Istina, ima još jako puno toga što mogu raditi od sporednih misija i susreta, ali nadao sam se da će main plot biti nešto duži a ispada da je kraći nego u Arkham Asylumu.
može i preporuka gdje najjeftinije kupiti igru? Možda ju netko prodaje?
Igra se igra
Danke.
E kak napravim Games For Windows offline account?
E kak napravim Games For Windows offline account?
7 sekundi potrage link
Da sam što se meni u Batmanu uopće gore ne uključuje GFWL, a instaliran mi je, ni home tipka ništa ne radi, a bez toga offline GFWL acc nemože snimati
Da sam što se meni u Batmanu uopće gore ne uključuje GFWL, a instaliran mi je, ni home tipka ništa ne radi, a bez toga offline GFWL acc nemože snimati
imam isti problem :/
Očito imaš lošu jogurt verziju. Ako imaš org napravi reinstall...ako ne ili kupi org. ili nadi drugi release
Rokam sad onaj Batman + mod, dosta je teško. Al izgurat ću nekako. :)
Pročitano na jednoj stranici, pa ono probajte, za offline account.
Otiđite u Binaries folder, pa BmLauncher.exe, i onda na properties, pa na compatbility i stavite "Run As Administrator" (Win7), pa vidite hoće vam bit GFWL. Ili to, ili instalirajte GFWL 2.0. Gledam okolo za to, vidim da dosta ljudi ima problema s tim, pa ako budem što vidio da radi, prenesem, ako nekom treba.
Rokam sad onaj Batman + mod, dosta je teško. Al izgurat ću nekako. :)
Ja sam na 62%... odlucio sam cvrsto skupiti sve riddleove bez ikakvog walkthrougha... pronasao Noru btw, stvarno jednostavno :-D
Riješio sam sve Augmented Reality treninge. Namučio sam se ko đubre s prvim advanced. Ostali su relativno razumni.
Da li je izašao za PC i gdje ga mogu kupiti?
Pročitano na jednoj stranici, pa ono probajte, za offline account.
Otiđite u Binaries folder, pa BmLauncher.exe, i onda na properties, pa na compatbility i stavite "Run As Administrator" (Win7), pa vidite hoće vam bit GFWL. Ili to, ili instalirajte GFWL 2.0. Gledam okolo za to, vidim da dosta ljudi ima problema s tim, pa ako budem što vidio da radi, prenesem, ako nekom treba.
meni je pomoglo sto sam izbrisao xlive.dll iz binaries foldera i sad radi save :D
to ti nije orginal cover, orginal iza ima onu crvenu podlogu gdje su neka slova i slicice. ato orginal covera http://www.covergalaxy.com/forum/attachments/microsoft-xbox-360/12291d1318975758-batman-arkham-city-ntsc-cover-disc-batman-arkham-city-cover-.jpg
ma ok, ja kad sam gledo na yt-u kad otpakiravaju igru uvijek vidim ovu koju sam ja postavio.
evo ga http://www.covergalaxy.com/forum/attachments/pc/12633d1322164464-batman-arkham-city-north-america-bac-case.jpg :)
evo ga http://www.covergalaxy.com/forum/attachments/pc/12633d1322164464-batman-arkham-city-north-america-bac-case.jpg :)
E, još sam da je na engleskom.