Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Koga zanimaju preorder bonusi, svaki shop ima neki svoj bonus. Ja sam svoju igru narucio s game.co.uk zbog Robin DLC bonusa.

http://www.watchvideogames.com/batman-arkham-city-skinscostume-pre-orders/

By our count, there are 14 alternate costumes or characters you may play as in Batman: Arkham City, through a variety of promotions, pre-order bonuses, and timed-exclusive downloadable content available now. The "good" news, I suppose, is that all of this stuff will be available at some point—for a price.

As for DLC's - all of this stuff will be available at a price. Specifically, $5 gets you Nightwing on Nov. 1, and another $7 gets you Robin's DLC on Nov. 22, and finally $5 will get you the Skins Pack, which is all of Batman's costumes, on Dec. 6. The Catwoman DLC is included with new copies of the game, and GameStop is even giving out Catwoman DLC codes for used copies. Otherwise it's $10, sort of like an online pass.

There was also a pre-order bonus that did not include any skins. The Joker's Carnival, a challenge map, was offered by GameStop (U.S.) and Tesco (U.K.) No word on its availability otherwise. The Iceberg Lounge challenge map was included in the $99 Collector's Edition. No word on its future availability.

One final note: All alternate costumes are availableafter beating the game once. So if you're waiting on that first DLC drop, be sure to finish up the main campaign.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 0:22 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
Re: Batman: Arkham City

Evo još jedan razlog zasto su pirati zakon.Kad izbace igru imat ćeš sve dlc-ove,a ovako se moraš za*ebavat na kojem mjestu ces da kupis i sa kojim dlc-om.

Ali inače ija NEĆU da kupim original

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 11:34 (bruslii).
17 godina
The White Wolf kaže...

Da jos uvijek imam x360 rade bi ju kupio za njega nego za PC iz razloga sto je takve igre veci gust igrat ispred velike telke sa  gamepadom uvaljen u fotelju nego sa misem i tipkovnicom ispred monitora.Ako si ikad probao onda ces razumjet.

Aha, svi koji posjeduju konzolu imaju OVAKVU televiziju, a onaj tko se igra na računalu ima OVAKAV monitor?!? Zar se ja ne mogu zavalit u fotelju, prikopčat x360 kontroler za PC i uživat na 24" monitoru uz HD rezoluciju i nvida fiziku?!? Ali da, šta je to 24" naspram minimalno 42" kojeg očito posjeduju svi vlasnici konzola, (to se može zaključit jer su ovakvi komentari za igranjem isped velike televizije učestali)!

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
bruslii kaže...
Evo još jedan razlog zasto su pirati zakon.Kad izbace igru imat ćeš sve dlc-ove,a ovako se moraš za*ebavat na kojem mjestu ces da kupis i sa kojim dlc-om.

Ali inače ija ću da kupim original

Ne, nečeš, svi to znamo.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan

Ma ja samo cekam da kupim 42 inca TV i onda kad prikopcam PC na njega bice milina :D Za sad sam zadovoljan sa svojim monitorom od 22 inca FullHD. Tu je i Xbox 360 Gamepad tako da mi konzola treba jedino zbog nekih ekskluziva XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nekuzim te fore "zavalis se u fotelju igledas ne velikom ekranu. ja i za pc-em imam predobar stolac u kojeg se zavalim a i uzitak m je igrat na misu i tipkovnici. A i monitori danas vise nisu tako mali.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znam da je offtopic, ali svejedno...Budimo realni, malo tko ima svoju sobu dovoljno veliku da strpa neki >40'' LCD i na miru uživa (ili ne uživa) i nekoj igri. Ja ne mogu zamisliti da igram igre u dnevnom boravku (tamo se velikoj većini nalazi glavni i ujedno najveći, a većini i jedini TV u stanu) dok se ukućani vrte po stanu, pričaju, prošetavaju se i sl. Glasnoću zvuka i želju za gledanjem vijesti, sabora i sl. da ni ne spominjem. Ne znam, možda ima roditelje koji jako vole da im djeca troše vrijeme igrajući. Osim toga, meni osobno je kupovanje konzole bacanje novaca jer u 98% slučajeva služi jedino za igranje (netko će reći da to nije istina, ali nitko ne kupuje PS3 ili što god već) da bi samo surfao netom ili koje god već dodatne mogućnosti današnje konzole nude. PC je PC i konzole se ne mogu niti u ludilu uspoređivati s njime. U istom trenutku može mi biti pokrenut recimo Driver: SF, forum, neki word dokument ili što god već i u bilo kojem trenutku (ako mi netko nenajavljeno upadne u sobu) mogu prebaciti na nešto korisno. I onda za par minuta opet nastaviti igrati na miru. Kako god...{#}

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina

Da još malo offtopičarimo, joj što volim te sa masažnim foteljama i plazmama od 3 metera i naravno super-duper konzolom, i još me onda šprda što ja piljim i moj mali monitor od 22", i naravno on ima super-duper džojstik (kao da ja isti ne mogu uštekat u komp), al et, ne ljutim se ja previše, takvim imam samo za reć, ajd upali neki FPS da ti pokažem čemu miš i tipkovina služe!? {#}

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bruslii kaže...

Ali inače ija NEĆU da kupim original

Ni ja!!! Daj pet!!!

Samo kreteni kupuju igre! Zivjelo piracvo!!

Riker kaže...

Znam da je offtopic, ali svejedno...Budimo realni, malo tko ima svoju sobu dovoljno veliku da strpa neki >40'' LCD i na miru uživa (ili ne uživa) i nekoj igri. Ja ne mogu zamisliti da igram igre u dnevnom boravku (tamo se velikoj većini nalazi glavni i ujedno najveći, a većini i jedini TV u stanu) dok se ukućani vrte po stanu, pričaju, prošetavaju se i sl. Glasnoću zvuka i želju za gledanjem vijesti, sabora i sl. da ni ne spominjem. Ne znam, možda ima roditelje koji jako vole da im djeca troše vrijeme igrajući. Osim toga, meni osobno je kupovanje konzole bacanje novaca jer u 98% slučajeva služi jedino za igranje (netko će reći da to nije istina, ali nitko ne kupuje PS3 ili što god već) da bi samo surfao netom ili koje god već dodatne mogućnosti današnje konzole nude. PC je PC i konzole se ne mogu niti u ludilu uspoređivati s njime. U istom trenutku može mi biti pokrenut recimo Driver: SF, forum, neki word dokument ili što god već i u bilo kojem trenutku (ako mi netko nenajavljeno upadne u sobu) mogu prebaciti na nešto korisno. I onda za par minuta opet nastaviti igrati na miru. Kako god...{#}

Ne pada ti na pamet da neki od nas imaju dovoljno godina da zive sami i imaju svoj TV? I da neki od nas ne provode svaki slobdan trenutak igrajuci igre?

Ja sam, glupan, vec kupio na Steamu jer me navukla ponuda... sad se pitam da li bi ipak bilo bolje kupiti PS3 ili xBox cisto da odigram ovo, pa prodati opet... mish je mish, ali kauch i Bravia su kauch i Bravia...

It is loneliness that makes the loudest noise... This is true of men as of dogs... - Eric Hoffer \n http://alone.pleasantnightmare.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 13:28 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan

Ja sam probao s gamepadom neke tzv. konzolaške igre i opet mi je bilo draže s mišem. Daleko od toga da se nije lijepo zavaliti pred TV ali ja jednostavno preferiram preciznost i brzinu koju mi miš daje. Zabavnije mi je igrati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 13:49 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

TPS igre je barem meni puno lakse igrati na Xbox Gamepad. Pogotovo Batman challange mod. Sa gamepad-om razvaljujem, dok je mis i tastatura puno nezgodniji :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ja sam batman: aa igrao i sa mis+tipkovnica i gamepad. osobno mi je svejedno

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

TPS igre je barem meni puno lakse igrati na Xbox Gamepad. Pogotovo Batman challange mod. Sa gamepad-om razvaljujem, dok je mis i tastatura puno nezgodniji :D

Kod mene upravo suprotno.:)

Npr. došao sam do pola ACa s gamepadom i kad sam se prebacio na miš preporodio sam se.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina

jel se moze negdje kupit batman da je steam verzija?(naravno nezelim kupit na steamu jer je tamo preskupo).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Puno mi je lakse sa glivama npr raditi okret za 180 stepeni nego misonjom :D tja preciznije mi je znam da kad pomjerim gljivu na suprotnu stranu to ja 180 stepeni, a mis posto ima velik dpi je jako osjetljiv pa nikad ne znam tacno koliko ga trebam pomjeriti XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovaj pod drugom slikicom the dark knight returns izgleda kao da se bivsi premijer maskirao u Batmana ali ovaj iz Animated series-a mi je nekako najdrazi ahh dobra stara vremena {#}

15 godina
protjeran

Pazite ovo koje fenomenalne igre idući mjesec izlaze (sigurno sam neku i zaboravio) :  Call of Duty MW 3, L.A. Noire, Batman: Arkham City, Assassins Creed Revelations.......

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Pazite ovo koje fenomenalne igre idući mjesec izlaze (sigurno sam neku i zaboravio) :  Call of Duty MW 3, L.A. Noire, Batman: Arkham City, Assassins Creed Revelations.......

Prva je toliko fenomenalna da me boli glava od njezine fenomenalnosti...Ali, sve ostale će biti hitovi {#}

17 godina
neaktivan

Arkham City je prepun tajni i polako pocinju da se otkrivaju :D Nasli su jednu tajnu sobu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
thuglife kaže...

Još uvijek je, sredina je 10-12, ako i toliko.

Zaboravio si na Age of Conan koji je  2008. "težio" 25 GB?

15 godina
neaktivan
Riker kaže...
Kora kaže...

Prva je toliko fenomenalna da me boli glava od njezine fenomenalnosti...Ali, sve ostale će biti hitovi {#}

No need to hate on cod.. :)

Zeppe :D
16 godina
neaktivan
NiramX kaže...
thuglife kaže...

Još uvijek je, sredina je 10-12, ako i toliko.

Zaboravio si na Age of Conan koji je  2008. "težio" 25 GB?

To je jedan igra, može ih se može nabrojiti još 7-8, i onda bi se po tome trebao ravnati.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
protjeran
Riker kaže...
Kora kaže...

Šta fali CoDu? Jedino se nisam nadao da će LA Noire na PC, zbog one đubradi iz Rockstara, nadam se da će jednog dana i Red Dead da portaju

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
Riker kaže...
Kora kaže...

Šta fali CoDu? Jedino se nisam nadao da će LA Noire na PC, zbog one đubradi iz Rockstara, nadam se da će jednog dana i Red Dead da portaju

Neće. Negdje sam nedavno pročitao ili pogledao neki video vezano za to. Budimo sretni i s LA Noire(om) {#}

17 godina
neaktivan

Hehehe Mark lopov stari XD

Mark Hamill, a classic voice of the joker in not only Batman: Arkham City, but countless other Batman series, recently announced his retirement. However, the narrative developer of Rocksteady, Paul Crocker, calls Mark Hamill “a dirty liar” for his recent statements, saying:

There are two things about Mark Hamill you need to know; one is that he’s a dirty liar.  In all honestly, I’ve done all the [voiceovers] with him for years, and he’s never, to the best of my knowledge, actually said, ‘I don’t want to do this anymore’. That’s just got blown out of proportion.

Hopefully he will be the voice of the Joker in potential future installments of the Arkham series.

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
dex3108 kaže...

Hehehe Mark lopov stari XD

Mark Hamill, a classic voice of the joker in not only Batman: Arkham City, but countless other Batman series, recently announced his retirement. However, the narrative developer of Rocksteady, Paul Crocker, calls Mark Hamill “a dirty liar” for his recent statements, saying:

There are two things about Mark Hamill you need to know; one is that he’s a dirty liar.  In all honestly, I’ve done all the [voiceovers] with him for years, and he’s never, to the best of my knowledge, actually said, ‘I don’t want to do this anymore’. That’s just got blown out of proportion.

Hopefully he will be the voice of the Joker in potential future installments of the Arkham series.

hehe dobar dobar

16 godina
neaktivan

Čovjek je vrhunski skinuo Jokera, nitko nebi volio da ga se zamjeni.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nightwing Trailer :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...

Nightwing Trailer :D

meh

16 godina
neaktivan

Jedno pitanje:

kako to da Arkham City ima trademark oznaku, a Arkham Asylum je nije imao?

Puno ime AA je:

Batman: Arkham Asylum

a puno ime AC je:

Batman: Arkham CityTM

U cemu je razlika?

Cyberpunk indie title - http://ghosts.pleasantnightmare.com

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice